hemma !

hemma från skövde men har aaaaas bråttom till stallet så ni får se allt när jag kommer hem igen ! :)
image description

Flo rida-whistle

så innan jag drar igång med städningen och drar iväg till skövde så bjuder jag på låten som riktigt fastnat på tungan :)
image description

riktigt skönt

godmorgon världen ! vaknat nyss as skönt att somna typ 17,00 och vakna nu llr vakna lite därimellan menmen ändå ;) tråkigt nog att det regnar tänkte ju sola lite idag ju ! men ajaa istället drar jag och Ebba till skövde sen och shoppar lite ! får en alltid på bättre humör ju ! samtidigt kan ju jag köpa det jag skulle göra ! :)
ska kolla efter en till grej men det avslöjar jag inte här!.
men nu blir det duschen sen frukost ha det så bra så bloggar jag mer efter sen ! :)
image description

some music

image description

Beach Party 2012

måste säga att jag är otroligt taggad på beach partyt på tisdag ! bara det är fint väder så kommer kvällen bli kanonbra ! :)
image description

Dressyrarbete

la mig under täcket en stund när jag kom hem otoligt skönt måste jag säga ! as trött fast jag råk ta en lit sovmorgon men men sådant som händer missa inget viktigt iaf ! och fick även reda på att vi i klassen är lediga imorgon ! förutom dem som inte gjort mattenationella än men det har ju jag !!! as glad !! :D:D:D:D:D så nu kan jag sova med gott samvete .
special idrotten gick helt okej faktiskt vi hade ingen terrän p.g.a att en i gruppen glömde brodda ur förra gången lite surt men det gjorde inget vi körde lite dressyr på gräspaddocken istället, och att gå från storhäst till busig och glad C-ponny var as kul ! inte så ofta man får rida dem små längre tyvärr, men förutom massa bocksprång så gick hon riktigt fint och hon kändes toppen !! :D
nu blir det städning av hela rummet inte det roligaste men måste göras helt enkelt.
image description

shoppingsugen !

är riktigt sommarshopping sugen ! hittat massa kläder underkläder skor bikinis och massa andra kläder och shorts också att ha till sommaren ! just nu är det ekonomin som sätter stopp men snart så pengarna kommer idag och då är det en playsuit som ska köpas och bikinin jag la upp. sen så hitta jag några andra på en annan sida som man både kan ha på stranden men även i vardagen jag har mest fastnat för den rosa och den vita tubsuiten under ! dem var inte så farligt dyra heller :D ! en utav dem ska det bli iaf eller kanske båda får se :))
Image 1 of ASOS One Shoulder Textured Beach PlaysuitImage 1 of River Island Fluro Pink Print Playsuit
Image 4 of Seafolly Tea Rose PlaysuitImage 1 of Rare Lace Bandeau Playsuit
image description

Godmorgon!

försov mig lite men hinner till svenskan iaf!
skrev aldrig om ridningen igår blev lite sent så jag somnade som vanligt hehe. men iaf så gick det hyfsat bra iaf den sista halvtimman, den första kvarten gick åt till att få min vilja igenom då hon bara skulle studsa och ha sig men sen så gick det igenom och hon gick som en klocka i båda varven och utan massa tjafs i galoppen !  så på torsdag är det hoppning (kanske) inget bestämt än hon ska ju fotas och läggas ut på annons så ja och det gick ju såååå bra sist också hehe.
idag är det hoppträning igen fast på terrängbanan ! så sjuuuukt roligt och det gick helt kalasbra förra gången så det ser jag fram emot !
image description

Du måste flytta på dig

image description

funny pics

image description

at home

tjenare! sitter ute i solen och bättrar på brännan lite samtidigt lyssnar man på lite go musik eller gjorde iaf. solen valde att titta fram en liten stund ändå as kasst väder i morses men nu är det helt okej :)  ska snart dra till stallet så man kommer hem i någorlunda tid har dessvärre ingen svmorgon imorgon så helst innan 9 idag hade jag planerat skippar maten tror jag också åt ju ändå lite i skolan ;)
mer om ridpasset får ni när jag kommer hem men en sak kan jag ju säga att det blir ett dressyrpass iaf ! :)
image description

sovmorgon!

Godmorgon !
as skönt med sovmorgon man hinner det man inte brukar hinna i vanliga fall som att sitta extra länge vid frukostbordet till exempel ! vi börjar 11,05 tror jag det var så än är det inte bråttom heller, sen är dagen rätt skön typ inga lektioner alls så denna dag är väl inte jättevärd egentligen men ändå liksom.
ikväll/eftermiddag blir det stallet som vanligt så nu ska sessan få gå lite hon var ju sådär igår antagligen är det brunstigheten som kommer nu men får hoppas att hon sovit bra inatt så vi slipper allt tjafs innan. och om jag har tid och ork så ska jag försöka mig på en joggintur också eller iaf en promenad hade jag tänkt, får ju passa på när man inte har läxor eller prov att tänka på !
image description

kvällen i helhet

sådär nu har han åkt hem , tråkigt måste jag säga :( men ajaa så blir det ibland. imorgon har jag iaf sovmorgon till 11 otroligt skönt ! har ingen matte då han är i köpenhamn (tror jag det var) med IL3:orna så då slapp vi den ! så otrolig chill dag har vi med kanon ! sen är det stallet ,
blev 'även stall idag och red lite barbacka på den gamla hästen idag men det gick super och det var as kul ! så imorgon är det på't igen fast d¨å blir det ''bitchen'' ahh hon har personlighet så att säga kan försöka lägga upp lite bilder har några på telefonen som jag kan föra över:)
men nu är det godnatt så hörs imorgon !
image description

där där den hör hemma !

hallå!
äntligen fått tillbaka skoldatorn tog ett tag men nu är den lagad igen.......... ajaa nu funkar den iaf ;)
har media ska arbeta med något om sociala medier så det är rätt lugnt, sen så är deet tårta på historian ! as gött!
hemma sen är det stallet som gäller ett ridpass iaf sen tänkte jag dra ut min man på en promenad senare ikväll sen får se om jag lyckas:)
image description

Bikini Bild

image description

sommar och sol

godmorgon !
har varit vaken ett tag men har kollat lite på kläder och skor inför sommaren denna morgon, blev så sjuuukt shopping sugen och att pengarna rullar in om 4 dagar gör ju inte suget mindra alltså !
igår var vi även i göteborg och att inte ha några pengar att spendera är ren tortyr speciellt när man hittar allt man letat efter + massamassa mer ! så när den riktiga lönen kommer är det göteborg som gäller. men vissa affärer som jag hitta lite saker i finns ju i skövde också och sen här på nätet så alltid något men det som ska in först i garderoben när pengarna kommer är en playsuit och en bikini iaf som jag hitta på H&M igår tänkte lägga upp dem här men hitta bara bikinibilden så ni får vänta med att se playsuiten!
men nu måste jag skynda mig ut till stallet för vid 4 kommer karro och linnéa hit och då blir det beachvolley med fler härliga människor!
image description

Saturday night live

God eftermiddag!
Har unnat mig en rejäl sovmorgon efter massa jobb var välbehövt! Och imorgon är det dags igen men i bara tre timmar. Sen så blir det solning ska vara bra väder imorgon så;)
Igår var det bio med älsklingen kollade på avengers och den var rätt bra några sköna kommentarer hade dem lagt in också, men kvällen var mysig:))

Idag är det städning joggingtur eller PW sen får se hur det blir sen sova tidigt llr ganska för att orka upp imorgon! Men bloggar mer sen nu ska jag sitta och mumsa på detta i väntan på att solen ska komma fram igen!

hockey-sov-kväll

godkvällen !
vaknade nyss sov lite längre efter jag kommit hem från jobbet en halvtimme blev tre timmar som vanligt hehe men ajaa är as trött så sova lär inte bli ngt problem;) Jobbet gick förövrigt bra lite segt men ganska så chill ändå och det blir nog samma visa imorgon skulle jag tro. sen på kvällen blir det bio med pojkvännen the avengers tror jag den hette vi skulle se.
just nu så kollar jag på hockeyn tråkigt sverige men det tar dem igen snart ! ne nu får det bli sängen igen ska ju upp snart igen halv 5 står klockan på..
image description

TISDAG

fick en stor lust att blogga faktiskt ! har ju inte gjort det på ett tag men tänkte försöka hinna med den nu när vi är lediga och inte har överdrivet mycket i skolan just nu :)
iaf så idag hade vi en lektion matte fast utan lärare så den var chill sen hål och efter det vårjoggen på6,3km tror jag det var, känner mig riktigt redig har varit ute och sprungit tre dagar irad nu och det känns i hela kroppen sen har väl kosten varit as kass, är rätt lat när det gäller mat;)
ikväll kommer CG hit för lite mys och även hockey sverige-lettland tror jag det var så då får jag försöka sitta med och vara så social och insatt som möjligt men det är ju inga större problem.
och precis nu fick jag reda på att jag ska jobba i helgen alltid lika roligt med cash på kontot eftersom vi inte får ngt CSN bidrag i juni;)
nog för mig just nu , ska försöka fixa mig iordning lite innan han kommer, kom ju precis ur duschen !
image description

Kent-Hjärta

image description

stallet !

god förmiddag!
har varit vaken ett tag och kollat lite på tv och lite annat fix! ska snart byta om och åka iväg till stallet för lite galopparbete på russen blev ju bara travarbete förra gången ! får se om det blir i paddock eller ute i skogen ;) men tänkte vänta med att åka ut tills dem fått sin lunch så slipper jag vänta på att dem ska äta upp !  lite lat jag vet, sen när jag kommer hem så SKA jag ut och springa har legat för mycket på latsidan nu känner jag men nuså måste jag ! tror jag ska fixa ett träningsschema lite lättare att hålla då ! :)
bebisarna :))
image description

Sunburn

Har legat ute i solen i stort sett hela dagen och gör det fortfarande as skönt verkligen!! Och lite sunburn har man fått och det gläder mig att vädret ska vara likadant imorgon! :D
Ne nu blir det en joggingrunda till hamnen llr ngt och kolla in båten! Bjuder på en bild från nu

RSS 2.0