training







Dagens vill ha

gick in på tyra sjöstedts webshop och tror ni inte jag hittar saker jag vill ha ?? jo som den här jackan kanon höst och vår jacka! fast å andra sidan har jag redan bestämt mig för en vårjacka men kanske denna ändå inte så dyr heller bara 499:- ;)
In Your Face Jacket Black i gruppen Kläder hos Style by Tyra AB (SAN129r)

massa att fixa!

Godmorgon 
nyss ätit lite frukost det gamla vanliga så det behöver jag inte skriva right?!  ne men idag är det massvis som ska fixas hämta maten fixa naglarna (ett måste)!!  städa ge katten och rådjur mat ja det är mammas fix men eftersom dem inte är hemma så får det bli mitt jobb sen allt annat som ska göras så det är lika bra att jag sätter igång, kommer såklart ska jag ta kort på precis allt idag ! sen vid 4 kommer Marie hit så hon får hjälpa mig med naglarna och sen ska jag kanske springa lite med känner att jag måste hihi :)!  juste ja glömde säga måste ju raka benen köa ansiktsmask fixa håret duscha fixa ögonbrynen ja måste jag säga något mer ? haha :D
 

memories!

 
tänkte att ja lägger upp massa bilder som har berört mig under året :)

Träffade en galet go vän som numera är bästa vän !har känt varandra sen i midsomras alltså ett halvår! och ni ska veta allt roligt galet vi gått igenom tillsammans ! <3
 
gick från brunett till blondin
 

Italien+ dop med familjen
 
 
fest med massa kompisar !<3
 
 
 
 lite kort om hur mitt år sett ut och givetvis det har hänt massvis med mer men det ska inte tas upp här i bloggen lite för privata grejer ! :D 
 

just nu;

myser lite framför avatar vad gör ni ?




svar på tal !

blev lite frågor om att jag skulle dricka vin till maten på nyår och ja min ålder står i den vänstra spalten (17) och jisses inget att hänga upp sig på är ju inte så att jag ska supa skallen av mig utan bara dricka lite gott till maten vilka gör inte det , och sen är det väl ändå min ensak?. jajaa bra att ni håller er till lagarna ! :D 
 
vinet jag ska dricka är ett italienskt och är nästan som champagne köpte det när jag var i Italien i somras riktigt gott när det serveras kallt :)

ooh heaven is a place on earth

oohh jisses vad god min soppa blev lite för god faktiskt!... om ni vill kanske jag kan lägga upp receptet? :) 
 
just nu kikar jag lite shrek rätt bra ändå och bara tar det lite lugnt ska försöka sova rätt så tidigt ändå och kollar på Avatar sen:) 
 
red ut förut ner till sjön bara lite halt men hon gick kanon idag lyssnade och jag har fått ner min rumpa i sadeln mer och mer för varje gång jag rider sååå skönt ! så det går framåt längtar tills jag kan använda kavajen som jag fick i julklapp ! 
 
sen så cyklade jag ner till ICA för att möta upp Marie, så handlade vi lite tills imorgon så nu är det bara fisken kvar att hämta imorgon gud vad jag är taggad nu !! tror jag ska göra en 2012 resumé som alla andra bloggare har ju hänt en del under detta år ! 
 

hemmagjord broccolisoppa!

hallå ! hemkommen från både stall och stan så nu har jag gjort mig lite broccolisoppa som ja ska äta innan jag berättar om ridpasset !
har faktiskt gjort soppan själv !:))








Boy of the week

Veckans grabb blir Darin , shit vad snygg han blivit llr och sen hans låtar ! bjuder på några favoriter här tänkte jag :)!
 
 
 

nyårsmenyn !

hallå därute !
 
tråkigt att snön börjar försvinna right ?? tyckte den kunde vara kvar tills imorgon iaf ja juste det är ju NYÅR IMORGON !! PANIK!! eller har allt under kontroll och idag ska jag och marie handla allt vi ska ha och sen imorgon ska jag hämta fisken, har ju glömt att säga vad vi ska ha men såhär ser menyn ut iaf :
 
tycker vi fick ihop en riktigt bra meny tillslut sen att dricka så blir det vitt vin :) 
 
men idag då så bär det av till stallet snart skulle ju mockat men min förkylning och halvt feber sätter stop för det då tänker ni la att jag är helt dum som åker ut till stallet men hinner ju inte imorgon och sen kan jag inte låta bli ! :)  men ska bjuda er på Veckans Grabb som jag ska börja med ;) ! 
 

Planering

ja det här ska hinnas med imorgon undrar hur egentligen har massa som ska fixas så tur att jag har stallet på morgonen så jag får upp ändan ur sängen tidigt istället ! så nu ska jag sova vi hörs imorgon kära vänner hoppas ni orkar vänta ! ska försöka mobilblogga då också ;) 
 

Shopping bilder !

sådär äntligen nu är dem uppe ! ska försöka skriva vart allt kommer ifrån också, sen måste jag säga att mitt bästa köp var defintitivt skorna och den rosa mysiga stickade tröjan :) !
 
 
skor.dinsko
rosa tröja- H&M
blå tröja-Carlings
Svart tröja- GinaTricot
 
sminkväska,läppbalsam,glitterspray- KICKS

snart så !

hej alla ! 
 
sitter i min underbara soffa med en apelsin ! hjälpte min syskon att packa dem drar ju till danmark imorgon morgon så är själv i 3 dagar !! as gött men ändå kommer leva på gröt.. haha äsch men ska laga broccolisoppa imorgon och äggmacka gott va ?? :) :) :) 
 
men just nu ska jag ladda över alla shoppingbilder medans jag kikar på sagan om ringen så håll utkik ! :D 
 

mysfredag !

hallå ! tog mig en sovmorgon till 10 så himla onödigt med förkylning helt täppt i näsan och halsen är förjävlig .... menmen ska ut till hästen iaf idag ! :D och städa + ta kort på allt igår :)))) 
 
men hade en kaknondag igår först en heldag med marie i skövde där jag hittade en del tillsut va där vid 10 och va hemma 18,00 ja det kan man kalla en heldag ! men kul var det iaf tog oss en kaffepaus också för att vila ryggar armar och ben + att snacka lite mycket folk att trängas med var det också... 
 
sen när jag kom hem fixade jag mig bytte om och drog till Moa för lite firande för henne och massa andra tjejer hur kul som helst var det och man inser ju vilka härliga vänner man har ändå ! :D har lite bilder jag lägger upp snart. mamma kom runt halv 11  så då åkte jag hem , men denna fredag har varit riktigt bra ! :D
 
 
glömde publicera innan jag åkte till stallet :)

Guldfredag!

har haft en helt underbar fredag ! först shopping sen middagsmys med ett gäng riktigt härliga tjejjor kunde inte varit mycket bättre !
nu är jag dock helt slut så skriver mer imorgon så godnatt på er här får ni en bild från kvällen ! :)




Godmorgon

Godmorgon!
 
nyss käkat lite frukost och sitter justnu och pratar medmin   broder:)idagär det shopping medbestie somgäller så varbereddd för litemobilblogg!:D
 

häst ute i skogen

red ut en sväng själv denna gången lite längre, och hon gick strålande bra idag faktiskt ! lyssnade kanon och gjorde fina sidvärtsrörelser och galoppfattningar + att formen var mycket bättre och fick upp henne så som hon ska gå, något pigg på hemvägen men så det brukar vara , men helt seriöst idag svävade man verkligen fram på henne åhh goa häst hoppas hon är så på lördag med, ska låta henne vila imorgon då jag har massa annat för mig som shopping och födelsedagsfirande ! :D 
 
galopperade i ngn uppförsbacke så det skulle bli lite jobbigare för henne men det fixade hon kanon och samma tempo hela tiden ! :) och jag har fått ner min rumpa mycket mer och är lite bättre på att hålla om :)
 

todays workout

cyklade ut till stallet 2 mil och sen sprang en liten runda på 3 km bara och guuuud vad skönt det var så nästa gång blir det längre !






orkar inte.

Ridpasset igår 26 December

var ju ute och red igår med, blev en ridtur med Sara också som hängde med på Harry. tog ner till sjön igen då vi var säkra på att man kunde rida där är ju så farligt halt överallt och värre är det idag ... men det gick kanon hon skötte sig i traven skritten och var lite smårädd när harry frusta till ordentligt och lät som en gris haha men det var det enda. och galoppen gick kanon, har ju ridit med graman och det ska jag fortsätta med ett tag till, idag får vi se vad som händer har planerat att borsta lite på Nora med (hennes föl) hon är ju så kelsjuk också ! :)
 

långpromenad

blev som sagt en långpromenad med goa vännen Marie igår efter stallet, vi har ju inte setts på flera dagar !!! men blev en långpromenad 1,1 mil nästan blev det och ett rejält skoskav... ajaa men det får man tåla gick även till oxen och köpte valnötter+ mörkchoklad men nu är det definitivt slut med det och så blir det havregrynsgröt hela tiden så trött på mat nuförtiden.... 
 
 
men härligt var det och det blev planering inför nyår också har aaaas bra planer så hoppas det blir som det är tänkt nu bara ! :) men nu ska jag byta om och dra till stallet och motionera hästen :) skriver om gårdagens ridpass i ett annat inlägg :)
 
 

morgonmys

dålig bloggning igår jag vet men hände massa ska berätta mer sen :) men tänkte bara berätta att jag kollar på pettson och findus och äter lite frukost ska dra ut till stallet vid 12 ungefär så jag hinner rida 2 idag sen får vi se vad som händer :) 
 
 

hästigt inlägg om ridpasset 25/12

kom på att jag glömde av att säga hur det gick när jag red igår, men som sagt tog 1 timma extra att cykla ut pga all snö... men väl framme blev det en uteritt då jag inte orka va i närheten av massa (vr på väldigt dåligt humör) men red ner till sjön och det gick faktiskt kanon tog gramanen då hon varit så stark på sistone men hon lyssnade bra och galopperade utan att köra ner huvudet och bara dra sen så höll hon den samlade galoppen jag ville men kunde öka om jag lät henne, sen gjorde vi massa skänkelvikningar och böjningar och jag tränade på att få ner min rumpa i sadeln ordentligt brukar vara duktig att lätta på den.. men lyckades riktigt bra så idag blir det lite samma stuk om jag rider ut på långritt llr i paddocken får vi se,är riktigt sugen på en långritt med en del galopp ! känner att vi behöver galoppera lite nu när det går igen och det är lättare ute då det är lite större ytor än i paddocken, så kör jag där när det är mörkt ute llr imorgon då jag har bråttom :)  sounds good huh? ! 
 
Nikki med sin bebis :)

new nails

det skulle va lite fallande glitter men dem hade försvunnit när jag fixade håret ... 
 

nu har jag kört på snöiga vägar !

God förmiddag alla läsare därute ! 
 
såg att det regnade när jag skulle gå in i stora huset förut hur deprimerande ??? den kunde la ändå få va kvar till nyår nu när det kom massvis med ny snö igår !! 
 
iaf idag blir det stallet åker dit om en timma lämnade ju kvar cykeln där eftersom jag körde hem igår genom stan på  smala hala vägar och ner i parkeringshus och bland stoppljus, gick kanoners och sen in på massa snöiga småvägar kan säga att det var lite svårare men mycket roligare också ! :D 
 
men ska försöka lägga in några tidinställda också men måste kila och byta om kram på er  !
 
bild från min instagram (ecriggmyr)

svar på tal - guacemole

Fick en fråga om hur jag gjorde min guacemole som jag la upp på bloggen i helgen och självklart kan ni få receptet ! 
jag hade i detta :
 
*2-3 avocados
* 3dl gräddfil, (creme fraiche går också bra)
 * 3 vitlöksklyftor (häll i mer om så önskas)
* chilikrydda och där hällde jag i tills jag tyckte det smakade gott
* lite salt 
 
sen mosar du avocadosarna och blandar allt, men dippa med nachochips llr vanliga chips morötter var ingen höjdare ! ;) 
 
Lycka till ! 
 

min förmiddag i bilder


















Give me these please!

 
 
 
have2have brands Stövletter, Camillahave2have brands Stövletter, Camilla'
 

Sovmorgon och blandat

hallå !
tog mig en rejäääl sovmorgon men tyckte jag var värd den har gått upp runt 6 varje dag fram tills idag... llr vaknade faktiskt runt 6 idag med gick på toa somnade om till 10 så nu har jag käkat frukost havregröt och vörtbröd med julskinka på såå gott verkligen !:D har fortfarande halvt matkoma från igår åt ju inte så mycket ändå 1 portion med  1ägg ett revbenspjäll två prinskorvar och 2 köttbullar, sen två mackor senare på kvällen, givetvis åt jag lite choklad jag med fast dock bara den mörka ;)) hur jag än gör så faller man tillbaka till träningen fastän jag fick äta någorlunda onyttigt igår ajaa det är ju bra antar jag :) ! kaffet och kakan mamma bakat åt jag inte heller somnade faktiskt i soffan efter kalle anka :) fick även en supersnygg kavaj+tävlingskjorta jag glömde visa i bloggen igår men ska försöka fota den idag ! 
 
blir även stall idag men det är inte förens senare tänkte att dem skulle hinna skotta cykelbanan innan som jag hoppas dem har gjort ....! men nu blir det madagascar så länge ha det bra ! :) 
 

hur coolt ?!?

 
 
visste ni att jag delar stjärntecken med denna goding ??? hur coolt för er som inte vet vem han är så är det Ben Affleck från Pearl Harbour såååå sjukt snygg och jag är totalt nerkärad varje gång man kollar ! :D
 
 

JUL STRÅLANDE JUL

 
och just nu :
 

min Julafton

har massvis att berätta och skriva men tänkteberätta allt i bilder och för att enklast summera denna jul så gör jag ett bildcollage har över 100 bilder så blir segt att ladda upp allt var för sig ;) här får ni en liten sneak peak

God Jul på er !

nyss ätit mat jättegod julmat och nu sitter vi och kikar Kalle anka :)! ridningen gick bra skriver mer om det sen !
God Jul på er !!







24 December 2012

godmorgon och God jul ! idag väntas mockning i stallet nu på morgonen sen en julritt och sen väl hemma julfirande med familj :) passade även på att göra en liten julklapp till hästen också :))






dan före doppare dan


tjena ! fullt upp idag med Julstädat hela rummet och slagit in dem sista klapparna julpyntet lite i rummet ska visa er bilder sen, och givetvis varit i stallet och Nikki skötte sig kanonbra trots det tråkiga vädret ... blåst som bare den alltså hoppas det lugnat sig tills imorgon :)
kvällsmat gröt och sen lite julpynt utanför dörren :)




Godmorgon!

idag är det dagen före dopparedagen alltså JULAFTON imorgon !! sjuuukt vad tiden går fort nuförtiden snart är de la sommar också, men varför klaga ?!? 
 
har nyss ätit frukost och kollat på julkalendern jag missa igår och sen dagens börjar spåra ur ganska mycket nu dem var waaaaaay much better i början men ajaa lite sorgligt att det är sista avsnittet imorgon faktiskt :// idag ska jag bara slå in dem sista julklapparna till mamma och pappa och så sen ska jag storstäda hela rummet så det doftar jul och är strålande fint sen ska jag även fixa mina naglar vet inte hur dem ska vara än men ska ta bort det gamla och lägga basen så ska jag måla dem efter stallet sen:) drar nog ut till stallet runt halv 2 ungefär så kan jag hjälpa till vid insläppet också :) 
 
idag tror jag ja rider ut en sväng ska även testa tränset jag tog hem igår kan visa bild sen ;) 
 

lördagsmys

ja såhär ser det ut hos mig just nu :) taken 2 och hemmagjord guacemole helt okej blev det :) och filmen är ruskigt bra ! 
 
ridningen tidigare idag gick bra red på gärdet och mycket galopp och jobbade formen uppåt och det blev riktigt bra tillslut så imorgon är det likadant igen:)
 
 

jul i vårt hus !

sötnosarna framför den ny pyntade granen♥








lite julpyssel

hann inte blogga innan maten har kollat på häst hoppning på tv sen julpysslat lite fina pepparkakshjärtan att ha i granen tänkte ta kort på den sen också ;)
















nyårslöften??

 
jaa kanske dags att börja ta tag i det snart dags nu ändå ! har faktiskt börjat fundera på lite på vad man kan lova och ja här kommer dem :
 
1. sluta upp med godis kakor glass och socker överhuvudtaget (förutom mörk choklad)
2 satsa som fasen på hästarna vill ju komma någonstans och nu har jag motivation så det räcker till fler !
3 börja springa på morgonen igen
4 ta vara på det jag har livet är kort och händelserikt
5 inte festa (förutom när jag är utkastare, ett undantag)
 

jaa tror ni jag klarar detta, men detta är iaf vad jag ska ändra under 2013 nu jäääklar alltså ska det ske förändring i livet ! 
 

Mitt jullov

Rida en massa
 
2
 
fira jul med familj och släkt
 
 
äta massa pepparkakor
 
jobba?!?
 
shopping med bestie<3
 
fira nyår med fina vänner !
 
 
ja detta är lite av vad jag ska hitta på på mitt jullov, vad ska ni hitta på ngt speciellt inplanerat ?? :)
 
 

the best of the best

bjuder på några låtar som jag helt enkelt inte kan sluta lyssna på as bra ! så här har ni lite musiktips och med det säger jag godnatt ska ju upp tidigt och mocka imorgon :)
 
 

vad har jag gjort ikväll ??

ja vad har jag gjort ikväll, jo tagit tag i mitt liv och slagit in lite julklappar bara några kvar fina va ?? :D
 

skola stall och pepparkaksbak

började skolan 08,30 med samling i k5 sen blev det pepparkaksbak med klassen skulle vara med i en tävling om bästa pepparkakshus tror ni vi vann llr ?? :) 
 
slutade runt 2 och som avslutning fick vi se skolans esteter göra sin årliga dans fy satan vad kul det var alltså !! haha skrattar fortfarande!
 
sen åkte jag ut till stallet för att rida en sväng på en som vanligt pigg häst tog en längre runda så hon fick galoppera  lite och det tyckte hon var roligt liiite för roligt ! hon har ju inte fått göra det på hela veckan har ju varit för halt ...:/ menmen det gick bra tillslut men ska bli skönt att kunna rida i paddocken snart !
 
bilder från idag:

massa att berätta !!

hallå ! 
 
hade egentligen tänkt blogga massa idag men eftersom appen och internet i skolan varit så jäkla segt så sket jag i det sen så har jag varit i stallet och de så vart full rulle hela dagen ! men har massa att berätta och massa kort att visa så ska hoppa in i duschen fort och skriva av mig allt ! :)
 
och detta är så jjäääääkla skönt !!
 
 

inget med mig att göra tyckte bilden var fin

asså ...

jo men sådana här sms är ju alltid roliga att få ELLER?? men ska försöka uppdatera på ändå ! ;) 
 
Embedded image permalink
 

knasig häst

Slutade skolan 12 idag så oerhört skönt det faktiskt ! så det blev en sväng direkt till stallet och idag lyckades jag rida innan insläppet vilket inte händer så ofta men det var riktigt skönt. Red ut med två till gick ej va i paddocken:/ men imorgon går det troligtvis det. och hon skötte sig riktigt bra lite på hemvägen då vi mötte en travare med sulky efter och den kan DÖDA en haah ne men det tror min kära häst iaf. men annars så var hon riktigt fin. har dock inte galopperat pga det hala underlaget så hoppas jag kan göra det imorgon .
 
tycker denna är lite småcharmig så bjuder på den:)
 
 

gör vad ni vill !

lite rädd blir man ju iaf...
 

jordens undergång

imorgon går jorden under enligt maiya indianerna , tror ni på detta llr tror ni att det bara är en myt ? själv så vet jag inte om jag vågar tro på detta så har inte brytt mig, självklart kommer jorden gå under ngn gång men att det händer imorgon har jag svårt att tro på :) 
 
tror ni på detta och isåfall vad ska ni göra på eran sista dag ?? 
 

om ridpasset

skrev aldrig om ridpasset igår men som sagt hade vi ju specialidrott och jag hade gosiga Finbar igen, måste säga att jag tycker om den hästen llr ponnyn i mina ögon haha :)! men iaf vi hoppade ett röcke och en oxer det gick faktiskt riktigt bra han var lite stel i början men efter ett tag så lossnade de och han blev riktigt fin ! han hoppade riktigt bra bara jag som ska lära mig att lite på han mer och han bytte även galopp när jag sa till as bra ! :D här nedan ser ni hur hindren såg ut ;) :
 

1 halvår!

godmorgon sovmorgon hela veckan huuur underbart !! och imorgon kommer världens bästa Marie hit också ! så ska vi fira ett halvår ja tiden går fort vi började umgås runt midsommar! :) men först ska vi ta igenom oss denna dag som börjar med film och jag slutar runt 1 as bra sen stall sen hem:D




vart är världen på väg ??






tycker det är sjukt onödigt utav den personen som startade kontot.




när jag kommer hem ska jag:

 
Eget naturgodis :D
 
 

två timmars dötid

tjenixen ! 
sitter i skolan och har hål i 2 timmar as kul verkligen .... slutar ju egentligen 12,20 men har specialidrott 14,30 så gick till skolan så nu orkar jag inte gå hem för att sedan åka tillbaka till skolan.. lat va haha ajaa får försöka fördriva tiden på annat sätt istället :) 
 
svenska provet gick ganska bra ändå skrev dock för mycket och ja man kunde tydligen göra det.. så vi får imorgon med så ska korta ner den lite fick vara 800 ord men skrev 1,200 ord.. haha ;) 
 

wednesday

godmorgon ! börjar skoldagen med prov franska och avslutas med hoppning på apwcialidrotten det enda roliga idag fast på franskan är det iofs film ;)
väl här hemma blir det glögg och pepparkakor vilket man inte säger nej till !:) men hörs sen !




Wanties !

 

tjenixen vänner !

sitter och chillar med mamma framför Tv:n men ska snart kolla på julkalendern missa ju den var ju i stallet ;) men innan jag skriver mer om det bjuder jag på dagens facelook :)








Pictures

En liten kyss av dig !

 

Chrismas Nails









mornings

Godmorgon nyss duschat och ätit lite frukost, har sovmorgon idag och inte alls en jobbig skoldag väntar as gött ! har ett idrottsprov som inte alls är så svårt trorbjag sen engelska debatt som man inte riktigt kan plugga på ;)

målade även naglarna igår så tänkte visa dem nu :)


instagram bilder

 
heter ecriggmyr där :)

just nu :

hämtade lite pepparkakor och en lussebulle och nu sitter jag och kikar på morden i sandhamn helt okej än så länge så klicka er in på 4an  ;)
 

Glitter Flake

det blev detta glitter med stora bitar , tänkte testa det lagom till nyår llr julafton :)
 

min dag + bilder

hallå ! 
har inte varit lika fullt upp som igår, efter skolan gick jag och moa ner till ströget llr först till hobbybutiken och köpte glitter till mina naglar :D !! lägger upp bild sen ;) sen till ströget tog en kaffe med hasselnöt smak och sen köpte vi en chokladboll och delade på riktigt gott ! sen så pratade vi om allt och ingenting och det var välbehövligt, men riktigt mysigt och roligt var det och det måste hända oftare :D ! bjuder på lite bilder också :)
 
 

fikamys med Moa !











spår i mörker....

hallå ! 
 
nu har jag satt mig tillrätta igen och slagit på Beck sen fixat thé och bananchips såååå gott ! :D perfekt naturgodis. tänkte lägga upp lite bilder på klänningen också. bloggar mer efter filmen ! 
 

Cashflow

sådär sitter och slöar i soffan och har nyss kollat julkalendern, blir bara bättre och bättre ! :D 
 
jobbade ju som sagt idag, vilket gick bra lite segt ibland men goa arbetskamrater underlättade dagen riktigt bra ! just nu är jag bara trött och vill sova + att jag är riktigt sur då småungarna i huset ätit upp min kyckling jag skulle göra tacos på blev ju över från igår så nu blir det smörgås istället .. ajaa bloggar mer sen när humöret lagt sig lite ;)
 
Photo: Frukost
en utav dem goa arbetskamraterna får stå för bilden :))
 

jobbjobb

hemma från jobbet nu ska in i duschen en sväng skriver mer sen !
 

just some music

  
 

sunday morning

Godmorgon ! redan vaken och är uppe och jobbar fick va stand in lite men pengar och nu sitter vi och käkar lite frukost bra frukost va äpple och celsius kommer gå på överenergi sen haha :) jobbar bara till 4 sen blir det kanske julshow om jag orkar :) men har gjort lite tidinställda så hörs vi sen:)




måndagens shopping

 
lite seg men iaf här kommer bilder på de jag köpte i måndags :)
 
 

NEJ!

 

sneak peak på nyårsklänningen

bättre bilder får ni när jag kommer hem puss !
 

Tips från Elin

 
måste heeelt seriöst tipsa er om en dryck som är ett måste när man tränar llr bara vill va lite extra nyttig samtidigt få massa energi! 
jag har testat dessa ett antal gånger och då har jag testat smakerna jordgubb/kiwi & Citron/lime och dem var huuuur goda som helst den med kolsyra var liiiiite godare än den utan. men Energi får man verkligen seriöst funkar bättre än energidryck blir heeelt speedad !! sen är det ett mycket nyttigare alternativ då de innehåller inget socker kalorier (utan den förbränner upp till 100kcal/dryck)  llr ngt annat onödigt som färgämnen. bara naturligt med olika vitaminer ingefära grönt thé (som hjälper till att öka ämnesomsättningen) och man hör efter ca en halvtimma efter man druckit den hur magen jobbar och man känner det dessutom ! givetvis ska ni ABSOLUT INTE  ersätta drycken istället för mat !!! men ni kan dricka den istället för glaset med cola du tänkte ta till maten ;) och som ni ser den finns även i cola smak så till er cola älskare måltiden är räddad ! 
iallafall jag har heeelt förälskat mig i denna dryck ska ner och köpa en sen faktiskt llr 2  hihi.. måste ju ha för att orka med jobbet ju ! och efter jul ska jag beställa 24pack hittat en as bra sida :)
 

DISSAR!

 

Julegröt

Godmorgon ! 
 
har vaknat säkert 3 gånger under natten vet ej varför andra gången blev det akut toa besök iknow to much information menmen . nu sitter jag iaf med årets första julgröt och äter tänkte titta på julkalendern innan jag börjar städa och drar mig ut till stallet, sen så har jag glömt visa shoppingen tidigare i veckan den kommer givetvis också ut+ klänningen  :D !
 
 

svar på tal !

Ojj, hur fick du reda på det? :) jätteintressant ju, hoppas vi får se på en då =)
 
svar: 
dem sa det på nyheterna och sen i skolan, jaa får hålla utkik ! :)
 

Morgondagens planer

 

Tips på bra film

såg nyss filmen TED riktigt bra faktisk och helt ärligt började jag gråta vid en scen så sorgligt :( helt klart värd att se på riktig rolig också galen humor och ja allt det där, men inte så konstigt när skaparna av family guy har gjort den haha ;) kolla på trailern så får ni se själva :)
 
 
 

mackdieten?

sitter just nu i stallet och väntar på skjuts hem frågade faktiskt mamma idag har så ont i huvet men kan ju bero på att jag levt på mackor hela veckan + att jag bara ätit en macka och ett äpple idag.. aja serverar dem bättre skollunch så kanske ;) men hörs hemma!


Can I borrow your bicycle ?

 

Stjärnfall på ingång!

 
Visste ni att det ska komma stjärnfall inatt ?? hur coolt om det är klar himmel förstås, och det är ju väldigt speciellt då det inte händer så ofta och sen att man får önska sig något ;) nästan så man krigar sig uppe för att se ! :) 
 

bästa av julen!

 
 

Morning

hallå !
ingen sovmorgon och matte som första rädda mig liksom !
skolan är som vanligt sen i eftermiddag blir det stall direktbefter skolan så är hemma runt6 idag blir lite ridning i paddocken idag med inte så kul att rida ut när det är mörkt så det får bli imorgon istället:)




cutiepie !

firade ju pappa lite förut och kika på denna gulliga choklad han fick ! nog den sötaste jag sett på länge alltså !! :D ät ju så man vill äta upp både förpackningen och chokladen ! 
 

gosidosi !

slutade tidigt idag halv 1 redan !! as skönt drog direkt ut till min häst släppte in allihopa och sedan gjorde iordning henne för en ridtur. blev paddocken idag och precis när vi gick ut kom solen fram då kan ju nästan inget gå fel ne men jättemysigt var det ! :D 
och hon skötte sig riktigt bra inte alls lika bråkig som i tisdags vilket var otroligt skönt ! gjorde massa övergångar hela tiden och volter fast fick va rätt försiktig då det är lite snö i paddocken och det varit flera hästat som ridits där, men trots de gick det bra och i galoppen var hon riktigt härlig ! så imorgon blir det samma och på lördag blir det låååånguteritt i snön hade jag tänkt och bara ha roligt ! :D
 

äntligen hemma !





bloppis ja llr nej??

 
funderar på att ha  en bloppis med lite olika grejer skulle det vara intressant ?? 
 

Tidinställt- aldrig för mycket till naglar !

Glitter Red intenseHexagon vit
Små pärlor silver
 
som sagt man kan ALDRIG  få för mycket nagelgrejer !! nu på fredag så är dessa påväg hem till mig så otroligt snygga perfekt till både jul&nyår speciellt dem silvriga pärlorna som jag säkert kommer matcha min snygga nyårsklänning ni kommer få se senare idag när jag kommit hem med resten av shoppingen !  guuud nu ska mina naglar väääxa ! en del gick ju av när vi spela volleyboll .... men dem har kommit en bra bit påväg iaf :D 
 

Grattis pappa !





Glittriga naglar

godmorgon ! och glad lucia på er alla ! denna morgon har jag passat på att måla mina naglar dem blev glittriga och dessa nagellack nedan var dem jag använde blev rätt bra :)
idag blir det skola sen stallet och ikväll fira pappa för han fyller år :) grattis till han !




Specialidrottspasset!

Red Finbar förut och vi hoppa 5½ riktigt roligt men det var inte det lättaste dels för att jag inte hoppat sen slutet av sommaren början av hösten som det var ordentligt och att han hade svårt att komma in i trav bra combo va ??.. men iaf as kul vare och det blev mycket sitsträning och det ska vi göra nästa vecka med vilket bara är bra, skön avslutning också ! :) 
 
men i det stora hela blev det sitsträning balansträning och lite annat så go häst det där :) 
lägger upp en bild på honom också :)
 
Finbar_ny

det här är kvällens humor alltså!

 

misstag!

såg nu att jag skrev ett inlägg som jag aldrig publicerade haha typiskt mig ! men är hemkommen från stallet nu iaf men ska kolla på julkalendern först missa ju den och måste se den INNAN Bonde söker fru börjar !!! :D

ja vart är världen påväg

uteritt i snön

blev sen hemgång efter stallet idag. cyklade ju ut direkt efter skolan och tog med nikki ut på en tur med 2 andra och jääääklar vad pigg hon var har ju inte ridit sen fredags... menmen så är det när man är sjuk sen så var hon ju vaccinerad också så inte så konstigt men på ditvägen när jag var ute och red gick det bra sen hemåt de va då hon trassla och skulle bara springa galoppera och bocka ! vilket hon gjorde några gånger .... men sen så hjälpte ellen mig lite och då gick det bättre så innan vi avslutade så lyssna hon på mig igen iaf rätt skönt så nu ska hon INTE  få stå mer denna vecka llr jo imorgon för då är jag i ullervad istället men inte sen. de tråkiga är att hennes mugg har blivit värre och den vägrar ge sig !! hon har ju haft den i säkert 3 månader nu om inte mer så synd om henne och sen att vi inte vet vad vi ska göra mer har testat snart allt som går att testa. ajaa får hoppas att den salvan hon har nu hjälper lite iaf :)! 
 
sen så kan jag säga att jag cyklade hem också så mina 2 mil är gjorde för idag sen imorgon blir det att hämta ut pakeeeet ! :D
ungefär som på bilden ser hennes ben ut fast myyyyyycket värre.. :(
 

english class

tjena hallå ! sitter på engelskan och gör inte så mycket vettigt utan kladdar mest i boken kul va ? ... ne men slutar 3 sen blir det direkt stallet så ni får shoppingbilderna då blev rätt bra fynd ändå :) men ha det så länge !
 
i skolan just nu, jag & fina Moa <3

Dear Santa ?!?!?

 
åhhh vill sååå gärna ha denna kunna göra fina lockar till fest/kalas llr bara när man vill snygga till sig lite perfekt till nyårslockarna också ! är ju den som är på reklamen och man bara snälla ge mig !!! så ska försöka fjäska mig till denna llr köpa den själv llr ngt kosta 500 på mediamarkt säkert lite rea på den efter jul också (kan man ju hoppas;) 
 

GILLAS!





shopping!

tjenixen ! nu är jag hemma från skövde med världens gosigaste vän Karro!! var ju så längesen vi gjorde något tillsammans utanför skolan har mest blivit att vi snackat där och så , så då drog vi till skövde och shoppade lite blev lite nagellack (hihi ;) ) jag som redan har runt 50 st !!! men dem var jag BARA TVUNGEN ATT HA THATS IT !!
 
sen handla lite doftljus en tröja byxor raggsockar ett måste det med hihi ;) sen så hitta jag en mössa som jag kanske råka ta bad me var helt öde på esplanaden och den låg i en kundvagn vid utgången helt ny hallå llr ???!!! sen har jag även invigt mina nya snygga klackar med korset på så har gått runt med13 cm klack och 4cm platå i ca 4 timmar jo tack det kändes i mina fötter så får se om jag verkligen använder dem på nyår llr om det blir kängor hehe kommer slå ihjäl mig !! :D 
 
men bilder på dagens shopping får ni imorgon för nu ska jag sooooova Godnatt på er ! :D
 
 
 

spontan tripp till skövde !

hallå ! 
hann inte slänga in ngt imorses försov mig fast gjorde ju ändå inte det då mattelektionen var inställd (skönt) sen så hade vi några föreläsningar om människors rättigheter var lite intressant ändå fast lite långdraget i slutet, men vi skulle tydligen göra ngn festival i skolan ja får se hur det går helt enkelt :) sen stanna jag kvar och prata med en och sen efter 2 timmar är jag nu hemma där jag fick en spontan idé att dra till skövde så nu ska jag och karro till skövde och köpa julklappar och byxor smycken och lite annat till en själv hihi ! :D får se vad man hittar :D 
 
bild från instagram (ecriggmyr@instagram)

söndagtraditionen

godkväll !
 
just nu mår jag lite bättre så det får nog bli skola imorgon iaf ha lyckats få i mig några köttbitar mamma gjorde sin goda kalops så det fick bli köttbitar och gurka lyckades jag stoppa i mig och det blev ju lite bättre sen en clementine och grönt thé på det ! får se hur magen är imorgon idag har den ju som sagt bara gjort ont :/ 
 
annars så sitter jag och kikar på Beck-i guds namn riktigt bra faktiskt så den får ni kolla på går på 4an ;)
 

Julbak & Pepparkakor











snöig söndag

tjenixen ! måste säga att min söndag har varit kanon hittills ! dock så krampar magen fortfarande som fasen men sitter och dricker blåbärsoppa och hoppas det släpper snart!
men iaf idag har jag städat en lägenhet varit ute och gått en sväng och åkt pulka med småsyskonen:) ska även snart dra igång och baka lite pepparkakor tänkte jag! rätt bra söndag ändå:)








Godmorgon

godmorgon !
sitter och försöker få i mig lite mat vilket går sådär har fått i mig knappt en halv smörgås och 1,5 sked yoghurt och det är tvärstopp i magen ... ajaa
idag ska jag iaf städa iordning på mitt rum och försöka ta mig en skön långpromenad måste komma ut lite känner jag ska försöka julpynta lite med :)




tjejfilm

precis sett klart på sex and the city 2 lika bra som 1an måste jag säga ! :)
 
nu blir det sängen en ny dag imorgon ! Godnatt :)
 

metallic nails

glömde ju visa naglarna jag målade igår körde på enkel metallic silvrig färg:)








sjukling

hejsan ! lite dålig bloggning från min sida jag vet men som tur gjorde jag några tidinställda igår ;) men idag har jag legat magsjuk hela dagen från 05,00-15,40 aahh tills nu as jobbigt ! hela helgens planering gick ju åt pipan men tror jah är lite piggare imorgon och måste verkligen va det till måndag !!
vi höres sen när jag har roligare saker att berätta !:)




Ed Sheeran-Grade8

 

snygga naglar till nyår !

Ciaté Sequined Manicure TutuCiaté Sequined Manicure Harlequin
 
dessa snygga nagellack SKA  bli mina iaf de till  vänster såååå oerhört snygga ! :D
 
 

haha fyyy bubblan var kul !

 

Fredagsmys

sitter framför heartbreak hotel (as go humorfilm) med lite frukt och thé vanligt fredagsmys helt enkelt och så kommer det se ut resten av kvällen också :) 
 

vad gömde sig i paketet??

dessa gömde sig i paketet MINA SKOR !!!! har redan hunnit gå i dem och jag som inte har gått i klackisar på länge kunde gå huuur lättvsom helst och as sköna var dem också ! så längtar tills jag kan använda dem !:D










mmmums!

nyss ätit nötkött potatisgratäng god svampsås och sallad med olivolja såklart as gott verkligen ! nu ska jag lägga upp bilder på vad som fanns i paketet också;)




Fredags pass

hallå ! 
hemma efter en halv seg dag, slutade 3 och bytte om till stallkläder och drog direkt till stallet för att rida lite. red ut med 2 andra gick bra pigg som vanligt men skötte sig:) imorgon blir det dressyrjobb i paddocken och på söndag mocka och så får vi se om det blir paddock llr uteritt men tror paddocken ;) 
 nu så sitter jag och målar naglarna visar sen men ska in och hjälpa till med maten är totalt vrååååålhungrig !!! 
 

hoppas det funkar nu !

har ju som sagt haft problem med magen så nu ska vi testa en ny yoghurt håll tummarna nu !!!






Detta har hänt:

 har ju som sagt varit bora hela dagen började 20 i 10 och kom hem närmre 6 men har varit i skolan slutade 1 men satt kvar till 5 då pappa kom och vi skulle på utv samtal fick förresten massa bra beröm men även tillsägelse om att jag måste äta bättre och oftare ... så svårt när man har så lite tid! ajaa ska försöka iaf har jag lovat :)
 
sen så åkte jag och pappa  till OKQ8 och hämta ut mitt paket sen till willys och köpte ngn yoghurt som ska hjälpa mig lite med magen har ju tyvärr alltid haft problem med den.. så jobbigt verkligen! men ajaa nu ska jag visa er vad som låg i !! :D 
 
bjuder på en oldie

kan ni gissa vad som finns i??





Elin Tipsar!

 
 
 
något jag verkligen måste hissa är julradion ! lyssnar på den i princip varje dag och dem spelar massa bra nya gamla okända kända jullåtar man kan tänka sig ! så för er som vill lyssna på bra jullåtar när ni kanske slår in era klappar llr pluggar så tipsar jag er om denna sida klicka HÄR för att komma till sidan :)

därför ska man inte röka

 

Efter 20 minuter:
Blodtryck, puls och temp normaliseras.

Efter 8 timmar:
Kolmonoxid- och syrehalt i blodet normaliseras.

Efter 48 timmar:
Luktsinnet och smaksinnet förhöjs.

Efter 2 veckor till 3 månader:
Blodcirkulationen och lungkapaciteten förbättras.

Efter 1 till 9 månader:
Luftrörens flimmerhår återutvecklas. Risk för blodpropp avtar.

Efter 1 år:
Överhängande risk för kranskärlssjukdomar är hälften av en rökares.

 
sen vill jag bara säga att jag INTE  har något emot andra som röker men givevis vill jag hjälpa dem att sluta fastän det är jobbigt :) 
 

skolmaten idag



blir att ta med sig en frukt istället.


morning readers!

Godmorgon !
sovmorgon idag igen fast bara till 09,40 börjar dagen med film på engelskan sen svenska och sen xtra franska+ matte sen utv samtal vid 17,00 så är hemma halv 6 ungefär så ska jag hämta ut mitt pakeeeeeet ! gaaaah längtar så ! :D ! 
 
ni får ha det så bra tills vi hörs igen i vårat snöland ! 
 

snart så längtar !!!

Specialidrottspasset!

skrev aldrig om ridpasset förut men hade Finbar riktigt mysig häst/ponny det där vi hade markarbete igen då hästarna var vaccinerade och inte fick gå för hårt så blev lite studsmarkbommar på böjt spår. Min häst som förövrigt var hyper i början och drog iväg och bocka (as kul)! men sedan skötte sig riktigt bra blev ett bra avslut av det hela även en bra början. 
hade även lite sitsträning att stå upp i lättsits i både trav och skritt blev halvt jobbigt efter ett tag sen balanssits så där blev det lite magträning också :) men förövrigt gick det bra ! :D
 
 

jag är med och tävlar om;

”Jag är med och tävlar om en Macbook Air värde 11 795 kr på http://dennism.se
ta chansen du också !

:)

ååhh äntligen !





Christmas dress

för er som inte vet vad ni ska ha på er på julafton så kanske denna fina klänning från Nelly passar in?? tycker själv den är as snygg så hade mer än gäääärna velat ha den ! 
kostar 399;- och ni finner den HÄR!
FESTKLÄNNINGAR - ELISE RYAN / SLEEVE LACE SEQUIN DRESS - NELLY.COM
 
FESTKLÄNNINGAR - ELISE RYAN / SLEEVE LACE SEQUIN DRESS - NELLY.COM
FESTKLÄNNINGAR - ELISE RYAN / SLEEVE LACE SEQUIN DRESS - NELLY.COM

hoppa högt ?!?

tjenixen sitter i skolan och fryser ihjäl ne men nästan :/ sviiiiiinkallt verkligen ........! 
 
menmen bara 1 timma kvar tills bussen går mot stallet och vi har specialidrott hoppning på schemat vilket ska bli roligt var ett tag sen man hoppa i slutet av sommaren typ ?!? dock är ju vädret inte lika roligt att rida i men som tur så är vi i ridhus så kanske inte är liiiiika kallt iaf :) 
 
ne om man skulle plugga lite kanske så slipper man det hemma då de är bonde söker fru och julkalendern ! :D FÅR EJ MISSAS!!! 
 

mega sovmorgon

godmorgon på er !
som sagt har ju världens sovmorgon idag börjar 11,20 as skönt och då är det franska time sen 1,5 timmes hål sen specialidrott ja lite så ser min dag ut idag;)
åt nyss frukost äppelgröt och smörgås med julskinka på aaaas gott verkligen ! ne nu måste jag hinna måla naglarna också ;)






svar på tal !

Köper du kycklingröran? vart isåfall? Eller fixar du den själv? Sååå gott!!
 
svar: denna är faktiskt köpt på willys finns i stora och små förpackningar där smöret är skulle jag gissa på, det har du helt rätt i och med gurka på så blir det helt perfekt ! :D
 

Goa häst!

Ridpasset gick bra red i paddocken och gjorde lite allt möjligt mycket galopparbete som jag sa sen volter serpentiner övergångar och i galoppen var hon en dröm bara sväva fram gud skulle kunna sitta där i evigheter om det inte vore så kallt förstås ! :) ibland så överträffar hon sig själv så nu känns det väääääääldigt trist att inte åka dit förens på fredag..... menmen sk ju iväg och hoppa imorgon alltid något ! men nu ska jag sova Godnatt på er ! :D 
 

Portkod 1321 - as bra !

hallå där ! har varit lite dött men får ursäkta för det. var nämligen så att jag kollade på julkalendern men fastna sedan för PORTKOD 1321  jäääklar vad bra det var ! har ju inte följt de men eftersom jag har sovmorgon till 11,20 imorgon så kollade jag igenom alla avsnitt ikväll heeeelt kär i den så grym ! tycker ni borde gå in på svtplay.se och kolla själva om ni inte redan gjort det dem finns bara uppe i 22 dagar till !!!!! 
 
 
 vad filmen handlar om :

dålig fantasi eller bara gott?!?

nyss hemma från stallet precis ätit lite lax igen tredje dagen det blivit fisk men klagar inte gjorde även en grönsallad till ! nu ska jag ner plugga franska kolla julkalendern och skriva om ridpasset som gick bra idag !:)))




nyårsklänning !

Vila - Multi Tube Dress
 
som ni vet så har jag ju redan en nyårsklänning men nu är det så att jag hittat en till ! såå snygg är den och perfekt till festligheter, så senare i veckan ska jag nog klicka hem denna skönhet ! :D
 

dagens planering + frukost

godmorgon sovmorgon som vanligt men kom på att jag hade idrottpsykologi på morgonen men ajaa är nästa tisdag med ;)
ska iaf till skolan slutar tre.. sen är det stall och plugg som gäller händer hos er då?

dagens frukost; macka med linfrö och kycklingröra+ nyponsoppa !




ååhh himmelriket!

 min goa vän marie tipsa mig om en sida med massa nagelsaker ! gissa om jag blev glad llr ????? det kan ni ge er kakan på att jag blev funderar starkt på att beställa hem detta till jul & nyår såå snyggt ! :D :D :D :D
 
Glitter Red intenseGlitter Hot pinkGlitter Rainbow white
Hexagon vitHexagon svartHexagon röd
 

ett kallt ridpass

Red i paddocken förut ch tränade på lite allt möjligt mest att hon skulle lyssna vilket hon gjorde sen , as pigg som vanligt kan ju va för att det är kallare ute också vilket man kände fast varmt när man höll igång ! ska ut imorgon också då blir det galoppträning ! :) 
 

in the shoooooool

hallå där ! 
precis slutat och ska snart bege mig hemåt för att cykla ut till stallet och frysa ne men får rida mig varm helt enkelt kanske ber pappa om skjuts hem sen ska bli sjuuuuukt kallt -17 grader ikväll SICK!!  thermobrallerna ska på iaf ;) men ni får mer update ikväll ha det så länge ! :)
 

Nytt & Fräscht !

Åhh äntligen är jag klar med mitt rum och det blev kanon bra ! nu ska jag bara invänta mina nya skor som ska få pryda hyllan men färgen och kontrasterna är jag förövrigt nöjd med sen ska jag fixa med massa foton fast inte just på den väggen och sen ska resten av rosetterna upp på en annan vägg kommer bli kanon det här ! det enda som fattas nu är :
*ny tv
* ny säng 
* och bort med fula soffan ! 
 
men vad tycks ??
 

BESTÄÄÄLLLT !!!!

hade tänkt att vänta tills imorgon men kunde inte hålla mig längre så nu är dessa på väg hem till mig !!! ååhh så kär i dem + att dem är fina till både vardags & fest så bra helt enkelt ;)!  skorna är från have2have tycker dem har så bra saker där faktiskt och man hittar alltid ngt då dem  har flera olika stilar på sina saker ;) 
 
missa inte deras adventsrea! 
 

have2have brands Stövletter, Larissahave2have brands Stövletter, Larissa

stall,minusgrader & lussebulle

hallå !
 
har nyss kollat på julkalendern och fått i mig en macka llr åt den för 2 timmar sen men somna i soffan så ni får updaten nu istället ;)
 
som sagt har ju varit i stallet hela dagen nästan llr från 09,00-14,00 ungefär as fint väder och allt men jäääääääkligt kallt alltså fötterna höll på att försvinna totalt , väl hemma stod jag i duschen i en timma innan jag steg ur så otroligt skönt var det längesen man hade tiden att stå därinne så länge så man får ju passa på !
 
sen hemma har jag inte gjort så mycket beställt ett par skor ska visa er sen ;) och nu tänkte jag städa lite och plocka iordning på alla målargrejer och städa dusch+toaletten :)
 
mammas nybakta lussebulle , as god!

1 Advent - ska ni hitta på idag ??

söndagsfrukost

Godmorgon ! uppe lite tidigare idag men ska ju som sagt till stallet och hjälpa till på tävlingen där fyyy usch kommer va sviiiinkallt känner jag redan nu och ångrar lite att jag sa ja ... menmen sen när jag kommer hem blir det fixa iordning de sista på rummet sen ta en pw och ha lite kvalitets tid och kika på pearl harbour bra söndag va??  möttes även av detta när jag kom upp mysigt va :)
 

Före & Efter

 
 
jaa såhär såg rummet ut tidigare idag nu är det mer såhär med färgen iaf ;) ska ta bild när jag satt upp allting och så ! :)
 

gårdagens outfit

 
Tröja-VILA byxor-CUBUS ring-ULLARED skärp-???
 

sex and the city & frukter

hallå där! nu har jag ÄNTLIGEN målat klart min orangea vägg ! sååå skönt att få det gjort har ju bara tagit sisådär 2 år haha men det behöver vi inte poängtera ;) 
 
kollar förövrigt på 6 and the city filmen som går på 4an helt okej än så länge sen såklart äter lite annanas och sharoner + thé såååå gott ! ska även lägga upp gårdagens outfit och före&efter bilder så håll utkik ! :)
 
 

ridpassena

hejsan ! kom nyss hem från stallet har varit där i princip hela dagen , men båda hästarna ridna så nu kan jag sova gott ! blev paddocken med hoppzan och skogen med nikki gick helt okej med nikki faktiskt trots rådjuret vi mötte med hoppzan gick det sådär bättre sen men men :) 
 
nu ska jag fortsätta måla men lägger upp före och efter bilder sen ! :)
 

morning !

Godmorgon ! nyss käkat frukost och pratat och diskuterat med familjen bra start på dagen helt enkelt ;) idag ska jag maskera och åka ut och rida dem två sakerna i stallet för se om det blir uteritt med ngn och paddock med en llr ute med båda då i veckan jag kommer va i paddocken:) rörigt det blev men ajaa nu ska jag börja måla !






RSS 2.0