full rulle!

Hej!
har varit datorlös nu ett par dagar okej kanske 2 men iallfall så har jag lämnat in min skoldator som jag haft i 3 år.... hatade verkligen den datan men ibland så var den kalasbra så att återgå till den lilla rosa datorn igen är sådär måste jag erkänna haha.. men den får duga! 
 
har iallfall varit på banken investerat i en fond så nu böjar allvaret på riktigt sen så har jag även varit ute och ridit och hälsat på fler föl sen kom Adam till mig och det blev lite lillördag mys och film sen idag har jag bara jobbat stannade 1.5 extra också men det var ju dubbelt betalt! :D nu ska jag packa lite till sen sova och härda en dag till! :D 
 
hittade en gammal bild så den får stå för bilder :)
 
 

Et kärt återseende!

Hallå vänner!! 
 
vilken dag det har varit varmt sen kallt sen jättevarmt igen hehe.... dagen började med lite sortering på datan sen var det vårjogg 6km sprang hela rundan men jävlar alltså var ingen bra dag att springa på.. helt slut i kroppen hade energin men kroppen orkade inte så höll på att falla ihop... måste lära mig dricka och äta ordentligt... men som tur så hade jag Verinica till hjälp!! hon puschade mig så vi kom runt så snällt att hon inte sprang ifrån mig!! då hade jag nog legat död på marken någonstans haha :D
 
sen så gick jag till banken och mötte upp en riktigt saknad vän!!! Marie vi har inte setts på ett halvår typ för att det varit så mycket annat ivägen... men gud vi hade massa att prata om! och vi satt säkert på ströget ett antal timmar1! sen var det modevisning på stan och jag fick med mig en ring och 2 små victoria secret parfymer med mig hem! kostade enbart 50kr styck!!! så värt det:D 
 
sen hemma har jag bara planerat mina dagar och nu ska jag snart sova och längta tills imorgon då min älskade kille kommer hit!! :D 
 
 
 

Dagens planer

Godförmiddag!
 
här sitter jag och fixar och donar med en celcius i handen. laddar upp inför vårjoggen vi skulle vara med i tydligen.. menmen då kanske jag slipper gå till gymmet sen;) senare i eftermiddag så ska jag ner till banken och fixa en grej sen ska jag även träffa Marie igen!!!! vi har säkert inte setts på ett halvår minst så det ska bli superskoj!! :D får se vad vi hittar på. sen så ska jag även lämna in min dator imorgon.... känns väldigt sorgligt så får återgå till min rosa lilla dator så får se hur uppdateringen blir! men ska försöka köpa mig någon billig annan stor dator tänkte jag:) måste ju ha någon iaf! fast det enda jag gör på datorn är bloggar och kikar på de avsnitten jag missat;) 
 
igår var jag och Linnéa på tabata jädrar vad svettigt det var!!! men s¨ååå roligt :)) 
 
 
 
 

Händelserika dagar!!

Hallå på er! 
har varit några händelserika dagar denna vecka och helg! 
skolan har varit ganska lugn ändå har gjort min sista inlämning på gymnasietiden nu! sååååå skönt:D så nu är det bara att tagga till studenten som är om 18 dagar idag!!!!!!! och på söndag åker jag och pinglorna till MAGALUF!! en vecka sen när vi kommer hem så är det studentveckan! ja som sagt det händer mycket nu alltså. 
och förra veckan blev  det en del solning, jobb och umgås med killen jag tycker mest om!! var även ute och grillade med hans släkt vid husvagnen så mysigt där! sen ¨åkte jag hem på kvällen där och somnade så fort jag kom hem igår! 
 
 
 
 
 
 
 
 

Överraskningsfest, grillning, kärlek och vänner!

Hallå kompisar! sitter ute och äter frukost sååååå himla skönt väder är det! :D så var det igår med älskar verkligen att man känner hur sommaren är på ingång!! :D 
 
de senaste dagarna har jag jobbat varit i stallet och ridit på den finaste hästen! Nikki såklart, och tidigare i veckan var vi ute och galoppera snapen jag och Ellen då, jisses vad kul det är!!!! bara låta dem rulla på och det tyckte nikki med om att sträcka lite på benen! :)))) men jag hade dock träningsvärk dagen efter. sen så blev jag inringd på lite jobb dagen efter så då jobbade jag från 5 ungefär till 22 fast dem timmarna gick fort! sen så har även Adam kommit och gosat med mig! vi ses ju inte så mycket på veckodagarna så de timmarna och dagarna vi ses är guld värda! :D
bjuder på lite bilder från när jag Veronica Jonas och Adam var i Adams familjs husvagn också och den nyaste fölungen! :D juste har varit på överraskningsfest också!
 
 
 

SOOOOL!

 
 
Godförmiddag!
har varit vaken en stund som vanligt, men ätit lite frukost och försökt planera dagen så gott som möjligt:)) har kommit fram till att jag ska röra på mig om det blir gymmet eller kanske stallet vet jag inte än får se lite är lite stallsugen ändå! men först ska jag bli klar med psykologin! den ska iofs inte vara inne förens 1-2 veckor men skönt att ha den klar ändå! :)
 
igår så jobbade jag istället för att börja kvart i 5 så fick jag börja 16 vilket var rikigt skönt ändå! :D var lite blandat att göra inte så jättemycket i alla lägen var mest när jag började, då vart det en väldigt fart i driven iaf! sen innan 20 då jag slutade så kom Adam och hans kompis, sen när jag slutade åkte jag och Adam hem och åt lite sen så fick det bli tvmys.
 
 

Utflykt!

Hallå! nu har jag gjort klart min opponering och den gick bra! fick opponera en bra och relevant undersökning + att den var intressant också! :) nu sitter jag med psykologin och tänkte göra klart den nu så får se hur det går:) senare idag blir det jobb och sen ikväll kommer Adam hem till mig!! :D
 
igår så åkte vi på en utflykt med idrotten till Gullspång fick låna mormors bil. var faktiskt riktigt roligt! så fikade vi uppe vid skagersvik sedan åkte vi hem och då kikade jag och Veronica runt på stan för att kika till beachvolleybollen fick även med mig två ringar hem ni får se dem sen;))  sen så lämnade jag bilen hos mormor och satt där och pratade lite tills jag åkte hem och då köpte jag även lite naturgodis för att det var lillördag! ha det så bra vänner! 
 
 
 

BLOPPIS!

Hallå! idag har det hänt mycket skoj! men tänkte berätta om det imorgon istället! för nu ska jag läsa igenom en grej och sen sova! men innan så tänkte jag ha en liten bloppis där jag säljer en del saker bland annat dessa 3 klänningar! 
 
dem finns i Mariestad, går att skicka på posten om så önskas då står köparen för frakten. alla 3 är använda 1 gång.
 
1= S-M pris 200
2 = S pris 350:- (nypris 600)
3 = pris 300:- (nypris 500)
 
kommentera om ni är intresserade eller vill ha mer bilder osv.. isåfall kan jag skicka det via mejl eller facebook.
 
 
 

en dag i stallet

Ska alldeles strax lägga mig tänkte jag! morgondagen kommer ju bli sååååå jobbig ne skoja har engelska sen hål 5h sen ska vi till Gullspång med idrotten så tänkte göra klart alla skolarbeten då! :)) men innan jag somnar nu blir det film att somna till! 
och juste var ju i stallet förut red på lilla Musse eller liten han har ju växt en hel del! så en härlig ridtur i skogen innan regnet kom blev det! :))
 
stalloutfiten ;)
 
 

VARNING!!

så nu är jag nääästan klar med inlämningen (blir ju aldrig klar nästan...) som tur har jag redan börjat på inlämning nr 2 redan förra veckan så den blir nog klar ikväll förhoppningsvis! men nog om det nu blir det stallet som lite omväxkling! är säkert redan påväg till stallet för gör ett tidinställt för att hålla bloggen levande tänkte jag! :)) 
 
tänkte även varna er hemmabrukare om detta!
 
 
klicka på bilden och sen kika på videon!!
det är om hur tjejer som använt sig av gelnaglar och som gått vääääldigt fel! det fräter på huden och gör så att man tappar hud kring fingrarna eller flagar kan man säga. och detta sviiiider! tänk er att man tar sönder nagelbandet det gör ont som fasen och detta är 100 ggr värre!! därför ska man vara väldigt försiktig när man använder detta och sen välja rätt märke!! även när ni gör er naglar fina hos ej utbildade personer som bara kanske hållt på någon månad då de ej är utbildade och kanske inte vet vad de håller på med utan har tränat på sig själva. ne betala då några extra hundralappar och få det ordentligt gjort utan några skador!!  
 
 
 
SÅ VAR RÄDDA OM ERA FINGRAR!!
 

Godmorgon!

 
 
God Förmiddag! 
har nyss ätit frukost (bilden ovan) och kikar lite på 7th heaven och pluggar lite samtidigt :) senare idag blir det att åka ut till stallet för en ridtur! men det blir runt 2 tiden så jag hinner göra lite annat plugg först:)) sen ikväll blir det inte så mycket heller får se lite:)) vi hörs sen då det kommer upp lite bloppis här på bloggen! :)
 

Träningsdag & TIPS!

Godkväll!
 
sitter och kikar lite på musketörerna en kanonserie på 4an (tycker jag iallfall) och skriver samtidigt på en inlämning och lyssnar på broiler, hehe ååååh saknar såååååååå till sommaren! deras låtar väcker sååå många minnen, från både hemmafester, grillfester och olstorpsfester. förhoppningsvis kommer det bli mycket sådant i sommar också! 
 
men denna dagen har iaf bjudit på : sprang till skolan och körde volleyboll på idrotten sen sprang jag hem, så blev 4km där. sen så var det hem duscha av sig (då det ösregnade sen blev jättevarmt...) lite svett. sen var det tabata pass för er som inte vet vad det är, är det styrka- kondition och kordinationsträning, askul! och mycket effektiv träning :)) så lär väl känna av det imorgon. sen så åkte jag hem och åt mammas goda kyckling. Adam kom även en liten sväng då han skulle hämta sin broder efter sin träning. lika uppskattande varje gång! och nu sitter jag här och skriver vilket jag ska göra en liten stund till sen är det sovdags! jättetrött verkligen:)) ny dag imorgon och då bär det av till stallet! gillar att vara ledig :)) men innan ska ni få ett tips!!
 
och det är denna dryck testade den precis och helt klart Godkänd!! Aloe Veras nya
D I E T  G R A N A T Ä PP L E    jag som gillar granatäpple passar mig utmärkt!
 
 
 

NEW IN!

köpte alltså detta när vi var iväg: 
 
det blev 3 par trosor den ljusrosa tröjan sen skorna såååå fina! kommer se riktigt bra ut till studentklänningen sen! köpte även lite doftljus och sen en smaksättare till mitt och mammas bubbelvatten:))  men är faktiskt riktigt nöjd över köpen och dagen! :D
 
 
 

Min helg!

Ännu en helg är över och den har spenderats med kärleken min!
i fredags kom han till mig och vi gjorde inte så mycket utan åkte och handlade lite gott till kvällen sen hade vi båda tränat under dagen också:)) sen så grillade vi på kvällen och bara hade det trevligt! 
 
i lördags så åkte vi till Skövde först gjorde vi en jobbgrej åt Adam sen så åkte vi in till Elins esplanad, media markt och åt på MAX. hittade lite saker ändå bland annat underkläder studentskor och sen en fin rosa tröja! :D innan vi åkte hem så fikade vi lite. väl hemma sen vilade vi oss lite för jag började jobba kl 18 och vi var väl hemma innan 5 iaf! sen så jobbade jag till 00, fast det var riktigt roligt jobbade med sköna och roliga personer så kvällen gick fort! 
 
igår så var det Kalas för Adams lillebror som fyller år idag, så hela släkten var där eller nästan iaf och det bjöds på mat och tårta! sen så halvsov vi lite framför tvn på kvällen innan jag åkte hem! innan det så hade jag varit i stallet och gosat med fölungarna såååå gosiga!! och sen blev det en runda på min prinsessa Nikki! :D
idag är jag ledig från skolan eller ska på idrotten vid 2 bara så ska springa dit så slipper jag det sen. annars blir det bara massa plugg:))
 
 
 
 
 
 
 
 
dagens frukost
 
 
 
 
 

Äntligen!

Hej!
 
åt frukost för ett tag sen och nu sitter jag och skriver på diverse inlämningar... snart så är det slut på det! ska ut och springa när jag gjort klart 1 iaf tänkte jag så tar den det är mest bråttom med ;) eller hinner nog göra två.. sen i eftermiddag/kväll kommer den jag längtat mest efter att få träffa denna vecka och såklart alla andra dagar, Adam så ikväll har jag planerat myskväll med choklad jordgubbar, ananas och banan så gott att doppa i :))) så det längtar jag mest till.  har ju inte träffats på hela veckan pga massa olika saker :(
men innan det så blir det att ta tag i tråkigheterna först .. .haha så hörs sen!
 
 
 

A catch up

Äntligen är det fredag imorgon!! och det bästa är att jag får ta bort alla alarm och sova hur länge jag vill! för imorgon så har jag inga lektioner då jag gjorde mitt svenska tal i måndags och sen så filosofi har vi inte, de är dem enda lektionerna jag har på en fredag, sååååå skönt!  men ska göra klart de sista inlämningarna så är det inget mer i skolan sen. kan inte riktigt fatta det ca 2.5 riktigt skolveckor kvar sen drar vi till magaluf och sen studenten heeeelt sjukt!! men samtidigt riktigt roligt:D 
 
förövrigt så har jag varit och tränat idag blev rumpa och lite ben mest rumpa, sen sprang vi ca 4-5km på idrotten också så jag har allt hållt igång idag! igår var jag som sagt med Linnéa och vi fikade på ströget. tog en räkmacka riktigt god! men mådde liiite illa sen på kvällen.... har ju inte ätit mer än blåbärsoppa sen jag mådde så dåligt i söndags ;) menmen den mackan var det värt att ha lite ont för! sen satt vi och pratade sådär om allt och inget, måste ju ta igen allt! och som vanligt var vi kvar sist av alla! :))
nu ska jag sova så hörs imorgon Godnatt!
 
(det ösregnade igår... men var glad för det!)
 
 
 

loooove schrimps

Godkväll!
 
hoppas ni kunnat få nytta av dagen trots att det regnat heeeeela dagen... så tråkigt.. men som tur har jag haft mitt plugg haha! MEN råkade kanske somna lite mitt i allt, har varit så trött så tog en liten paus vilket var välbehövligt! nu ikväll har jag kikat på en riktigt intressant dokumentär om en kvinna som varit inlåst hos en man i 10 år:O gick på 4an nyss och det var en annorlunda men spännande berättelse, så den tycker jag nu ska se på tv4play.se. 
Adam sov hemma inatt blev lite stressigt så vi bestämde att det var bäst så idag tyvärr.. så då tröstade jag mig massa frukt och lite pepsi! som förövrigt blev min mat och en knäckemacka med makrill på sååååå gott!
 
bilderna beskriver även vad jag ville ha men fick nöja mig med makrillen, så får nog bli räkmacka imorgon när jag och Linnéa ska fika!
 
 

en massa plugg

Hallå!
 
har suttit kvar i skolan några timmar nu ska bar akolla igenom gymnasiearbetet sen skicka in det tänkte jag! sååå skönt att få bort det nu:)) men som sagt har jag ju tusen andra grejer som ska göra exempelvis ett prov tills imorgon vilket det är det jag suttit och pluggat på nu... får hoppas att det går bra. sen några andra inlämningar också:) men nu ska jag ta mig hemåt städa rummet och vila lite innan jag pluggar igen. måste ju få ta en paus;) 
 
igår firade vi Adams mammas 50 årsdag med lite släkt och fika! riktigt trevligt! åkte hem relativt tidigt för var så seg och trött och väl hemma somnade jag riktigt gott och fick sova hela natten!!
 
ikväll sen kanske Adam kommer får se om han orkar efter allt jobb och gym men vi får se! hörs sen:))
 
 

Hemsk natt...

Godmorgon! 
 
har egentligen varit vaken sen 6 imorses men har försökt sova men när klockan blev strax efter 7 så orkade jag inte försöka sova mer... natten har varit hemsk och då menar jag verkligen hemsk! spytt sen klockan 20-02 på natten.... fy alltså hade bara ätit frukost hos Adam sen somnade jag när jag kom hem från honom och när jag vaknade mådde jag skit... så trött på sådant och ha ont i magen så ofta... 
 
men iaf idag är jag pigg! och kom på att jag ska göra mitt svenska tal idag det muntliga tjohoo! haha som tur så kan jag det då det är skrivet mest med mina egna ord och tankar så ska försöka göra ngn roligt powerpoint! :)) men först lite annat plugg! börjar inte förren 12,40. och mamma ska köpa blåbärsoppa först! 
 
senare ikväll ska jag iväg och fira Adams mamma som fyller 50 idag! blir inte kvar så länge då det är skola imorgon men en stund iaf! och hela helgen har spenderats med kärleken min och i lördags var vi uppe vid deras husvagn och grillade åt godis och kollade på gladiatorerna riktigt mysigt! hann även fixa fransarna så nu är dem fina igen! :D
 
 
här ser ni fransarna lite iaf men ni ska få en bättre bild senare tänkte jag efter allt plugg.. ;) och jaa jag muppar mig nästan alltid på kort;))
 
 
 

underbara dagar med fina vänner!

God förmiddag!
 
Vaknade redan innan 06 imorses fast sov tills Adam skulle till jobbet vid 06.15, sen efter det somnade jag om till 09 och då gick jag upp! åt frukost som vanligt eller ahh blev fruktsallad sååå gott hehe! och nu sitter jag med skolarbete innan jobb senare sen. usch vill inte jobba till 21 idag alltså :( men får tänka att det är bra för kontot! 
eftersom jag inte hann blogga mer i onsdags får ni reda på allt nu!
 
valborg blev riktigt bra! vi samlades här alla tjejer och spelade kubb och även brännboll för att hålla värmen uppe as kul var det!! senare satt vi med filtar och åt chips och frukt, vi körde även lite frågespel då. senare sen kom Adam och hans kompisar innan det kom Jonas. runt 23 åkte vi ner till stan satte oss inne på buffalo senare gick vi ned till stadt Byz var bra men man var rätt trött sen så åkte hem runt 01,20.
 
 
 
 
 
 
Dagen efter blev det marknaden med Veronica och Jonas även min lillasyster var med. hittade ett fint armband och sen brända mandlar. efter en sväng därinne åt vi glass, blåste dock lite kallt.... runt 16 tiden åkte vi för att hämta dem igen och för att spela fotbollsgolf! tog över 2 timmar men såååå roligt haha! så det lär vi säkert göra om i sommar! :D sen åt vi kinamat och sen hem och sova! kan säga både jag och Adam var rätt sega på kvällen sen haha!  men måste tillägga att vi VANN på fotbollsgolfen (körde killarna mot tjejerna) vilket vi kommer leva på rätt länge haha!
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0