tjejmys med bestie & liseberg!!

Godmorgon på er! 
 
nyss vaknat och ska snart gå in  och käka frukost är dock inte så hungrig så blir ngt ganska lätt att äta. Idag ska jag till Liseberg med Sara! gissa om båda är smått övertaggade!! och jaa det är vi kan jag säga:D kommer nog bli huuur roligt som helst och ja jag ska inte glömma ta bilder llr om ni addar mig på VINE(Elin Riggmyr) kan ni får en del videosar där också;)  
 
ska även berätta vad jag gjorde igår, kom ju hem från stallet ganska så tidigt så duschade och åkte sedan till Linnéa där vi gick ut med hennes hund så den fick bada! sen så åkte vi till skövde och jag skulle leta efter ett par shorts men kom hem med 2 linnen och sen ett par gulliga pyjamas shorts och mascara sååå typiskt mig bilder på de får ni senare! sen så handla vi lite eftersom vi skulle grilla hamburgare och ha en riktig tjejmyskväll! och det var riktigt mysigt faktiskt vi pratade skrattade lekte med hunden och hade det allmänt gött! sen så senare på kvällen låg vi båda i soffan helt slut så åkte hem runt halv 11 för vi kunde verkligen inte hålla oss vakna haha! :D men här får ni lite bilder iaf måste börja fixa mig! :D
 

hoppning på schemat! 2 pass avklarade!

hallå nu är jag hemma igen! :D
 
orkade inte blogga igår hände inget speciellt jag jobbade det gick bra otroligt varmt bara sen så var det inget stall utan åkte och köpte lite gott till kvällen vindruvor och naturgodis:D sen såg jag på film tills jag somnade.
 
idag var jag ute i stallet redan klockan 08,00 imorses vi skulle ju hoppa och hade ingen lust med de när det är 25+ så började tidigt! NIkki var supertaggad och det gick bra vi hoppa iaf! blev allt en bana på slutet. och sen hoppade jag även Stella och jisses vad det gick fast as kul var det! och det tror jag hon också tyckte! har ju varit lite mesig innan med hoppning har kommit det sista och riktigt varför vet jag inte för det är ju verkligen riktigt roligt! och vi slutade med att hoppa bana på 90 cm! såå taggad hela tiden så det var roligt på torsdag är det dags igen! :D
 
 
 
 
 

kvällsmys!

Godmorgon! nyss ätit frukost igen hehe blev gröt och sen makrill på knäckemacka rätt gott faktiskt har inte vågat testa det förut och sen ett ägg då så nu är jag as mätt... idag är det jobb till 17 ungefär och sen efter de så blir det intervaller i leksbergspåret har jag bestämt var ett tag sen nu men ska försöka med de 2 ggr i veckan iaf utöver ridningen och cyklingen då;)  sen blir det nog inte så mycket mer plugga lite teori tror jag också. 
 
igår kom jag hem rätt sent igen llr halv 10 hade ju jobbat och sen var jag iväg och red. jag och stina badade med nikki och calle och båda tyckte det var riktigt skönt och roligt! iaf nikki eftersom hon skulle dyka i så halva hästen försvann där ett tag haha blev några bilder men ska försöka göra de igen och ta bättre! sen red jag stella en stund i paddocken när det var lite svalare och det gick också bra tränade på massa nödvändigt som alltid behövs slipas på! och imorgon är det hoppning som gäller! och nu jäklar har satt upp massa mål både med hästarna och med mig själv berättar om dessa senare sen! men nu måste jag skynda mig ska hinna till willys innan jag börjar tänkte jag;)
 
 
bild från igår:))
 

allt om igår

ja dagen började redan 07,00 och slutade 23,00 ne men hade risk1 an på morgonen som höll på till 11 ungefär. riktigt givande ändå och rätt intressant så de timmarna gick väldigt fort faktiskt! sen åkte jag hem för lite frukost llr de blev vattenmelon.. sen vidare till stallet och red Stella nikki fick stå. men vi red på gärdet då paddocken dammade så, och det gick faktiskt riktigt bra trots att man var helt dyngsur sen av svett men hästarna trampade och jobbade på riktigt bra ändå! och vi tränade på lite allt möjligt och på min sits som det alltid behövs att träna på:)
 
sen så kom det spekulanter på hoppzan russen och wanzee (ni vet att ni kan besöka hemsidag www.pilagarden.se där hittar ni fler hästar till salu!)  och det gick även bra där med paddocken var dock as varm men hon verkade nöjd så vi får se vem hon väljer. hoppade även något språng på hoppzan och det var ju riktigt roligt var som sagt ett tag sen nu... 
 
sen efter stallet var det hem och duscha för att sedan åka och jobba vid 7 och där var jag hela kvällen till 23, men vi hade roligt ett gäng glada ungdomar mest tjejer som fnittrade runt haha! :))
 
 

morgonmys!

Godmorgon på er! 
hoppas ni sovit gott och att ni hade en kanonfredag igår! dock var den jääääääävligt varm! tänkte skriva vad jag hittade på igår ett annat inlägg sen;) 
idag ska jag inte göra så mycket nyss ätit frukost blev rostmackor bara för att det är lördag! sen vid 12 är det jobb och sen slutar jag 4 och sen blir det stallet i detta härliga regnväder! hur jag ska orka allt återstår att se;) nu ska jag ta och titta klart på kalle anka!
 

Push Play

 
 

skräckblandad förtjusning

hallå!
 
har haft fullt upp som ni kanske har märkt;) men igår så jobbade jag sen drog jag ut till stallet för att rida! red Nikki och longerade hoppzan var sååå trött hehe.. sen så cyklade jag hem och fixade hamburgare åt mig och syster, jaa mamma och pappa har åkt ut med båten igen så vi får klara oss själva men det är skönt! och de blev riktigt bra som ni ser;)
 
 
sen så låg vi framför tv:en hela kvällen. 
 
idag gick jag upp lite tidigare fixade frukost och drog sedan ut till stallet ellen skulle hjälpa mig rida stella eftersom jag ska göra de när hon är borta och jaa väldigt rolig häst det där och man lär sig en del. fick även testa hoppa lite och jaa det var en skräckblandad förtjusning fort gick det iaf!  sen med nikki fick det bli intervall träning och jaa tror vi båda tyckte det var jobbigt!
 
och nu sitter jag i soffan äter min goooooda smoothie och ska snart iväg till stallet igen tävling i töreboda som gäller!: D men först ska jag fixa en annan grej!
 
 

just nu





mixat



Godmorgon!
idag är det jobb som gäller! ända fram till 16 i eftermiddag fast börjar 10 vilket är rätt skönt ändå. sen blir det stall aom vanligt. inte lika bra väder idag men rätr skönt bara det inte regnar när jag slutar så är jag nöjd! men nu ska jag ta och käka upp detta så hörs sen!


vad har hänt idag kompisar??

Sååå nu är jag äntligen nerbäddad igen i min varma gosiga säng! idag har det varit lite blandat har pluggat sen var farfar här en sväng och pratade lite alltid lika trevligt! har även varit med mamma och handlat fick med mig lite smått och gott hem också! lite till håret parfym och till ansiktet:D!  sen åkte jag ut till stallet red ut med ida och det gick bra förutom att hon (hoppzan) skulle titta på allt! veronica hade även med sig några killkompisar som skulle rida såg riktigt bra ut både på häst och på marken hehe;)) ne men kolla kan man ju alltid göra! nu ska jag ta och kika film och även ladda upp bilderna från igår! :D
 
 
grejerna som fick följa med hem:) FV; parfym ansikts scrub shampo protect spray protect & shine spray :))
 
 

just nu

 
 
 
 
 

teori, gosiga föl och kattungar!

hallå på er! 
har suttit ute i solen hela morgonen och pluggat körkorts teori börjar ju närma sig nu och jag har gett mig tusan på att det ska gå bra så lika bra att förbereda sig ordentligt! men det går framåt iaf lite halvsegt sådär bara de flesta frågorna handlar egentligen bara om logiskt tänkande. idag så ska jag fortsätta med detta sen lite senare i eftermiddag så blir det stallet har bara 1 häst att rida idag vilket är skönt! fast lite tråkigt också... 
 
igår var vi även och hälsade på Hoppzans ägare och riktigt roligt hade vi! träffade även hoppzans helbror och jag tror jag är kär sååååå gosig alltså! sen när ett gäng hästtjejer samlas blir det vääääldigt mycket prat om allt fester killar vad man har gjort inte gjort osv... gosade även med shettisföl och en riktigt gosig kattunge ska visa er bilder sen tänktejag när jag laddat upp de men en bild kan ni får se nu iaf! :) hon bjöd även på mat as god pastasallad sen till efterrätt hade hon gjort en riktigt god jordgubbstårta! så mätta och belåtna var vi när vi lämnade iaf!
 
 
 
 

morning cardio done!

Godmorgon! precis ätit frukost ute i solen, riktigt varmt och skönt dock synd att det blåser så bara.. vad jag åt ser ni på bilden+äggmacka. tidigare denna morgon var jag ute på en powerwalk, älskar verkligen att gå ut innan frukost och innan allt riktigt vaknat till liv. till och med kossorna låg och sov. idag händer inte alltför mycket ska ut och hoppa vid halv 3 så då kommer stina och hämtar upp mig och efter de ska vi till hoppzans ägare och hälsa på shettisföl! ååhh de lär vara as söta och pyttesmå!! :D 
annars funderar jag på att lägga mig ute i solen en stund och njuta av att jag INTE jobbar!
 
 
 
 

varma ridpass!

som vanligt vid den här tiden av dygnet sitter jag i soffan med min syster och kollar last song! riktigt bra film att avsluta dagen med.
tidigare idag var det jobb som gällde till 17, och jisses vad varmt det har varit! fast ska inte klaga hellre de än -20. och det var full rulle hela tiden så mot slutet vart man rätt så jäkligt seg i både huvudet och kroppen. sen så åkte jag ut och red lite. blev ett dressyrpass med hoppzan och paddocken var som en bastu men det gick bra. sen så skulle några hoppa då blev det en sväng ut på nikki istället:) 
ne men ska sova imorgon blir det upp och hoppa för då ska vi just hoppa!
världens gosigaste!
min mat
 
 
 

instagram week

 
ni vet att ni kan följa mig på instagram också, där får ni ta del av fler härliga sommabilder eller bilder av min vardag än vad jag lägger upp här;)  så sök på ecriggmyr så hittar ni mig;)
 

en GOD morgon och en KONSTIG natt

Godmorgon på er! 
hoppas ni alla sovit gott det har jag och även hunnit med att drömma värsta konstiga drömmen.... drömde att jag var ihop med ngn random som kom från japan tror jag sen skulle jag skjutsa hem han så snodde bilen trots att jag inte har körkort och att mamma och pappa var hemma sen så ångrade jag mig så släppte av han vid gatan och körde hem då var farfar hemma och de andra var ute och letade efter mig och jaa allt var bara kaos..! haha lustigt vad man kan drömma,
en annan gång drömde jag att en BIG MAC åt upp mig arbetskadad också kanske??
 
ajaa nu har jag nyss käkat frukost det blev lite gröt med färska hallon direkt från trädgården och banan sen celsius på det! idag är det städning jobb och stall som gäller vid 1 vad ska ni göra? :)
 
 
 

NEEEJ!!





sommartips!

ville bara ge er ett litet sommartips för er festnissar! denna cider wild strawberry såååååå god! att ni bara måste testa den lite söt men ungefär som jordgubbar smakar, så för er som gillar jordgubbar borde garanterat testa denna! :D
 

go dag med vänner sol & bad + hästar

Tjenixen! 
hoppas ni tagit vara på vädret idag aaaas varmt hela dagen vilket är heeeelt underbart! 
imorses var jag ute och fixade en grej, sen blev det stallet och jag tog 2 galopprundor med båda såååå härligt är det bara låta hästen gå och rulla llr testa hur fort de kan gå och det bästa av allt är att hästarna tycker det är skitkul! sen blev jag såååååå badsugen så kollade med Marie som jag tog med till ekudden blev ett dopp för mig medans marie gick ner till magen fast förstår de var aaaas kallt men så värt det! :Dd sen låg vi och solade+pratade som vanligt, tills hennes kille hämtade henne så åkte jag hem och käkade grillat! riktigt gott när man är så förbaskat hungrig. och nu chillar jag framför tvn bara. imorgon blir det morgon promenad städning och sedan jobb+stall:))))
 
 
 

just nu



i'm sitting on the bus with a lot of other crazy people, so we keep in touch!


yesterday today tomorrow

Godmorgon! 
redan uppe llr har varit det ett tag, hoppas ni andra ligger halvt bakfulla idag. var ju sådan där summerslam fest här i stan igår men kom hem så sent och var rätt trött så dissade den denna gången;) 
men har redan hunnit äta frukost och ska ta och fixa mig lite snabbt nu sen idag blir det stallet får se vad jag hittar på med dem blir nog något roligt ut och galoppera llr något tror jag! :D 
men hörs sen!
 
 

Upside Down

hallå igen! 
för er som undrar så lever jag, men att bloggningen legat nere lite beror dels på att jag jobbat massa och sedan kommit hem sent, sen att jag har haft massa att tänka på vissa saker mindre roliga och vissa lite roligare. menmen vad vore livet utan motgångar!;)
 
igår var jag en stund med Marie och pratade av oss och tog maaasssa bilder! ni ska få se några sen, sen idag har jag haft jobb sen 12 och slutade 20 och träffade Marie och Hampus och sen satt vi och snackade såådär som vi brukar göra när vi träffas! och alltid är det lika givande och roligt!  annars var de rätt mycket att göra på jobbet. och nu när jag kom hem stod det grillat på bordet! :D
 
 
 

Halkan=klar+livet

Hallå! 
hoppas ni haft en rba dag hittills! orkade inte med bloggningen igår då jag kom hem 10 så skulle duscha äta osv.. men jobbade och sedan stanna jag och marie kvar och bara pratade sen blev vi som vanligt hungriga så då köpte vi 4 nuggets kvar, inte okej men för igår fick det gå! sen så åkte jag iväg och red longrerade hoppzan och red på nikki snapen runt med Ida sen också och det gick bra!
 
sen idag har jag varit iväg och halkkört i Laxå med ett gäng andra härliga personer, och även de gick bra och det var skitkul! så för er som inte har gjort det än har ni något att se fram emot iaf! :Doch nu är jag hemma väntar på att klockan ska gå så jag kan få ¨åka iväg och träffa min pojk var ett tag sen, och vad vi ska hitta på får vi se då:) nu ska jag fortsätta sitta njuta i solen på balkongen en stund till! :)
 

tidig dag!

hallå! 
idag har blev det tidigt, hade körlektion klockan 8 imorses men var där 10i sen kom jag på att de inte öppnar förens 8 så fick vänta ett tag.... men annars gick det bra vi backade och parkera körde lite på landsvägar och sådant som är bra att kunna! riktigt roligt när det går bra:) och hon verkar nöjd med mig som tur är! nu har jag bara kommit hem ätit frukost som jag hoppade över då sen inväntar jag jobb vid 1 sen vid 4 blir det stall får se vad de ska göra idag:) men nu ska jag nog ta och sätta på en kopp kaffe:)! 
 
 
 

fin kväll meden fin vän!

hallå igen! 
antar att ni flesta sitter och glor på fotboll jag bryter de mönstret här är det allsång med Måns som gäller! :D riktigt bra denna gång! till det dricker jag thé och äter äpple och nektarinbitar! 
tidigare ikväll var jag iväg och brunchade med Marie blev en räkmacka på ströget hälsade även på ebba som jobbar där, måste säga att den var riktigt god! så mätta var vi efteråt iaf! sedan gick vi en sväng runt stan pratade tills hon tog bussen hem riktigt roligt och välbehövligt! prata av sig lite (som om vi inte gör det jämt hihi). här får ni lite bilder nu ska jag sjunga!:D
 
 

Dagens Outfit

 
 

nu är jag hemma igen!

tjenixen! hann inte blogga imorses då jag blev inringd till jobb så har jobbat 11-15 så det var inte så farligt:))) sen så skulle jag och adam ses men det blev lite hinder där så ska träffa marie en sväng istället när hon slutat vid 4 får se vad vi hittar på kanske blir en sväng till båten llr ngt:)  annars händer inte så mycket i livet, ska ner till körskolan imorgon och sen jobb efteråt så blir i ett kör där:) och hästarna får tyvärr vänta tills imorgon:/// men bjuder på bilder från min frukost sålänge!
 
 
 
 
 
 

hemma i min säng!

sådär nu är jag hemma efter ett lååångt arbetspass som gick ganska fort ändå. lagom att göra hela tiden faktiskt så det var skönt:) och sen fick jag sluta en halvtimme tidigare då det inte fanns alls mycket att göra vilket bara var skönt! så nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska ta och sooooova!:D så hörs imorgon! 
 
 

lunchrast!



hallå! passar på att slänga in ett inlägg nu, har för tillfället rast 40min har en till sen; ) såå skönt att sitta ned lite. har varit ganska mycket att göra idag också lite lugnare nu vilket är skönt så hoppas det fortsätter så tills jag slutar klockan 23. men det var allt för mig just nu hörs sen!
btw så är det kyckling&broccolipaj:D


Dagens me!

 
 

hard work!

Godmorgon! 
 
tog mig en sovmorgon för att ladda upp inför mördarjobbpasset senare, kommer nog vara mer död än levande när jag kommer hem sen;) har ätit frukost också blev 2 äggmackor och lite gröt+thé. 
 
innan jobbet idag så ska jag försöka städa upp i rummet och rensa lite ogräs utanför dörren så det ser fint ut igen kanske rensa garderoben om jag hinner!  
 
 

tjej&söndagsmys!

hallå! 
har hänt massa idag llr ahh en del.. jobbat även idag varit full rulle tills jag slutade iaf tänk att det är så populärt ändå haha men det är ju sommar:) sen har jag varit och ridit red ut på båda gick bra! imorgon skulle vi hoppa men jobbar 14-23 så känner att det skulle va skönt att bara ta det lugnt innan kanske hinna med en promenad bara:) sen nu ikväll har Marie varit här och gjort denna söndagkväll ännu bättre! och vi har mest snackat massa skit om allt och inget otroligt vad mycket man kan hitta att prata om ändå haha! och vi har ätit och kollat film så ett bra avslut på en bra vecka har det varit! :D
bilder från ikväll:)
 
 

I'm in love!

have2have brands Sandaletter, Sidra
 
åååhhh kan inte bara lönen komma nuuu! äntligen finns skorna i lager igen som jag väntat! de var ju slut när jag skulle beställa men nuuu så dessa SKA bli mina! :D
 

Tjejkväääll+jobb

Godmorgon på er! 
hoppas ni sovit gott det har jag trots att man är själv... har gått upp och ätit frukost och bara tagit det lugnt var rätt trött från igår och idag är det jobb igen fast bara från 12-16 så det ska bli skönt! sen blir det stallet och ikväll blir det Elin&Marie kväll! :D:D såååå längesen nu verkligen!  vet inte vad vi ska hitta på men det blir säkert lika bra och roligt som vanligt massa skvaller och prat skulle jag tro:D! '
vi 2 för lite mer än 1 år sedan! :D
 
 

I'm OUT!

sådär! nu är jag klar asså guuuud vad tid jag har över har bara gått och drivit här hemma... jag som alltid brukar ha bråttom till saker llr maxar tiden hehe tidsoptimist lite kanske:) men iaf har hunnit sola duscha fixa naglarna haft hårinpackning städat rummet tvättat och massa annat. mer än vad jag brukar i vanliga fall då det bara brukar bli hästarna:))) men tänkte ta och trampa iväg till jobbet nu snart ändå hellre va i tid än inte alls! så bjuder på bilden så får ni ha en bra dag i värmen!
 
 
 

allt om vad som hände igår:)

hallå! vad gör ni en dag som denna? 
jag har precis lagt mig ute på gräsmattan och solar lite! kom nyss hem från adam tillbringade gårdagen och morgonen där, fick även träffa släkten syskon mamma och pappa riktigt roligt var det och jättesnälla allihopa! 
och eftersom jag jobbar idag så fick jag åka hem medans de åker och badar lite lagom orättvist där.. fast börjar inte förens 4 så hinner va ute en stund iaf! var även och red igår innan och det gick bra! sen så åkte jag och ellen för att sola en stund innan jag skulle iväg, och idag är de som sagt jobb som gäller ända till 23 ikväll så ja kommer la va lite dött från min sida här:)
 
 
 
 

en dag på, jobbet, stallet och i solen!

hallå igen! 
 
jobbet gick kanon idag också mycket att göra som vanligt men jobbade inte så länge vilket var skönt! jobbade till halv 4 men jobbade över en kvart då det kom så mycket folk på en gång! sen så väntade jag på marie en för hon slutade en halvtimme senare bara och vi har ju ALLTID  massa att prata om vilket bara är roligt! :D medans jag väntade blev det en glass och kaffe och ja jag är lite smått beroende av kaffe! såååå gott! :D
 
sen ridningen gick kanon det med! hoppzan skötte sig jättebra, red dressyr i paddocken och övade start stopp på rakt spår (till tävlingen) och lite annat även en del skänkelvikningar blev det med henne! 
 
med nikki blev lite mer avancerat övade ryggningar vilket behövs slipas på! förvänd galopp skänkelvikningar flytta för skänkel och öppnor! men trots att det var jobbigt och varmt skötte de sig bra! och nu när jag kom hem väntades tacos och jordgubbar! :D
 
 

Snart Äntligen!

Godmorgon på er! 
huuur underbart är det inte att vakna upp till detta meeer än underbara väder och det redan är 20+ ute!!!! och jag som jobbar idag buhuuu men är ledig imorgon och då ska det bli ännu bättre väder! :D och då får jag äntligen träffa min pojk! har gått 1 vecka sen sist så ja saknaden är stor... och idag jobbar jag bara till 15,30 så sen blir det stall äntligen på den med och då är det dressyrträning med båda! ska försöka blogga lite på rasten annars hoppas jag att ni har en kanondag vid stranden ni som är lediga så hörs vi ikväll! 
 
 
 
 

alla älskar vi musik!

 
 
 

fullt ös medvetslös!

Hallå! 
idag har det bara varit jobb på schemat, 11-20,00 och det har varit fullt ös medvetslös från början till slut! men det är bara roligt så har man alltid något att göra också! sen är det alltid trevligt med alla kunder och barn som kommer! och trots att det varit mycket att göra så har det rullat på riktigt bra tycker jag och alla har skött sig kanon! :D 
 
sen väl här hemma har jag duschat städat och ätit som om jag inte bara gör det annars haha! juste måste tipsa er om våran nya kampanjpaj också jordgubb/vanilj riiiktigt god! :D imorgon är det kortdag jobb till 15,30 bara vilket är riktigt skönt efter 2 låååånga dagar. 
 
 
 

det är hårt för dom hårda!

hallå! blir ett litet sent inlägg har varit full rulle hela dagen! slutade jobba nyss och innan var jag i stallet tidigt imorses sen så red båda i paddocken dressyr och det gick bra! ska plugga in dressyrprogrammen så jag kan rida dem nästa gång! ska ju vara med på tävling den 17 augusi så lika bra att börja nu! :D
men båda hästarna gick bra gjorde lite allt möjligt och alla möjliga väga. men med nikki blev det mycket galopparbete iaf kändes välbehövligt! 
 
sen var det hem och duscha äta ngn macka sen så började jag jobba halv 5 och slutade 22,30 och imorgon är de från 11-20! :) och nu ska jag sova hörs imorgon innan jobbet! :D
 
(gammalbild bildbrist nivet)
 

en dag med sol, hästar,glass och en god vän!

Har haft en riktigt toppenmåndag! först massa timmar med hästar och gosiga fölungar! sen så drog jag och ellen ner till stan kikade lite i affärer sen till hamnen och åt jättegod glass! :D sen åkte vi till ekudden solade snackade om allt och inget så det ska vara! tittade på massa folk också! sen åkte vi till ica köpte grejer till att göra egna hamburgare med! och jisses vad goda de blev!  sen köpte vi några goda potatis liknande grejer måste absolut göras om!:D här får ni lite bilder också från dagen!
 
 

2 hästar ridna och en sprucken tallrik..

hallå! 
 
hann inte med bloggandet imorses. skulle vara i stallet 08,00 för att filma jaffa och olle (hennes fölis) sen så red jag ellen och elin ut gick bra svettigt var det dock as varmt ute! sen så var det dressyrträning för stina med hoppzan tillslut så fick jag till det hyfsat iaf! så imorgon blir det likadant innan jobb om, vi inte skulle hoppa då:)
 
nu har jag hunnit hem ätit lite hann ju inte äta frukost heller så hade rester från igår ett kycklingspett och sallad sen så svängde jag förbi life butiken och köpte lite gott som ni ser nedanför. och när jag värmde kycklingen jo vad hände tallriken sprack.... ajaa men nu ska jag greja med annat bjuder på bilderna från igår också när jag och linnea va! :D
igår:
 
 
idag:
 
 
 

off to bestie!

 
 
 

Italien2013

Italien2013

my day off!

 
Godmorgon! precis mumsat i mig denna goooooda frukost och sitter just nu och tar det lugnt i soffan! runt 1 ungefär så blir det att åka ner till hamnen och möta upp bestie!! inte träffat henne på år och dar ne men närmre 2veckor. så då blir det sol och bad + glass! och massa gossip också! sen i eftermiddag är det stallet som gäller och idag är det dressyr med ena! :D hoppas ni också får en bra dag!
 

Italienfilmen-allt vad vi gjorde (nästan)

sådär äntligen är filmen klar! istället för att jag ska skriva allt vad vi gjorde så får ni en film istället har även en del andra videosar som kommer upp imorgon sen har pappa massa bilder som jag ska fixa när resten av familjen kommer hem! så njuuuuut så länge! :D
 
 

Toppen Lördag!

hallå! 
kom hem för en stund sen så har ätit och lite så sen så håller jag på och fixar ihop en film med alla bilder istället tog sådan lång tid att ladda upp alla här... 
 
men idag då så har jag jobbat och åkt ut och ridit kändes heeeeelt underbart att få sitta på hästryggen igen efter 2 veckors ''uppehåll'' och riktigt roligt att se alla igen och prata av sig lite! :D så imorgon ska jag dit igen och träffa ännu fler! sen ska jag träffa linnea med och sola och bada tänkte vi och äta lite mer glass! :D ne nu ska jag fortsätta med filmen så ni får se hur underbart jag haft det! :D
 
 

fredagsmys+min fredag!

hallå! 
har varit jobb-tvätt &städning på schemat. jobbade från 12-20,00 rullade på riktigt bra mycket och göra hela tiden vilket bara är bra så slipper man hinna tänka på tiden llr annat;) imorgon jobbar jag bara till 4 sen stallet efter det ska bli riktigt skönt att komma igång med den träningen också!  har även handlat lite mest frukt blev det men det är ju sååå gott! och ikväll fick jag tyvärr mysa själv då pojken gör annat och jag slutade sent... men lyxade till det med minipizzor och gott att dricka till! :D
nu ska jag kika på tv och sedan sova hörs imorgon! 
 
 

Godmorgon!

idag står det jobb på schemat så får vi se vad som händer ikväll måste iaf dammsuga härinne mata alla djur och så. sen packa upp resväskan och tvätta ytterligare lite mer hehe, har redan tvättat en massa! menmen. har nyss ätit lite frukost också och nu ska jag ta och ladda upp bilderna de ville aldrig laddas igår. men snart så!
 
 
 

biomys!

Godkväll! 
precis kommit hem efter att ha varit på bio med godingen! riktigt mysigtoch vad man saknat den pojken! så nu blir det att ses! förövrigt var vi ochsåg M E N O F S T EE L  var faktiskt bättre än jag trodde lite segartad i början men sen så blev det bättre så den kan jag rekommendera! 
just nu annars sitter jag och lyssnar på musik men ska ta och fixa mig inför sängen för imorgon väntas en låååång arbetsdag 12-20,00 så ja lika bra att ladda upp.  men nu får ni ha det gött så ses vi imorgon så länge kan ni få se trailern ;)
 
 
 

fullt ös medvetslös även idag! :D

Godmorgon på er!  eller om ni har de som mig så har ni säkert redan varit vakna ngn timma llr 2. hade körlektion klockan 8 så gick upp 20 över 7 och sket i frukosten utan tog den nu när jag kom hem vid 9 istället. börjar ju inte jobba förens 11 så tänkte hinna fixa rummet och lägga i en maskintvätt också sen blir det jobb till 5 hem duscha och fixa tvätten och de lite mer, sen ikväll bio med gos! :D så lägger upp hälften av bilderna hemma sen! :D
 
 

hemma från en underbar solig vecka!

Hallå! 
nu är jag tillbaka i vinterlandet igen! ne skämt åsido regnlandet kanske... haha att åka från ett soligt venedig tog emot lite, men jag har haft det huuuur bra som helst och har massa att berätta så ska dela upp allt lite så ska försöka ta tag i allt till helgen för de närmsta dagarna är det massa att göra! imorgon är det körlektion klockan 8 sen direkt efter jobb till 5 sen kommer adam hit! som jag saknat massa och alla mina vänner som jag även ska hinna se i helgen! :D men jag har över 200 bilder att visa och mer på pappas kamera så berättar i bilder ;)
 
bjuder på denna sålänge från när vi var ute och åt! 
 
 
RSS 2.0