morning update

Godmorgon!
jaa det här med bloggandet dalar lite som ni kanske ser, men dels har jag ingen telefon att blogga från eller ta mina amazing bilder med.... men bara lugn den kommer i veckan här nu såå då ska ni få se allt ni gått miste om! 
 
sen har det inte hänt så mycket egentligen:) i fredags var jag ju med karro och åt tacos jättekul! och massa prat om allt kläder,killar,idol osv.. ja ni vet ju hur tjejer är ;) sen gick vi denna traditionella spökvandringen i stan jääädrar alltså ibland hatar man att vara lättskrämd men as roligt! kom ngt troll mitt i kön och ställde sig bakom mig ja ni kan ju gissa vad jag skrek iaf! 
 
sen på lördagen jobbade jag 12-16 var rätt lagom mycket att göra, sen senare på kvällen kom en kompis hem till mig och så kollade vi den där skräckfilmen MAMA usch den var bara obehaglig! fast inte så farlig som alla säger;) 
 
sen igår då så var jag på samtal, sen somnade jag en stund innan marie kom sen vid 16 var det dags för jobb igen till 22, så lagom trött vart man efteråt + att det kom 2 fullastade bussar = över 100 pers samtidigt så då var det lite att göra kan jag säga! men de tunna ut på kvällen som tur var! 
och idag är det skola som gäller sen i eftermiddag får vi se! puss så länge:D
ni får lite morgonmusik istället för bild!
 
 

ut mot äventyr!

sådär färdigfixa och klar! nu ska jag dra till min efterlängtade tjej och ha det riktigt bra!! hörs sen godingar!
 
 

Fredagsmys på gång!

Heej! 
 
kom hem från skolan för en stund sen, så har bara hunnit få i mig lite granatäpple som även fick bli dagens lunch då jag skippade skolans.... inte bra jag vet! 
nu ska jag ut på en långpromenad i det sköna vädret med vovven sen måste jag hem duscha och städa innan jag ska åka till karro vid 7tiden! tjej&tacoskväll är vad som händer idag! kommer nog bli riktigt mysigt! sen senare ikväll är de spökrundan som gäller kommer säkert skita ner oss båda två haha! 
 
juste sen när jag kommer hem ska jag även visa jackan och nellyskorna som kom igår!! :D
 
 

NEW IN!

ååhh nu har den kommit!!! fick precis ett sms att min jacka har kommit sååå glad! :D
LONAR PADDED JACKET - Black
 

just break the rules for no reason

Godmorgon på er! 
blev inte mycket till bloggning igår glömde helt enkelt av det, men beställde en jacka!! sen var jag i skolan där vi typ inte gjorde så mycket sen var jag ute och gick med linnea köpte även med mig 2 tröjor hem inte planerat dock men så fick det bli! sen så på kvällen blev det spontanutgång med ett gäng riktigt bra tjejer!! så jäkla roligt hade vi förfesten var riktigt bra kom även några fler dit senare sen också, men vi drog till skövde runt 23tiden typ och där var det jäkla mycket folk som vanligt lite trångt dock men det är ju lite roligt! har dock inga bilder själv att visa ska se om någon annan har:) 
och nu blir det frukost! lite föööööör sent bara....
 
 
 

what a beautiful day!

Hallå på er! 
hoppas ni haft en helt outstanding dag! det har jag nästan iaf! skolan var seg fast bra besked, sen efter skolan åkte jag ner till stan för att träffa Karro, vi skulle fixa biljetter spökvandring på fredag!! tradition så det var bara ett måste!  sen så gick vi även till mumma och åt lite blev en kyckling & mozarella ciabatta såååå goda! och sen mycket snack och planering;) 
 
måste även säga att jag älskar hösten när det inte regnar! såå mysigt ute just nu, löv överallt man får ta på sig gosiga kläder igen och halsdukar och massa annat stickat, sen alla skor som kommit ut också!! sen när man har hela rummet fullt med doftljus och det luktar sååå gott. och att kunna dricka thé utan att de blir för varmt! så en hiss till hösten! :D
 
 
 

Så jäkla gött!

1 lektion kvar käääämpaa!! men det är ganska roliga lektioner så det är helt okej ändå! 
fick även tillbaka 2/5 inlämningar från förra veckan och det resultatet gjorde hela min eftermiddag A på båda!! :D:D as gött! 
sen har jag även skickat in en till så nu börjar jag se ett litet slut iaf! 
 
hemma sen ska jag ner till stan och träffa karro en sväng och fixa inför fredag! kommer nog bli riktigt bra! vill även ha tillbaka min telefon.... 1 vecka nu tycker de kan öka lite iaf så jag slipper denna snaketelefon..... sen får vi se blir antingen en promenad eller en löptur bara för att rensa huvudet lite. men hörs sen!
 
ingen mobil=no pictures...
 
 

en riktig j*kla pratkvarn!

var ute 2,5 timmar förut med både hund och bästa sällskapet linnéa också! hade så mycket att prata om som vanligt! och ni som känner mig jag KAN prata lite föööör mycket ibland.... ajaa bättre de än att vara tyst;) 
men vi gick runt i stan lite pratade sen var jag tvungen att ha bananchips så gick in där lite snabbt!, stackars selma som fått hänga med överallt! men tror hon tyckt de var roligt! och nu tänkte jag slå på en film att somna till! imorgon är det tandläkaren på morgonen sen skola och sen får vi se;) 
 
 
 

promenad med den jag gillar!

Heej! nyss kommit hem från skolan satt kvar och pluggade lite med en kompis men nu är jag hemma och ska snart gå ut med linnéa en sväng! 
 
skolan var sådär lagom seg inte så farligt men ändå! men nu ska jag ut en sväng skriver mer sen heej så länge!
 
 

De bästa!

Heeej! 
 
händelserik dag.. ne skoja har knappt hänt ngt mådde sådär imorses, så att hela familjen åkte till skövde var bara as bra!! så blev lite slappt i soffan sen var jag ute 1,5 timme med hunden så man fick sig lite motion och luft! och nu ligger jag i sängen med nystädat rum och fixat iordning granatäpple ananas och mörk choklad med stora nötter i! så ska jag tillbringa kvällen/natten iaf tillsammans med wallander, så tills vi hörs igen får ni se våra grymma parypic's från igår!
 
 sååå otroligt roligt hade vi hela kvällen kanske syns ;)
 
 
 

heeeeela natten-galet!

Heeej på er! 
 
hoppas alla är pigga och glada trots detta otroligt fina väder! ne usch varför skulle de regna för!! har massa att göra llr ahh en del iaf, ska fösöka städa i rummet igen rensade ur hela garderoben igår och jaa det var välbehövligt och nu får det plats med fler kläder!!! :D sen plugga lite och hämta cykeln;)
 
igår var vi ju även ute och partaja as kul var det! blev säkert runt 10pers som drog uttillslut och kvällen började hos natalie där vi spelade lite kort och så, sen så drog vi ner till resecentrum och tog tåget till skövde och jaa vissa persner har kortare stubin än andra! ne men lite drama är alltid roligt ( inte från vårat gäng) sen blev det både bogrens och husaren galen kväll helt enkelt och det ska definitivt göras om! 
 
 
nu sitter jag i soffan framför tvn innan det är dags att ta tag i allt! bilder får ni senare sen väntar på att ebba ska skicka dem till mig! :D
nu blir det vindruvor och lite choklad!
 
 

Partydags!!

Heeej finisar!! passar på att säga ses i dimman för denna dagen nu är det utgång som gäller med ett par toppen tjejer!! känner på mig att kvällen kommer bli kanonbra! så taggad också! sminket+ kläderna fixat nu ska jag till ebba och fixa håret hörs sen godingar!
 
 

Det är tillbaka!!

Har mit liiiiiv tillbaka!!!!! alla jobbiga inlämningar är inne och klara!! de 2 största skickade jag in igår och de 3 jag har till denna vecka skickade jag också in igår tänkte att de var lika bra! så denna vecka som kommer kommer bara handla om träning har jag bestämt, sen givetvis har jag lite läxor men en engelska jobbar vi bara med på lektionen och sen en idrottsläxa som blir klarpå 5 minuter typ! ska göra den idag tänkte jag:D !! 
 
men nu nu kan jag äntligen slappna av lite från skolan och allt! ni kanske har märkt att jag inte varit här på ett tag men ska dra lite kort om vad jag har gjort tänkte jag. 
 
jag har ridit på stella med Ellen
pluggat
tränat
kört lite bil!
ridit ner till stan med hästarna
umgåtts med mina vänner (hehe och pratat en del...)
 
sen igår träffade jag min saknade vän Marie!!!♥ var såååå himla längesen vi sågs ordentligt! och pratade ut om allt för vi hade (som vanligt) en heeel del att prata om!! sen så bjöd hon mig på mat då jag hämtade henne i töreboda i måndags så bjöd jag på kaffet efteråt! sen satt vi där till halv 9 typ, så skulle jag iväg och träffa en annan kompis och så kollade vi på idol och skräckfilm T H E  S I N I S T E R   sjukt vad äcklig den är! satt och hoppa ikapp typ...!!  
då jag inte har min hightec telefon så kunde jag inte ta några bilder så lånade dessa från maries blogg klicka på bilden för att komma till hennes! 
 
 
 

en kväll med mina tjejer!

Godmorgon på er!
 
ledsen att jag inte bloggade mer igår men helt seriöst så var det världens skitdag! llr den började dåligt med att jag fick lämna in mobilen på lagning då den ville smaka på asfalten så nu har jag ngn annan ''snake'' telefon så bilder kanske de bir dåligt med men ska försöka ta några med kameran om jag gör ngt speciellt;) skolan var väl helt okej sen så efter skolan träffades jag linnea och karro på ströget och åt och såklart fikade lite!:D och en heeeeel del prat blev det också så som det ska vara!
 
och idag har vi inga lektioner så, så ska ta och sova till 9 iaf sen rensa allt plugg så allt blir klart tänkte jag! 
 
gammal bild på oss alla 3! :))
 
 

morning Guys!

Godmorgon! nyss käkat lite frukost som vanligt! sovmorgon till 10 riiiktigt skönt! 
igår efter skolan var det jobb som gällde fram till 21,30 ungefär sen hem duscha fixa iordning. sen ringde telefonen och då var det en kompis som var lite förtvivlad för att hon inte hade skjuts hem från töreboda så åkte och hämtade hem henne vad gör man inte för sina kompisar! :))) sen så somnade jag! haha rolig måndag va? 
idag är det skjort-tisdag som gäller slutar runt 15 sen ska jag ner och träffa Karro för en ''ta igen allt fika''! så den ser jag mer än fram emot! men först ska va bocka av några lektioner hörs mer sen godingar!

exlusiva tröjor-jobb-gårdagen!

hallå! 
fick jobba över 5 timmar idag så kom hem lite senare än vad jag hade tänkt fast det var helt okej #pengar!
ne men slutade 19 så inte så sent! och jag som trodde de skulle va lugnt på jobbet idag trodde heeeelt fel jäklar vad folk det kom sen! massvis + en busslast! men det är kul så får man lite att göra! :) men det har rullat på riktigt bra faktiskt trots väldigt mycket folk. vi var även extra snygga idag på jobbet eftersom vårat hemmalag BOIS spelade så hade vi dessa snygga tröjor på oss som ni ser på bilden! as go att gå runt i! haha men det blev lite varmt dock..! 
 
 
igår var det också fullt ös! spökvandring grillning kusinträff fika och massa tjöt stod gårdagen av! ni får se lite goa bilder istället! :D
 
 
 

Godmorgon!

börjar jobba snart så skriver mer om gårdagen när jag kommer hem igen!




fest-häst på stan!

Hejsan! 
som vanligt är jag såå inaktiv här menmen saker att göra nivet;) 
 
igår så var det insparken här i stan och jäääklar vad folk det var! dock var jag inte med själv utan skjutsade runt på lite folk istället sen umgicks med en kompis innan det var dags att hämta alla igen! gjorde inte så mycket heller igår var så jäkla trött efter skolan så somnade när jag kom hem! hehe... sen så åkte jag till skövde för att hämta hem några!
 
idag har jag varit ute i stallet och ridit på min goding nikki! vi var ett gäng som red ner till stan för att ta en glass och det tyckte hästarna var skitkul nikki bjöd även på sina fina och banankrokiga bockningar sååå roligt haha!:D 
nu ska jag ut till släkten i Lyrestad för en grillkväll det ska bli roligt så hörs sen med mer bilder också! 
hehe jag och nikki längst fram ;)
 
 

Hajk på Brommö

Hallå! 
nu var det lite off på den här sidan igen javet.... men har gjort massa grejer + att vi var på hajk med idrotten igår tills idag! en upplevelse i sig kan jag säga men det har varit riktigt roligt ändå bättre än vad jag hade förväntat mig trots att det var kallt! 
 
vi åkte dit i onsdag förmiddags ett gäng med massa sköna personer, som även kom väldigt bra överens som ett + i kanten;)! varmt var det också! så som ''mjukstart'' gick vi en promenad på kanske 5-6 km okej inte så mycket men terrängen var jobbig hehe.... sen tog vi en paus innan vi gick tillbaka! och sen var det vissa som bada och en del fixade mat, samlade ved till brasan som var riktig mysig att sitta vid! och sen som efterrätt fick vi banan med smält choklad på, sååå gott! 
 
idag har vi cyklat runt 1 mil gått lite och packat ihop umgåtts lite till sen så åkte vi hem strax efter 1 rätt lagom och fint väder har vi haft hela tiden! juste glömde säga att vi var på brommö riktigt fina badplatser fanns de där! vet vart mitt smultronsställe nästa år är iaf! ska bara skaffa mig en motorbåt :))
 
tog även lite bilder från dagarna så ENJOY!
 
 

Skjort-Tisdag!

Dagens:
rosa skjorta
svarta byxor
tofs
vita converse
 
 
 

goo dag och kvällsgöra!

Hallå på er! 
 
varit en del att göra idag ändå, skola först var helt okej trots meeeegalåååååånga lektioner.... sen efter skolan så hämtade jag upp maja för vi skulle inhandla lite inför hajken vi ska på imorgon... heeelt seriöst jag är ingen hajkmänniska mer hotell kanske;)) ne men tror detta kan bli rätt kul ändå! med rätt sällskap funkar allt! och hoppas det inte blir alltför kallt llr för mycket mygg då går jag hem... ne men nästan iaf!
sen så har jag kikat på Idol igen och hoppas mina favoriter går vidare imorgon nu!!! sen har jag försökt plugga lite och skjutsat på min syster och nu måste jag duscha och packa sen sooova men ni får en go låt så länge iaf!
 
 

Planering

Godmorgon! 
alltid skönt med lite sovmorgon! börjar inte förens 10 så kan ta det rätt lugnt!
idag blir det skola slutar 15,20.... sen blir det en del plugg och även en springtur ska hinnas med tänkte jag! senare sen ska jag iväg och handla för vi skulle tydligen på hajk med idrotten känner lite såhär inför de: neeeeej..!  menmen bara de inte regnar! sen så händer inte så mycket mer! hörs sen
 

långpromenader och tjejsnack!

Hallå! 
ligger halv vaken i sängen framför Idol och kikar på deras auditions lite spännande får se hur de går för dem!
 
idag har det hänt lite allt möjligt skolan var rätt seg as trött idag verkligen så somnade lite på sociologin och även på håltimman haah vet inte varför man är så trött menmen får sova tidigt idag istället;) har även varit ute och sprungit och även PWat med Linnéa mycket tjejsnack blev det! vilket behövdes:D! sen så har jag även hämtat ut de riktiga körkortet! haha fast faan vad man ser ut haha!.. tur att man ska ta om kortet om 5 år! ne nu ska jag fortsätta kika! ha en bra kväll allihopa!
 
 
 

Back on THAT horse!

Hallå! 
hoppas ni haft en kanonsöndag med massa skoj på schemat! för er sombor här i stan kanske ni va en extra dag på denna speed art design som var;) riktigt bra väder och massor med folk! så kul att se Mariestad leverera lite! 
jag själv var inte där idag utan åkte och hoppade 2 hästar istället! liiiite ringrostig måste jag ändå säga att jag var så jäkla tråkigt men jag får skylla mig själv.. men kul var det! red både Stella och Hoppzan och dem hoppade riktigt bra! fart var det iaf på stella iaf otroligt att hon håller sig på alla 4! sen runt 6tiden cyklade jag hemåt igen! riktigt skönt att komma ut och röra lite extra på sig igen! mer ska det bli när träningsschemat drar igång på riktigt! (imorgon alltså)
lilltjejen!
 
 

fullspäckad helg med bilder!

Hallå!
 
har varit en fullspäckad helg kan jag säga!  därav har ni inte fått ngn update men ska försöka sammanfatta helgen relativt kort iaf!
 
Fredag: jaa skola då sluta ganska tidigt somnade innan jobbet vaknade knappt en timma innan så det var bara dra iväg på en gång typ ;) sen så gjorde jag inte så mycket mer den kvällen var rätt trött så somnade la ganska tidigt tror jag.
 
Lördag:
var ute och sprang på morgonen med hunden, sen så hängde jag med pappa och farfar+co ner till stan för att kika på speed art design helt okej faktiskt måååååånga snygga bilar! så nu har pappa fått en lista till jul! haha ne men drömma kan man la göra de flesta låg nog på 500,000 tyvärr om inte mer... på kvällen sen så åkte jag och ebba runt lite, trodde allt det skulle vara mer drag ute men blev bättre sen iaf! mötte upp hennes kille mfl så åkte vi runt allihopa lite tills jag skjutsade hem dem runt 12tiden , sen så åkte jag och hämtade några vid olstorp inte riktigt planerat men lite kul!  sen så var jag hemma runt halv 4 igen hehe :) 
 
och idag ska jag träffa Linnéa sen en sväng och nu gå ut och gå och sen hoppning i stallet! var ett tag sen så det ska bli roligt! :D
 
lite bilder från igår ;) juste har fixat naglarna också!
 

speedway&Fredag!

Godmorgon! 
nyss ätit frukost som vanligt och duschat! finns nästan inget bättre än att duscha på morgonen man känner sig mycket fräschare!  igår som sagt var vi på speedway för att se örnarna kamma hem segern men så blev det ju dock inte tyvärr menmen det var roligt ändå! och det blir defintivt fler gånger! mycket att titta på ;)) hehe... sen så åkte vi runt en sväng efteråt då en del var hungriga så åkte vi till donken tog bara en glass. sen så efter ett tag åkte vi hem och nu ska jag packa för skolan!
 
slutar halv 2 så då blir det en springrunda sen ikväll blir det jobb och kanske en långpromenad efteråt slutar ju som sagt 7 så inte så länge vilket är skönt! :D
 
bilder från igår:
 
 

Lite snabbt!



hallå! nyss käkat lite efter skolan som var sådär seg idag faktiskt! 2 lektioner kändes som 5... menmen nu nu ska jag ut med hunden sen ut till stallet!! ja ni.läste rätt; ) sen på speedway med tjejerna! så denna dag blir nog riktigt rolig!:)


Vuxen på riktigt!

Godmorgon på er! 
 
förlåt för att jag varit så inaktiv här på bloggen men denna vecka har varit rätt intensiv skolan har varit helt okej men som ni kanske märkt så har jag pluggat en hel del och det är inför körkoret som jag även klarade igår!!! så nu är det över ÄNTLIGEN!! så skrev upp i måndags och körde upp igår har inte kunnat skriva ngt om det i bloggen heller ville hålla det lite hemligt iaf ;) men nuså är det bara skola och träning som gäller framöver och på söndag ska jag äntligen ut och rida på min saknade lilla tös! ska bli riktigt skönt efter 3 veckor utan... 
 
så igår skjutsade jag mamma till ngn kurs sen åkte jag och Linnéa och köpte glass satte oss i hamnen sen drog vi till andra stallet för att hämta lite saker ur ett par skåp sen åkte vi hämta mamma igen otroligt att vi hittade hon var vid töreboda fast utanför i ngn skog haha! sen blev vi hungriga och åkte och åt pizza var ju såå längesedan haha! sen så var klockan så mycket så då åkte jag hem efter att ha lämnat henne! och nu ska jag bege mig till skolan för att i eftermiddag springa och träffa alla stallkompisar igen!! :D
bilder från igår:)
 
 
 

Tips!

 
måste bara tipsa er om denna goooda parfym! fick den av farfar när jag fyllde år och den är ett måste på varje dag! doftar såå gott, och passar perfekt till fester när man vill känna sig lite extra snygg/sexig! om man ska beskriva doften på något sätt så är det just: vuxen,sexig kvinna! så fixa doften och släng ''date''parfymerna!
 

dagen än så länge!

Heej!
 
precis satt mig ute på balkongen och tar igen mig lite efter dagen inte för att den varit så överdrivet jobbig men 3 galet långa lektioner har det varit..! som tur så  var det roliga och intressanta så då gick de liiite fortare iaf! innan skolan så var jag iväg och körde gick riktigt bra måste jag ändå medge och det tyckte även min lärare! så ikväll ska även jag och pappa ut på en liten sväng innan Idol börjar! ska bege mig ut på en promenad sen också tänkte jag bara för att röra lite på mig eller om det blir en löptur det återstår att se helt enkelt! men ska visa er mina nyinköpta grejer också innan jag göra något! :D
 
just nu:
 
 

quite exiting!

hallå! 
 
fullt upp hela dagen som vanligt! hänt en massa som jag vill berätta och lite andra saker! men dagen har varit bra:) har även tagit mig en liten shoppingtur blev
* byxor
* skjorta
* 2 toppar
* 1 linne
* en väska!
 
ska ta kort och visa er alla imorgon för nu blir det sängen och upp tidigt för körlektion imorgon! :D
 
 
 

new paint on my nails!

Heej på er! 
hoppas ni haft en bra söndag och inte varit allt för bakis hehe! det har faktiskt inte jag varit men drack inte så mycket igår heller för den delen as skönt! :D idag har det mest stått plugg på schemat även varit ute och kört en sväng med pappa tränade på allt möjligt och även gick igenom saker igen för att det skulle sitta ordentligt! men vart riktigt nöjd med mina fickparkeringar och backningar vilket är det roligaste med körningen okej förutom att köra fort och leka lite då ;) har även städat mitt rum så nu luktar hela rummet hallon!! älskar doftljus haha! imorgon är det skola börjar tidigt så lika bra att ta och sova men innan så får ni se mina nya naglar! var tvungen att fixa dem nu när man inte jobbar lika ofta!
 (lägg märke till att allt är rosa!!)
 
 

Partyklackarna på!!

Godmorgon på er! 
precis fått i mig lite frukost gröt och skinkmacka+ ett stort glas isvatten för er som undra;) 
det blev en liten utgång igår ändå, Nelly high heels i stan så nu är ytterligare par godingar påväg hem till mig!! fick ju ett par skor gratis + en goodiebag med massa roligt i! ska ta kort och visa er sen tänkte jag! gratis drinkar fick vi också såååå goda! sen så drog vi till ströget lite och till skövde för att kolla läget lite vart ju sådär kunde varit bättre men så säger jag nog alltid haha!  men med bra sällskap funkar allt!  kollade även igenom mobilen och alla bilder oh jaa det var en del så har försökt plocka ut de bästa!
 
idag blir det städning-springtur-körning-pluggning  och ja allt de roliga nivet ;)
 
RSS 2.0