Tips!

Tänkte dela med mig av ett frukosttips eller bara som ett mellanmål går vilket som. 
men denna smoothie är himmelsk god alltså!! 
 
* frusna hallon
*frusen mango
* is
*lite apelsinjuice
och mixa allt blir supergott!! givetvis så kan ni kombinera vilken frukt som helst!
 
 
 

Dagen i ära

Hallå! 
 
kikar just nu på mästarnas mästare och innan det ryttareliten två riktigt bra program. och när reklamen infaller så får det bli skriva på uppsatsen.. att skriva ska vara sååå tråkigt att göra fast samtidigt riktigt roligt så man vet ej vart man ska börja skriva det som gör de så svårt.... 
men igår så gick jag iallfall en riktigt lång promenad med vovven vi var ute i närmre två timmar, köpte sådan där vax till benen som man värmde själv så fick killen min ställa upp och dra för vågade inte dra själv haha! 
sen så resten av kvällen hände det inte så mycket på somnade efter halv 11 någon gång:)
 
 
idag är det bara plugg som gäller.... menmen bättre att bli klar med allt! 
 
 
 
 

Veckan som gått

Hallå! 
sitter här och pluggar lite och skriver på gymnasiearbetet och snart ska jag ner och städa lite....
men tänkte berätta lite vad som hänt under veckan iaf!
 
det har varit en hel del jobb att ta tag i sen några inlämningar gjorda, även en del plugg med gymnasiearbetet. men har även hunnit med att åka ut till stallet och rida både Nikki bus och en till häst, varit med Adam grillat myst och haft tjejkväll med B&J's glass även sovit gått promenader fått lite sovmorgon och sen hämtat ut min studentmössa, sen även införskaffat lite vårsaker bland annat en jacka och en tröja! :)) har varit fullt upp men har ändå haft tid till övirg träning! det går om man bara vill haha:D 
 
men ni får en sneakpeak på det hela ska bara försöka ta kort på kläderna så dem får ni senare! även bättre bilder på allt annat:)))
 
 
 
 
 
 

sommar bikinis

vem längtar inte till sommaren?? och vem gör det mindre efter man sett alla dessa snygga bikinis! kan ju säga att denna rosa skönhet ska allt bli min till sommaren! :D
 
Summer Breeze Set - Dark BlueSummer Breeze Top
 
 

underbara hästdagar!

Hallå på er! 
 
idag fick jag en låååång sovmorgon eller gick upp halv 9 men börjar inte riktigt än! men skulle hinna duscha äta frukost och plugga lite tänkte jag. och det är det jag håller på med pluggar lite. har ju redovinsning sen så grejar lite med den. 
 
men igår kom jag hem från jobbet så sent så orkade inte skriva något då.... men åkte ju som sagt ut till stallet fyyyy vad det blåste hade medvind dit lite iaf men motvind hem fyy as jobbigt.. stod nästan still. 
men iaf red ut och det gick jättebra! hon var pigg med krånglade inte vilket var skönt! galoppen sparade vi till nästa gång då hon var som en bomb på hemvägen och då fick det bli trav men hon gick riktigt fint då med! 
 
sen så tänkte jag hinna äta därimellan men nepp det hanns ej med så åkte iväg och jobbade mina 4-5 timmar sen när jag var hemma 20,40 fick jag äntligen äta!!! var as hungrig och as seg och ont i huvudet haha inte så konstigt när man åt frukost vid 09 på morgonen och åt mat igen 21 på kvällen så 12 timmar utan bränsle är tufft!
 
men nu måste jag återgå till skolarbeten ha det bra!
 
bild från i somras, längtar sååå mycket efter sol och värme nu!!!
 
 

Hela helgen

Godförmiddag!
varit vaken sedan 8 halv 9 redan.... kan inte sova så mycket längre, rätt konstigt förut har standard tiden att vakna varit på 10  och ibland senare..... men riktigt skönt att vakna tidigt också! 
har varit rätt fullt upp hela helgen faktiskt därför jag ej har hunnit med er så mycket... men svenska provet i fredags gick helt okej ändå så hoppas läraren också tycker det. och efter det blev det en promenad med mamma i solskenet och lite plugg innan Adam kom då blev det tacoskväll.
 
och i Lördags började jag jobba 06,15-15,00 sen kalas efter det så var rätt slut sen på kvällen. och då sov vi hemma hos honom istället och kollade på gladiatorerna tillsammans med hans familj, ett under att jag inte somnade haha var jättetrött, sen igår var det bara hem åka till jobbet vid 11 och jobba till 20 sen hem och sova och ja jag sov rätt hårt hela natten.
 
idag ska jag ut till hästarna nu snart ska bara skriva lite på en inlämning, sen ska jag jobba fast börjar 15,30 denna gången och jobbar till 20.. så lär va rätt död ikväll också... haha!  
 
 
 
 

svenska eximination



jaapp så känner jag mig just nu, men det är bara att skriva allt man kommer på! som tur ska texten bara vara 600-800ord man är ju van att skriva mellan 2000-4000 ord.. men hörs sen lovies!

Skola, prov och mys!

Har försökt att plugga hela kvällen/eftermiddagen... inte alls roligt och såklart har man alltid liiite ångest innan ett prov... men det går nog bra ändå. 
sen kom killen min en sväng en timma för att prata medan brodern tränade, och imorgon blir det fredagsmys! men innan man kan ta helg så ska 2 inlämningar in! Godnatt allihopa!
får bli en bild på mig och min fina vän!
 
 
 

ännu en skoldag närmre helg

Godmorgon! 
sitter i skolan och håller på med sociologi inlämningen som ska vara inne imorgon och jag är snart klar!!! den känslan är obeskrivlig. denna inlämning har varit en av de segaste på länge förutom den förra sociologi inlämningen hehe någon koppling där kanske?... 
 
men iaf har hänt lite sen sist igen... 
i måndags var det tabata dags efter skolan as roligt! är en pulsblandad styrkeövning och lovar man är helt död efteråt... sen har det varit skola också såklart..... träffade Kandra i tisdags och pratade om allt och ingenting! så skönt och roligt att vi äntligen träffas!! sen senare på kvällen kom Adam hem till mig efter en låååång kursdag, sen så igår var det träning igen blev intervaller och sen lite styrka i slutet, och idag är det boxexercise sååå roligt och idag blir det mer styrka än vanligt vilket bara är bra! juste var ute och gick en långpromenad med mamma efter gymmet igår. kanske därför jag somnade innan 20,00 och sov hela natten, men det var as skönt!
 
sen har jag lyckats skada handleden på något vänster igår gör as ont... var när jag skulle vrida den... blir så trött på mig själv alltså haha... men nu måste jag fortsätta jobba hörs sen! 
 
Dagens jag:
 
 

Frukosttips

Godmorgon! 
sitter just nu i skolan och jobbar på vår sociologi inlämning går rätt bra faktiskt,, dock lite segt.... 
de senaste dagarna har inte hänt så överdrivet mycket mer än jobb , släktkalas som jag drog med mig Adam på, och det gick bra mycket folk och prat som vanligt! sen så åkte vi hem till honom och umgicks med hans föräldrar och farmor och farfar framför melodifestivalen, trevligt hela dagen var det iallafall. sen så sov vi hemma hos mig och sen var det jobbdags.... och idag är det måndag det innebär plugg och träning, sen mys ikväll! :D
ha en bra dag allesammans! 
 
 
en goc frukost ger en god start på dagen! 
 
i min skål fanns:
flingor
blåbär+hallon
linfrö
mjölk
mörk choklad
 
 
 

Fredagsmys

Godmorgon! 
har nyss ätit lite frukost och sitter nu och försöker smälta allt... underbart väder idag också! så ut med er om ni har planerat att sitta inne;) 
skulle helst åka ut till stallet men eftersom det är kalas sen blir det en sväng till gymmet istället inte lika roligt men måste röra på mig iaf! 
 
igår slutade jag tidigt då kom adam och hans mamma och hämtade mig så åkte vi till skövde för att fixa en grej, efteråt gick vi en sväng på stan och fikade men köpte inget, måste ju spara till magaluf!! sen på kvällen träffade jag Linnéa så åt vi på Rhodos. tog bläckfisk riktigt gott faktiskt!! och snart ska jag träffa henne igen! 
hörs sen puss!
 
 
 
 

Dagens Outfit

kan även passa på att slänga upp liten bild av dagens outfit när jag ändå är igång..
 
-rosa skjorta
- svarta jeans
- kängor
- klocka
-lockigt hår
 
 
 

Vad har hänt?!?

Hallå! 
 
nu har ajg varit borta ett tag IGEN...... men det har varit ett par veckor utan stopp om man säger så, mycket som snurrar runt däruppe i huvudet... . men det mesta börjar klarna rätt bra! 
var igår iväg på massa föreläsningar på Karlstads universitet riktigt fint och ändå spännande så tro det eller ej är nog rätt pluggsugen ändå men vi får se. var inte någon direkt kurs jag fastnade för så. vill ju helst plugga internationellt, eller försöka hitta jobb som reseledare eller flygvärdinna vore ändå roligt att testa på. innan man tar tag i polisdrömmen. men som sagt vi får se vad som händer i framtiden, har egentligen ingen lust att vara hemifrån så mycket som dem 2 ovanstående jobben kräver inte just nu iaf. 
 
sen har jag spenderat lite tid hos hästarna, jobbet med min kära Adam, kompisa och så givetvis tränat lite också, körde intervaller igår och idag blir det en långpromenad gymmet lockar inte sååååå mycket idag.. .ska dit på lördag förmiddag med linnéa innan kalaset och ''pumpa'' hårt hahahah... har väl inte så mycket mer att säga mer än att Adam kommer hit ikväll också så får vi se vad vi hittar på, sen ska jag med han till skövde imorgon men mer om det då, juste har varit på hockey och firat att det är 100 dagar till studenten!!! men den kvällen behöver vi inte gå så detaljerat in på.....
nu ska jag ut i kylan och röra på fläsket så ni får några bilder från dagarna jag varit borta!
 
 
 
RSS 2.0