Gårdagens bilder

 
 

God Lunch på stan

Hallå! 
 
var ute och gick med linnea igår och så luncha vi lite som ni ser på bilderna riktigt gott var det! sen blev det lite spontant på kvällen! ger er bilder istället för text men det var bra! nu ska jag fixa med lite jobb och plugg...
 
 
 
 

~

Godmorgon igen! 
hoppas ni sovit gott! det har jag iaf! igår hände inte altlför mycket var ute i stallet och pysslade om Nikki lite tror jag hon uppskatta! så på torsdag får det bli en promenad med henne också:))) sen var jag där och tjata med folk typ bara. 
 
idag blir det bland annat en träningsdag! ska iväg och gå ut och gå med linnea nu snart, sen senare i eftermiddag ska jag nog med mamma och träna så får vi se vad jag gör därimellan plugg blir det nog och gymnasiearbetet. sen senare ikväll får vi se är riiiiiiiiiktigt sugen på ***T men får se vad som händer ska kika med lite folk först bara! ;)
 
söta ''lilla'' Mille (förövrigt Nikkis bror)
 
 
 

vad gömmer sig under?!?

Hallå på er! eller godmorgon för vissa kanske...
 
har varit uppe ett tag och beställt hem lite grejer till mig och mamma så nu jäääklar ska det bli förändring på allt! haha mer om det berättar jag sen! ;) 
 
var ute i stallet igår regnade som bara den så blev ingen ridning, idag får vi se ska ut dit iaf tvätta nikkis ben fixa iordning lite grejer gosa med bebisarna och lite så tror jag det blir! tills jag måste hem och plugga.... fast får köra ett race så det blir klart ngn gång! haha
 
men ska visa er vad som va i paketet iaf! kan ju säga att de var min maskeraddräkt men vilken får ni se sen! 
 
 
 

ÄNTLIGEN!!






ur en 18 årigs tjejs liv

 
 
Hallå! 
nu är höstlovet igång på riktigt! och jag kan slappna av en aning iaf men det är fortfarande en del att göra och hinna med!  som sagt har det varit fullt upp kanske ni märkt men ajaa det får ni leva med haha! 
Men iaf så har mina dagar sett ut lite såhär: kompisar skola plugg träning sova festa och sen börjar det om juste stall får vi ej glömma!
 
i fredags var vi på maskeradfest jag och kandra, blev lite spontant och nyktert då vi kom på det ganska sent så tog egen bil dit till Hova. Fick bli polis också hittade farmors grejer så lånade dem blev riktigt bra! sen igår så var det utgång med partypinglorna! vi gick på Ken Ring trodde han skulle vara bättre menmen, råkade gå in i honom men fattade inte att de var han först haha! kom hem ganska tidigt också runt halv 2 20 i 2 llr ngt;) men det var skönt! huuur trött som helst, sen ska jag ut nästa vecka med på lördagen Halloween party!! ska bli riktigt roligt om allt blir som planerat och så! :D
 
och idag har jag bara varit på bio med min lillebror och såg filmen Turbo haha jaa riktig rolig ändå! så gillar ni filmen bilar borde ni se denna! nu blir det ännu mer film och sova! ännu tröttare idag känner jag! puss& kram!
 
 
 
 

Godmorgon lovies !

Godmorgon på er!
såå skönt med lite sovmorgon känner jag! börjar 12 idag jag som trodde vi började 10.... tur att jag inte hunnit åka än! haha men det är som sagt eget arbete så lika bra att få allt gjort! + att jag hinner fixa mitt rum innan skolan! ibland är tisdagar heeelt okej ändå! just nu har jag fått i mig lite frukost och sen är jag barnvakt åt de små+vovven.
 
idag händer inte så mycket ska gå ut och gå med Karro om inte regnet öser ner kanske, isf hittar vi nog på ngt annat! sen blir det mer plugg och göra klart inlämningar så jag slipper dem på lovet känner jag..... visst de ska va inne veckan efter men vill ha lov när de ändå är lov! men ha de så bra så hörs vi sen! 
 
 
 
 

~

Hejsan!
orkade inte med att blogga igår tyvärr men åkte iväg tidigt och kom hem rätt sent... 
men iaf så åkte jag till ullervad där jag hjälpte ellen när hon skulle tävla och red fram ena hästen och lite sådär, sen hängde jag med ut till stallet och red katja och pysslade om nikki lite! hoppas hennes ben snart blir bra så vi kan komma igång med ridningen är sååå sugen!! men så länge kan jag ju rida katja bus lite sååå mysig sak! så nu har jag ännu mer lust att dra dit oftare!! och det ska jag göra! :D 
idag händer inte så mycket ska iväg på en hemlis sen och nu blir det skola så hörs sen! :))
 

sneaky like a snake

Hallå!! 
 
hoppas ni har en as bra lördag eller har haft iaf! 
min har varit bra ändå!  var i stallet förut och red Stella sen fick nikki bli borstad lite, och imorgon ska hon få lite mer borstning och bli bortskämd! hoppas verligen hon går att rida på snart! märks att hon är otålig som bara den haha! och jaa det är ju iofs jag också! :D blev ingen utgång ikväll heller men nästa helg då jäklar! nu har jag nyss kikat film och varit social typ bara men blir nog sängen för imorgon upp tidigt och hjälpa Ellen på tävling!! ååhh vill med tävla!!!! 
 
men här har ni lite sneak peak på höstbilderna!
 
 
 
 

Kommer bli en fest!

Var en rätt blandad Fredag igår men den var riktigt bra! 
Kandra kom hit efter skolan sen var vi heeeeela kvällen och åkte till en fest och kollade läget lite, drack inte då ja körde istället känner idag att det var ett bra val! men det tar vi igen ikväll då det blir utgång med min Partypingla! :D riktigt sugen på det faktiskt så det ska bli roligt. 
 
men innan så måste jag verkligen stäääääda! fixa naglarna så de är fina med sen ut till Nikkibus och gosa lite med henne innan jag måste hem och duscha, så kommer Elin vid 5,6 någon gång! så det blir en heeel del idag med hehe men det ärbara bra!
under tiden så får ni en bild från igår:)
 
 
 

Godmorgon!

Äntligen Fredag!!! inte för att denna vecka har varit särskilt ansträngande men ändå bara skönt att de är helg! :D
idag bjuds de på skola träning fix av bilderna och sen får vi se vad som händer! 
i helgen blir de lite allt möjligt massor av träning iaf! då de är svårt att hinna med på veckorna nuförtiden... tyvärr så tar igen allt nu istället! 
men nu måste jag kila ni får en frukostbild så länge hörs sen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

~REPEAT~

jaaa nu var de det här med bloggningen som alltid går åt skogen ibland... men har varit en del att stå i som vanligt också, med gymnasiearbetet+ alla andra tunga inlämningar vi har.... ska göra klart de flesta i helgen så jag slipper dem sen! då jag måste göra massa annat också! 
 
men iaf de senaste dagarna har sett ut ungefär såhär:
skola-gymnasiearbete-stall-äta-sova-plugg-planering-Elin&Marie-R E P E A T
 
haha kul va! ne men planeringen och fotningen igår var riktigt bra och kan säga att vi är jääääkligt taggade! Stockholm liksom! så ska ner dit på fredag morgon typ och sen passa på att shoppa lite också! :D kommer nog bli huuuur bra som helst tror jag! BARA ingen kommer bort! men det ska vi nog ordna!
 
bilderna vi tog ska ni också få se slutar tidigt imorgon så ska fixa dem då! men sålänge får ni dessa! 
 
 
 

en fullspäckad ''ledig'' dag!

Hallå!
 
idag är det massa som händer! ska bort på möte med min handledare vid 11 så har lite halvt bråttom har ingen aning vad jag ska ha på mig!!! men men det löser väl sig som vanligt, sen så ska jag iväg och träffa Marie så får ni se vad vi ska hitta på! efter de så ska vi även möta upp Elin så ska vi ta och planera lite för Stockholm hade vi tänkt! sen ska jag väl försöka hinna med en löprunda innan dagen är heeeelt slut! men får se! 
cyklade iaf till hassle igår och gosade med världens bästa nikki som jag tror tyckte mer än om det! men hörs senare idag då! 
 
 

~

Godmorgon på er!
 
har gymnasiearbete idag så har är fortfarande hemma men ska dra mig bort mot skolan ändå för att skriva lite på den och sen på en massa annat som jag behöver bli klar med! och sen får vi se hur jag ligger till lite så får vi se om jag hinner med något stall idag, men hoppas det iaf! så jag får komma ut och pussa på min goding! :D 
 
annars får jag väl ut och springa sen eller något! men vi hörs sen! :D 
 
 
 

En lördag med mig & min vän!

Söndag igen.. helgen borde vara 3 heldagar tycker jag 2 är alldeles fööör lite.. men har hunnit med en del ändå! 
 
igår som sagt var jag med Kandra en stund på kvällen eller ahhh en stund typ hela kväll/natten blev de tillslut haha! :D men det var kul! pratade skojade åkte ner till stan en sväng kollade på lite folk och fyllon och sen pratade med lite folk man kände och så, sen åkte vi även och käkade glass där 2 världens sköningar står i kön framför oss as packade och ska beställa haha guuuud alltså ni skulle hört dem! 
vi satt där en stund sen åkte vi ner till stan igen i hopp om att se Anders Bagge men han hade redan dragit! 
 
sen så hamna vi på ngn urartad fest tills vi drog hem igen:D! kul hade vi iaf!
 
idag har jag mest städat bilarna fixat här hemma och gått promenad med vovven! :)
 
från igår!
 
 
 

GosLördag!

Har haft en riktigt kanon dag idag! åkte ÄNTLIGEN ut till stallet och gosade med bästa! nikki såklart;) 
sne så självklart blev det en hel del prat med alla andra också! så roligt. Hon fick en riktig behandling idag med massamassa skrubbning och borstning morötter, putsade rent hennes sår som har blivit bättre men det är fortfarande inte heelt bra än! hoppas hon snart blir heeelt frisk! så vi iaf kan komma ut på några skritt promenader till en början. sen så blev det bara en massa mys både i hagen och i stallet, älskar att bara vara där och pyssla+ komma bort från verkligheten en stund! blir alltid på så gott humör:D! 
 
nu ikväll får vi se vad som händer men troligtvis åker jag till en kompis och lördagsmyser! men först ska jag upp och kolla om maten är klar! aaas hungrig! varit rätt duktig ändå har cyklat iaf 2 mil idag pysslat i stallet och igår var de intervaller+mag&rumpövningar vilket käääänns idag kan jag lova! 
 
menmen nog om det här får ni lite gosbilder från idag!
 
 
 

TIPS!

 
måste bara ge er ett tips jag länge tänkt på! men att använda detta balsamspray i håret gör susen alltså! håret blir som nytt igen lent fint och jaa lätt att borsta ut såklart! och det glänser otroligt mycket+ att det är en väldigt billig hårbehandling! så för er som vill ge håret en extra push i varddagen så köp denna! 
 

Mysmorgon!

Godmorgon!
eller har egentligen varit vaken sen 08 imorse... fråga mig inte jag som fick sova lite längre idag! menmen, frukost har jag ätit iaf ska fixa lite på rummet, sen har jag även målat min systers naglar lite fint! 
ska även ta och cykla ut till stallet igen ska blii så skönt! dock är det riktigt fint väder fast oerhört kallt! 
 
sen när jag kommit hem får vi se kanske blir en minijoggingtur också om jag orkar! eller en prmenad med hunden! kram på er så länge!
 
dagens mysfrukost:
 
 
 

Dagens ego!

Rosa för hela slanten! ne men ville lysa upp vardagen lite + att de matchade mina naglar!:D
 
 

Intervaller-dagen i helhet

Hallå på er!! 
hoppas ni haft en riktigt bra skolfredag! det har jag sovmorgon 2 lektioner slutar tidigt såå skönt + att lektionerna inte var jobbiga utan roliga! religion och svenska för er som undrar. men iaf vad händer idag då?!?! 
 
 
ska snart dra ut och träna MEN  har beslutsångest som bara den! antingen så blir det en riktigt lååååångpromenad men känner att jag vill göra något mer så tror det blir intervaller idag vet en jättebra plats för sådant, sen lite annat måste helt seriöst ta tag och skaffa det där gymkortet snart... men tycker det är sååååå tråkigt att träna inomhus så ska fortsätta med utomhusträningen så länge det bara går! och till höstlovet blir det massamassa ridning har jag bestämt! vill så gärna ut på skolveckorna också men måste verkligen sätta skolan före hur svårt det än är!!! 
och helt seriöst det är skitsvårt att hålla sig borta därifrån!!! så förstår inte folk som INTE har ngn hobby eller aktivitet på veckorna, liksom vad gör ni på dagarna?? 
funderar även på att dra upp simningen igen också det är ju riktigt skönt speciellt bastun efteråt!
 
ne nu måste jag bestämma mig! men det lutar åt intervaller iaf! 
 
ska lägga upp dagens outfit också! 
 
 
 
just nu:
 
 
 

Hört att det är en bra dag idag!

Godmorgon på er! 
blev ingen bloggning igår kände att jag inte hade något vettigt att säga typ som nu.. emn det har varit en blandad fullspäckad vecka så  har blivit lite upp oc´h  ner med allt. 
men var i skolan igår hämtade min syster i stallet och sen pratade med en vän i ett X-antal timmar, riktigt huur länge behöver vi inte gå in på! blir lätt så när man har en hel del att prata om! 
 
sen idag är det ÄNTLIGEN fredag!! och den ska jag inleda med att gå en jääääkligt (ursäkta svordomen) lång promenad antingen själv elle rmed vovven får se riktigt skönt att gå själv och filosofera lite! sen ikväll får vi se lite vad som händer. saknar sommaren då dagarna aldrig tog slut så man kunde dra ner till stranden och bada lite eller bara umgås! menmen höst/vinter är också mysig!
hörs mer sen!
 
dagens outfit igår:
 

''Världsklass''

Hallå! 
hoppas ni mår bra idag!  det gör jag! fast nu börjar jag bli en aning seg nu... men först lite engelska arbete innan man får vila ögonen lite;)  
skolan idag har varit helt okej lite seg ibland dock men då är de som vanligt! 
hade även skolfoto idag eller Spexfoto som man kan kalla det! och för en gångs skull så gjorde vi något bra! brukar vara svårt att hitta något alla kan tänka sig! men det blev ''VÄRLDSKLASS'' så var utklädda till folk i olika länder! lätt de roligaste fotot iaf! :D
 
 
nu ska jag städa och fixa engelska talet tills imorgon sen kan jag ta kväll innan bonde söker fru börjar!
 
lite bilder från idag! hawaii VS grek!
 
 

Stockhoolm!!!!

SÅÅÅÅDÄÄÄÄÄR JAAA ÄNTLIGEN!!!!
detta jag har hållt mig för att berätta tills det verkligen är klart allting! men igår så var allt klappat och klart lägenhet, biljett och allt annat så om några veckor drar jag och mina girls till STOCKHOOOOOOLM!!! längtar som faaaan kommer bli riktigt kul! så tagga med mig nu!!!!
 

Lärorikt om dig själv!

Hallå!! 
har nu suttit med lite läxor när jag kommit hem! så skönt att få undan lite.
 
sista lektionen fick vi besök av en kille i 20årsåldern som pratade om självkänsla och lite om sitt coachande! riktigt intressant faktiskt och lärorikt. och i vissa delar eller av de han berättade om kände man igen sig riktigt mycket! Jonas Henriksson tror jag han hette om jag inte minns fel! sök på google så kommer säkert hans hemsida upp! men det var roligt och som vanligt när det gäller sitt egna omedvetna fick man upp ögonen en aning extra denna gången med! älskar ju verkligen sådant att fördjupa sig i människor och våra beteenden! as roligt och man lär sig alltid något nytt!
 
just nu ska jag fixa lite här hemma innan pappa kommer hem sen ska jag bege mig ut på en riktig långpromenad! :D
hörs sen godingar!
 
 

Godmorgon Tisdag!

Godmorgon på er!
 
har världens sovmorgon idag då jag ska jobba med filosofin hemma istället för att gå på lektionen, helt okej så ska inte klaga! hände förresten inget roligt igår så sparade er den bloggningen. men idag blir det plugg städning och sen en långpromenad då jag somnade igår när jag skulle ta den.... så tar igen det nu ist. sen ska jag berätta en aaaas roligt grej när jag kommer hem också!! så ni får vänta till halv 4 iaf då är jag hemma igen! puss på er!
 
dagens frukost:
flingor med björnbär
 
 

Lady in pink!

 
 

ÄNTLIGEN!!

Hallå! 
 
ligger nyduschad och nerbäddad i sängen sen länge! såå skönt att lägga sig lite tidigare! 
har även fyllt rummet med doftljus så nu doftar de hallon! och sen är såklart wallander på tvn! 
passat på att förnya naglarna med lite färg också, visar de sen! 
 
idag cyklade jag även ut till stallet och gosehästen! sååå skönt att komma ut dit igen! saknat den lilla tjejen otroligt! så hoppas det blir mindre i skolan nu så jag kan åka ut oftare!!! paniik annars! 
men som sagt hade lilla Nikki trott hon kunde flyga och skadat sig på mulen,armbågen och del av knät när hon skrapat i grusplanen, stackars liten tycker så synd om henne, hon som är så otålig när hon inte blir riden, tycker livet är lite trist då hon vill gärna arbeta lite! 
 
fast idag fick hon massa ompyssling och skrubbning och massamassa äpplen! så då blev hon lite gladare faktiskt, var även ute på en liten promenad med henne så hon får röra lite på sig! så ska försöka åka ut mer i veckan nu och pyssla om henne lite mer! 
 
kolla på henne bara sicken fotomodell!
 
 
och stackars lilla mule!
 
 

lite bilder från gårddagen

 
 
 

utekväll med min tjej!

Godmorgon på er! 
hoppas ni sovit gott! det har jag iaf! blev ingen utgång för mig igår hade tänkt de men har blivit en del utgångar nu på kort sikt så skönt att ta det lugnt också! men iaf så träffade jag marie skjutsade en kompis till skövde och sen träffa några kompisar och åkte runt lite tills jag inte orka och åkte hem! så lördagen blev riktigt bra ändå!
 
jobbade över ngn timme på jobbet också så direkt efter åkte jag hem duscha bytte om osv, sen åkte jag och hämtade upp Marie så åkte vi och åt på Grottan, jag var sååå sugen på kinamat haha! hade bara ätit frukost så var rätt hungrig också... sen så satt vi där och pratade hur länge som helst typ, sen gick vi en liten runda i stan så åkte vi hem till mig och fixade b**************r!!!!!!!!!!!!!! säger de sen;) sen åkte hon hem lite innan 22 så då drog jag också:) 
tog lite bilder också men så länge får ni bild på gårdagens outfit iaf :)
 
 
 

5-6h-nu gosemusik!

Såå nu var de färdigpluggat för ikväll suttit 5-6 timmar med de nu så blir att checka av vid frukosten imorgon istället för nu måste mitt lilla huvud vila känner jag! sen ska jag försöka sova bort denna förkylning och gå ut på en efterlängtad promenad med vovven imorgon!! första på hela veckan ska bli sååååå skönt!!! :Dsen måste jag fixa lite engelska imorgon med.... men här får ni lite relax musik att somna till! sov gott kära vänner så hörs vi imorgon!
 
 

Hel del övertid!

Hallå! 
 
denna torsdag har varit helt okej! slutade 11,40 eller om de var 10,40 satt iaf kvar i skolan och pluggade fortsatte på sociologin som vi har inlämning i någon gång, men har kommit en bra bit på den iaf så känner mig ganska lugn! den lär bli as lång bara då de är så mycket man ska ha med! 
sen så har jag skrivit klart sammanfattningarna till religionen imorgon så nu är de bara att plugga! har satt en deadline på 23,30 iaf mer lär jag nog inte orka så får gå upp tidigare och läsa igenom allt imorgon igen! :)) 
sen har jag varit med mamma och handlat bara för att få göra något annat! 
och nu måste jag fortsätta! ska lägga in ett tidinställt tills imorgon också!
 
 
tips till er tjejer!!
 
 
 

en dag full med....!

 
Godmorgon på er! 
hoppas ni sovit gott? det har jag trots denna hemska förkylning som bara blir värre haha! menmen kämpa på som man säger;) 
idag har jag en lektion nu vid 10 sen ett hål på dryga 2,5 timme jaapp välkommen till samhällsprogrammet!! ne men sen en sketen engelska lektion som jag ändå är klar med uppgiften så ska fråga om jag får jobba med lite annat;) sen på hålet blir det religionsplugg och även hemma sen! prov imorgon....! massamassa man ska kunna! så hörs sen! 
 

Bull-Onsdag!

Hallå!
hoppas er lill-lördag varit bra! min har varit solig lite seg emellanåt med lite inställda lektioner hit och dit, ajaa har även pluggat lite religion som jag även ska fortsätta med nu tänkte jag fast först måste jag kolla klart på bonde söker fru! onsdagstraditionen!! :D 
har även bakat bullar med Ebba efter skolan till vad får ni allt se senare i veckan! men vi tjivsamakade lite och de var riiiiiiiiiiiiktigt goda!!!! fast nu är jag as mätt! :D
ska slänga in lite tips här snart så länge får ni njuta av dessa bilder:D!
 
 

Mini Shopping!

shoppingen idag:
 
 
och från andra dagar!
 
och the nelly shoes!
 
 
 
 

En fika på stan med någon jag gillar

Hallå vänner! 
 
fick tillbaka min mobil igår såååå glad äntligen 2 veckor är låååång tid vet ni;) speciellt med en stenålder samsung som ersättare... men nuså! gjorde inte så mycket mer igår än att hämta den då.
idag har jag faktiskt fixat iordning på rummet, pratat ut med en god vän och sen åkt ner till stan för att träffa godingen Marie! för massa tjejsnack,planering och en hel del förväntan om allt sades! och blir allt som as planned kommer de kommande månaderna bli heeelt galna! och väldigt roliga! :D passade även på att köpa med mig en skjorta också jättefin har tittat på den ett tag så idag fick den följa med hem kunde inte hjälpa det!  
 
sen har jag även gjort naglarna höstfina! älskar att ha långa naglar igen:D kan göra så mycket fint på dem då! blev lite enkelt som ni ser på bilden nedan;) ska ladda över shoppingbilderna och skorna från nelly eventet så ni får de i ett separat inlägg istället ;) har även hunnit med en ansiktsmask, jaa passa på och njut de bilderna får ni inte se särskilt ofta! 
 
 
 
 
 
RSS 2.0