Måndagsfika med en fin vän

Hallå! 
hoppas ni haft ett bra avslut på helgen och en bra start på veckan! jag har haft båda!! riktigt bra, såå glad är jag! 
och det som gjorde denna dag bra var att vi först hade sovmorgon (gjorde en hel del) sen att jag har fått umgås med mina 2 bästa kompisar! sen att jag och Kandra hade kvällsmatsdejt! och ni känner till oss massa prat om allt mellan himmel och gjord typ! såå skönt:)) har även varit iväg och köpt mig hasselnötssmaks sättare till kaffet ska testa till frukost imorgon! :))
 
sen nu hemma har jag inte fått något gjort... eller jo har målat naglarna fina igen! svart med guldigt glitter! måste va lite glitter på det annars går det ej. nu ska jag väl fortsätta med något äta apelsin och kolla Elsas Värld!
 
 

~

Hänt en del sen jag skrev sist igen .. får börja ta tag i detta igen så den inte står still... så mycket på en gång så tyvärr så glöms den av bland allt annat..(: 
 
menmen har hunnit umgås en hel del med kompisar, blivit intervjuad+fotad för tidningen jaa var ju sådär lagom pinsamt men hoppas repotaget blir bra! var även ute hos min älskade gosigaste häst igår!!!! nu har nästan 2 heeela månader gått utan att jag har ridit och inte minst på henne... så planen igår var bara att jag skulle gå en promenad men när hon som äger hästarna och stället sa att jag lika gärna kunde skritta en runda om jag ville... jaa det var som när man ger små barn godis heeelt överlycklig!!!! och det tror jag Nikki var också öronen spetsade framåt heeeeela vägen och det var helt underbart!! visst var man lite nervös så man vet ju vad hon går för om man säger så.... fast hon gjorde ingenting förutom när vi mötte en stallkompis och skulle gå åt varsitt håll, då kom bockningarna och den överflödiga energin... men det var rätt kul ändå att hon är samma gamla häst! så nu ska jag planera in fler skritturer i veckan, har sådan häst&ridabstinens så det finns inte!! 
senare på kvällen sen åkte jag till linnéa och lagade mat pratade och planerade en heeeeeeeeel del kan jag säga!! så nu är våra liv helt planerade haha! har massa att se fram emot kan jag ju säga! :) älskar den tjejen!!
 
 
idag har jag städat båda bilarna så nästa helg blir det utsidan då mamma och dem skulle iväg. och nu är det plugg som gäller och en heeel del träningsplanering med bästa vän! senare sen så ska jag iväg en stund:)
 
 
 
 

snart sååååå!!!!

Har suttit lite med engelskan nu men är lååååååångt ifrån klar sååå bara jag orkar inte just nu haha!..... men ska snart ta och gå en långpromenad och bara va en stund ska bara vänta tills telefonen får lite mer batteri i sig ifallifall hehe.... men har försökt hitta några bra tågbiljetter till STHLM också!! novemberlights snart ju!! ska bli såååå kul! hoppas de lever upp till förväntningarna bara men det tror jag allt det gör :))))) 
 
nu ska jag återgå till det jag gjorde-alltså att tagga promenad hörs sen!
 
 
 
 

Hej Onsdag!

Hallå! 
 
håller just nu på med grupparbete i skolan om ledartyper och stilar. går framåt faktiskt och har kommit en riktigt bra bit påväg!  har även fixat med en annan psykologi grej också och ska fortsätta på den sen med!  
 
slutar snart också vilket är väldigt skönt! har varit konstig hela dagen så ska bli skönt att försöka koppla av lite. och sen strax efter 2 kommer ellen och då blir det fikatime har jag bestämt!! och en massa prat har saknat den tjejen alltså!!  men skriver mer sen nu måste jag jobba puss sålänge! 
 
 
 

insideout

såå orkar inte ens förklara till varför jag inte bloggar tror ni redan vet det... menmen händer för mycket typ...
 
men har hunnit med kompisar iaf och haft salladsdejt med min fina! pratat och pluggat har vi också gjort! och idag har jag gjort samma ungefär skolan va kvar en stund fixade och sen åkte hem för att fortsätta med filosofin som nu är inskickad hela 3 timmar innan deadline, bra jobbat där! skyller på att den var svår;) även fixat lite med psykologi och engelska tills imorgon så lite har jag allt hunnit med! imorgon blir det att fixa med gymnasiearbetet hela dagen typ sen ut och gå en jäääääkligt lång promenad! i regn blåst sol molningt vädret spelar ingen roll. 
sen kommer även Ellen till skolan ska bli så himla roligt att träffas igen!! var as längesen! 
 
juste har målat naglarna ikväll också, då jag inte jobbar denna vecka får dem bli lite extra fina!
 
 
 
 
 
 

allt på en gång

Jaaapp jag lever för er som undrar men massa saker som varit i vägen och framförallt skolan! har hunnit med en del party som ni ser fixat massa skolarbete träffa kompisar och lite allt möjligt och nu har jag hållt på med en annan grej som tagit en del tid! sen även kollar på tågbiljetter så har hittat ett par nu som verka passa! ska bara kika med skolan först:))
har även beställt en ev nyårsklänning men får se har hittat en annan också men denna guldiga längre ner var ju bara såååå fin! :D
men har inget vettigt att skriva just nu så ni får lite bilder att kika på istället:)
 
 

Första&Mys!

Första dagen i skolan avklarad efter detta höstlov!  och morgonen var heeelt kaos haha! försov mig fick världens blåmärke på benet, fråga mig inte hur jag lyckas... trött kom lite halvt försent så jaaa behöver inte berätta allt haha!
 
men skolan var helt okej gjorde inte så mycket mer än att lyssna prata och lyssnade lite igen! sen när jag kom hem så skulle jag bara vila lite för att sedan följa med mamma och träna men somnade och vaknade 18,40... hehe så nu ska jag glo på solsidan och sen får vi se! 
 
hade även söndagsmys med kandra igår med massa prat om halloween och en heeeeel del annat!! sen åt vi kinamat! sååå gott:D! bjuder på lite bilder igen!
 
 

ännu mer paket!

 
När man vaknar och ser detta utanför dörren!! såå gos så nu blir det hemmaspa ikväll! :D
fick även en present av mamma haha söt! vad tanken var bakom musen är ännu olöst!
 
 
sen har ju mina grejer från gymgrossisten kommit också!:D
 
 
 

Livet är en fest!

 Hallå! 
hänt en del de senaste som ni kanske märkt! i fredags var jag med kandra var ute och gick typ 2 mil då tankarna snurrade i huvet bara! 
igår var det parteeeyy!! var så jäkla roligt! as härligt gäng och med massa kompisar som det ska va! dock var kanske jag lite borta i vissa lägen menmen händer inte ofta som tur är! sen så var jag helt plötsligt hemma därimellan är de lite suddigt... men inga minnesluckor iaf! fy tycker synd om de som får dem. inte råkat ut för de än iaf. men riktigt roligt hade vi! 
 
och idag blir det pratmys med Kandra över en asiatiskmatdejt!
har en del bildr att visa också! har plockat ihop de allra bästa! var även superzombiewoman!
 
 
 
RSS 2.0