bon voyage

har varit lite dålig bloggning både igår och idag men har haft fullt upp med att packa och städa iordning rummet och nu är jag äntligen klar !!! drar ju iväg till Italien snart ! ska bli så skönt men ett gäng läxor har man ju dock med sig , men bloggen kommer vara lite off men så fort jag får wi-fi llr internet så kommer det en uppdatering !! :D
 

humor

Dagens Diss !!!

 
usch riktig skit ibland alltså ....
 

HOPPASS!

gick kanon med båda ! red både Russen och Avatar .
 
AVATAR; 
hoppade lite räcken och så med honom och övade på att svänga och att han skulle hoppa som inte var några problem och vi fick in ett kanonflyt där ett tag och han bytte galopp ibland så jag är supernöjd, sen så fick han korsgalopp och börja bocka kan säga att han blev väldigt liten att sitta på då men det var as kul ! och han tyckte det var riktigt roligt också att hoppa ! och på slutet blev det också fina hopp vi var lite trötta men vi kom över ! 
 
RUSSEN:
 
hoppade lite räcken och kombination och nu har jag lärt mig ytterligare saker som är bra att ha när man rider ! men hoppen blev riktigt fina och det stämde väldigt bra , han hoppade upp med ryggen liiiite högre än vad avatar gjorde men det var riktigt roligt att hoppa en sådan häst med man lär ju sig mer ju mer olika hästar man rider så att säga ;) men båda hästarna skötte sig kanon faktiskt ! 
 

packning på G

hallå ! förlåt för uppdateringen men har massa som måste göras idag som att tvätta packa tills tisdag vilket går sådär då , sen så måste jag lämna in lönelappen så jag får lite pengar sen ska jag till stallet halv 2 så har väldigt lite tid över till bloggen idag sen kommer farfar ikväll jaa så ni får vänta med update:n men ska packa det sista så hörs sen ! 
 
 

bilder från idag

glad tjej som fått choklad!

new summer nails

har även fixat till mina naglar vad tycks ?
 

Gårdagens Ridpass

red både Russen och avatar , som vanligt testade russen lite men det gick med lite hjälp att komma till paddocken och jag måste träna på att höja rösten , låter alldeles för mesig haha menmen hästar lyssnar ju mer på tonfallet än det andra så att säga ;) men red lite i paddocken dressyr med övergångar volter och försökte få honom hög i nacken tyckte jag lyckades i skritten och traven men i galoppen så var det jobbigare iaf för mig att göra allt och det kan jag erkänna men det funkade också sen i höger som är hans ''sämre'' sida gick också efter ett tag. 
 
Avatar fick sig ett dressyrpass i paddocken med och med honom blev det mycket skrittarbete i början då han inte ville lyssna i traven llr galoppen , han har ju en förmåga att ha för bråttom och inte koncentrera sig ordentligt så det blev mycket svänga hit och dit i skritt så han var med och det gick kanon sen ! så då testa vi i traven och så också och det funka där med mycket lugnare , och han lyssnade bättre och även glaoppen har blivit så mycket bättre även i fattningarna då han tar skänkeln bra och kan nu även korta galoppen lite mer iaf , så nu ska jag tagga om tills imorgon ! :D
 
 
charmtroll ! 
Avatar (T.V) Russen (T.H)
 

KanonBra Lördag!

godkväll ! as kass bloggning både igår och idag , men idag vakna jag så sent så det blev snabb frukost sen ner till stan för lite småshopping med lillasyster tänkte lägga upp lite bilder snart och på grejerna får ni imorgon ! sen så var vi borta hela dagen och lekte i lekparken tills det började regna så då gick vi hem , sen så väl hemma tog vi varsin macka och snacka lite sen så fick jag skynda mig och göra mig iordning lite för då var det taco+filmkväll i stallet som gällde ! + lite banansplit som efterrätt riktigt gott var det och trevligt ! kollade på R O B I N  H OO D  och nästa gång blir det T O P G U N llr  D I R T Y  D A N C I N G . och nu är jag hemma i min säng och kollar på Iron Man 2 men ska snart sova då det blir tidig dag imorgon och utoch gå fixa lite grejer sen så stallet vid 2 halv 3 då vi ska hoppa ! får se om det inte regnar kanske det blir lite kort också ;) 
 

efter skolan

hallå ! nyss hemkommen llr kom hem för en stund sen men fixade lite mellis nu innan man drar iväg mot stallet , ingen aning om vart jag ska rida är allmänt trött så skulle helst sova en stund men det får nog bli paddocken med honom var ett tag sen nu så det kan han må bra utav antingen de llr galopparbete ute i skogen där vi har mer plats ja får se vad det blir , men hörs mer sen puss!
 

ridturerna

hemma igen , red både avatar och heppo gick bra med båda och ganska lugnt med båda , men ska ta och sova nu så himla trött så hörs imorgon istället !
 
 

Elins Hiss

 
måste hissa något jag verkligen tycker om llr det är egentligen 2 saker men börjar med den ena , LAKRITS så homla gooottt! sen blir man inte lika mätt utav det llr så känner man sig inte lika tjock för den delen heller + att det är lite nyttigare än vanligt godis iaf men bara lite ! 
sen den andra grejen är naturgodis ! fy satan är helt beroende av det också och jag som skulle sluta äta det men nu var det ett tag sen men huur smaskigt som helst faktiskt ! 
 

filmfilmfilmfilm

ska ta och kolla klart på filmen tokio drift sen sova så godnatt vi hörs imorgon !
 
 

min säng är underbar

så hemma ätit lite havregrynsgröt med banan i as goooottt ni måste testa !!! :D sen så har jag underskattat digestive också fy satan vad gott det var haha ! men iaf så gick ridningen sådär red ut en sväng själv så han var liiite tittigare än vanligt sen var jag så jäkla trött och han pigg så det blev ju en knakig kombination menmen det gick hyfsat emellanåt;) nu ska jag ta och sova för imorgon är det off to school igen !
 
 

It's Raining

kom hem för en stund sen , slö utav regnet väntar på att det ska sluta så man kan dra ut till stallet ngn gång ! blir nog en sväng i paddocken om inte den är för blöt annars får det väl bli en runda i skogen men just nu tar det emot att ge sig ut och cykla i detta väder faktiskt ! men vad gör man inte för träningen måste fasen komma igång med den nu ju !!!  men ska nog byta om nu ändå så man kommer hem också är ju en skoldag imorgon med fast iförsig har sovmorgon rätt så skönt ändå och börjar med engelska så helt okej är det allt ! 
 

Underhållning !

 
 

schooltime

 
dagens klädsel

Girls Stuff

 

Godmorgon!

har nyss ätit frukost och duschat och lite så börjar ju inte förens 12 så är ett tag kvar men hade tänkt att åka dit så jag är där halv 12 iaf så man får sig ett överskåp iaf ! tänker inte ha ett underskåp iår igen !! 
 
men har smått beslutsångest vafasen ska man ha på sig liksom ?!?! byxor får det bli iaf då det ska regna sen .... surt men ajaa , slutar 2 tror jag och då är det stall som gäller , kanske paddocken får se har inte bestämt mig än får se hur vädret ser ut när man kommit hem sen;) 
 
 

whoopwhoop

råkade beställa hem dessa var bara tvungen att ha det till Italien ! 
 
 
 
 

klappat och klart!

tjeeenare nu är man hemma igen ! blev en härlig sväng på stan med Karro + liiite fika hihi as gott satt på mumma en bra stund hade ju huuuuuuur mycket som helst att prata om nu när vi inte setts på hela sommaren ! + att lite planer blev smorda hihi :D kommer bli kalas bra ! sen halv 5 gick jag till körskolan för att möta upp pappa så skulle vi gå den dära handledarkursen och fy usch satan vad segt den sista timmen gick höll på att somna några gånger där men annars var den helt OK ! lärde mig en del nytt iaf vilket alltid är positivt haha . 
 
 

Vill ha !!

Min dag

idag händer inte alltför mycket ska snart ner till stan för att träffa Karro var sjuuuukt längesen så vi ska ner och ta en fika sen måste jag köpa lite grejer till skolan såsom en kalender iaf annars kommer jag inte ha koll på något haha ! så ska väl traska iväg om en halvtimma ungefär ;)  blir nog en fika också om jag känner oss rätt haha ! 
 
sen halv 5 så bir det handledarkurs med pappa som är klar halv 8 ska se om jag updatera er från mobilen istället om det blir långtråkigt så att säga ;) ska se om jag hinner fixa lite tidinställda också ! 
 
karro står för bilden

Gårdagens Ridpass

var ju tänkt att ägaren skulle komma idag men blev lite omplanering så jag och Elin drog ut på en travrunda hennes häst skulle få fram sin gång och då fick jag följa med då min har en sådan gång i sig redan, men jäklar jag brukar få bromsa men nu var det jag som fick lägga in en ny växel istället jäklar vilket tramp alltså och sen när han satte under bakdelen ännu mer jaa då ska ni sitta på så jäkla härligt !! och även i galoppen lika härlig där ! han tyckte det var skitkul men lite jobbigt fast han skulle nog orkat ännu mer då han inte var svettig när vi kom tillbaka men det är ju bara positivt ! 
och skönt för han att också få ta i ordentligt blir ju lätt att man vill bromsa dem men ibland är lite sådant här bra . 

it's raining men

 

för att muntra upp alla lite

 

Filmtips ?!?

någon som har filmtips ni kan ge mig ??  perfekt dag för lite film men har redan sett alla jag har så behöver lite nya ! alla förslag är tillåtna :D
 

rain

godmorgon världen ! händer inte så mycket just nu mer än att jag nyss åt frukost och ska dra på mig stallkläderna för att cykla iväg dit , tänkte hinna svänga in på synoptik affären och beställa en tid tills imorgon måste ju ha den för att gå handledar kursen som är imorgon så har lite panik med det nu men som tur är ligger den på vägen dit iaf :) 
 
men sen väl hemma ska ni få lite bloggning nu när det är åthelvete kasst väder ! 
 

kalas

så nu har alla åkt hem , riktigt lyckat faktiskt men är för tillfället i total matkoma haha ! llr det har lagt sig lite nu iaf ;) men tänkte visa allt sen för nu ska jag och mamma ut på en PW  känner att jag måste röra på mig lite :) 
 

sunday

godmorgon ! 
 
har varit vaken en stund men har inte hunnit sätta mig med bloggen ännu , men iaf gårdagen var riktigt bra as gott var det också ordande med kräftor räkor smörgåsar ägg och allt man ska ha ! sen så spelade vi lite kort och umgicks och lite sisådär 10+ på den kvällen ! 
 
idag är det kalas som gäller för mig mamma och min lillebror så gästerna kommer väl runt 2 skulle jag tro så måste hinna fixa lite här hemma fast nu är rummet snart klart väntar på att golven ska torka så jag kan hoppa in i duschen ! sen måste jag hinna fixa mina naglar tänkte jag nu har dem äntligen vuxit ut lite med så tänkte pensla på lite så dem håller ! :) 
 
idag blir det inget stall men red igår och det gick bra blev lite trav och skrittarbete i paddocken träna mest på att han skulle lyssna och inte ha för bråttom vilket han gärna har ibland men tyckte han skötte sig fint iaf ! ska även dit imorgon runt 10 då hans ägare också kommer :) !
 
 
 

MUMS!

fy usch somna på soffan efter jag ätit lite så nu är man ju as seg igen.... ajaa ska nu försöka cykla ut till stallet innan 4 sen rida en sväng i paddocken får det bli sen hem och fixa sig för att sedan åka och handla till kräftskiva med 3 andra härliga personer , ska faktiskt bli riktigt roligt ! så nu måste jag skynda mig ska försöka att skriva lite när jag kommer hem igen ! 
 

FRUKOST

17 Augusti

sådärja nu var jag hemma igen så jäkla varmt ute är vad det är !!! sola skulle vara det optimala just nu men får se om jag orkar gå ut och lägga mig en stund llr om det blir en promenad till sandviken skulle ju vara lite mysigt :)) ! ska checka om ngn vill göra mig sällskap annars får det bli lite städning det behövs det med hehe.
 
iaf så gick det bra i stallet longerade Charisse på inspänningstyglar och det gick rätt bra llr hon var duktig iaf men gillar inte att stå still om man säger så ! sen så red vi ut på avatar och russen skulle bada men dem våga inte riktigt så vi stod och kollade på vattnet en stund istället och hälsade på en klasskamrat. och nu ska jag hoppa in i duschen och fixa lite melon och macka ! lite hungrig nu ändå :)
 
gosehästen!

2013 !!

 

swooosch

blir ett snabbt inlägg såhär på morgonen men ska snart cykla iväg till stallet llr om 5 min så måste byta om ! men idag blir det stall sen hem och bara sooooova ! hörs mer då !

Såå nära nu !!

bästa vännen !

 
 
 
 
 
 
NOW FOREVER ALWAYS <3
 
 

sooommmar sol och värme !

hallå alla därute ! varit aaaas kass uppdatering men jag har mina skäl ! 
 
imorses blev jag tagen på sängen då det kom in två stycken rörmockare och skulle greja med toan sen efter frukost åkte jag och träffa Ebba för en tripp till ekudden för lite solning menmen solen ville inte visa sig just då så då blev det en glass istället sen så låg vi och snacka och sola när den väl var framme , och ingen ville riktigt åka ut till stallet så tidigt så då tog vi oss en riktig mumsig räkmacka i hamnen och träffa lite goa vänner som även hängde med till ekudden sen igen och då blev det faktiskt riktigt varmt ! sen så skulle vi bada men svinkallt så det blev lite pensinärsbad haha ! 
 
sen så blev det även en tripp till hästarna på kvällen när det svalnat lite även en sväng ut i skogen med dem ''ridbara'' sen så blev det lite longering av charisse och cricket ska försöka fånga dem på bild så ni får se dem ! :D
 

är ju en dag imorgon med

 
 
 
 

är ju en dag imorgon med

 
 
 
 

tacken man får...

kan ju glädjas åt att han var helt ren i 3 sekunder iaf ! alltid något :) men han är underbar ändå !
 
 
 

härlig eftermiddag på stan !

äntligen hemma i min säng igen ! här trivs jag alltså ! :D 
 
men som sagt var nere på stan och slinga mitt hår blev faktiskt riktigt bra tänkte lägga upp en bild men ni får den imorgon för nu duscha jag precis så det syns inte , men det blev mycket ljusare och sen fick jag ngn hårinpackning som skulle tabort den guldiga nyansen, men just nu är det faktiskt inte alls mycket sådant i så himla skönt att slippa det ! :) 
 
efter frisören drog jag och Marie ner till ströget för våran tradionella kopp kaffe hihi såååå gott ! :D sedan blev det massa snack om allt och ingenting (som vanligt) blev en heeeeeel del planerande också ! 
 
var även ute och red idag med och eftersom jag var så jäkla trött så blev det lite klättring med honom första gången han klättra där tror jag men det gick super han ahde lite för bråttom nerför bara annars så gick det kanoners ! imorgon får det bli dressyr i paddocken för det ska nog inte bli lika varmt då hoppas jag haha iaf inte på förmiddagen ;) ska bli en tripp till apoteket också ! :)
 
 
 

NERVÖÖÖS !

så jäkla nervöööööööös!!! ska ju ner till frissan snart llr om ngn timma ska vara där vid2 och slinga mitt hår lite ljusare tänkte jag och marie ska vara med som stöd där ifalifall det blir åthelvete fast då kan man alltid färga mörkt igen haha , men tänkte testa igen nu när jag ändå är så ljushårig förutom i topparna då ;) är ju egentligen naturligt blond ångrar lite att jag inte spara det naturliga menmen tänkte köra på mörk-champagneblond typ som Jennifer Aniston och Lauren från the Hills ;)
 
    
 

Soooool

La mig precis ute i solen så jäkla skönt med lite sommarvärme !! Har varit alldeles för dåligt med det .. Men ni får ha det så bra så ska jag ta en nap innan jag promenerar iväg ;)

Elins Hiss

måste hissa en artist jag nyss börjat lyssna på så jävla bra är hon och hennes röst är helt amazing underbar att lyssna på ! Hon jag tänker på heter L I NN E A  H E N R I K SS O N  slänger upp några låtar 
 
1

HOPPASS 14 Augusti

som sagt hoppade ju med Avatar igår och det gick mycket bättre än förväntat vi har ju bara travat bommar förut så trodde han skulle stanna och greja men där hade jag fel visst han svängde förbi ngn gång så men det var för att mina hjälper var för dåliga.. men han tyckte det var skitskoj och hoppade rätt högt över dem småhindren dem kanske låg på 50,60cm llr ngt men kul vare iaf ! och min träningsvärk är den dubbla idag ! menmen mer träning blir det tror jag kör ett lösgörande dressyrpass inte så hårt lite lagom bara för jag tror att han också kan ha lite träningsvärk idag ;) blev även lite bilder som Stina tog lägger upp några här tänkte jag ;)
 
 
 

tjenatjena !

Godmorgon ! så sjuuukt underbart väder ute idag ! och jag känner för en mega bildupdate llr något ! ska berätta mer om hopp-passet igår och en sak kan jag konstatera min träningsvärk är megastor just nu !!! men iaf ingen bloggning igår men det blev mys på stan med Marie och en latte i solen ,och vi kör på en repris idag fast istället för latte kanske det blir ngt annat vem vet ;) sen så drog jag ju till stallet sen så efter det skyndade jag mig hem för att hinna säga hej till gästerna ! sen så kom en kompis hit så då blev det ngn as kass skräckis som vi bytte ut till en gång i phuket istället :)) 
 

TO DO TODAY

promenix

ser ut att bli en segarmåndag men istället så tänkte jag ta mig en promenad funderar på ullervad llr till stan och tillbaka har inte bestämt mig än ! men hörs snart igen !
 

HISS!

måste hissa handspriten passar utmärkt för billig fylla ! haha ne skämt osido nu men as bra baktieriedödande skulle inte klara mig utan den !! har en alltid med i väskan kanon att ha på resan också ! :D
 

Godmorgon!

blev ingen update igår men som sagt magknipet höll sig kvar... 
 
iaf så skulle jag och ebba rida ner och bada men väl där såg vi en vattenorm sen så var det en bil ivägen... så vi sket i det tråkigt när det var kanonväder ! men iaf så gick det bra ändå inga konstigheter så , sen idag ska han få vila då han har gått hårt hela veckan sen så ska vi ju hoppa imorgon premiären ! ska bli as kul har inte hoppat på evigheter ! 
 
idag ska jag bara gå ner till stan träffa en kompis llr två sen väl hemma städa sen kommer kanske en kompis hit :)
 

Frukost i solen

Godmorgon ! Vaknade nyss och sitter på balkongen och käkar frukost med en skvallertidning på bordet älskar att vara ledig ibland alltså !
Idag blir det städning solning också tror jag sen i eftermiddag stallet såklart !

nattmusik

 
 
 

blandat

har inte mått så toppen nu på kvällen har haft världens magknip och den har äntligen börjat ge sig ! sååå skönt ! 
 
så nu är det film kaffe och melon som gäller ni får ha en kanon lördag så hörs vi imorgon ! 
 

Ridpass 11 Augusti

Red ut en sväng väldigt lugnt skritt och trav då vi har kört ganska hårda pass i veckan så kan vara skönt för honom att ta det lite lugnt också :)  men han skötte sig riktigt bra idag igen så otroligt skönt att få resultat av vad man jobbat med innan ! och nu när man vet vad man ska göra så blir det mesta så mycket lättare också ! 
 

Ridpasset igår

eftersom det blev så fint väder sen så red jag och en annan tjej ut, och hon hjälpte mig lite till. kan säga att han kändes riktigt bra igår lyssnade myyyycket mer och kunde vara mer koncentrerad trots två andra hästar som var med, han blev inte alls lika stark när han gick där nere och man kunde göra lite mer med honom, han skötte sig riktigt bra det var bara några få saker som snabbt kunde rättas till fast det var mest att han såg några ''spöken'' i galoppen orkade han inte riktigt gå där nere blir ju jobbigt för honom efter ett tag, så då fick det bli som det blev men han orkade en bra bit iaf , men som sagt vi tar ett steg i taget så det blir bra från början nu :) 
så hoppas han är lika fin idag ! 
 
 

Ny dag nya händelser

Godmorgon ! vaknade nyss så ska gå in och fixa litefrukost hade jag tänkt , sen s¨å får det bli en PW om vädret tillåter innan jag drar vidare mot stallet , ska även berätta om ridpasset igår som gick väldigt bra ! börjar arta sig nu ! :D:D menpuss så länge !

 

just nu :

 

NEW IN

 
 

Gårdagen

 
 
 
så jäkla gott måste jag säga !
 
 

angående;

 
jag har ju lovat att berätta om pillrena som jag tar , har ju tagit dem en vecka nu och måste säga att jag känt skillnad jag är mindre hungrig och har tappat sötsuget efter godis kakor choklad och allt sådant där så oerhört skönt att slippa faktiskt ! var hemskt där ett tag då jag inte snålade med det haha , men nu så tänker jag lite mer iaf och det har hjälpt och givetvis så hjälper ju pillrena en hel del på traven men glöm INTE bort att träna och ÄTA  iaf ! för tar ni dem utan att ha något litet i magen så lär hela dagen vara förstörd tro mig jag har redan testat men lite lagom frukost räcker gott och väl , sen har jag märkt viss skillnad runt midjan och så och då blir man ju bara ännu  mer träningsmotiverad eller hur ?! 
 
så för mig har dem fungerat bra!
 
 
 

Om tiden kunde gå lite fortare !

bilden säger allt som behöver sägas just nu...

 

så firades...

godmorgon! llr god eftermiddag ! 
 
har varit vaken ett tag men har ätit lite frukost och gjort annat nu på morgonen :)
 
men igår då , vi firade lite när pappa kom hem fick ett presentkort på klipp-er så nu kan jag beställa slingtid !! ska ju  bli lite ljusare i skallen är ju redan ganska ljus så tänkte fixa till det lite så ska ner till stan imorgon hade jag tänkt och fixa tid och så :)))) sen så drog jag och Marie till Skövde kommer aldrig därifrån trots att jag inte jobbar haha menmen vi gick in på commerce lite och kika slutade med att jag fick med mig ett par shorts ut Ajaj ELIN!!! måste sluta med det menmen riktigt snygga var dem ska visa er dem + allt annat jag köpt denna månad!  
 
sen efter lite strögande där inne så gick vi ner till Pim's för att beställa det vi skulle ha , för mig blev det kyckling och pastasallad så jäkla god och det var inte lite man fick heller ! för marie blev det ceasarsallad den såg också riktigt god ut ! sen blev det massa snack om allt och inget (som vanligt) tror vi satt där inne över en timma iaf men jag klagar inte lika uppskattande varje gång ! 
och innan bion börja så var vi tvugna att köpa lite naturgodis så blev lite nötter där sen så kom vi lagom tills den börja och för er som missat så kolla vi på TheDarkKnightRises en film att rekommendera riktigt bra ! kan ju säga att vi fick as bra platser med ! typ som en soffa + fotstöd nästan som hemma as gött ! 
 
 
men nu måste jag byta om och dra mig mot stallet INNAN  regnet kommer igen ha det bra ! puss
 

Hur bra som helst!

Har haft en underbar födelsedag som började och slutade hur bra som helst ! Berättar allting imorgon för nu ska jag sova Godnatt !

Promenad genom stan

Nyss hemkommen från en promenad till stan med mamma sjukt längesen och riktigt behövande också ! Blev inga skor så ska kolla i skövde måste ha vita converse !! Men det blev lite annat som träningsgrejer handsprit och tuggummi sen lämna jag in mina stövlar så dem är klara nästa vecka iaf kan ju inte rida utan !! Men nu måste jag till stallet ha det bra så länge !

17!

Godmorgon !
Kan säga att jag inte sovit alls denna natt llr iaf inte så länge har ju inget alarm ställt men vakna vid 5 iaf ... Vid 7 kom pappa in och sjöng för mig (fyller ju år) det uppskattades mycket ! Sen hade han även gjort lite frukost jättesnällt!
Nu ska jag ut och gå med mamma och lämna in mina stövlar som är trasiga sen kanske det blir lite annat ska även berätta mina planer för dagen när kag kommer hem igen !

Äntligen looooov!

sådär nu har jag lite tid över , kom hem för en liten stund sen red ut med en annan där gick sådär idag när han väl gick så blev han så väldigt stark och lite halvjobbig men sen så hjälpte hon jag red med mig lite och sa vad jag skulle göra och lite övningar och annat som kan vara bra att veta så nu tar vi nya tag imorgon ! riktigt taggad på det fakiskt :)) 
 
sen så nu ska ja boka biljetter till Dark Knight Rises som jag och marie ska på imorgon + så ska vi göra massa annat mysigt innan berättar mer imorgon för nu är jag så trött så ska nog sova lite ska upp tidigt och gå ut och gå en sväng till stan med mamma sen stallet ;) 
 

snabbt iväg

kom nyss hem men ska dra mig mot stallet nu så jag kommer hem också ! puss

absolut världens bästa trots allt annat !

låter bilden och rubriken tala för sig självt !
 

Godnatt

tar och säger Godnatt nu och taggar sista arbetsdagen ! ska försöka ge er en refresh om hur pillrena funka imorgon också så ni får vänta tills dess ! pusspuss
 

ÄNTLIGEN !

Det blev en promenad + solning kände att det behövdes var ett tag sen nu ;) något man borde göra oftare alltså ! Medans jag var ute och gick passade jag på att springa in och hämta mitt paket med mina ripped hardcore i som dem nu heter ! Ska börja med dem imorgon och se hur dem funkar , spännande ! Och för er som undrar så är det uppiggande fettförbränningspiller som ökar orken till träningen typ läs mer om dem på gymgrossisten där jag hittade dem !

sunshine

 

mer klagande

kan det inte bara sluta REGNA !!!! så jag kan gå iväg och hämta mina grejer !! måste ha dem helt seriöst as trist att bara ligga här och vänta ju .......

okej ja ska sluta klaga och göra ngt vettigt städa kanske ? njaa tänkte bjuda på en låt också och fixa tidinställt tills imorrn puss på er !
 

tjohoo regn ..!

tjenatjena ! sitter i sängen framför OS med en naturgodispåse tjock som jag är !! men idag är det tillåtet bara för att det är as kasst väder .... 
 
skulle ute till stallet men som sagt öser det ner och jag har ingen skjuts ut heller så otroligt tråkigt då jag ville ut idag !! men ajaa får ta det resten av veckan :))  
 
och nuu har äntligen mina träningsgejer kommit !! så sjuuuktgött så ska vänta på att det slutat regna så jag kan hämta dem ! måste ha dem tills imorgon !  så sjukt träningstaggad och speciellt nu när man jobbar sin sista dag imorgon as skönt ! :D
 

Notes

MIN VECKA !

värdelös måndag...

och idag har jag bara jobbat inte hänt ngt roligt alls , tänkte gå en runda när jag kom hem och sedan ta en tripp till solariet men regnet bara öste ner så istället ska jag fixa lite popcorn och varm choklad med grädde bara för att det är en sådan skitdag ! .. sen så blir det wallander ikväll också , och måste säga att jag längtar som faaaaasen till torsdag har massa roligt inplanerat då ! :D:D:D:D 
 

Ridpasset igår

eftersom det var ett så fint kvällsväder så fick det bli en uteritt och denna gången var jag helt själv så underbart skönt att rida utan att behöva ha koll på massa andra , man har bara sig själv och hästen as härligt ! och en STOR guldstjärna ska han ha ! gick jättebra visst han kolla på saker men det kan han ju göra när vi är med andra också men annars trava han på i friskt tempo och brydde sig inte så mycket om att vara själv tror han tyckte det var lite kul med :) men jätteduktig var han och vi tog det väldigt lugnt med trav och skritt bara han har ju fått gått ganska så hårt tidigare i veckan så det kan vara skönt. så nu vet jag att det går att rida själv i skogen på honom det löser otroligt mycket nu när jag slutar så sent :)) 
 
 
goos !

Summer...

LikesVS  Dislikes

omotiverad+motiverad=dubbelmoral

så nu är jag vaken trots allt riktigt trött omotiverad till det mesta tyvärr men skyller på söndagar.. ska försöka ta tag i städningen iaf dammsuga sen så har mitt badrum halvt pajat så får inte va därinne så jäkla förbannad nu alltså .... 
men ska dra mig mot stallet snart också ska bara släpa mig upp ur sängen först... 
 
hade förresten riktigt kul igår ! bra väder och sällskap lite mer fok än vi hade tänkt oss men det funka det ändå ! lite för mycket skitmat också llr på hemvägen iaf så nu jävlar ska träningen komma igång har ju bara 2 jobbdagar kvar sen så är det stenhård träning som gäller ! väntar på att mina tabletter ska komma också så man kan komma igång lite till liksom ! 
 
 

...

hemma efter en heldag på liseberg trött som bara den så bloggar om allt när jag vaknat så Godnatt på er !

Hoppsan!

 
 
 
 
 
 
 
 
      
 
 
  woopwoopp dessa råkade jag beställa hem ! ska hjälpa fettförbränningen och orka mer på träning samtidigt hjälpa till med musklerna tror jag det var .. men är sååå sjuuukt träningmotiverad så tog mig friheten att beställa hem dessa 2 till priset av en också ! sen ska jag köra med annat protein shake och sådant men det ska jag börja med till hösten då den riktiga träningen börjar komma igång ! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LISEBERG

Godmorgon! 
 
sitter och käkar lite frukost medans alla andra sover , brukar vara jag som sover längst menmen . fast idag beror det ju på att vi ska till göteborg med släkt llr en del utav släkten och även Liseberg så det är ju lugnt ! 
 
ridpasset igår gick bra mycket bättre än i tisdags allt blev lite bättre sen red jag ut med en annan och då hjälpte hon mig med lite bitar som inte var klockrena så nu har vi något att arbeta med imorgon ! Underbart att äntligen komma ut dit igen och ''hästa'' av sig lite :D 
 
ska försöka hinna med ngn mobilblogg under dagen annars får ni reda på allt imorgon om jag inte hinner göra tidinställda ! puss
 
 

bråttom som vanligt !

äntligen hemma från allt jobb ! trött som vanligt men det är FREDAG så bara att härda ut , ska ta en sväng till stallet har ju ej varit där sen i tisdags så det börjar bli dags nu fast känner att orken försvunnit är så mycket annat jag måste hinna med så en promenad hade varit bättre idag , menmen saknar ju min lilla gråa prins och sen är det uteritt på schemat så det blir nog skoj ändå !

blir mer bloggning och bilder när jag kommer hem har liiiite för bråttom nu så puss så länge !

God mat och mysigt sällskap

Sådär har haft en så jäkla bra kväll med underbara Marie ! Först så gick vi och köpte min bikinitopp ska visa bild imorgon ! Sen så gick vi till Wayne's och beställde lite mat jag tog kaffe och ngn macka med grillad lax så jäkla gott !! Fast blev as mätt .. Och marie tog en räksallad såg otroligt gott ut det med ! Sen så satt vi där och snacka i en evighet , och efter allt vi ätit tog vi oss en promenad in till stan och köpte lite nötter+en till kaffe så är för tillfället överpigg! Sen blev det lite mer snack om allt tills bussen kom .. Men hade supertrevligt och mycket har planerats nu ! Men tyvärr jobb imorgon så måste sova Godnatt !

at home

tjenatjena ! hemma efter en supergo kväll i skövde med Marie ! mycket härligt snack om allt och ingenting och en aniiing för mycket kaffe ! men bloggar mer snart ska in och duscha först ! puss så länge !

dumlekakor !

ursäkta dålig update men har haft annat på schemat som jobb stall och sova ! 
 
ridpasset igår gick sådär började regna as mycket så fick bli en liten ''powerridning'' menmen gick bättre mot slutet iaf ! :) 
idag skulle jag åkt men hade så jäkla ont i magen så kunde inte llr kände mig inte så kapabel till att sitta på en häst just då ;)  och just nu sitter jag med en skål vattenmelon och te + en kaka jag baka igår och det var förresten dumlekolakakor så jäkla goda ! och eftersom familjen redan ätit upp dem så blir det att baka nya imorgon ;) fast efter jobbet blir det även en liten fika paus med marie på Wayne's i skövde ska bli mysigt de ! nu ska jag sätta på filmen tänkte slänga in lite summer likes/dislikes så håll utkik ! :)
 
RSS 2.0