Festligheter på gång!

Godmorgon på er! 
 
idag är det valborg och det betyder festligheter ikväll! B Y Z kommer ju till Stadt så här hemma kommer vi vara ett gäng som samlas för att umgås och partaja lite, kommer bli superkul!! hoppas bara det spricker upp lite! :D men innan det så ska redovisningen för gymnasiearbetet redovisas.. men känner mig lugn satt ju med allt hela dagen igår och försökte få ihop ngt bra! denna betygsätts inte så pressen släpper lite där och den ska vara 15min så det är lugnt! men förhoppningsvis går det bra! sen så slutar jag efter det så ska ner och gymma lite för att sedan möta upp Veronica på stan och inhandla lite, så blir det lite grillning innan alla kommer:))  ska även fixa upp högtalarna så dem sitter säkert så ingen rör dem ;) 
annars så kom Adam igår och hade med sig en present ååhh han är allt för go den pojken! sen så åt vi lite och tog igen veckan, innan han kom var jag iväg och sola lite hihi!
 
men nu ska jag gå igenom min redovisning lite till så ni får kika på min frukost istället ;)
 
 
 

Helgmys med Kärlek

Hallå! 
 
nu har jag varit lite inaktiv igen... men det har ju varit helt underbara fina soldagar hela helgen och har haft massa att göra! så tänkte korta ner det lite iaf! men innan så tänkte jag berätta att idag så blir det plugg för full rulle har ju  gymnasiearbetes- redovisning imorgon! men det kommer nog gå bra! sen hoppas jag min kärlek kommer ikväll!! 
 
Fredag- slutade tidigt och gick runt lite på stan med några tjejer hittade två riktigt fina sommarplagg ett par shorts sen en blus med fin dekorering i fram vid brösten. sen så fikade vi lite på ströget provade deras nya islatte och den kan jag rekommendera er andra! riktigt god! sen på kvällen kom Adam hem till mig och vi njöt av solen och åt grillat!
 
 
Lördag- denna dag fick bli en väldig träningsdag kan man säga! vi började med att gymma på nordic lite över en timma, så fick han hjälpa mig lite när jag testade lite saker och en del lite tyngre saker hehe han är ju lite starkare så ifall jag inte orkade;) sen när vi kände oss klara så åkte vi hem till mig och bytte om slängde i oss något snabbt och åkte ut till stallet!! jaa jag fick faktiskt med honom ut på en ridtur! fast jag satt på hästen och han cyklade men han hängde med iaf! Red ner till sjön var riktigt varmt och skönt tog musse en av våra unghästar såååå mysig!! så ska ut nu i veckan ngn gång också tänkte jag! :D sen åkte vi hem åt glass i hamnen och åt grillat igen! 
 
Söndag- denna dagen hände inget jag jobbade hela dagen så var på jobbet hehe...
måndag- frukost ute i solen- skola- glass i hamnen med Veronica och Olivia  blev även en sväng på stan också! :D
 
 
 

just nu innan jobb





Lillördag!

Hallå!
orkade inte blogga igår så gör det idag istället. 
 
igår satt jag kvar i skolan och pluggade lite pratade med folk och pluggade lite till sen åkte jag hem och bytte om till gymkläder och drog ner till gymmet och körde lite. blev lite styrka så mage,rygg ben/rumpa fick träna lite sen som uppvärmning fick det bli rullbandet även sen när jag var klar med styrkan, sen åkte jag hem och inväntade Adam! 
fick bli en spontantripp till hamnen där vi skulle äta men fick bli på mumma istället riiiiktigt gott var det! :D sen köpte jag lite frukt och gott på ICA sen åkte vi hem och myste! :D
 
 
 
 

årets första båttur!

Hallå! 
hoppas ni haft en underbar dag i solen och tagit vara på dagen! :)) det kan man säga att jag har gjort iaf! vi hade sovmorgon till 10 sen slutade vi 11,30 men satt kvar och pluggade på lekionen vi hade innan även på rapporten. sen så vid 3 tiden åkte jag ner till hamnen där vi sjösatte båten, ååååhh nu är det sommar!!!! blev även en liten tur med den och sen bjöd pappa på glass i hamnen! sååå mysigt och så gott:))) 
 
när jag kom hem igen runt 18,00 så gick jag ut och sprang en sväng, kom hem gjorde iordning smoothie åt mig och mamma denna gång med björnbär,mango, ananas och kokosvatten riiiiiktigt god!gjorde även iordning bacon och ägg!  sen skar jag upp lite passionfrukt och jordgubbar och de äter jag nu:) 
innan jag somnar ska jag plugga lite så ha det gott mina läsare och vänner!
 
 
 
 
 
 
 
 

en av sommarens olika smoothisar

Godmorgon! 
har precis börjat dagen med en riktigt god jordgubb-ananas-mango smoothie! har gjort den på bara frukt och kokosvatten, hur gott somhelst och jättenkelt!  har sovmorgon idag till 10 riktigt skönt, vaknade som vanligt innan 07 men kunde somna om till halv 9 iaf! efter skolan som slutar 11,30 blir det plugg så stannar kvar i skolan tänkte jag! efter allt det ska jag ta en paus och träna men vad och vart vet jag inte, antingen en löprunda i solen och lite rumpövningar i skogen eller så får det bli gymmet och träna lite där ajaa vi får se, känns ju dumt att ej vara ute;)  sen ikväll får vi också se vad som händer! 
 
 
Gårdagen: hela gårdagen eller nästan hela var jag med Adam och här hemma så åt vi frukost på donken riktigt gott och mycket att välja på! sen så åkte vi och gymmade på hans gym med hans lillebror och två andra, sen på eftermiddagen åkte jag hem hjälpte pappa med båten och solade pluggade lite åt grillat och sen somnade :)
 
 
 

Grillmys!

Godmorgon! 
 
varit vaken en stund som vanligt.. men ska snart iväg och äta frukost! tänkte bjuda killen här hemma på donken frukost haha den är rätt god faktiskt! :) 
min påsk har förövrigt firats hos Adam och hans familj och del av släkten där det bjöds på god matoch dryck.
 
igår så var jag och Veronicka och red, en riiiktigt mysig ritt blev det! hon fick låna Esterella och sen jag Nikki då :)) sen på eftermiddag/kvällen åkte vi två sen Veronicka och hennes kille ner till sandviken och grillade och kollade på solnedgången, hur fint som helst!!! sånna kvällar kommer det bli många av i sommar! 
idag blir det attvara ute i solen och plugg....
 
 
 

NEW IN!

Så här är klänningen jag lovat att visa er sen en lååååååång tid tillbaka även de jag köpte i Skövde sist jag var där med mamma:) så varsogoda!
 
 
 
 
studentklänningen
 

Påskharen har kommit!

Godmorgon på er! 
 
eller för en annan som har varit vaken sen 06,40 är det nästan eftermiddag haha! men har iallafall ätit en helt okej god frukost med pappa och alla andra och pratat lite. ska snart dra igång med skrivandet igen för senare om ca en timma ska jag ut och påska med mina småsyskon, men innan det ska jag gömma ytterligare lite ägg som mormor kom med hihi! så mer bilder får ni på dem små söta när jag sminkat klart dem! 
 
 
 
 

mysig kväll hos kärleken

blir ett litet sent inlägg men som vanligt har jag haft för mycket att göra haha... har jobbat varit ute och sprungit pluggat och umgåtts med kärleken min! vilket är det bästa!  har nyss kommit hem från honom, kunde ej sova där han ska till Elmia tidigt imorgon och vad ska jag göra?? jo plugga..... tråkig tjej jag vet... får bli en springtur också bara för att. har lovat mina syskon att påska också. sen på kvällen blir det påskmiddag hos hans farmor och farfar + mormor ska bli trevligt!
 
nu ska jag ta och sova bloggar mer imorgon! Godnatt!
 
får bli en bild på dagens lunch på jobbet, hann ej äta frukost så fick göra det därborta...(havregrynsgröt)
 
 
 

Förmiddagsmys-plugg

Godförmiddag! 
hoppas ni alla haft en trevlig färmiddag och ätit en stor och god frukost så ni orkar med dagen! hade gärna sett att det varit lite sol också men man kan inte få allt! 
än så länge har jag bara suttit och skrivt ännu mer på rapporten...skrivandet tar aldrig slut!! men någon gång ska det väl göra det ändå inte såå mycket kvar nu:D ska bli skönt när det är inlämnat och redovisningen gjord! måste göra en powerpoint också haha är så kass på sådant kanske får be någon som är lite duktigare än mig på det.
jaja just nu sitter jag med min hemmagjorda cappuccino och skriver och invänter att min kärlek ska komma! hihi hoppas han slutar snart och då blir det en långpromenad!  men tills dess ska jag fota inköpet från igår och sen min studentklänning som kom i fredags!!! :D:DD: kan säga att den satt riktigt bra! 
 
ne nu ska jag skriva klart skiten så här får ni en bild på mig just nu i gosetröjan med kaffen muuums!
 
 

Heldag I Skövde= shopping & KSS

God eftermiddag! 
har nyss kommit hem från Skövde med mamma, fick bli lite besök på KSS med Rebecca som skulle röntga sin handled, sen med Elias för att kolla hjärat. Allt såg bra ut och det var inga konstigheter som tur var! vi hann även med en tur till Elins Esplanad mellan besöken då vi hade över två timmars väntetid mellan en tid och en annan. Hittade ett par fina vita skor och ett par ballerina båda paren fick jag för 200kr så tyckte jag gjorde ett bra köp där! sen hittade jag även en jättefin bikiniBH på Cubus som jag även köpte, persikafärgad är den riktigt fin sen ihop med brännan som man förhoppningsvis kommer få i sommar också! :D 
 
sen innan vi åkte hem stannade vi på max och åt lite. För mig blev det en grilladkycklingsallad med vatten och de andra tog varsin hamburgare:)) Fick även bli kaffe efter maten, även lite kaffe och bulle på sjukhuset:))
 
bilder på kläder får ni senare, nu ska jag skriva rapport!
 
 
 

solig uteritt

Hejsan! 
 
nu är jag hemma igen! och med det undrar ni säkert ''jahaa vart har hon varit då?'' eftersom jag är såååå otroligt dålig på att blogga.. förlåt men har mycket att göra som vanligt.... men iaf idag har jag varit i stallet och ridit Nikki red ut med Evelina också. riktigt skönt ute var det fast dock så blåste det lite menmen i solen var det skönt och vi hade med oss pigga men glada hästar! Dock blev Nikki mindre glad när vi mötte traktorn och bussen... sen så var det bara cykla hem den där milen igen så har iaf cyklat 2 mil och ridit en häst och kul var det också! på hemvägen stannade jag vid ICA och köpte med mig lite frukt hem tänkte göra en god smoothie till lunch men när jag såg mammas kycklingryta så fick det bli den istället sååååå god haha! så smoothien får vänta tills imorgon! blev lite jordgubbar, ananas, mango och passionsfrukt :)
 
nu ska jag fortsätta med min rapportskrivning så ni får ha det bäst och passa på att vara ute i solen mycket nu!!
 
 
 

Fest och mys i solen!

Hallå! 
 
kikar jus nu på söndagsfilmen som går på fyran, någon james bond liknande film.. men ska snart gå och lägga mig! lov imorgon vilket är riiiiktigt skönt! men ska plugga ändå så ingen vila här inte! bara att man kan göra det hemma i gosiga sängen hihi! sen blir det nog promenad eller springtur får se lite vilket jag känner för. 
 
hela helgen har jag spenderat med den killen jag tycker bäst om och gillar så otroligt mycket!
i fredags sov vi hemma hos honom, det blev kinamat med han och hanses kompis mycket trevligt och sååå gott hihi! sen fick det bli let's dance och lite choklad;)) 
 
Lördag- då var det CSO fest i Lidköping med hela jobbgänget + Falköping också. det var roligt speciellt sen när alla kom igång lite. Det bjöds på smörgåstårta som var riktigt god! sen gratis dricka hela kvällen och frågesport en del danstävlingar och mycket annat smått och gott! sen på kvällen kom Adam och hämtade mig så sov vi här denna gång.
 
Söndag- idag så har det inte hänt jättemycket, vi tog oss en sovmorgon vilket var väldigt skönt! sen så åkte vi ut till Torsö där vi delade på en Pizza njöt av utsikten och av sällskapet av varandra. efter det köpte vi glass och jordgubbar och satte oss vid solen på våran altan här hemma och myste till det lite extra! och nu så sitter jag här och ska snart sova, tråkigt nog får jag sova själv denna natt menmen vi ses ju snart igen så! :D
 
 
 
 
 
 
 

bruten handled och fästisar

Godmorgon! 
har precis haft mitt engelskatal gicksådär inte alls nöjd om jag ska vara ärlig... gick myyyyycket bättre igår och när jag skrev det. usch fy redovisa är roligt men inte på engelska iaf! 
 
iaf igår så pluggade jag hemifrån, Adam kom även hem en sväng synd att han var tvungen att åka sen... men iaf vid 15 började jag jobba i skövde så min skjuts kom runt 14 tiden, jobbade där inne på commerce då riktigt roligt var det faktiskt! :D och ni måste testa nya glassen marängswiss riktigt god! sen så vid 20,30 tiden åkte vi och käkade fast på max (hehe) men hade ej ätit något på hela dagen förutom frukost så tog en grillad kycklingsallad riktigt god faktiskt! sen pratade vi lite och hade det trevligt tills det var dags att åka hem. då fick det bli engelska plugg sen sova! och idag är jag trött som bara den.
 
menmen jobb idag också 17-21... svenska nationella imorgon 08,00 japp helvetesveckan nästan! skönt att det är helg och lov snart! men ska iaf sitta kvar i skolan och plugga lite tänkte jag. 
 
pysslade även igår med min syster som brutit handleden gjorde sådana där fästisar man fäster på förnster, blev ritkigt bra! :D hej sålänge!
 
 
 
 

Kanonhelg!

Hallå!
 
tänkte lägga in ett inlägg nu innan jag börjar plugga som jag hade tänkt att lägga in myyyycket tidigare men ej blivit av...
 
men iaf gårdagen har bestod av först skola där polisen gästade oss, väldigt interessant måste jag säga! alltid kul att höra hur olika poliser har det än bara farfar och förut farmor.  på idrotten hade vi bad eller rättare sagt vattengympa riktigt kul det där ändå och vissa övningar var rätt jobbiga också.tränade även tabata på kvällen riktigt jobbigt men så det ska vara! Adam hade allt sett lite resultat av träningen vilket är väldigt roligt! så det är bara att fortsätta!
 
helgen har bestått av festligheter kalas och mys med killen som jag tycker väldigt mycket om! helt perfekt helt enkelt! 
tänkte inte skriva så mycket utan ni får se bilderna istället;)
 
 
 
 
 
 
 

Högskoleprov....

Godmorgon! 
 
tänkte skriva lite här igår men hann inte utan gjorde massa annat..... bland annat fixade och grejade till högskoleprovet idag!! sjuuukt nervös..... känner lite att jag MÅSTE  få bra på det. 
 
men iaf nog om det berättar när jag kommer hem runt halv 5 i eftermiddag:o men var ute och sprang intervaller igår i uppförsbacke i skogen och jisses ja idag har  jagträningsvärk i rumpan!! men det är bara bra! gjorde en del rumpövningar också medans jag var där as kul var det! tänkte ge er lite träningsmotivation sen innan jag åker i ikväll:D och även visa min studentklänning jag beställde!!
 
 
 

solsken, smoothies, vänner och träning!

Godmorgon! 
skönt med sovmorgon och riktigt skönt att man vaknar av att det är sol ute! :D 
idag är det fredag och det innebär intervall träning i skogen, har hittat en suverän backe i skogen så får rumpan träna lite den med;))) det är 70 dagar kvar till studenten och jag ska klicka hem min klänning idag tänkte jag! lika bra att få det gjort. sen så ikväll får vi se lite vad som händer helt enkelt är ju iaf let's dance.. 
 
sen i förrgår var jag och fixade mina ögonfransar hos en jättetrevlig och duktig tjej här i stan så tänkte försöka ta en bra bild och visa. sen så var jag nere på stan igår och fixade en present åt min syster som fyllde 5 och hon fick ett fint halsband av mig, sen så hittade jag även ett par blåa jeans ÄNTLIGEN!! måste ju vara rätt färg och det är inte lätt alla gånger... bilder på dem får ni senare idag.
 
sen så innan boxningsträningen igår så fikade jag och Kandra en stund och tjatade som vanligt och drack goda smoothies! 
 
 
 

sol och värme!

Hallå! 
 
ny vecka som har börjat bra! 2 tidiga dagar och det ska man inte klaga på suuuuuperskönt verkligen!! har slutat nu också men passar på att få en del arbeten klara så jag slipper dem senare i veckan. sen har vi redovisning på torsdag så ska fixa med den lite tänkte jag och engelska talet... mycket nu igen.. 
 
men innan jag tråkar ut er med skolprat så tänkte jag berätta en del andra saker jag gjort när jag inte varit aktiv här! 
 
har agerat barnvakt och chaufför åt mina syskon när mamma och pappa jobbat, sen så har jag tillbringat en hel del tid med killen min och vi har varit iväg och firat guldbröllop, myst och haft våra lata lördagskvällar tillsammans. sen i helgen som varit så jobbade jag i söndags från 08-14 ungefär. fick stanna kvar lite längre då det var mycket folk...! sen så åkte jag ut och red ut på min stollefia! Nikki alltså, hon var superfin verkligen gick kanonbra! såå skönt att man fortfarande kan trots att man inte varit så aktiv. men både jag och hästen var svettiga när vi kom tillbaka och vädret var bara för underbart!!  så har även varit ute och sprungit lite och igår körde vi tabata as kul men jobbigt..!
lite bilder från alla dagar:
 
 
 
 
RSS 2.0