Girls Night!

Godmorgon på de flesta!! vaknade faktiskt 9 halv 10 såå skönt att man inte vaknar nu llr om 2 timmarr hehe skulle fått panik!!! inte bakis heller as skönt! kan ju  ta och berätta lite om mina dagar, men förutom skola så har de inte hänt så mycket umgåtts med vänner blev en utgång igår trots jobb säger bara skööönt att man inte jobbar på donken i skövde vid sådana tillfällen! 
 
men det var as kul mötte upp tjejerna runt 10 så förfestade vi lite sen så åkte vi in till skövde inte överdrivet mycket folk men de kom sen! gick till husaren då bogrens hade 28+ så de kändes inte så lockande;)  men sen så blev det massa folk och då var de roligt! och en sak ni MÅSTE testa är hallon/lakrits sååå god smakar som godisen nivet;) 
 
ikväll blir det NELLY sen skövde också kanske :)))!
 
lite bilder från dagarna!
 
 

I'm alive---almost.....

Hallå! 
nyss gjort mig helt klar för sängen! har pluggat som vanligt jobbat och kikat på broadchurch bara 1 avsnitt kvar!!!!! sååå spännande!! :D och arbetsdagen var riktigt rolig idag! så goa arbetskamrater! fick även öva på kinesiska haha ne skoja men nästan! slutade 21 så rätt lagom pass ändå med både blandat stressigt och lugnt! väääldigt lugnt nu på kvällen, imorgon är det skola springa duscha plugg jobb utgång! allt på en gång nivet + att det är FREDAG!! men denna helg blE lugn massa saker att göra!! men nu måste jag sova igen looovar att jag ska ta tag i den hära och skriva om roliga saker men inte just nu!
 
 

nyhet!

hallå! 
 
har varit hemma ett tag men suttit med lite annat! pluggat lite till nivet roligt liv jag har! men nu väntar jag på att ebba ska komma så ska vi fira! måste in och testa nya mcdonalds glassen!! sen ska jag hem och ut och springa och göra klart svenska inlämningen llr iaf börja på den har imorgon på mig också! fast ska ju jobba så lika bra att fixa den idag!
 
 

kvällsgos!

har suttit med böcker i högsta högg försökt vara pedagog och sen gjort lite tester med bra resultat! 
och nu de senaste 20minutrarna har jag bara lyssnat på go musik men ska snart sova! rolig information va men roligare än så har inte min kväll varit! börjar dock 8 imorgon dööör och börjar med engelska hallå llr tänk på oss morgontrötta!!! måste bestämma vad jag ska ha på mig också, dessa dilemman.... men bjuder på lite gomusik så hörs vi imorgon godingar!
 
 

surprice i brevlådan!

hallå!
kom nyss hem så sitter ingrodd i mina böcker som vanligt.. hehe. slutade sent idag 15,20 så är helt slut i huvudet... ne men trött iaf så nu har jag köpt lite naturgodis så jag orkar sitta med dessa böcker hela dagen/kvällen! 
 
något annat som piggade upp när jag kom hem var detta paket! beställde ju lite till telefonen som kom idag snabbt gick det och det gillas! så nu är min telefon fin igen! :D
 
 

Godmorgon Lovies!

Godmorgon!
ledsen att jag inte bloggat på ett tag llr senast igår kanske det var men ajaa haft mycket annat att göra som jobbat skolan kom hem sent somnade vid 7 och hade världens huvudvärk och var allmänt trött:) har varit ute och sprungit och lite sådant också! men idag har jag sovit 13 timmar och känner mig lite fräschare och idag blir det även skola kanske ner till stan ska kika efter en sak, sen hem och fortsätta pluggandet som jag även sitter med nu, måste även fixa svenskan :) sålänge får ni en bild på min gooooda frukost mer frukt än gröt i den skålen tror jag hehe men det är gott! 
 
 

Go dag på jobbet!

nyss lagt mig i sängen efter ett helt okej jobbpass! var rätt stressigt där ett tag och jääkligt rörigt men med sköna arbetskamrater gick det kanon! och humöret har varit på topp hela tiden helt otroligt haha:) måste ändå säga att jag tycker om att jobba fastän vissa dagar är jobbiga så har jag ändå inte känt att det ska bli jobbigt llr tråkigt det är ju då de blir de;) ne men imorgon är de ny vecka börjar redan vid 8 med religion tjohooo! så Godnatt på er! 
 

morgonshopping!

Godmorgon! 
har nyss ätit frukost llr ahh det var ett tag sen kom jag på... klockan är redan halv 12.... usch helgerna går plötsligt så jäkla fort och veckorna med.. haha nejdå jag har ingen ångest;) eftersom denna morgon började katastrof så har jag nu klickat hem lite grejer så man blir lite gladare! blev till min kära mobil som behöver en makover så blev en plånbok såklart i rosa med lite bling sen ett annat skal med blommor och nitar på! älskar blom mönster så gulligt och fint! nu ska jag fixa iordning rummet ge er ett tips och sedan gå ut och gå innan jobb börjar senare i eftermiddag...!
Plånbok Samsung Galaxy S3 rosaBlommigt nitskal till Samsung Galaxy S3
 

Plugg llr HästElin??

sitter i sängen med böcker och anteckningsblock till både höger och vänster om mig, jaaa go hard or go home som man säger;) men eftersom det blev en hemmalördag så passar jag på att få lite nytta gjort också vilket har gett bra resultat, kommer la inte bli så mycket nästa vecka då är partypinglan tillbaka! :D men detta firas med lite nätshopping en mobilplånbok och parfym ska beställas vill ha lite kläder också men tror pappa får damp på mig då hehe vadå llr?!?!... 
men imorgon blir det som vanligt löp/pwtur med vovven sen lite mer läsning och sen jobb 16-22 wohoo! ne men pengar så jag kan shoppa lite mer ;) 
 
men godnatt på er hoppas ni har lite hjärnceller kvar imorgon iaf!
 
 

Fiesta

nyss hemkommen från jobb och nu ska jag ut och springa i skogen för er som vill veta så skriver mer sen! :D bjuder på lite musik är ju ändå lördag fiesta!
 
 

morgonmys





godmorgon just nu är jag ute och går en sväng med voffsen innan jobbet kallar jobbar bara till 17 men ändå inte när solen skiner!! ajaa pengar så från mig hör ni mer från sen!


what have I been up to?

Hallå!
 
har inte orkat blogga på hela dagen helt slut i huvudet haha så har typ suttit och halvsovit;) men efter skolan som slutade 1 typ så stanna jag och pratade med en kompis sen vid 3 så var det dags att ta sig hemåt haha! 2 timmar bara flyger förbi när man har maaaassa att prata om! men nu var det viktiga och intressanta saker! 
sen när jag väl kom hem så drog jag ut på minspringrunda hade även med mig hunden och säger bara stackars henne.... hon var bra trött efteråt och jag får nog ta och börja springa dubbelt så långt om jag ska bli trött... sprang ju bara 3-4km så får bli 5-6 nästa gång istället som blir redan i helgen! 
 
sen har jag pluggat roligt va?!?! gör typ inget annat men allt SKA fanimej sitta som en smäck!! ska ta med mig skiten till jobbet imorgon också och sitta på rasten, all ledig tid är dyrbar!  har även hunnit med att äta grillat fast fy vad jag mådde illa efter en tugga så blev inte mycket mat för mig..... orkar inte att magen ska ställa till det igen....! hoppas det bara är för stunden!
 
annars nu blir det harrypotter som går på 4an har ju bara sett 1 film innan hehe så får se om denna är bra!  har även tagit lite outfit bilder så såhär såg jag ut idag like it or not men det var otroligt skönt! :D
 
 

Oerhört slappt!

Godmorgon!
 
har sovmorgon idag igen och börjar inte förens 12 jag som trodde denna vecka skulle bli jobbig hehe, men jag klagar inte! och det som är riktigt skönt är att solen fortfarande värmer massa! så får se vad man har på sig idag blir kanske något fint och somrigt, har ingen lust att börja med jeansen ordentligt riktigt än... :) men får se:) 
idag är det som sagt skola 1 lektion så slutar strac efter 13 sen ska jag ut och springa direkt efter sen fixa lite här hemma sen får vi se, ska kika om ngn är sugen på lite fredagsmys eller tjejkväll! men vi får se vad som händer!
så länge får ni titta på morgontrötta bilder på mig....
 
 
 

Godnight sweetheart

heelt slutskörd trots att jag inte gjort så mycket idag mer än lite skola och gjort en heeeel rad med tester kanske därför?!?! menmen kommer löna sig i slutändan! imorgon är det fredag och sovmorgon 1 lektion känns ju såååå värt att gå på.... men bara att man gör det! sen efter de blir det springtur! skulle gjort de idag men har varit för slö och jag vet inga ursäkter menmen! nu ska jag krypa ner i sängen och invänta john blund och lyssna på favoritlåten! och eftersom ni redan hört den får ni höra en annan bra:)
 
'
 

foto session

hallå på er! 
vad jag ändrar här på bloggen, men vill ha en personlig blogg som är stilren fast ändå är crazy och färgglad som mig själv! så måste testa mig fram lite men denna blev jag faktiskt riktigt nöjd med! måste köpa en bättre systemkamera också så jag kan börja fota lite älskar att fota as kul! får hitta lite andra modeller också inte bara mig själv....hehe 
 
men skolan gick bra vi hade ju ''möte'' om gymnasiearbetet och jag tror att jag vet vad jag vill jobba med något som jag tycker är intressant vad avslöjar jag inte än!  
idag är det springa som gäller även som nivet plugg hehe gör jag ngt annat typ inte! men snart så händer de grejer!
här får ni dagens outfit iaf:
vit stickad
persikafärgad klänning
brunbrända ben
olika smycken
 
 
 
 
 
 
 

Sovmorgon!

Godmorgon på er! 
 
redan andra dagen så har vi sovmorgon till 13 riktigt skönt faktiskt! hade tänkt att springa nu innan skolan men har en del andra saker att göra som måste gå före tyvärr, så får ta träningen efteråt istället ska tänka ut en rolig runda denna gång! sen annars idag händer inte så mycket fixa naglarna igen tror jag:D 
 
 

så jäkla rolig är jag!

 
efter att ha kollat på den hjärtskärande serien broadchurch igen så är det dags att sova! huvudet sprängs snart på mig #huvudvärk beror säkert på allt plugg och att jag säkert överansträngt mig i skolan... hah ne skoja gjorde ju inget, men Godnatt på er iaf!
 

Run the world!

tror det har slått slint i huvudet llr något men var just ute och sprang har varit as taggad på det as länge så tänkte nu när jag har tid så why not! sååå jäkla skönt var det var inte överdrivet långt 3-4km bara men ville se vart jag låg på men hade lätt kunnat springa 2 varv till! så imorgon innan skolan är det på de igen llr om det blir promenad ngt av de iaf! men ååh älskar när man känner att man är på gång så i vinter blir det massa fokus på mig själv och min träning istället för andras vilket känns oerhört skönt! men nu ska jag in och äta magen kurrar som fasen! innan jag tar vid med pluggandet igen gick riktigt bra förut faktiskt! så puss på er!
 
 

Dagens Outfit-Egenträning

 marinblå tröja-vita jeans-korsring+armband-vita converse
 
sååå första skoldagen avklarad och det var som förut roligt att träffa alla igen som man inte sett under sommarlovet! men alla såg pigga och fräscha ut och var glada så!  vi gjorde inte så mycket fick skåp överskåp igen!! :D sen fick vi schema och så en bok i psykologin! har massa roliga kurser nu faktiskt så ska bli riktigt kul att dra igång! sen så får vi se om det lever upp till förväntningarna!  vi slutade runt 11 men har en lektion 14,05 så åkte hem en sväng istället för att sitta där 4 timmar nästan.. och nu kan jag få lite vettigt gjort också! sen efter lektionen blir det en springtur ska bli så skönt att komma igång med egenträningen igen! redan lagt upp ett schema:D
 
 
 
 

tips till er som är sugna!

måste tipsa er om en as bra serie innan jag somnar Broadchurch! har gått 2 avsnitt redan fast i det! för er som gillar kriminalserier är det verkligen ngt ni borde följa! nästan lika bra som the following som förövrigt kommer tillbaka i höst!!!!! ne men nu är jag uppe alldeles för sent igen godnatt på er så hörs vi imorgon istället! :D
 

sista dagen=minishopping!

hallå! nyss hemkommen från Skövde med Linnéa blev precis som igår mycket prat och även lite shopping! var ute efter vita byxor vilket jag även hittade! tycker det är såå fint blev även en skjorta 2 andra tröjor sen lite smycken doftljus hehe jag och doftljus...! men det luktade så gott! ska även visa er grejerna från igår också dock blev det lite skolgrejer bara:) ne men ett riktigt bra avslut på detta lov och nu blir det äppelpaj och att fira mamma! 
 
 
shoppingen igår:
de 2 fulla flaskorna är nyinköpta för er som inte visste ;)
 

One day left!

Godmorgon på er! idag vaknade jag relativt tidigt ändå 08 imorses! fast somna om till halv 10 måste ju passa på sista lovdagen och den spenderas med sol shopping med bästis och kvalitetstid med mamma kan det bli bättre-NEJ! som även fyller år idag!! jättegrattis till världens bästa mamma! 
 
ska visa er vad jag köpte igår med men det efter en annan grej! 
 
 

Girls loves shoes!

have2have brands Sandaletter, Amber2have2have brands Sandaletter, Amber2
 
have2have brands Kilklackar, Jolinehave2have brands Kilklackar, Joline
have2have brands Skor, Biancahave2have brands Skor, Bianca
have2have brands Stövletter med nitar, Bonniehave2have brands Stövletter med nitar, Bonnie
när man inte kan sova kan man alltid göra andra saker men har faktiskt gjort viktiga saker! fixat och donat till skolan det vanliga pluggandet nivet kollar igenom de jag kan mindre bra och så, sen så är jag ju tjej också och har även kollat på lite skor sååå synd att sommaren är över hittat massa fina!! men dessa är några nya favoriter ska kika efter mer höstskor också, och jaa jag älskar klackskor och att gå i dem! det dumma är att jag blir lite lång är ju 1,70 så blir ju minst 1,80... ajaa långa blonda tjejer går väl hem right?? ne men kolla dessa bara!!
 
 

Kvalitetstid med bästa!

Hallå! 
har suttit i soffan och typ garvat ihjäl mig med vissa som är med i IDOL asså heeeelt seriöst en del att de inte skäms! fast de är ju så jäkla roligt haha! älskar början den som är bäst när de tar ut alla!  
 
tidigare förut åkte jag ner till stan för att möta upp linnéa blev en rundtur på stan för att se om jag hittade vita jeans men fanns inte så får åka ngn annanstans istället. blev även en fika på ströget en heeeel del snack sen fick jag även mina parfymer också från VS! ni ska få se dem sen! blev även lite köp nu inför skolstarten alltid lika bra att vara förberedd! sen blev det ännu mer snack och skoj satte oss i parken en stund på de där roliga gungorna och planerade och pratade lite! :Doch nu kikar jag på broadchurch något ni måste kika på!!
 
här ser ni även dagens outfit måste ju suga ur de sista av sommaren!
 
 
 
 

i'ts not over!

Tjenixen! 
 
är redan hemma från stallet ja helt otroligt gick snabbt! och innan var jag och körde gick väldigt bra och hon var riktigt nöjd! alltid så roligt när man får massa beröm av körlärarna också! :D och vi gjorde lite allt möjligt fickparkering bland annat vilket jag tycker är super roligt att göra! då får man tänka lite och trixa och greja! 
 
sen så drog jag direkt till stallet och hoppade stella lite idag jäääklar vilken överskottsenergi! fort gick det men det gick bra! hoppade inte så mycket bara lite grann för att hoppa lite! och nu ska jag fortsätta plugga sen ska jag ner till stan för att möta upp Linnéa! 
 
 
 

a drop in the ocean

 
 

Godnatt lovies !

har suttit med körteori boken och gjort massa onlinetester nu ett tag så nu jäklar är vi på gång ska göra MINST 2 tester per dag tänkte jag och det som jag gjorde nu gick riktigt bra! har kommit på en as bra plan:D  så imorgon efter stallet är de på't igen för nu behöver min gärna sova lite tror jag och lagra allt jag lärt mig under dagen och nu! så vi hörs imorgon godingar!
 
 
 

on the highway!

Hallå! 
hoppas ni haft en bra regnig dag idag! min har varit helt okej ganska död imorses men nuså! åkte ut till stallet lite innan halv 2 för stallmöte där vi bestämde lite inför hösten/vintern.. såå sorgligt att den redan är här! det bjöds även på hembakta bullar såååå goda var dem! var även tvungen att säga att jag inte kommer rida så ofta längre vilket verkligen skär i hjärtat alltså! från att gå från 6 dagar i veckan till 2-3 i veckan är jäkligt tungt! men som sagt måste prioritera det mer viktiga denna gång alltså skola mig själv och körkortet framför allt nu! men på lov så blir det säkert lite fler dagar! 
 
red alltså inte idag utan pappa hämtade mig efteråt så åkte vi och övningskörde överallt i stan gick riktigt bra! fick även massa beröm från en annan till min fina fickparkering så det känns bra! och det var typ de vi har hållt på med denna gång fickparkerat backat och parkerat(vilket är as kul!) sen lite allmänt typ bara som måste sitta! nu ska jag upp och se om maten snart är klar aaaas hungrig så hörs sen! :D
 
 

utekväll med tjejerna!

Godmorgon på er! 
förlåt för denna meeeegakassa bloggningen men har varit massa som vanligt och ibland kommer livet före! igår var det som sagt tävling och första klassen gick bra sen så i andra var både jag och nikki trötta så var heeelt lost inne på banan så det gick sådär.. menmen 
 
sen så åkte jag hem och duscha lite sådär sen somna jag på soffan en stund haha! var as trött men sen var jag tvungen att fixa mig för det var ju partyyyy på G, vi skulle ut och fira Ebba som också fyllt 18 nu! så vi samlades ett glatt tjejgäng och satt på ebbas balkong och hade det as gött med massa prat tjejdilemman och massamassa prat om allt och inget! var as kul! sen runt 23 gick vi ner till ströget och tog en as god drink satt vi där en stund sen till stadt där vi träffade ännu mer folk och gratis drinkar! :D tog en heeel del bilder med men de kommer upp snart ska bara få in de i datan:)
 
 

secrets & förberedelser

Äntligen kväll igen... gud vad fort dagarna går och man vill ju hinna med så mycket mer än vad man gör... men idag har jag hunnit med en del ändå, vaknat fixat naglarna (hehe inget måste men ändå) gjort en del secrets på stan! ridit duschat häst kommit hem kvalitetstid med mamma och pappa och pratat om nödvändiga saker sen ätit grillat! (VIKTIGT!) och nu är jag framför datorn igen, har ni gjort idag då gullungar??  4 dagar kvar tills skolan börjar också snart drar allvaret igång igen! usch fy ne nu är det dags att samla krafter tills imorgon tävling på G och jaa jag LÄR behöva mina krafter imorgon!
 
 

makeover!

Godmorgon på er! 
 
eller ahh har som vanligt varit vaken ett tag men gjort lite annat på morgonen nu, pluggat program och målat naglarna kände att det behövdes en liten makeover på dem! fast blev ljusrosa med blommor på fint och enkelt! hoppas att mina långa naglar kommer snart igen så man kan göra fina mönster också så som jag gjorde förut! idag ska jag ut till stallet nu efter detta inlägg sen måste jag in till stan innan de stänger för att fixa en grej sen hem igen ta det lugnt och köra lite teori tänkte jag innan jag somnar igen för imorgon är det tävlingsdags! 
 
senare ikväll hade jag även tänkt att slänga in lite tips också! :)
 

Minishopping!!

glömt att berätta men nu är dessa älsklingar påväg hem till mig! jag och linnéa beställde tillsammans i förrgår tror jag så nu borde de komma närsomhelst!! bara älskar deras parfymer alla luktar så otroligt gott! så nästa gång blir det 2 till hihi inte så dyra heller så då kan man ha fler! :D vilka är era favoriter?? 
 

kvällspromenad-ofokuserad

Hallå! 
äntligen hemma i min säng igen haha gud vad enformigt brukar ju vara i sängen när jag skriver... men ajaa nu man har tid och pusta ut lite! kollar förövrigt på friidrott måste ju passa på att säga Grattis till hon som vann idag! såå grym! har faktiskt följt det lite! 
 
körningen idag gick även bra var dock lite ofokuserad llr ganska mycket då det har varit lite stressigt och annat att tänka på och det märktes idag tyvärr, men det var inte helt förjävligt gick väldigt bra! så nu blir det massa hemmaträning också! sen blev det stallet gick fort och bra nu sitter jag och kollar på bilar hehe måste ju vara liiite förberedd dock så skulle jag behöva vinna på lotto llr ngt för att ha råd med de jag vill ha.... att de ska vara såå dyrt...!
var även ute på kvällspromenad med hunden riktigt gosigt attgå ut på kvällarna! så ska nog göra detta varje kväll en riktigt lång runda också! :D
 
 

iväg, hem, landa iväg!

hallå! 
 
fullt upp idag med redan varit iväg till skolan en sväng och ordnat lite saker, sjuukt börjar ju nästa vecka redan:/ orkar inte haha!  sen har jag varit hemma nu ätit frukost hann ju inte göra de imorses.. och nu ska jag iväg igen fast till körskolan och köra lite innan det blir stallet usch fyy stress stress stress säger jag bara! haha men efter helgen då är det slut ska bli sååå skönt! och nu har jag pluggat teori också
men nu måste jag kila 
 
 

älskar denna lilla kille alltså!

han är så grymt söt och sjunger otroligt bra för att vara så liten! så underbar lyssna bara! :D
 
 
 
 
 

Secrets!

Hallå! hänt idag då guys??  
hos mig har det varit plugg promenad deeptalk med mamma hehe behövs alltid! sen jobb slutade 20,45 ist för 22 måste lära mig kolla på schemat ordentligt haha! men som tur var det åt de positiva hållet ändå! sen här hemma har vi firat min bror som fyller 10!! Så stort Grattis till honom! dock hade farfar redan hunnit åka när jag kom hem så fick äta tacos själv, fast klagar inte lika gott för det! :D 
nu ska jag plugga vidare och invänta morgondagen som består av en heeel del saker att göra....! prov,körning,stall fixa andra hemligheter m.m
 
 

pluggOnsdag!

Tjenixen! 
hoppas allt är bra med er idag! det är fint med mig faktiskt har pluggat en heeel del därför jag ej update:at er men ni får den nu iaf! har suttit minst två timmar med pluggandet och det börjar ge lite reulstat har en del kvar att göra, sen så för att pausa lite blev det en promenad med hunden och mamma inte så lång men väbehövlig sväng iaf! och nu är jag åter igen vid pluggbordet så tänkte fortsätta! vid 17 är det jobb som gäller fram till 22 såå ja håll ut typ! fyy har inte tid med detta idag!!  ,men hörs sen! 
bild från igår, stallet som vanligt:)
 
 
 

All Day in action

Hallå godingar! ledsen för kass uppdatering idag men varit fulltupp heeeeela dagen faktiskt! åkte till stallet tidigt red båda i paddocken gick helt okej mycket att öva på! sen när jag trodde jag var klar så ringde jobbet och frågade om jag ville jobba lite extra och som vanligt tänkte jag #pengar så visst kunde jag det! :D trodde han sa att jag skulle jobba till 02 men det var till 22 som tuuuur var haha så jäkla trött och stressad händer för mycket på en gång! haha ne men andas och stå still 10 sek så fungerar allt igen ne men typ nästan;) nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik en låt som man aldrig tröttnar på så delar den med er;) + lite kvällsbilder!
 
 
 
 

SUPERNOVA!

bjuder på lite musik också innan ni andra också somnar riktigt bra! 
 
 

spåååårar på kvällen- take me back!

 tänkte göra ett sista inlägg innan jag somnar bara för att! men har precis kollat på THE CALL! såå bra var den så där har ni ett till tips;) men för er som har nerverna på utsidan av kroppen när det kommer till action/thriller så se till att ha sällskap med er kan bli lite läskig ibland! haha satt och skrek för mig själv när det hände saker tur att jag var själv för den delen... ! men imorgon blir det tidigt först stallet sen hem och fortsätta plugga ska försöka på mig en springtur också sååå jäkla sugen på det! FUCK THE FÖRKYLNING LIKSOM!! ne skoja men orkar inte med att vara sjuk så skiter i den och springer ändå! :D bra va?? ne men just who i am... asså ne nu spårar de börjar nog bli trött men bjuder på en bild från Italien som jag saknar som faaaaaasen ska lägga mig i sängen och drömma om de inatt så Godnatt på er!
 
 
 

let it burn!

Hallå!
 
måste säga att denna dag har gått ruskigt fort ändå och jag har ändå inte gjort ngt förutom att ha pluggat och sen åkte jag iväg och red på nikki det gick bra hon var pigg men rolig!och vad jag älskar att galoppera speciellt på henne man bara flyger fram llr svävar! sååå underbart go känsla är det! imorgon ska jag dit igen för att trimma! måste säga att jag har lite noll motivation till det utan vill helst bara rida för skojs skull men får hoppas att de går bra! nu har jag bara slappat hemma ska plugga lite till sen kolla film tills jag somnar lust att se dagboken igen men får se vad de blir! 
såååå fin! :D
 
 

Aug. 12, 2013

The Dairy!

God eftermiddag llr något, gaaalet seg måndag måste jag säga! har suttit och pluggat teori + lite annat gaaaalet nära nu faktiskt sen måste jag plugga till tävlingen på lördag och en hel del andra grejer... är såååå jäkla mycket som händer just nu så hinner knappt med gaaah paniik! så nu ska jag ta en paus i detta plugg och bege mig mot stallet för en ridtur får se vart jag ska rida. har förresten kollat på världens bästa film (efter pearl harbor ) DAGBOKEN heter den sååå fin kärlekshistoria som verkligen fångar en s¨har ni inte sett den så se den! satt nästan och grät igenom hela bara för att den är så fin!
:D väl hemma sen så ska jag ta och lägga upp lite bilder så hang on! 
 
 
 

girls night out-day after

hallå godingar!! 
har haft as bra dagar de senaste faktiskt och för att inte tala om helgen! linnéa kom ju till mig igår när släkten hade åkt sen så regnade det rätt mycket men vi hade inte tänkt ställa in festen ändå! men vi fixade tak marshallet tårta som viktor och hans kompisar hade tagit med ett gäng härliga människor! och sen liveband! såå jäkla mysigt var det trots att det var lite kallt dock. sen efter en stund så drog vi och några fler till stadt istället och där stötte vi på allt möjligt roligt folk! som vi umgicks med lite bättre folk än i fredags också! 
 
sen var det efterfest hos mig! blev lite sång snack och lite sådant llr killsnack kanske man skulle kunna säga haha.... så vid 06 imorses kunde jag sova! och sen upp och jobba vid 1 herregud vad seg i huvudet jag varit stackars mina kunder alltså haha!  nu är jag hemma i min underbara säng och ska snart sova igen! ska visa er presenterna också fick en överraskning här hemma av ebba också sååå perfekt! :D
 
 
 

the party is going on!

sådär snart färdigfixad för släkten! blir ju ett litet kalas för mig då jag fyllde år igår som om ni kunde missa det haha! :D ne men de kommer vid 2 ungefär ska bara vänta på naglarna ska torka sen så är jag klar!  linnéa kommer runt 4 tiden så ska vi fixa inför ikväll då jäklar blire partyyyy!! hoppas bara vädret är med oss annars får vi köra på plan B!  men det verkar bra än så länge! uppdaterar mer senare måste gå men nu vet ni vad jag gör slänger in ngt inlägg senare sen puss! 
 
 
 

we're going out!

nu har alla försvunnit så nu taggar vi till nästa! lär vara såååå trött imorgon men det kommer det helt vara värt! har dock ett problem kan ej välja skor!! fast tror jag tar de nya såå snygga och passar utmärkt till de jag har på mig;)! men vi hörs imorgon för nu avslutar vi denna dag på bästa sätt sleep tight lovers!
bjuder på några extremt fula bilder på mig just nu också!
 
 

My day so far!

HEEEJ! 
ville bara kika in och säga att dagen har varit toppen än så länge och jag tror den kommer fortsätta med det! med utgång på schemat också!!:D farfar har varit här på besök så lite presenter har jag fått som ni se på bilden har även varit hos frisören looovar ta bättre bilder men detta får duga!! parfymen doftar btw aaaaas gooott! men nu ska jag upp och käka  upp all äppelpaj innan det är dags att dra! :D
 
 
 

18 ååår!!!

idag är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag!! nu är jag också stor och 18! och därmed börjar allvaret... ne nu ska vi inte vara så dramatiska idag ska vi ha roligt! blev väckt imorses av min familj med frukost på sängen och lite presenter, presentkort på klipp-er så nu i eftermiddag blir det förändring! :DDD ska bli så skönt att få håret fixat igen! sen nu ska jag ut till stallet hinner ju bara med1 häst då jag ska vara där halv3 och vill gärna hinna duscha innan också:)! sen i eftermiddag kommer farfar hit så blir det grillning! :D ikväll får vi se vad som händer!
 
 

last day as SevenTeen!

vill bara säga Godnatt och detta var sista dagen som 17!!!! imorgon blir jag 18!!!! :D:D:D:DD: as gött! så godnatt på er! bjuder på en bild på mig från just nu btw sover alltid med fläta!
 

shopping!

 
 sådär äntligen nu har jag fixat ihop bilderna från minishoppingen! färgen på skorna är inte exakt som den i verligeheten de ser lite mer orangea ut på bilden men lite mer rosa och inte så ljusa! men annars så! otroligt coola och passar kanon till klänningen jag har och till en del annat också! :D
 

a day with rain...!

Shit vad det har regnat idag.... fick skjuts ut som tur var till stallet alltså, men vad hjälpte de så fort jag steg ur bilen var jag helt dyngsur ändå... menmen  här ska man inte klaga får ju rida! :D men man kan ju säga att nikki passet gick såhär: vi bockade stegrade hoppade lite åt sidan fort sakta och jaa typ de, var helt död i kroppen och huvudet så orkade verkligen inget så visste inte riktigt vad jag höll på med däruppe hehe as läskigt var det hade ingen aning om vart jag var och magen värkte igen... fast gick över rätt snabbt, men det positiva var att vi lyckades med en öppna i galopp och jaa den blev jäkligt bra! haha usch fast inte så konstigt när jag vaknade med feber men som vanligt SKULLE  jag ut och rida! Hästtjejer alltså här ger man inte upp i första taget!
 
hoppzan fick sig en skogstur som gick bra blev mest trav och skritt och lite galopp älskar den hästens galopp alltså! så underbart go och stor och luftig! hon får såååå mycket bättre när vi är ute i skogen och rider:)! men nu hörrni ska jag visa er mina nya skoooor!!! heeelt kär går runt i dem heeeela tiden! :D
 
 

Girls we Run the World!

Godmorgon på er! 
 
nyss gjort mig iordning för staaaaalllet! som vanligt haha! så jäkla trist att de regnar bara..... menmen tog mig en liiite för lång sovmorgon vaknade sista gången halv 11... men det behövdes så mycket som jag hållt igång de senaste, men idag blir det paddock för nikki och barbacka för hoppzan hörs sen! puss
lite egobilder såhär på morgonen också;)) 
 
 

me and my fabulous life!

har haft en as bra dag idag! hoppas ni också haft det! 
åkte ju till skövde med Linnéa imorses och jaa gissa hur mycket vi hade att prata om eller! jooo massa! har ju inte setts på 3,4 dagar haha!  men som vanligt skulle ingen av oss köpa ngt men gissa vad jag gjorde jo jag köpte det jag inte skulle ha egentligen 1 par skor ett linne inte så mycket men ändå, skorna var bara ett MÅSTE!!! ska ta kort och visa er imorgon!  sen så åt vi på subway as gott ngn kycklingmacka!csen tog vi en glass innan vi åkte hem!
 
sen hemma har ja ridit nikki i paddocken som gick hur bra som helst så lätt och fin och man kände varenda muskel jobba! så duktig var hon tillslut och vad hon jobbade! så imorgon blir det likadant! nu ska jag kika film hörs sen!
 
 
 

Ta vara på tiden-lev nu!

Godmorgon på er! 
får ursäkta dåliga bloggningen igår, men som sagt är livet fullt med roliga saker som går före! hade körlektion på morgonen vid 08,00 och det gick riktigt bra var bara hur trött som helst men som tur gjorde vi inget jobbigt köra mot enkelriktat bara:) sen åkte jag ut till stallet klättrade med Stella gick kalas och sen så skulle vi filma hoppzan gick bra till en viss del men en del bra bilder blev det iaf! kan lägga upp de sen! 
sen så runt 2 tiden mötte jag upp marie så gick vi en powerwalk 1,5 mil kom vi upp till!!!! as bra as varmt var det också sen åkte vi hem till mig duscha och sen drog vi ner till oxen och köpte varsin sallad och sen kollade vi på den as braiga filmen EGO den MÅSTE ni se! huuuur snygg som helst alltså!! :D men nu måste jag dra  hör av mig från mobilen!
 
 

gosebad med häst och hela dagen!

hoppas ni haft en bra dag i solen! det har jag varit och ridit 3 hästar iaf! 
 
red och badade med hoppzan vilket hn tyckte var riktigt roligt och plaskade runt som bara den! så det ska vi göra fler gånger! :D sen hoppade jag stella och nikki och jisses vad båda hästarna var taggade idag! båda hoppade som bara den och det var riktigt superkul! är inte alls lika nervös som jag brukar utan det mesta har släppt och allt börjar bli roligt igen! nu ska jag sova för imorgon är det körskola som gäller klockan 08,00 döööööö liksom!
så godnatt!
 
 
 
 
 

Musik denna Måndag-Andreas Moe

 
 

Framtidsplaner-under Toscanas sol

hallå! 
 
har varit vaken ett tag men gjort massa annat faktiskt som att ta tag i mitt liv hehe ne skoja men tänkt ut allt vad jag ska göra idag mina planer för allt med hästarna mig själv och jaa det kommer bli såååå jävla bra alltihop visst lär väl stöta på ett antal hinder under tiden men inget som INTE går att krossa! längtar som fasen tills jag kan dra härifrån lämna allt och alla bakom mig och börja om helt och hållet och träffa nya vänner (givetvis kommer jag ha kvar de jag har!) men iaf börja om och lämna allt negativt som hänt llr kanske till och med kommer hända?!?! .. men ska bli så jäkla skönt ingen större lust att vara kvar här så mycket längre!  
 
en dröm vore att flytta till Toscana och bo där livet ut älskar verkligen Italien skulle kunna vara där jämt! maten folket stränderna kläderna de små mysiga uteserveringarna kulturen alla andra restaurangerna alperna jaa allt världens bästa ställa att vara på helt enkelt!! så ja dit ska jag bara på ett eller annat sätt!
 
 
 
 

bra dag helt enkelt

Godkväll! 
 
hoppas ni alla haft en riktig kanondag i det fina vädret! det har jag ändå trots att man varit lite trött och seg idag inte så konstigt kanske.. men var ju iväg till stallet förut och red Stella red ut då hon gått i paddocken alla andra dagar så blev ner till sjön as varmt redan då! sen så var det hem för att fixa sig inför extra jobb! ska inte klaga #pengar! ne men det gick rätt bra idag fast det var varmt som satan dock..! just nu sitter jag framför tvn och kikar men ska snart sova! har i hårinpackning också så får se hur mycket det hjälper! puss på er!
 
 
 
 

GAAAALEN KVÄLL IGÅR-NORLIE&KKV!

Godmorgon på er! 
 
måste börja med att säga att gårdagen var heeeeeeelt grym alltså, den började rätt krokig och det mesta stämde inte llr hände massa ivägen typ, men sen såå då blev allt sååå bra igen! :D
 
Elin kom ju till mig och vi fixade oss lite vilket var meningslöst då det regnade men sen så åkte vi till rhodos och käkade as gott! efter de åkte hon till några och jag sara stina till mig och drog igång det hela innan bussen till olstorp gick Norlie&kkv spelade ju huuur bra som helst är de alltså och draget ja jäklar alltså vad folk stod typ längst fram sen så hoppade jag upp på ngn lång och stark killes axlar då såg man allt kan jag säga! ne men det var riktigt bra så nu är vi laddade för nästa utgång! 
hemresan blev dessvärre inte heller som vi tänkt oss men sååå mycket bättre ändå, vi hamnade i sjötorp han som jobbade på olstorp skjutsade oss hehe, men där mitt i skogen var vi i ngns sommarstuga llr grabbarna som vi va med där var riktigt snälla så där fick vi övernatta jättefint med jacuzzi nybyggt och hela köret! :D nu sitter jag hemma men ska dra till stallet och rida iväg med sara sen i em blir det jobb! ha det as bra sålänge puss!
 
 

poolparty och utgång!

hallå!
kom hem från stallet nyss, visade hoppzan igen och hoppade lite och så gick riktigt bra faktiskt! :D så får se vem hon tar sen! just nu har ajg nyss ätit detta:
aaaas gott! och nu väntar jag på Elin som ska komma så ska vi fixa oss lite sen blir det poolparty i tidavad sen ikväll blir det utgång Norlie&KKV!!!! åååhh är så taggad med bästa tjejerna också kan inte bli bättre!!! :D bjuder på en låt för nu måste jag byta om!
 
 
 

boost efter ridpass+kvällsol!

Hallå! 
har varit hemma en liten stund, har ju varit en sväng i stallet igen men lika roligt varje gång! :D
idag var det Stella och Nikki som fick röra på sig lite blev 2 rejält svettiga dressyrpass i paddocken så nu är jag mer llr mindre jättetrött!. men det gick bra med båda gjorde lite blandade övningar start stopp serpentiner förvänd galopp galoppfattningar skänkelvikningar öppnor m.m.  nikki blev jättefin och jobbade på riktigt bra dock var jag för klen för när hon tyckte det blev väldigt jobbigt vilket det också var för henne så gick hon emot lite så orkade inte sitta emot så mycket som behövdes så nu jäklar måste jag ta och skaffa mig lite mer muskler så man blir tyngre och orkar! får sätta mig själv på stenhård träning och diet llr ngt haha! :D 
 
nu sitter jag i solen för att njuta innan jobb börjar 19-23 känner mig INTE taggad just nu faktiskt... men detta får hålla mig vaken!
 
 
var även och handlade också och jaa ni ser vad som kom med hem passionsfrukt och lite drickor heeelt beroende av de!!! :)))
 
 
 

fast i göteborg-liseberg-hoppning!

hallå bloggen! nu var det ett tag sen igen men men har hänt en heeel del och sen är det fortfarande sommarlov och massa att göra så ja bloggen är inte allt ibland;) 
 
men iaf hade tänkt att berätta lite nu iaf genom en heeeel del bilder också;) som ni vet var jag och Sara i Göteborg på Liseberg och vi hade det huuur roligt som helst så vi ska dit igen innan skolan börjar med lite fler personer då, vi åkte massa tvingade även med henne i atmosfear som hon var livrädd för men sedan älskade! åt även på ngn italiensk restaurang as god kycklingsallad träffade även ett par härliga killar som var med oss ett tag dock var de 29 fast ena såg jääääääkligt bra ut civilingenjör och allt #pengar!! ne skoja bara! vi gick därifrån runt halv 11 och skuklle med ett tåg som inte gick och bussen som skulle komma istället kom inte utan vi fick ta in på hotell mitt i natten gissa våran panik där alltså! men allt slutade bra:))
 
 
sen har jag varit iväg och hoppat och shoppat och jobbat bilder på allt får ni sen nu måste jag ut med hunden innan stallet heeej så länge! :D 
 
bilder från de senaste!
 
 
 
 
 
RSS 2.0