läs det andra istället

hallå! 
har precis målat om naglarna lite blodröda med blommor på! :D visar er imorgon fick inte ngn bra bild. lyssnar förövrigt på lite musik lite onödigt då jag MÅSTE sova snart hehe!  
 
småkusinerna var även här en sväng med moster, blev lite prat och fika där innan stallet och även en del hårfix ;) 
och i stallet fick nikki en skogstur och hoppzan ett dressyrpass! tränade på allt möjligt som är bra och hon var riktigt duktig! hon har blivit så fin i galoppen och kan samla sig sååå bra! :D fina häst! imorgon blir det longering och på lördag barbacka tur och på söndag TÄVLIIIIING!!!:D men nu måste jag sova! Godnatt:D

hunnit med en del!

Tjenixen! 
nu har jag både städat och ätit frukost + haft kvalitets tid med mamma! inte illa faktiskt;) snart kommer min moster hit så det blir lite prat där innan det är dags för stallet, blir en sväng ut idag så trött ändå och ingen större motivation för paddock idag, sen får vi se hur lilltjejens rygg är så kanske blir bara longering för henne. lite synd vi som har massa att träna på!!  menmen hon måste gå före! 
 
men ska försöka mig på en mobilblogg senare sen får det nog bli men hörs sen hörrni! :D
 

I'm alive!

Hallå! 
 
som sagt har varit lite inaktiv de senaste men har haft en del att stå i så ni får ha lite förstålse! men nu är jag tillbaka igen! idag var den sista inlämningen klar och svenska redovisningen gjord! och den gick faktiskt riktigt bra! vi hade om romer llr zigenare som man också kan kalla dem! sen så hade vi en clinic klockan 6 ikväll så stannade kvar i skolan och var lite social och gjorde klart de sista såååå skönt! 
 
och clinicen var riktigt bra faktiskt! handlade om att bli en bättre ryttare och så fick man lite träningstips och andra övningar! sen tränade hon också så skulle va rätt kul att boka en tid. och nu på kvällen så har jag bara suttit med hårinpackning i en timma llr ngt hehe! imorgon är jag ledig så då blir det massa som ska göras och stall då! men mer om det imorgon puss!
 

Nikki

upp upp och ivääääääg!

Godmorgon! 
nyss ätit lite frukost som vanligt, och sovmorgon som vanligt nästan! hoppas ni sovit gott för mig har det varit till och från drömmer så mycket om nätterna haha! 
 
orkade inte blogga igår llr så mycket i förrgår ligger i fär fullt med skolan nu så då får det bli lite lidande tyvärr. men igår så var det hoppning i stallet och hoppade båda hästarna! Hoppzan skötte sig riktigt bra och vi tränade vidare på våra vänstersvängar och allt men det satt rätt bra ändå tyckte jag och många fina språng!
Nikki fick också en liten hopptur och hon tyckte det var skitroligt! har en film på oss som ni också ska få se laddar upp den ikväll tänkte jag llr senare sen;) men fick några bra bilder också men bjuder på denna tills jag lagt över dem andra! 
 

bara i Mariestad!

tjenixen! 
varit mycket både idag och igår så gör två inlägg lite snabbt så ni får en liten update iaf! 
 
igår så var jag som sagt stalledig, så passade på att fixa hemma, gick ner till klassfotbollen och kikade på lillebror som spelade,gick otroligt bra för dem vann nästan alla blev oavgjort 1 match. sen så träffade jag Marie en sväng för att bara prata, sen drog jag till ebba för att planera utkastningen lite, så nu har vi kommit en bit påväg! :D måste fixa nätbyxor bara och band sen så! efter de mötte jag upp karro för att gå en sväng på stan, var ju cruising haha och jaa vi såg både det ena och de andra rätt kul att kika på fulla människor! vi träffade även ellen och hennes kompis där så blev det att vi stod och snackade med dem. sen så såg vi polishästar också!! gissa om vi var in heaven då!! omg där är vi om några år fasen vad häftigt ändå och så fiiiina! :D tog några kort när vi ändå var där! sen runt 22tiden åkte vi hem:D  har en del att berätta om idag också men nu ska vi till sjötorp så hörs sen!
 

sooooommar känslooooor!

kollade igenom lite collage och hittade denna förra året i Italien fy satan vad man lääääängtar!! tur att vi åker snart 1 månad kvar bara!:D:D:D:D  ska bli så otroligt skönt! :D
 

Listan!

 
♥ Älskar mitt liv just nu
♥ Rider 2 underbara hästar
♥ to weak to say no to chocolate....!
♥ dricker citronvatten och ser let's Dance nu!
♥ händer något spännande i livet
♥ beroende av Ke§ha
 
♥ äter grillat nästan varje helg
♥ har en förjäkla bra humor
♥ har lärt att tycka om mig själv
♥ livet är kort så ta vara på det! :D

 
det var allt för mig just nu ha nu en toppen fredag allesammans!! :D

en annan sida av mitt liv

Hallå där!
 
otroligt skönt väder idag! lite kyligt ibland men när solen tittade fram var det riktigt skönt! slutade runt halv 11,11 idag så det blev stallet där Erik hängde med på båda turerna! riktigt roligt var det. blev en barbacka tur på Hoppzan sen nikki fick det bli lite trav och galopp också, då hängde även Sophie med. men båda hästarna gick bra, nu har dem fått en ny hage också med lite mer gräs så tror dem blev glada! och nu ska vi grilla! så mig hör ni mer från sen, tänke försöka skriva om ngt roligt då:)
nyduschad & gosetröjan är PÅ!

Hoppträningen igår!

Godmorgon på er! :D
sovit gott? det har jag gjort iaf hade gärna sovit liiiiite längre ändå! idag är en sådan där onödig dag på samhäll egentligen, ska på en redovisning som är 15min ungefär och utvärdera en där sen är det egentligen samhäll debatt så vi ska bara lyssna så funderar på om det är ngn idé ens men ajaa vi får se, annars idag blir det stallet och de som vanligt ;)!
 
och igår så hoppade vi, gick faktiskt bra! hade ställt upp bara kombinationer för att JAG ska lära mig dem dära avstånden och lägga henne rätt inför dem, men tyckte jag lyckades riktigt bra tillslut ändå. och jisses vad hästen kan hoppa! sluthöjden låg på ungefär 95-1m. Nikki fick ett dressyrpass i paddocken innan och det gick bra trots att hon stått en dag, men ska sätta mig ner och skriva ett träningschema för båda hästarna nästa vecka! nu måste jag kila heeej så länge!
 

Specialidrottspasset!

Hallå Där igen! 
haft en bra onsdag? jo min har varit helt okej faktiskt en hel del plugg bara dock och jag fortsätter än har sagt att fram till 21,00 ska jag hålla på sen börjar Anna Travis, och ska ändå gå upp lite tidigare imorgon för det. har ju som sagt mattenationella imorgon dö snälla den som uppfann matte... menmen med lite musik så funkar det;)
 
var ju som sagt och red förut också, hade markarbete och hoppzan fick följa med riktigt duktig var hon! körde galopp och travbommar på böjt spår riktigt bra att träna på! körde mycket med yttertygeln och hela yttersidan den vi kan ha svårt för ibland iaf jag, hon tyckte det var lite jobbigt ibland och protesterade lite men inte så farligt släppte ganska snabbt;) men den övningen ska vi göra rätt mycket hemma tänkte jag var rätt bra för oss iaf! men fick jättebra beröm för hur hon går nu om man jämför med kanske i januari februari då jag började rida henne så det var ju kul! :D

homeschool instead

Hallå där!
helt okej onsdag egentligen inga lektioner förutom specialidrotten då som jag precis bytt om till och ska åka tänkte jag, har ju med mig egen idag så ska iväg och fixa hoppzan nu så blir det lite markarbete perfekt tills imorgon då vi tänkte hoppa i stallet;)!
 
men förövrigt idag så har jag bara suttit och pluggat matte till nationella imorgon, gjort en del inlämningar och även pluggat på en svenska redovisning vi ska ha till nästa vecka, så en del nytta har jag iaf gjort! sen så har jag även hunnit med och städat rummet också! men nu måste jag cykla iväg hästen väntar! 
 

made by me!

Hallå där! 
blöt tisdag har det varit regn typ hela dagen.. menmen inte vara deppig för det! 
 
idag har jag iaf gått i skolan som vanligt och åkt ut till stallet som vanligt de också! hoppzan fick bli lite longerad och hon jobbade på riktigt bra! sen så red jag ut på nikki med Stina och den nya tjejen, det gick bra red runt snapen. 
sen nu hemma gjorde jag iordning mig kycklingsallad och vitlöksbröd toppad med olivolja och dressing! mums var det:D

Dresses and more dresses

Godmorgon Sunshines! hade faktiskt förväntat mig just lite mer sunshine ute men.. så trist när det är så grått tycker jag men vi får se om det spricker upp, isf blir det premiär för min nya klänning! :D shortsen får vänta tills italien känner jag hehe #förvit. 
 
men idag är det skola som gäller till klockan 3..... vi som är vana att få sluta runt halv 1 på tisdagar... inte roligt alls. Sen efter skolan får det bli en sväng till stallet och longera Hoppzan innan stina kommer så ska vi rida ut på nikki och lilleman! så det är nog det roligaste som händer denna dag hehe men ha det så bra så ska jag försöka uppdatera om ngt intressant senare hehe! :) 
jag och min fina vän från nyår får stå för dagens bild :)!
 

THE girl is BACK!

hallå där!
har varit sådär mycket nu igen så bloggen har kommit i sista hand tyvärr menmen nu är jag tillbaka! så tyvärr ni slipper mig inte;)
 
 
igår var jag iaf och red båda hästarna på morgonen med Ellen och vi hoppade! gick riktigt bra med båda! ja nikki fick också hoppa och GISSA om hon tyckte det var roligt!!!! det tyckte hon för jisses vad hon låg på haha! :D men hon hoppade riktigt bra nästan så man bara kan sitta och hålla sig i hehe! sen var det hoppzans tur och det gick bra det också! riktigt duktig faktiskt hoppade både studsen och kombinationen riktigt bra! kan ju säga att kombinationer och de är garanterat min svaga sida haha!
 
och idag fick Nikki sig ett redigt dressyrpass i paddocken och helt otroligt vad duktig hon var! protesterade INGENTING!! det händer inte ofta i hennes värld haha! men ar riktigt fin och vad samlad hon kunde gå i galoppen det trodde jag inte hehe... så idag tränade jag på galoppfattningar då vi haft svårt för vänster men den satt på första fattningen och hon rusade inte iväg såååååå skönt! så gjorde massa avsaktningar och igångsättningar från galopp skritt trav galopp trav skritt osv... ååh ibland alltså!
 
på hoppzan red jag barbacka med en ny tjej som kommit till stallet vi tog en skritt och trav tur och hon var riktigt fin idag med! så underbar den hästen alltså! llr båda är underbara får en på så alltid gott humör! skulle INTE klara mig utan dem!!:D
 
sen har jag ätit grillat när jag kom hem MUMS JAA!! bjuder på lite bilder också!

Bilder från idag

Mockning och gos i solen!

Hallå! 
idag har det varit fullt upp från morgonen till kvällen! 
började med att vara ute i stallet 08,00 för total mockning av alla bäddar och allt skulle ut! jisses vad tungt det var efter ett par boxar helt slut haha! men som tack för hjälpen fick vi en jättegod kycklingsallad och rabarberpaj till efterrätt, och jaa vi alla hade nog en släng av matkoma efteråt haha! men det var det värt! 
sen så låg jag ellen elin och sola lite var ju så otroligt skönt väder! så det blir det en repris av imorgon;) 
sen så red jag och ellen ut en liten sväng med nikki och tina blev en sväng ner till sjön med blandade gångarter, och hoppzan och Heppo fick en promenad! tog massa bilder så dem ska ni få se! :D
en liten sneak peak kan ni få också! 
och GLÖM INTE att heja fram Robin Sjernberg nu!!

Music

 
 

En heldag med släkt & familj!

sådär nu har dem sista gästerna åkt. 
har ju som sagt varit på begravning idag då pappas farfar gått bort för ett tag sen, men det känns faktiskt helt okej han gick bort pga åldern (blev 94) och han har haft ett fantastiskt liv och vi har massa foton+minnen att komma ihåg så det känns bra! och begravningen var jättefin med en fin kista och massa fina och färgglada blommor! :D sen fick man även träffa lillkusinerna på pappas sida vilket var jätteroligt! träffar dem ju inte så ofta då dem bor ganska långt bort så man får ta vara på stunderna. ska försöka sno lite bilder från pappas kamera tog en del med den så ni får se lite av bilderna också. 
 
sen så efter minnestunden åkte alla hem till oss och då var klockan kanske halv 8 så skulle dem beställa pizza som vi åt och pratade massa skit som vanligt haha! men dagen har varit bra fastän den varit aaaas varm!och imorgon blir det upp tidigt och mocka ur alla boxar! så måste ladda batterierna nu så Godnatt! :D
 

Begravning & löptur

hallå! 
hur har eran dag varit hittills då? min har varit rätt bra började dagen med en mattelektion efter de så slutade jag, sen åkte jag hem och gav mig ut och sprang 4km!! starkt av mig faktiskt. sen har jag bara hållt på och fixat mig inför begravningen så nu är naglarna klara men kan fortfarande inte bestämma vad jag ska ha på mig! men tror det blir en svart skjorta med små pärlor på kragen den funkar i alla lägen känner jag. så idag blir det väldigt svart hehe fick tyvärr inte ha min vita långklänning:/
 
så ni får ha en fortsatt toppen dag så hörs vi ikväll sen! :)

Snart Sommar!

Tjenixen på er! 
hoppas ni haft en varm svettig  blåsig och underbart solig dag idag! för det har jag haft. dagen började med lite svenska plugg sen rast på 3 timmar och till sist vårjoggen! japp kan ju säga att tiden var vääääääääääääääääääldigt mycket sämre än förra året men jag och 2 till gick hälften typ, japp så lata var vi;) sen så var det vidare ut till stallet tog en lååång tur på nikki som förövrigt var väldigt duktig trots att hon är brunstig... men hon gjorde inget som tur var llr jo var rädd för trädens skuggor... tokig häst var det jag haha! sen fick hoppzan bli longerad och jisses vad varmt det var! drack nog en halvliter vatten på 15min rekord för att vara jag, dricker inte så mycket på en hel dag typ! 
sen så fixade vi med två åringarna lite och sedan cyklade jag och Ellen hem! 
 
imorgon är det nya tag först mattelektion sen begravning yeey! ne men det blir nog bra! :)
 

Hoppzan Tävling 9/5-FILM!

 
 

inställda lektioner=hemmajobb!

Hallå där! 
har blivit en hemmaplugg dag idag då lektioner varit inställda. men rätt skönt det med så en liten sovmorgon blev det allt;) nu ska jag ta på mig stallkläderna och bege mig mot stallet har ju iaf specialidrott idag! tyvärr fick nikki inte hänga med fanns ingen som kunde köra menmen får bli ett ordentligt dressyrpass imorgon istället! red ju ut igår och tog en ordentlig travtur och jisses vad skönt det var, slapp undan regnet också! sen fick hoppzan bli longerad och hon jobbade på bra med! :D sen så har Elin fixat filmen från tävlingen så tänkte visa er den, rundorna från 80,90 cm så håll utkik!:D

gofika,gårdagen och barbacka!

Godmorgon! 
nyss käkat lite frukost det vanliga all bran flingor och ett ägg på det och givetvis lite vatten, är ett ABSOLUT måste på morgonen och kvällen då. idag bjuder morgonen på engelska nationella hör&läsförståelse båda på en gång med lite rast emellan... usch inte alls taggad. Det positiva är att vi får sluta tidigare!och då hinner jag ut till stallet och för att se den nya lilla fölisen som kom igårkväll! 
 
igår kom jag hem halv 9 så orkade inte blogga mer då utan somnade strax därefter.
men red barbacka på hoppzan och red ner till vattnet med lillstina och hon gick ner sen efter att hennes häst gjorde det! och sen skulle hon hoppa över vågorna och jaadet var när att jag badade också hehe...  stannade även kvar i skolan till 16,00 fast jag slutade halv 2;o men satt och pluggade och tog en gofika med bästis också!
 
men mobilbloggar sen för nu måste jag fixa mig hörs sen! och sen måste jag visa min goda frukost!
 

Monday!

Hallå! 
hann inte göra ngt inlägg imorses så ni får det nu istället! 
men vi har haft matte hål lite kommunikation lite hål igen franska men gör samhällen istället och nu sitter jag kvar i skolan och försöker göra klart den, går lite segt men framåt iaf! nu kom linnéa också så lite roligare blir det nu!:D sen så blir det stall uteritt med ena och longering av den andra tror jag tråkigt väder ute nu bara.. men ajaa uteritt piggar alltid upp! kan dem behöva efter förra veckans slit ;) men hörs sen ska även då visa designen på naglarna med !  blev helt okej! :)))

Tävlingsbilder!

HOPPZAN
 
NIKKI:

Tävling Gullhov 11/5

Sitter just nu och fixar naglarna ni får se designen sen;) men tänkte passa på att berätta hur det gick på tävlingen så gör det nu! 
 
dagen började redan 06,00 då klockan ringde, skulle va i stallet 07,00 och det var jag! 
väl där var min syster johanna med och hjälpte mig med att borsta och så medans jag knoppade. 
sen på tävlingsplatsen så var jag relativt lugn faktiskt, startade först med nikki i LB:0 rätt lätt bana ändå, men på framridningen kändes hon riktigt fin och lyssnade både framåt och på förhållningarna och var inte alls spänd! på själva banan som var utomhus var det mycket att titta på så hon var då lite spänd och lyssna inte lika bra men det gick rätt bra ändå tyckte jag! inga bushopp llr något så det var skönt!
 
med Hoppzan gick det också bra har ju inte suttit på henne pga hennes svullnader på ryggen, men nu är dem helt borta! men hon kändes riktigt bra och var jättemjuk och fin från start körde lite övergångar och så innan, men vänstergaloppen var sisådär även på tävlingsbanan så vi tappa en del poäng menmen.... inte så konstigt hon hade roligt och det hade jag också! var ju trots allt hennes första dressyrtävling NÅGONSIN!! så är nöjd över dem båda! nu är det bara att trimma till nästa!:D
 
medans ni väntar på bilderna får ni en sneakpeak;)

BIG REFRESH FROM THE WEEKEND!

Hallå! 
ursäkta återigen för den otroligt kassa uppdateringen.... men det har varit fullt upp sen i torsdags typ! då var det KM och hopptävling gick kanon, sen på fredagen var jag borta hela förmiddagen sen åkte jag till stallet och duschade dem 2 små sakerna och red dem då förutom hoppzan som jag longerade. sen kom jag hem 7 halv 8 typ och vi grillade och åt så då hade jag ingen tanke på datorn, sen så var klockan så mycket och jag skulle ju upp 06,00 i lördags för då var det dags för tävling i Gullhov Dressyr med dem båda! :D skriver i ett annat inlägg om hur det gick.
 
och idag då så har jag sovit ut! halv 10 vaknade jag blev lite panik för har ju gått upp så tidigt alla andra dagar hehe... men sen har jag hjälpt mamma olja uteplatserna passade på att sola även när jag höll på, vid 4 ungefär kom Marie hit så vi gick och hämtade två cyklar som skulle till hennes pojkvän den ena och den andra som var hennes. blev massa prat som vanligt inte så ofta vi ses ://// så får passa på när vi gör det!:D sen fick jag skjuts hem av dem två rätt skönt, men 6km lyckades vi gå iaf helt okej ändå!  
 
nu sitter jag med hemmagjord hårinpackning i håret och går igenom bilderna från dressyren som ni även ska få se!! vänta bara;) men nu måste jag skölja ur det! :D
lite bilder från helgen kommer också!

hästar duschade, och Secrets!

Godkväll på er allesammans!
idag har det varit fullt upp (som vanligt hehe) var som sagt på ett möte säger inte riktigt än vad det handlar om för något haha spännande va?!?!  det varade från 08,00-11,00 ungefär fast vi slutade 11,30 hehe. sen så åkte jag och mamma + såbarnen till granngården för jag skulle köpa nummerlappar tills imorgon måste ju ha på tävlingen, sen så fick jag med en bag hem också så alla grejer får plats! sen vidare till stallet, där jag och nikki fick ett 60minuters långt dressyrpass tror nästan jag lite längre men red igenom programmet några gånger så det verkligen satt och det gjorde det så hoppas det gör de imorgon med! sen så fick hoppzan bli longerad vill inte att bubblorna ska spricka upp igen.. men nästa vecka blir det lite horsemanship och barbacka ridning! 
 
sen så fick båda hästarna bli duschade så nu är dem rena och fina med massa glans i sig också! funderar nästan på om dem ska ha lite glitter på sig! haha ne ska inte smycka ut så mycket. dem får stråla själva! nu blir det sängen för klockan ringer 06,00 imorgon! 
 


 

HEMLIGT MÖTE!

tjenixen! ligger just nu i matkoma efter att ha ätit mammas goda hamburgare usch fyyy vad mätt jag blev..... så nu blir det sängen tills jag somnar för imorgon är det ut mot nya äventyr! måste va på plats klockan 8 så lika bra att sova tidigt! sen är det ut och fixa hästarna tills på lördag! då är det dressyr i Gullhov som gäller med båda! wish me luck som dem säger;) ne nu ska jag kolla lite på hockey sen sova ni får lite bilder sålänge;)

Tävling!!

Hallå där! har inte orkat logga in på datorn idag så bloggar via mobilen istället rätt skönt det med;) såg nu att jag skrivit fel i förra inlägget och självklart ska det stå ONSDAG! tack för att ni är mer vakna än vad jag är ibland hehe;)!
men idag var det tävling med hoppzan hoppade 80&90 cm och vi var felfria men dock petade hon en i 90rundan så det var lite osis annars var det den som kändes bäst! men är nöjd, men berättar mer vid datorn så får ni lite bilder också!:)
nu får ni nöja er med en på mig!






Torsdag 8/5 2013

Hallå! ligger hemma halvdöd i sängen hehe blir nog tidig läggdags idag faktiskt. usch förkylningen är värre än någonsin men ingen vila llr ro för det! 
 
ridningen gick bra red nikki först i paddocken självklart så började det regna, hon var lite ofokuserad till en början dock men det släppte sen. red lite olika vägar av programmet och så. sen fick hoppzan bli longerad och duschad och pälsglansad inför imorgon så nu jäklar!
bjuder på några bilder också, att jag aldrig kan vara seriös haha!!
 

Allt om ingenting!

Godmorgon på er! 
mycket som hände under gårdagen så var rätt sliten när jag kom hem. men red nikki i paddocken och det gick bra tillslut! mycket egen vilja i den där hästen, sen blir hon aldrig trött skulle kunna rida flera timmar dåå kanske hon blir lite seg. trots att det var världens värmebölja igår också. och lilla hoppzan fick bli longerad hon hade fått en sådan där liten plupp igår..... så hoppas den är borta idag!!!!! annars så är det KM imorgon och det taggar vi för som fasen!:D 
 
idag blir det inte många knop, skola 2 lektioner slutar 12,20 så får se om jag stannar i skolan och pluggar llr åker hem och solar om vädret tillåter, just nu ser det lovande ut! annars blir det uteritt med hoppzan och paddocken med nikki. 
 
 
Dagens frukost 

vårfint och solning!

hallå där! nu har jag legat ute i solen en stund och fått lite färg faktiskt speciellt i ansiktet och på ryggen! så skönt att kunna göra det med. har även fått klart specialidrottsläxan till NÄSTA VECKA! as skönt det med. nu har jag nyss ätit lite flingor igen så ska byta om och dra mig mot hästarna! hoppas näsan är med mig! har varit en aning täppt haha! men ger er lite läskande bilder sålänge! juste passade på att göra naglarna lite fina också!:D

gooos i solen

hallå! 
hur har eran dag varit  än så länge? min har varit bra förkylningen är dock myyyyycket värre så blev jobba på distans idag, så just nu ligger jag ute och solar medans jag ska jobba vidare på inlämningen helt okej ändå! började även dagen med frukost ute i solen! huuuur skönt as varmt där också! blir nog att cykla ut till stallet i shorts sen, får passa på att försöka få lite färg iaf.
sen blir det iaf stallet ska plugga på lite dressyr program och så blir det två pass i paddocken inte så länge dock tror inte jag orkar i detta skick just nu, kan ju knappt andas....!

fint väder & fina hästar!

Hallå! 
kom hem halv 9 från stallet så idag får det bäli lite sen bloggning. men iaf efter skolan så åkte jag hem lite snabbt och var barnvakt åt dem små medans mamma var på sjukhuset. sen så fick jag faktiskt skjuts till stallet och så fick elias och rebecca hälsa på fölisen;)!
 
red ut med hoppzan först så hängde ellen med på russen, tog en sväng ned till sjön för att se om dem ville gå i lite och hoppzan nosade iaf på det och stod i med ena hoven en början iaf! sen tog vi lite kort men ni får ett smakprov tills jag lagt över alla! 
 
med nikki tog vi också en runda fast mot östermarken ganska lugnt hon hade ju nyss ätit, men hon var riktigt fin idag! så imorgon när denna jäkla förkylning förhoppningsvis lagt sig blir det paddocken och finslipning av dressyrprogrammen tisdag-onsdag! 

mmmh munorgasm!

Sådär är hemma från skolan nu har egentligen varit de ett tag men har varit barnvakt och är det fortfarande. har en förjäkla magvärk som inte vill försvinna och är genomförkyld! usch som medicin blir det lite internet shopping och huuuuuur snygga är inte dessa skor llr???? dem SKA bli mina inom snar framtid!!! perfekt till sommaren!  ne nu måste jag kila och byta om ha det! 
have2have brands Sandaletter, Sidrahave2have brands Sandaletter, Sidra
have2have brands Sandaletter, Sidrahave2have brands Sandaletter, Sidra

Tips från coachen!

 
har ni testat dessa drycker?? om inte GÖR DET!!! vet att jag har bloggat om den ena tidigare, men nu var det så att jag VÅGADE testa den orangea också! brukar alltid köra säkert kort annars;) men jsses båda är hisnande goda! ååh verkligen älskar dem! finns att köpa i lifebutiker llr på coop där dem bara kostar 19:-! as billigt för dem i life kostar dem närmre 40;)

Breakfast Time!





godmorgon! hoppas ni sovit gott! det har jag delvis, vaknade upp med ont i öronen halsen och huvet yeey bra start på denna ljuvliga måndag! ne men en god frukost som ni ser på bild gör det nog lite bättre! nu blir det skola! dagens outfit får ni senare puss!


minishopping!

Glömde av att visa er BHn jag köpte på marknaden men iaf har inte hunnit tagit ngn bild på den än men det är en sådan här iaf som på bilden! längtar tills jag kan börja använda den! sommar hade jag tänkt och i Italien;) !

hinderbana & strålande sol!

Det var ju det här med bloggningen under dagen också.. suck på mig själv alltså haha! men iaf nivet ju redan vad jag gjort för något övningskörde ju till skara och skövde sen hem, alltid lika roligt att köra lite längre sträckor men man blev rätt trött i huvet efter ett tag speciellt när det var så varmt som det varit idag! 
 
men sen så åkte jag hem bytte om och åkte ut till stallet, red ut med nikki i skogen och med ellen väldigt skönt ute nu måste jag säga! sen hoppade jag hoppzan och tillslut gick det bra blir så trött på mig själv! stämmer nog att man blir fegare med åldern hehe, men vi tog oss runt en 90 bana iaf och gosehästen var så duktig så (och svettig) sen så har jag inte gjort så mycket mer idag, här nedanför ser ni banan vi hoppade:)

tjejkväll+ privat chaufför

Tjenixen! hoppas ni INTE ligger inne i detta fina väder! tråkigt för er med hangover då.... haha skoja inte alls synd!! :D
ne men seriöst nu, så har jag nyss kommit hem har kört från skara-skövde-mariestad så blev en del körning idag, men var chaufför åt pappa och det är ju så kul! haha, men jisses vad varmt det är ute! nu åker nog bikinin snart fram. lite bränna först bara. men vad gjorde vi borta då , jo jag köpte plast till telefonen var ett måste nu helt sönder den jag har nu och pappa skulle ha grejer till båten. och nu ska jag ut till stallet och rida sen ett hoppass senare. 
 
igår så hände det så mycket så orkde inte blogga, jag mamma och småbarnen var ute och gick i närmre 4 timmar!! ja sen så fixade jag lite grejer och sen hade jag och rebecca tjejmys innan vi åt så bjuder på lite bilder, har lerinpackning på oss så bortse från det.

big update from yesterday!

Godmorgon! orkade inte blogga igår men kom hem så sent från stallet och var as trött! :D men men  så kan det vara ibland! just nu har jag precis bytt om jag och mamma ska ut och gå en sväng sen måste jag hämta ut en grej ngnstans som ni får reda på nästa vecka;)))) kul va!!:D har precis ätit värsta hotellfrukosten med så magen håller på att spricka!! men vafan ska ju stå mig nästa hela dagen;)
 
men lite update från igår då, var ju ute och red med hoppzan gick det kanon hon tyckte det var underbart att komma ut i solen jag också jädrar vad varmt och skönt det var igår!:D sen med nikki gick det la sådär lyssnade inte riktigt så får ta nya tag imorgon för idag är jag stalledig! så blir lite annat och kanske lite volleyboll i eftermiddag om vädret tillåter detta! annars kanske vi kör ändå:D men bjuder på lite bilder från gårdagen så mobba mig inte för mycket nu! 
+ en bild på min goooooooda pizza jag gjorde!:D

oväntat!

Halloj! hänt idag då folks? 
ne inget speciellt här heller, varit i skolan och så hade vi NP i engelska japp bra att man hade glömt de liksom haha! men det gick bra hoppas jag kändes helt okej så får se helt enkelt.  
var iaf ute i stallet idag, red bara nikki och longerade hoppzan då kroppen är så jäkla seg fortfarande, men imorgon är det hårdträning som gäller 3 hästar ska ridas! men varför klaga as kul! :D och då även hoppzan ÄNTLIGEN!
ne men nu måste jag sova så Godnatt på er!

Godmorgon Världen!

Godmorgon! 
nyss fått i mig lite frukost iaf, magen är dock fortfarande ur balans men det är nog inte så konstigt. idag är det tyvärr skola... ser inte fram emot det faktiskt, sen stallet får se hur det går med min sega kropp hehe. ajaa blir nog 2 lugna pass för min del idag.  annars händer nästan inget, ska försöka komma med lite tips llr ngt men just nu måste jag kila hej så länge! 

VAlborg & 1Maj!

Hallå där! 
ursäkta den dåliga bloggningen IGEN! men har legat i kräksjukan sen igår så har inte haft ngn större lust till att sitta vid datorn ;)
 
men iaf tänkte berätta hur min valborg och 1 maj har varit! i tisdags då ridningen gick bra red ut med nikki och ida på russen, sen blev hoppzan longerad och vad duktig hon är! har en film jag tänkte lägga upp senare sen. sen på kvällen så var jag med linnéa och köpte B&J sååå jäkla längesen!! och gott var det! 
dock fick jag inte behålla den särskilt länge då jag spydde upp allt. så linnéa fick åka hem ville ju inte smitta ngn, sen så höll det på så under natten. och idag då t'nkte jag faktiskt åka till stallet och hoppa ändå då jag tyckte jag var ganska pigg, men efter att ha varit en stund på marknaden en stund med mamma så ändrade jag mig frös som innibomben och hade ont precis ÖVERALLT!! ryggen magen inte illamående men typ kramp llr träningsvärk och huvudet, så hade antagligen trillat av hoppzan om jag hoppade. menmen jag fick med mig en snygg spikebra från marknaden iaf och liiite godis ;) llr mamma köpte det. men visar er sen! just nu får ni nöja er med bilderna från igår och idag!
IGÅR:
 
 
IDAG:
RSS 2.0