En måndagskväll

Hej!
 
hoppas att eran dag varit bra! min har varit rätt seg... MEN var ute och sprang/PW med hunden förut iallafall. nu sitter jag och kikar Lotta på Liseberg tyvärr har hunden dissat mig nu... gjorde en aaaas god kycklingwok förut med pasta till, så nu är lunchen till jobbet räddad! :D nu ska jag snart göra mig en fruktsallad att smaska på när återigen Jennifer Aniston är i tvrutan den kvinnan alltså! imorgon är det jobb 07-16 så detta får nog bli det sista inlägget för idag, men vi hörs imorgon också Godnatt eller trevlig kväll på er!
 
 
 
 
 

5 snabba om mig

5 snabba
 
Jag är beroende av celcius
 
jag ÄLSKAR jordgubbar
 
dricker kaffe trots att magen inte tål
 
har en underbar pojkvän
 
gillar att få klä upp mig 
 
 
 
 

Hello Monday!

Godförmiddag, eller Godmorgon för vissa;) 
den här dagen erbjuder inte sååå mycke idag,ska ut och springa snart var planen vädret är ju sådär idag med så gymmet är också ett alternativ.. men ska pausa det lite så får jag träna ute det är ju ändå sommar! 
 
igår så var jag hos Linnéa, Selma fick också hänga med då hon också är hundvakt så de fick leka lite:) vi lagade kyckling pratade allt mellan himmel och jord, brukar bli så när man inte ses så ofta.. sen satte vi oss i soffan och pratade mer och åt vattenmelon och lite smågodis:)) åkte hem runt 00 tiden. ikväll är det tacoskväll hos en av min arbetskompis oh med massa andra också! det ska bli roligt :) men ska hem hyfsat tidigt då det väntas jobb tidigt imorgonbitti. 
 
 
 

Söndag

Hallå! 
Adam har precis åkt hem och nu ses vi inte på ca 2 dagar.... fyy känns hemskt nu när man har varit med varandra varje dag i prncip en vecka.... men det är ju bra att sakna också så :)  idag har dagen bjudit på regn och en riktig hästdag! fick med mig honom ut till stallet för en tur och som tur var så regnade det inte lika mycket när vi gav oss iväg ;) red en låååång runda runt snapen, fick även med mig Stina på apart var en riktigt härlig tur!  fick även med mig hunden ut så även hon fick sig en riktig långpromenad och ligger helt utslagen på balkongen just nu.
 
senare ikväll ska jag till Linnéa så ska vi laga mat kyckling står på menyn sen blir det bara myskväll tills jag åker hem :)) just nu ska jag snart duscha och lägga upp lite bilder här tänkte jag :)
 
(Italien 2011)
 
 
 
 

En regnig shoppingdag i Skövde

Godkväll! 
 
har spenderat ett antal dagar med min kille så det har inte hunnit med bloggen riktigt... har inte känt för att sitta vid datorn när jag kan vara social istället:) men har även jobbat kvällspass så har varit rätt slut efter det också. men nu jobbar jag inte förens på tisdag igen:D 
 
idag har dagen bestått av regn så då passade vi på att åka till skövde för att byta en ring till en större storlek som jag fick av mamma och pappa i studentpresent. Äntligen så kan jag använda den sååå fin! ska försöka ta kort så jag kan visa er.  vi kikade även lite i affärer så hem kom en aux kabel till bilen, en bh, och ett lite snyggare ''nattlinne'' ;))) nu ikväll ska vi kika på film äta B&J även de grillade köttet vi har kvar från igår:)) 
 
 

Gårdagen på Liseberg

Hallå! 
 
denna dag har varit en aning seg... började jobba 12 vaknade lite innan 10 men både jag och Adam låg kvar ngn timma till i sängen innan frukost. på jobbet har det varit stressigt som vanligt men då går tiden fort vilket är bra! sen väl hemma har jag bara tagit hand om huset gjort iordning de grillat kött som var kvar och slappat framför tvn.och nu ska jag snart sova för är dötrött.... imorgon är det jobb igen 12-20 igen.. sen hemma väntar älsklingen och då ska vi grilla!! 
 
Liseberg som vi var på igår var toppen, vädret var bra attraktionerna var bra och sällskapet var bra! dessutom vann vi en 2kg marabou som vi alla 4 delade på! så nu är kvällsgodiset räddat! 
 

Liseberg!!

Godmorgon! 
idag har vi varit vakna tidigt och fixat iordning massa saker till Liseberg idag!! ska bli riktigt roligt! Veronicas snälla lillebror har ställt upp som hundvakt så den biten är löst iaf! :D men nu måste jag skynda mig hörs sen! 
 
 
 

Mycket på gång!

God morgon!
har nyss ätit lite frukost och nu sitter både jag och Adam och tar det lugnt framför tvn innan dagen börjar på riktigt ;) igår så jobbade jag bara 12-16 ungefär så det var ett lagom långt pass :) sen så kom Adam hit så gick v ut en längre sväng med Selma och handlade lite innan vi startade grillen :D
idag blir det lugnt ska till stallet snart, efter det blir det hem och fixa tlls imorgon då jag, Adam, Veronica och Jonas åker till Liseberg! :D
 
 

solig fotodag med fin vän och häst!

Godförmiddag! 
 
har ätit lite frukost druckit en celcius så nu är jag redo för dagen! 
dagens planer ser ut såhär: stallet--> uteritt på Nikki --> sola--> jobba 18-01 inatt. så ja idag har jag fullt upp som vanligt haha! :D men imorgon är jag ledig igen och då är det midsommar!! och då får jag äntligen träffa Adam igen!! var ju 3 dagar sedan nu..... ska även visa er vad jag fick på studenten från honom hans familj min familj och släkt :) håller på och fixar med bilderna så snart kommer dem! 
 
igår var jag och Veronica ute och fotade studentbilder med Nikki bus tog ett tag innan vi fick till bilderna och en del blev hur bra somhelst!!!! så ska bjuda på några sånna redan nu:) men nu ska jag byta om och åka får blogga från mobilen senare! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vi är på GÅNG!

Godförmiddag! har suttit halva förmiddagen och försökt fixa med alla bilder både från studenten och magaluf och balen, det är en del men nuså verkar allt funka igen!  måste lägga över allt på usb eftersom jag inte har någon egen dator ännu... men ska fixa det snart. 
så denna vecka ska ni allt få er en riktig bildbomb i omgångar är som sagt över 300 bilder allt som allt ;) 
 
idag förövrigt är det stall snart som gäller, ÄNTLIGEN!! var sjuk i början av förra veckan så då gick det inte men nu är jag bara hes så nu får det vara bra med att vara sjuk hehe.. senare ikväll runt 19tiden är det jobb som gäller till 01,30 så det börjar hårt haha. 
 
 

Magaluf-Student- Bal !!

Hallå, nu var det ett tag sedan igen tyvärr....men har både varit i magaluf 1 vecka och sedan har det varit studentvecka och student + bal! så har hänt en hel del kan jag säga, sen har jag ingen dator eftersom jag lämnade tillbaka skolans så har fått låna syrrans ikväll iaf! 
 
men iaf har haft 3 heeeelt sjuuuuuka veckor kan jag säga!! magaluf levererade både party och strålande sol så bränna har jag allt fått! grabbarna grus var också helt storslaget och vi har haft sååå roligt!! har massa bilder att visa men tar det imorgon innan stallet istället för det är en del kan jag säga!! men några ska ni få se!
 
studentveckan var också helt grym blev både beach party och volleyboll på onsdagen en hel del klassfester även brännboll och massa sol och värme!! studentdagen bestod av både pirr och massa förväntan! tiden på flaket var as roligt!! synd att det tog slut så fort bara... sen var det hem fira med släkten sedan olstorp på kvällen! kommer bilder därifrån det med! balen igår var riktigt bra god mat och trevligt folk! och alla var så fina!! D 
 
berättar mer imorgon nu ska jag sova puss!! 
 
 
 
 
RSS 2.0