Tillbaka med en hel del inspiration!

Godmorgon! 
 
hoppas ni sovit gott och att eran vecka har varit bra! 
är ledig idag vilket är otroligt skönt, har varit rätt sliten och inte riktigt hunnit sova ikapp timmarna som behövs och varit lite orolig så.... men nu är det bättre! tror det mesta ordnar upp sig riktigt bra! har huuuuur mycket som helst inplanerat både för framtiden och för det som händer just nu, så går planerna i lås kommer de 2 närmsta åren bli suveräna! :D längtar så. och ni får tyvärr vänta med att veta förens allt är klart! 
 
men som sagt det har hänt en hel del sen sist så tänkte berätta i bilder istället.
 
har varit på 20års fest, stallet, ätit goda frukostar, börjat träna med Linnéa och även börjat boxning vilket är hur roligt som helst!!! har fortfarande träningsvärk sen igår.... men så det ska vara! har även åkt skridskor
och fixat håret! :D
 
 
tänkte ge er receptet senare på detta, sååååå underbart gott! speciellt det jag har i glaset lite som frozen yoghurt fast utan youghurt mycket godare mycket nyttigare ;)
 
 
 
 
 

värmande filmtips+lite mer

Hoppas ni haft en bra dag. hos mig har den varit bra! började dagen med idrott och dans, gick la helt okej om man säger så;) sen så rullade skolan på som vanligt faktiskt vilket var skönt! litet segt hål kring några lektioner men fick lite psykologi plugg och engelska plugg undanstökat! 
sen här hemma har jag kikat på filmen Frozen, har ni inte sett den så SE den!! riktigt bra faktiskt. 
 
och har även gjort helt klart en powerpoint tills morgondagens redovisning. kommer bli riktigt bra! nöjd med med den och allt passar bra med storyn också:))  nu hade jag tänkt att ta en lååååång promenad runt hela stan innan jag läser vad jag ska redovisa imorgon en gång till och går och lägger mig:) 
 
bjuder på detta bra:iga filmtips!
 
 
 

since 1995

hallå! 
Sitter för tillfället och väntar på maten, kött som vanligt inga vegetarianer här inte.  
Dagen har varit bra men kort.. startade dagen med att försova mig jaapp skräll där... kom till psykologin iaf!  Där vi kikade på olika klipp och arbetade lite själva riktigt roligt faktiskt!  
På idrotten idag dansade vi och måste erkänna att  våran grupp gjorde mycket bra ifrån sig!  Senare sen blir det långpromenad med mamma, men innan blir det lite plugg. . Vi hörs sen!  Ni får en bild på min frukost idag istället sååå gott!!
 
 

Går runt och leker att jag kan

Hallå där i vinterkylan!
otroligt fint väder har det varit idag! då kan jag faktiskt erkänna att jag tycker om vintern men bara nästan... framåt nu på eftermiddagen var det dock lika kallt som vanligt... menmen. 
 
har idag varit på Leksbergs skola där jag är i några tisdagar nu framöver och hjälper till med en 5 och en 6 (årskurserna alltså) är som en slags hjälplärare och ska även snart ha lite egna lektioner och så:) det är riktigt roligt faktiskt!  sen så hängde jag med mamma hem då hon hade varit där på utvecklingsamtal också. 
 
just nu sitter jag och försöker få skolarbete gjort, sen så ska jag nog på en promenad innan ph och läggdags!
jag idag:) 
 
 
 

Partybilder på oss & kingen Samir

Godkväll! 
har pluggat lite och fixat här hemma, roligt va;) skolan gick bra fort och smidigt!
 
tänkte berätta vad som hänt det senaste, har ju varit och ridit i snökaoset och umgåtts med vänner. sen i lördags blev det utgång och se fukking SAMIR!!! paradise kingen! såååå snygg ändå alltså haha och lika skön i verkligheten! dock var han något kortare än vad jag trodde;) Paow också men riktigt sköna personer! istället för att snacka en massa får ni en massa bilder istället. kan inget annat säga än att kvällen var GULD as kul verkligen! :D
ikväll blir det paradise och fruktsallad!

 
 

Här inne är det bara mys

Hoppas ni haft en kanon bra och snöig dag! min har varit bra faktiskt som vanligt haha! 
började 8 imorses med Idrott spelade volleyboll riktigt roligt och såklart så vann tjejlaget över killarna! ;)) 
sen har dagen bara rullat på, gick till mamma på jobbet åkte med henne och hämtade småsyskonen och sen hjälpte jag henne att handla innan jag hämtade min andra syster i stallet. lite kul att köra i snön och sladda runt lite hehe. 
 
nu har jag mest kikat på farmen och Elsas värld och ska nu sova! har sovmorgon imorgon vilket är skönt sen är det fredag!! men innan helgen får börja har jag svenskaplugg att ta tag i..... sen så jäklar börjar helgen och lördag ska vi inte ens prata om såååå bra!! :D
 
min kväll i bilder:))
 
 
 

vi ses på andra sidan

Tänkte skriva ett roligt inlägg om vad som hänt idag men får ta det senare... för fick precis reda på att världens bästa häst har somnat in, igår. den hästen har gett mig såååå många minnen och så roliga! tillsammans har vi tagit hem en del vinster och hunnit bli klubbmästare, sen åkt på en massa tävlingar varit med i dressyrlaget, och hittat på en massa bus, hoppat högt och gjort en rad andra grejer också! har haft så roligt tillsammans. så hoppas att hon har det bra nu och betar på dem evigt gröna ängarna! 
 
 
 
 

you're a pretty hot bitch

Godkväll! 
har varit lite stressiga dagarmed att fixa en del skolsaker och sen lite kompisträffar hihi! men jaa som sagt har jobbat en del med svenskan börjar ta sig faktiskt! sen har jag träffat kompisar kollat PH sååå roligt ändå och Farmen haha riktig heting som är med där iår!! ;) 
 
sen idag har jag varit ''hjälplärare'' på leksberg ska ju vara det i en kurs vi läser, riktigt roligt faktiskt tittade mest på och lärde mig deras rutiner, och så småningom ska jag ha egna lektioner såååå roligt ska det bli!! :D sen så träffade jag sötnosen Karro och snackade om allt och ingenting som vanligt och åt gott! och planerade lördagen som kommer bli riiiiiktigt bra!! ska bli så kul! Samir och Paow kommer ju till Stadt!! :OOOO ååhh dör av längtan och helgen efter är det 20års fest!!! riktigt bra veckor kommer det bli! :D
nu ska jag äta mitt granatäpple dricka mitt te och kika på farmen avsnittet jag missa idag... hörs sen!
 
 
 
 

Kärlek

Hallå! 
har suttit och läst min bok denna söndagkvällen har några få sidor kvar nu riktigt spännande faktiskt! fast otroligt hemsk speciellt när den är sann också..... 
tidigare idag var jag ute i stallet och red den mest underbaraste! ja trots att hon har sina demoner den tjejen så är det ingen som slår henne! pratar förstås om Nikki, red i paddocken gjorde lite basic mest start och stopp då hon kan va dålig att lyssna på det ibland... men idag gick det riktigt bra! galopperade också och hennes galopp alltså hade nästan glömt hur underbar den verkligen är! red även Katja en liten sväng innan det var dags att ta in alla hästar igen! 
 
hängde med pappa och handlade lite åt god mat här hemma och umgicks med småsyskonen och läste min bok som vi förövrigt har i svenskan. just nu ska jag sova efter att ha sett hur många lingon finns det i världen, imorgon är det skola igen har sovmorgon vilket är skönt men slutar sent, fast eftermiddagen/kvällen ser jag fram emot! 
 
men Godnatt på er kära vänner hörs imorgon!
 
 
 
 

summertimes!

Godmorgon på er! 
hoppas ni sovit gott det har jag iaf! vaknade upp till ett vitt Mariestad, inte riktigtvad jag önskade mig menmne hästarna kommer nog tycka det är roligt! 
ska ut och rida nu snart blir två hästar idag Katja och Nikki:D igår red jag Nikki och Turbo en 2,5 åring så han fick springa av sig och ja jäklar vad han sprang och vilken gång den lilla hästen har!! såå fin och rolig kommer han bli han är ju redan det nu så. 
min lördagkväll blev rätt lugn sen lite bokläsning innan jag somnade, rätt skönt ändå! ikväll blir det annat roligt! :)) 
 
bild från i somras, får hoppas att värmen kommer snart igen!
 
 
 

en bal på slottet

Godmorgon på er! 
 
de första skoldagarna har varit helt okej och funkat bra! inte så mycket att göra ändå har lite att fixa men det tar jag nu i helgen hade jag tänkt. 
har inte gjort så överdrivet mycket sen sist träffat kompisar jobbat varit i stallet och lite så. sen igår så hade jag och linnea myskväll då vi gick ut och åt pratade och pratade lite till! :D det jag gör bäst liksom ;) har verkligen saknat den tjejen! och nästa helg kommer bli oslagbart!! :D
sen så har min balklänning kommit! blev riktigt nöjd faktiskt tog i vattenmelon färg något åt det rosa hållet är den! ni kan få se den, men den satt bra och allt! + att leveranstiden var oerhört snabb! :D
 
idag ska jag ut till stallet nu ska bara byta om sen ikväll kommer Marie hit så får vi se vad vi hittar på, innan dess måste jag läsa en bok, städa och fixa med allt annat! så vi hörs senare i eftermiddag! 
 
såååå kär i den!!
 
 
 

Jobbet rullar

Godmorgon på er! 
nyss käkat frukost och lite så ska fixa mig lite nu med, jobbet ringde och frågade om jag kunde jobba 12-20,30 istället för mitt 3 timmars pass, jaa hade ju inget annat planerat idag så! ;) 
 
så nu vet ni vart jag håller hus denna söndag! ikväll blir det en del egentid tänkte jag! men ni får ha det så bra så hörs vi sen!
i brist på bilder får ni en från i somras.
 
 

Hästar, nyår, mys och en hel del mer!

Hallå!
 
kom hem från stallet nyss där jag spenderat mestadels av dagen! såå roligt hade med mig min lillasyster ut också, så jag red både Turbo en 2,5 åring och sen Nikki såklart, så fick hon låna Ester och Katja! gick riktigt bra, blev skogsridning med den lilla och sen paddock med Nikki. eftersom hon inte är helt igångsatt så blev det mycket övergångar och liknande!
 
var även ute där igår och red, sen tidigare i veckan har jag jobbat, umgåtts med mina vänner och haft fredagsmys och idag blir det en lugn lördag med film te och popcorn! för imorgon är det jobb hela kvällen som gäller..! men det ska bli roligt sålänge alla är på glatt humör! ;)
 
har även beställt min balklänning nu äntligen sååå fin kommer den att bli om den blir som jag vill vilket jag tror! tänker inte visa er den än så ni får stå ut tills den är hemma i min egna brevlåda först! men färgen kan ni nog gissa er till ;) 
har firat nyår också med min soulmate! var rätt så nykter skulle ju jobba dagen efter, men den började i karleby med härligt folk jättekul var det där! sen åkte vi in en sväng till stan för att kika på alla fyverkerier.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0