home sweet home

tjenatjena ! hemkommen från jobbet äntligen ! men ingen vila för det måste nämligen ner till affären för att köpa till det jag ska baka innan pappa hunnit färdigt med grillen , vi ska ju nämligen grilla idag ..igen har gjort det hela förra veckan med ... ajaa supergott ändå! men lägger upp bilderna på kläderna när jag är hemma !
puss

1 timma tidigare

Tjena ! Kass uppdatering idag jag vet men har som sagt jobbat hela dagen men har lite tid nu då jag bara sitter och väntar.. Men har iaf jobbat från 7 till nudå rätt trött och slö och att veta att man måste jobba till 5 blir man inte piggare utav;) Ajaa väl hemma sen ska jag försöka städa mitt egna rum lägga upp kläderna som jag lova igår och sedan baka !:D vad exakt jag ska baka får ni se sen ! Men back to work som man säger hörs sen !

Wanties !

dessa två par ska bara bli MINA !!!
 
 
och sedan dem rosa blommiga och helsvarta ska också bli mina !!
fast helst utav allt vill jag ha allihopa ! 
 

underbar !

sitter och glor på OS just nu men där händer inte så mycket , beställer hem lite kläder också och checkar lite på skor har fastnat för flera par lägger upp dem i ett annat inlägg så gaaaaaalet snygga !! 
 
med Avatar förut idag gick det sådär faktiskt gick mycket bättre i fredags då gick allt så himla klockrent ! men idag var han lite stressad och hade inte tid att lyssna men den lossnade sedan men kunde ha ridit några timmar till för var INTE nöjd men det var alldeles för kvavt och han blev bara tröttare och tröttare jag med faktiskt men ska köra på tisdag då hade jag tänkt att det skulle bli lite galopparbete ! vi har haft rätt mycket travarbete nu då jag kände att vi haft problem med den men nuså funkar det bättre ;) han gör så fina framsteg absolut världens härligaste ! 
 

Notes

 

Hemma!

nyss hemkommen från Linnéa riktig skön kväll hade vi trots lite otur ibland , måste säga att gå hem i världens åska är INGET jag tänker göra om ! as läskigt men lite coolt ändå .
bilderna igår ville inte komma upp är ngt med mobilappen så får försöka ladda upp dem idag istället ;)

just nu är det stallet som gäller hörs snart igen !

 

Grillat är gott oavsett väder !

Sådär vi fick våran mat tillslut ! Smakade riiktigt gott faktiskt och själv agerade man grillmaster !;) tråkigt nog att det regnade men vi löste det mesta ! Just nu sitter vi i varsin soffa Och smälter maten tillsammans med "vi hade iaf tur med vädret" sen ska vi sova så lägger upp bilderna på kläderna imorgon när jag sitter vid datan !

myslördag

sitter i soffan hemma hos linnea och käkar naturgodis:D vi har precis varit på ICAoch handlat tills vi ska grilla snart , men det kom ju en rejäl åskskur när vi skulle gå hem inte vad vi räknat med så vi blev en aniiing blöta när vi kom hem .. och det åskar ännu såå tråkigt fast grillat blir det iaf ! :D
men medans vi väntar på att regnet ska avta så är detta våran tröst just nu ..
 

At my place

hemma efter en riktigt härlig dag med Marie i skövde ! behövdes verkligen och lite har man allt fått med sig hem blandat från kläder och smycken tänkte ta kort på allt och lägga upp innan jag drar mig mot Linnéa ! ska bara byta om och åacka iordning allt som ska med :D men tänkte försöka hinna måla mina naglar med men det ser jag att det får vänta tills imorgon llr ikväll , ska blogga från mobilen med tänkte jag så den inte är helt död men nu måste jag byta om hörs snart ! puss

Lördag !

Godmorgon !
vaknade nyss tänkte ju gå ut och gå men kom på att jag och Linnea ska ta en riktig långpromenad sen ikväll så skippa den nu ;) ska iaf in och äta lite frukost så jobbigt när man ändå inte är hungrig !.. ajaa sen om en timma går bussen mot skövde med Marie ! ska bli så sjukt bra , kanon shoppingväder är det också !

ska försöka uppdatera er från mobilen sen ;)

                                     
 

shoppingsugen !

sååå sjuuukt shoppingsugen ! nu när man fått lön och allt visst det mesta måste sparas men lite till Italien måste man ha så har kollat lite och bestämt mig för en klänning bilden nedan sen ska jag och marie till skövde och kika runt vet precis vad jag ska ha , måste kolla efter typ allt ! lite shorts linnen t-shirts klänningar kavaj bikini ahh m.m  
hoppas dom har lite nu ! :D
 
Image 1 of ASOS Grecian Maxi Dress with Thigh Split

sommar med häst !

Sådär nu var man hemma igen llr har varit det ett tag , men var tvungen att äta lite först underbart med grillat har typ inte ätit ngt på hela dagen ! inte så bra ne menmen är det sommar så är det !

det gick skitbra med ridningen llr inte först han var pigg och så lite för ibland ! men sen så gick det hur klockrent som helst med lite skänkelvikningar han börjar lära sig vad det är för ngt nu ! och innan ni tänker men sådant ska en häst kunna när den är 5 men den är fortfarande grön och sen så är det mycket annat som hänt.
men han skötte sig toppen iaf !

nu ska jag springa upp och hämta lite blåbärspaj som mamma nyss baka sen ska jag packa iordning till imorgon ska både till skövde och shoppa sen till linnea på eftermiddagen och grilla och ha allmänt tjejmys !! :D längtar redan !

I'm a 90's bitch !

 

SOMMAR !!

hallå ! kom nyss hem från jobbet lite segt att jobba nu när det ÄNTLIGEN är hur bra väder som helst !! och en fredag desutom !.. menmen får tänka ''cash is king'' istället ;)

ska snabbt byta om till lite shorts och andra kläder för att dra mig mot stallet och min gråa prins funderar på att ta en badtur idag igen skulle nog båda uppskatta för har inte lust med att arbeta i en svettig paddock ! ska iaf försöka fixa lite kort på honom men ha det bra så hörs vi sen puss!

 

nuså är det på riktigt !

hallå där ! var ett jäkla tag sen nu men har inte orkat då jag jobbat och stallet samtidigt men nuså har jag bestämt mig för att starta upp denna igen men den kommer göras om lite så den blir lite finare iaf ! den är ju så tråkig nu ! ;) men kan börja med att säga vad jag gjort.

har ju som sagt jobbat och sedan stallet direkt efter och så har det sett ut i hela juli ungefär men har bara 1 vecka kvar så himla skönt ska det bli med lite ledighet och hoppas på fint väder också så man får lite färg !
sen har jag varit en hel del med kompisar och sådant och på lördag ska jag till Linnéa och grilla+ sova där ! ska bli as kul ! :D sen ska jag sola och åka till skövde och införskaffa lite nya kläder nu när man fått sin lön :D!

 

                                                 

allt som hänt!

hejsan !
 
har varit väldigt inaktiv här på bloggen men har varken haft tid llr lust men nuså har jag bestämt att ta tag i den igen ! hänt sjuuukt mycket både i stallet och i det ''vanliga'' livet som om jag ens har något haha . men iaf så tänkte jag skriva en rejäl update om hästarna där har det också hänt en del lite nya hästar och så , så får bli ett helinlägg om det imorgon då jag är ledig från jobbet också as skööööönt! men har massa annat planerat så ingen sovmorgon här inte  ;) 
 
idag har jag bara jobbat sen klippt mig och även åkt ner till ekudden och solat lite med Ebba och självklart blev det en heeel del snack också om allt möligt ;) och imorgon blir det ännu mer solning efter stallet och innan Töreboda Festivalen brännan MÅSTE  bli bättre alltså !  men ska sova nu så Godnatt bloggar när jag vaknat!
 
RSS 2.0