hör och häpna !

sitter och kollar lite på hockey (ryssland-sverige) står 3-1 till ryssland vilket inte är okej ! men förhoppningsvis kommer vi ikapp !
ska snart gå in och fixa lite fruktsallad också sjukt längesen man åt det nu och nu har vi massa go frukt hemma också ! :D
ridningen gick faktiskt bra bara att han skulle busa hela tiden och tyckte det var tråkigt och jobbigt att jobba annars helt okej !
ikväll får det bli film llr hockeymatchen får se beror på om den blir spännande sen;) sen ska jag även fixa naglarna vilket ni får se sen ! :)
image descriptionimage description

Saturday

Godmorgon! Precis vaknat och ligger och drar mig i sängen lite riktigt skönt må jag säga!

As kass bloggning den senaste veckan beror på alla prov och nationella men bu är den flesta över på ett tag framöver skönt!

Idag blir det stallet och kanske en joggingrunda senare ikväll vill att förkylningen släpper helt så man kan komma igång igen!!

Sunday=soldag

Precis satt mig tillrätta i soffan invirad i täcket myyyycket skönt! Kollar även lite på shutter island helt okej än så länge!

idag har det inte hänt så
Mycket faktiskt hoppade över stallet och kolla film gjorde lite allmänt fix och va ute en sväng förut så lite har man väl gjort;)
Men ska fortsätta kolla nu ha det bra!

min kväll och dag

sådär nu har jag äntligen lite tid för nöjen llr bloggen iaf. har absolut inga läxor tills imorgon vilket är otroligt skönt faktiskt då det verkligen inte händer alltför ofta . gjorde även svenska talet idag snackade om relationen till hästarna vilket var väldigt enkelt och inte alls svårt att prata om så det var rätt lätt. men det gick faktiskt bättre än förväntat!
just nu ligger jag och kollar på hockeyn och lyssnar på musik i väntan på att en film ska börja, vilket den gör om 5 minuter. ska även försöka hinna med att måla naglarna lite också. :)
image description

bäst musik just nu

image description

Tisdag

tjenixen !
sov hos cg idag igen riktigt mysigt ! hade förövrigt sovmorgon vilket är ett + så börja 10. men dagen var rätt seg iaf inte okej att sluta 20 över 3 några dagar i rad llr två...
just nu så kollar jag lite på tv och lyssnar på musik innan jag ska ta tag i plugget, har ju special idrottsprov imorgon och smart som man är har man ju inte pluggat alltför mycket men ajaa ska ta tag i det snart!
ska även göra klart svenska muntliga talet vi har på torsdag men är snart klar så det är ju lugnt.
image description

min helg

har inte blivit ngt uppdaterande i helgen men som sagt sov hos cg som ni redan vet sen i lördags så var det sallet mestadels av dagen och visade lilleman som förövrigt gick kanon bra då dom ville ha honom ! :D sen så hoppa jag becca och det gick kanon efter ett tag och både jag och hästen var helt genomblöta efteråt och båda hade träningsverk idag kändes då hon var stel och jag har i hela ryggen.. red även russen efter och det gick sådär var trött efter hopp-passet men det gick rätt så bra.
sen på kvällen träffade jag karro på stan och gick och åt lite och sen bara kollade runt heltenkelt mycket roligt var det iaf ! :D
och idag har det varit stallet hela dagen igen men red bara becca och russen. och nu kollar jag på hockeyn jaa precis vad händer ?!
image description

fredagsmusik

image description

REFRESH

hejjsan !
får ursäkta för den otroliga dåliga uppdateringen men nu är det så att det varit mycket och göra sen att den ena datorn har kraschat ...........IGEN llr den funkar ibland;)
men iaf dem senaste dagarna har bestått utav stallet skolan och pojkvännen, som jag även sov hos inatt mycket mysigt och upskattande! ;))
dock så har förkylningen brutit ut igen men det är bara att köra på så att säga ! skada även handen igår men en har blivit bättre fast gör fortfarande lite ont.
lite av vad som hänt i mitt liv nu ska jag försöka ge er lite bättre uppdatering:)
image descriptionimage description

Nya naglar !

Sådär nu var naglarna klara och såhär blev resultatet;

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3383973/images/2012/pic_197391186.jpg" class="image">

nagelfix

ligger i sängen och målar om naglarna (IGEN) vad gör man inte när man inte har ngt annat att göra en lördagkväll bjuden på fest iförsig men jag inväntar min kära pojkvän som komme om en timma...... så det och polishögskolan får bli min underhållning under tiden även björn rosenström! :D
tänkte visa er hur naglarna blev sen riktigt snygga faktiskt , men så länge får ni lyssna på en liten goding !
image description

Fest

Nyss hemkommen från lite kalas/påskmiddag med släkten, helt okej är väl inte världens piggaste just nu men.

Det blev förresten utgång igår, blev rätt taggad på det tillslut. Började hemma hos ebba sen kom det några fler, sen så fick vi skjuts ner till karlsholme och väl där så var det ganska bra drag ändå och det var roligt ! Sen så drog vi hem till några efter och satt och snacka lite sen drog iaf jag hem:)

Beslutångest

Bloggen har legat nere som ni märkt det beror på att datan inte vill fungera sen att jag inte haft tid. Men idag händer inte så mycket mer än stallet och kanske karlsholme ikväll vilket det lutar åt iaf, har ju ändå inget annat planerat ikväll;)

sen morgon

ligger fortfarande kvar i sängen fastän manhar miljoner saker att göra, llr ahh inte riktigt men städa rummet och ut och gå innan två , får se om man hinner ! tänkte göra om naglarna också , fixade dem igår men ska nog göra om dem lite hehe.
träningen igår gick förresten super med alla tre hästarna ! lite protester men inget jätte allvarligt!
image description

ojoj där ser man

ska gå in och fixa lite kvällsmat men tänkte göra ett inlägg innan:)
ridningen gick bra blev bara russen idag då matrisse vilar och imorgon kommer spekulanter på henne så hoppas hon blir såld nu så vi slipper henne ! hah ne men skulle vara oerhört skönt !
och just nu ligger jag i sängen och kollar hockey , jo det hör inte till vanligheterna menmen hoppas rätt vinner nu bara !
image description

sista inlägget innan stallet

råkade somna så vaknade nyss men ska fort dra mig till stallet har egentligen lust att ligga kvar i sängen och sova men plikten kallar som man säger. har lite smått feber också ... men hoppas den försvinner snart !
ajaa men vi hörs mer när jag är hemma igen så blir det lite mer bloggning ! :)
image description

Gårdagen

Orkade inte skriva något igår kom hem rätt sent från stallet.

Red iaf alla tre becca russen och matrisse hoppade med dem två sista och red ut med becca gick rätt bra med allihopa lite småtjafs ibland bara.
Sen på kvällen kom cg hit en stund tills han åkte hem för att gå upp och jobba idag.

Idag är det stall som gäller orkar inte men måste ska försöka få igång datan också så det blir lite bättre uppdatering ;)

Tekniska fel

Godmorgon kära vänner eftersom internet kraschat llr min dator så får det bli mobilbloggning istället;)

Just nu bär det snart av till stallet ska bara duscha först , sen så ikväll kommer CG hit mysigt , han har ju varit borta ett tag nu...
Sen ska jag även hinna med att städa innan han kommer rummet ser för tillfället förjävligt ut ! Så måste skynda mig !

Premiär grillning !

Godkväll läsare ! Är just nu med ett gäng kompisar bland annat linnea och karro kollar lite på en random film men helt okej ;)
Grillningen blev faktiskt riktigt lyckad hamburgarna blev as goda och vi lyckades inte skapa ngn skogsbrand. Men ska kika på filmen bjuder på några bilder från idag ;)

RSS 2.0