Häst tjejen är tillbaka!

Godmorgon!
 idag är det näst sista dagen jag är hemma själv imorgon kommer de andra hem ska bli rätt skönt! :)) 
igår så var jag i stallet och red nikkibus som jag ska iväg nu också och göra! sen lagade jag lite mat och så myste framför tvn sen har jag och vovven bara sovit har även bestämt att hon får hänga med till stallet också! :) 
 
och ikväll blir det nyårsfirande med en del vänner ska bli riktigt roligt fakiskt! sen får vi se vad kvällen bjuder på! ska ju jobba imorgon också..... men nu måste jag kila ha det!
 
 

UPDATE

Hallå där godingar! 
nu har jag varit borta ett tag igen.... inte okej haha...
 
just nu har jag fixat naglarna och inväntar mitt sällskap till sällskapsresan! har även varit ute i stalllet idag första gången på evigheter!!!! as kul hoppade Stella lite sen red jag ut med 2 andra på Nikki! och imorgon och på tisdag ska jag ut igen och slutar jag inte försent ska jag ut även onsdag:)) hoppas jag slutar 4 iaf, nu har jag ju bilen så det går lite fortare att ta sig överallt!
 
Julen är snart över likaså året hoppas ni haft det bra det har jag! har firat här hemma med farfar och familjen fått fina paket och ätit god mat och haft det trevligt! givetvis har jag jobbat och varit på lite fester ska försöka lägga upp lite bilder på det snart. sen har jag umgåtts med kompisar mest och tränat lite! :)) men nu ska jag inte babbla mer här får ni lite bilder sålänge! 
 
 

Sunday morning

Godmorgon!
 
har sovit riktigt gott inatt faktiskt! skönt att man får sova utan att vakna typ hundra gånger haha! 
idag händer inte så mycket ska försöka hinna med att åka till stallet får nog bli ikväll så jag kan ta bilen istället.... måste få klart inlämningen, men det är inte jättelångt kvar på den bara det dära diskussionskapitlet som lär ta tid det andra är rätt lugnt..... menmen har mjukstartat med lite Elsas värld nu på morgonen iaf! riktigt bra program som ni kan se på tv3play.se vilket jag tycker ni ska se! 
 
men lägger upp bilder från igår lite senare sen! :))
 
 
 

kändisar live!

 
 orkar inte förklara varför jag ej uppdaterat tror ni kan räkna ut det själva ;) 
 
denna vecka har det inte hänt så mycket fått reda på lite prov och även skrivit prov!  det har gått bra på allt det! nu är det bara en svenska inlämning kvar sen så är en stor sak ur vägen! ska bli såå skönt! :Dhar även jobbat också! 
sen i torsdags fick vi en kattunge sååå söt! har döpt den till tossan då den är riktigt tossig! härlig fantasi va;))
idag har jag pluggat hela dagen, men tod en paus och invigde Saras körkort till skövde och sen blev det lite shopping också! fick med mig 2 tröjor och lite nagellack hem! :D såå nöjd speciellt med nagellacket as coolt verkligen! ska ta kort på de så får ni se! 
sen som pricket över i:et så träffade vi på både Erik Rapp och Kevin Walker på commerce inte för att jag är så förtjust i dem men alltid kul att se live! 
 
bjuder på lite bilder från idag och på kissen ;)
 
 
 
 
 

gosetisdag!

Hallå! 
hoppas ni haft en bra tisdag! min har varit bra, mycket skratt och flams ibland iaf haha! ja man ska ju bjuda på sig själv eller vad säger ni?;) det har jag iaf! 
 
skolan gick fort, sen hem trodde jag skulle på juluppvisning men inte så, sen så somnade jag en stund pluggade lite och inväntar nu paradise! kul liv jag verkar ha.... men till helgen då äntligen ska jag ut till stallet och imorgon ska jag ut och gå kolla på min lillasysters luciauppvisning sen plugga såklart och senare i veckan blir det simning och födelsedagar att fira! istället för att ni ska läsa ett tråkigt inlägg får ni bild på mig och gosekatten som jag även delar säng med inatt!
 
 
 

mysfrukost

Godmorgon! 
måndag och ny vecka och den börjar riiiiktigt bra, skoja inte alls faktiskt... men nog om det.
 
nu är jag iaf i skolan trött som bara den... märks att jag nästan jobbat 20h på 2 dagar och inte alls sovit något vidare.. så ska bli skönt med en jobbfri helg denna vecka. helgen har bestått av jobb då, sen har Kandra varit hos mig och så har vi haft myskväll med fruktsallad och ljus + film! riktigt bra har det varit, sen har jag inte gjort så mycket mer då jag somnade direkt efter jobbet igår. stannade även kvar lite extra då det bara vällde in massa folk!
 
idag blir det skola  nu då sen hem gå ut och gå sen sätta sig med svenskan måste bli klar med den känner jag, den ska ju vara inne på söndag men skönt att ha den gjord så. 
 
mycket prat om onödigt så ni får en frukostbild sålänge så ska jag fixa bilderna på novemberlights istället!
 
 
 

Novemberlights★

livet är en fest med underbara vänner!

Nu var det ett j***kla tag sen man skrev något känner jag, men som vanligt har det hänt otroligt mycket både bra dåligt roligt och en heeel del annat!
kan berätta lite kort vad jag har gjort, har tillbringat en heeeel del med Kandra ååhh vad jag tycker om den tjejen! sen har jag även varit med Linnéa varit och ridit nu inte varit där på ett tag..... har ju varit en heel del med skolan tyvärr. sen har jag simmat träffat ännu fler kompisar, spenderat helgen som va i stockholm på novemberlights var helt sjukt!! så kul har massa filmer därifrån och även bilder! sen har jag även jobbat och varit i skolan. men nu ska jag försöka ta tag i detta igen har varit skönt med en bloggpaus men nu är jag redo att köra igen! 
 
 
ikväll har jag fyllt hela rummet med ljus och ska snart sätta på någon bra film att titta på innan jag somnarfår se vad det blir lite sugen på the impossible men då kommer jag bara ligga och gråta haha! men slänger upp några bilder så ska ni få lite fler imorgon eller senare sen! 
 
 
 
 
 
RSS 2.0