påskärringar och glada hästar!

Godkväll! hoppas ni har spenderat varenda timme ute i solen idag!! annars blir jag väldigt besviken på er!! 
 
asså älskar bara vädret just nu huuur skönt som helst ute och i stallet var det hela 11 grader nuså börjar ta form nu!hoppas det fortsätter såhär nu eller vad säger ni?!?! 
 
Idag har jag varit i stallet, varit och hälsat på gammelfarfar med lite påskfirande sen även gått med småsyskonen så dem fick gå påskärringar också!
Red ut med båda idag! började med nikki och red ut själv hela snapen och hon gick mycket bättre utan något krångel alls! så skönt. galopperade en del då det är bra underlag och så härligt väder att galoppera ute i ! så ökade några språng och jisses vad härligt det var och vad fin hon är den tjejen alltså! så go med världens underbaraste personlighet! :) 
Hoppzan fick sig en galopptur hon med dock inte lika lång då dem skulle in rätt snart, men lät henne galoppera på ett friskt tempo utan några större krav idag väldigt skönt att bara kunna släppa lite och låta henne rulla på och sträcka ut benen ordentligt! hon tyckte det var riktigt skönt och roligt då hon gjort något bocksprång haha hör inte till hennes vardag så när hon gör det vet man att hon hon har roligt! :D och det gör hela ridturen bra när hästen är glad! och imorgon är det hoppträning! ska försöka be ngn filma och fota lite får nog fjäska med min syster lite;)  
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0