BLOPPIS!

Säljer dessa 3 skor 500kr/par alla är använda 1gång förutom bild nr 4 och dem med nitarna är använda inomhus. Storlekarna är 37/38 och dem på bild fyra är 37:) så om intresse finns hör av er här på bloggen eller min mejl [email protected] så försten till kvarn!
 

Framtiden

Hej! Har hållet på och kikat på massa utbildningar nu på morgonen och hittat lite intressanta saker. Prio 1 är självklart polis så håller på med ett träningschema som kan passa för det:)) så nu jäklar blir det hårdpluggning inför högskoleprovet i oktober!! 
 igår så fyllde ju mamma år och det firade vi med lite paket och god mat även min prins var med! Sen så gosade vi ned oss i sängen bara var ju ett tag sen vi sågs.. Jobbigt att sakna men det sägs ju vara bra! Men helgens planering ser ut attbli toppen!:)) 
nu ska jag snart ge mig ut på en löprunda hörs sen!:)
en gammal bild på oss
 
 

Cupcakes mini

som jag sa tidigare så är det många som fyller år och idag när jag är ledig så passade jag på att baka lite! cupcakes fick det bli idag med massa choklad i!!! :Dskulle göra donuts också men hade inte tillräckligt med choklad (glömde köpa det igår...) så ska kanske ned och fixa det sen dem tar inte så lång tid att göra faktiskt ;) ska nog hitta på ett eget recept som är lite nyttigare än de flesta. har ju äntligen kommit igång med både kost och träning så vill helst kunna unna mig något gott utan att känna skuldkänslor, så då får man använda fantasin! :D men såhär blev resultatet av alla, såååå söta!!! tänkte även dela med mig av receptet så om ni klickar på den första bilden så kommer ni dit. men istället för gräddfil tog jag kesella/kvarg, även till toppingen tog jag kesella/kvarg hallon och blåbär men där kan man göra lite som man vill! sen köpte jag kulor och formar från lagerhaus och willys :))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Grattis världens bästa!

Idag är det ingen vanlig dag utan idag fyller världens bästa mamma år!!! 39 hela år. just nu är hon dock och jobbar så jag ska passa på att baka cupcakes och minidonuts till födelsedagsfikat, även slå in lite presenter! ska även baka till Adam för han fyller 20 på måndag nu, men vi ska fira honom lite på söndag med familj och så eftersom han fyller på en jobbvecka:)) men ska försöka ordna en liten surprice ändå mer säger jag inte! 
 
men ska inte bara baka idag utan måste ju träna lite idag också! löptur med övningar står på schemat :))) 
 
igår var träningsdagen själv nästan, cyklade ut och red fick åka in och jobba några timmar, sen kom Veronica och hämtade mig så gjorde vi proteinplättar och smoothie suuuuuupergott!! har tyvärr inga bilder då jag har lånetelefon fortfarande och kameran är SÄMST! men får nog tillbaka min idag:)))
 
 
 

OMG!

Hallå! 
 
har nyss sett nya ph avsnittet och ätit lite frukost asså jisses vissa människor alltså..... nu ska jag skynda mig att göra mig iordning och cykla ut till stallet en sväng för att rida. får se vad klockan blir om det blir i paddocken eller ute, beror på om det regnar mycket också då får det bli paddocken. sen ska jag på ett möte om lite grejer, mer får ni veta senare. sen efter stallet tror jag Veronica skulle komma hit vi ska iaf umgås eftermiddag/kväll så någon gång idag kommer hon iaf! sen ska jag lägga upp lite skor jag ska sälja så ni får hålla utkik! hörs sen.
 
 

Kärlek!

Hallå igen! 
 
får nog ta och skaffa mig en egen dator snart tror jag...så bloggen slipper bli såhär död :( 
 
men iaf det som har hänt sist är att jag har jobbat kom även nyss hem från jobbet nu :)) skulle på bilbingo nu med Veronica men hon har jobbat mycket och sovit för lite så vi får ta det en annan dag istället:) så istället lutar det åt en löprunda fast lite senare ikväll tänkte jag! rätt skönt att springa på kvällar eller så får det bli en riktig låååångpromenad! 
 
Jag och Adam har firat våran halvårsdag! kärleken blir bara starkare och starkare för var dag som går och bättre så lycklig! dagen firade vi med en riktigt god middag ute lite mys och prat sen äventyrsgolf den nya i hamnen här i stan! riktigt roligt var det!  sen åkte vi och firade hans kompis en liten stund innan vi myste ner oss framför en gosig film och tog det lugnt! :))
 
Älskar dig!
 
 

HoppasHoppas!

denna dagen har gått i ett kan man säga, fast det känns ändå inte som man gjort så mycket ajaa, just nu har jag kikat på några avsnitt av PLL  ångrar nästan lite att jag började kan ju inte sluta!!! börjar bli väldigt spännande nu :)) väntar även på att Adam ska komma, vi hinner ju inte ses så ofta nu när han också jobbar sen har pappa och mamma även börjat så har ingen bil heller på veckodagarna, men är väl inte billös så länge till hoppas jag! :D ikväll ska vi bara umgås gå ut och gå en långpromenad, har dock cyklat runt hela staden idag så motion har jag fått men lite till skadar ju inte :) sen imorgon blir det stallet igen och förhoppningsvis mer stall efter helgen! :))
 
denna låt alltså!!!
 

Hemlig morgon!

Godmorgon! 
 
har nyss ätit frukost fixat lite hemligheter till mamma även gjort lite annat hemligt ni får veta ngn annan gång! just nu åskar det som bara den så min trip till stallet får vänta en liten stund. ska ju cykla så vill inte bli heeeelt genomblöt innan jag ridit.. sen idag händer egentligen inte så mycket mer än att städa på rummet då också :)) får se kanske bakar något gott och roligt senare sen. ska ju försöka att bli lite mer nyttig nu när semesterperioden är över, inte för att det varit helt katastrof men ändå. Är ju väldigt gott att ha något gott om kvällarna att smaska på! :))
 
 

Shit happens så att säga....

Då har även denna dag nått sitt slut. var iväg och jobbade en sväng förut fick börja lite tidigare, men vad gör det?! dock hade jag bara ätit frukost så 11h utan mat var ju dock lite jobbigt, huvudet ville inte vara med de sista timmarna... men det gick bra ändå! väl här hemma blev det torsk och ärtor! förut idag så var jag ute och sprang tappade även mobilen i backen så den sprack.... så nu är den inne på lagning och jag har en sketen motorola sålänge.. kul va?!... ajaa shit happens så att säga.... nu ska jag käka vattenmelon och kika på film! ha det bra vänner!
 
 
 

tiden går fort, men massa hinns med!

hallå! 
 
det var ett tag sedan man var inne här nu, men det blir så när man inte har någon egen dator tyvärr.. men nu har jag lånat broderns lite. men från sist jag skrev så har jag hunnit med att jobba en hel del, varit i stallet 1 gång iaf, fyllt 19 umgåtts med min älskade pojkvän slängt ut både tv soffa och matta, framkallat massa bilder lagt in dem i ramar, varit på skara sommarland, shoppat på IKEA och marieberg, åkt båt badat varit i Adams och deras husvagn ätit grillat i mängder, firat Linnéas 18 årsdag jaa och en hel del mer om man säger så! 
fick även 2 jättefina berlocker när jag fyllde år, en av hans mamma med familj och en av honom själv, de ser ni längst upp till höger :))
idag ska jag ut och springa med Isak nu snart sen ska jag iväg och jobba! hörs sen ska försöka ta kort på allt som är nytt också! :)
 
 
RSS 2.0