Dagens Outfit / Facelook


bra film+bra dag!

Hejsan!
otroligt fin dag har det varit knappt blåst llr något och solen värmde huuur bra som helst! låt det fortsätta så nu ! just nu sitter jag i soffan och kikar på THE BIBLE rätt bra serie/film och den handlar om bibeln men den är fortfarande bra! går just nu på ettan.
idag har jag som sagt varit i skövde en sväng får passa på när man kan! köpte en tröja 2bikini toppar (var tvungen) en vårjacka,smycken och lite till stallet imorgon. har inte hunnit tagit några bilder då jag hjälpte mamma med maten så ni får dem imorgon innan jag drar ut mot stallet. ska försöka hinna med båda då fast får se om jag och pappa ska ut och köra och hur lång tid det tar annars får ena stå ändå. ne nu ska jag fortsätta kika på filmen kanske kommer ett godnattinlägg sen;) 
 

i väntan på bussen

nu är jag klar med min minishopping visar allt när jag är hemma igen !:)




new nails

blev fransk manikyr med röda vårblommor på lite gulligt sådär ;)
 

Think I have a heart attack

 
 
 

Sommartid!

Godmorgon för en del kanske jag själv vaknade 07,00 llr juste 08,00 blir det nu ju, ni har väl inte missat att ställa fram klockan? så ni inte missar något viktigt;)  just nu håller jag på och gör naglarna lite vårfina blir fransk manikyr med blommor på ! visar er sen när dem är klara;)  händer idag då? för min del har jag en stallfri dag känns väldigt konstigt men dem behöver vila dem med så jag ska ta en sväng till skövde sen för att se om man hittar ngt nytt och fräscht! men det blir inte storshopping då ja har massa tävlingar inplanerat så ska försöka hålla igen hehe ;) men nu ska jag fortsätta pynta naglarna och lyssna på musik så hörs sen!
 

Hoppbilder 29/3

 
Alla kort är tagna av Alexandra Larsson :)

Dagen som den ska vara

Tjenixen! blev ingen utgång utan istället påskmys med ala familia! men jag klagar inte vi fick ju grillat ! :D as gott premiären också:) 
juste som jag nämde förut har jag även motionerat mina två (små) godingar! jag och Sara tog oss en lååång runda med nikki och vira, snapen med andra ord blev en hel del galopp då underlaget var så pass bra så lika bra att köra man vet aldrig när man inte kan;) medans vi rullade på i galopp så passade vi på att träna på fältsitsen och jag kände att jag skulle tagit hoppsadeln haha! men iaf så var hon riktigt duktig och tyckte säkert det var lite kul också, oerhört skönt var det iaf! 
 
med den andra så gjorde jag likadant fast inte så långt men denna gång blev det hoppsadeln! fyyy satan det var jobbigare än vad man kunnat tro speciellt i hennes gigantiska gångarter trots att hon höll ett riktigt bra trav/galopp tempo men måste erkänna att jag höll i manen liiite hade aldrig gått annars, men när hon skritttade så gick det bra att hålla utan haha! så blev en heeel del rygg/mag&benträning idag.
så ni som tror att bara hästen jobbar där har ni fel om ni inte tror mig så testa detta! ska visa bilderna från igår också men ni får den här att kika på på så länge!
 

Dagen än så länge



precis haft farfar på besök och med sig hade han ett gigantiskt påskägg så skräll han haha! fick även ett lite mindre påskägg från hans sambo som får stå för mitt enda godisintag idag så får resten dela på det stora snällt va?!
har även mockat idag därför jag inte bloggat tidigare sen ridit 2 superduktiga hästar och även haft sits/benträning! berättar allt när jag sitter vid datorn då ska ni även få se gårdagens bilder :)


en riktig stjärna!

hallå!
sitter framför the bible med familjen och mumsar på mango riktigt skönt ändå! har hunnit med en hel del idag också städat pw:at bakat lite och ridit ett grymt hopp pass ! hon tyckte det var skitkul och hoppade det man styrde på! skriver mer när jag sitter vid datorn men kan säga att vi hoppa vattenmatta för första gången också! såå otroligt duktig! ska även rita banan vi hoppade ;)




Malcolm B

 

nyttiga barer+kakor

Hallå! nu har jag varit ute och gått gjort egna proteinbarer/energibarer och städat klart rummet känns riktigt skönt faktiskt :D ! nu ska jag dra mig mot stallet för att fixa gosan för hoppning det ska bli roligt hoppas hon tycker det är lika roligt som alltid men det tror jag allt ! :D ska ta med lite morötter till henne också är ju trots allt fredag;) men medans jag är i stallet så kan ni få en bild på mina nyttiga barer+kakor så kanske ni kan få recepten ikväll ;)
kakorna:
 
Barerna:
Dem är myyyyyyycket godare än vad dem ser ut hehe ;)

some music & hoppning på schemat

Godförmiddag llr vad man nu ska säga;) har iallafall hunnit med att äta frukost städa mitt rum och ska nu gå ut och gå en sväng tänkte jag, måste ut i detta fina väder! sen innan jag åker ut till stallet som det förresten vankas hoppning i, så ska jag påskpynta lite utanför mitt lilla hus, ska också gå till granngården för att se om jag hittar ett par nya ridvantar, mina är ju borta... sen ikväll blir det nog bara mys framför en bra film får se om ngn gör mig sällskap llr inte, ska se om jag får med mig min syster så kanske det blir lite nya kort llr film;))
 
 

påskärringar och glada hästar!

Godkväll! hoppas ni har spenderat varenda timme ute i solen idag!! annars blir jag väldigt besviken på er!! 
 
asså älskar bara vädret just nu huuur skönt som helst ute och i stallet var det hela 11 grader nuså börjar ta form nu!hoppas det fortsätter såhär nu eller vad säger ni?!?! 
 
Idag har jag varit i stallet, varit och hälsat på gammelfarfar med lite påskfirande sen även gått med småsyskonen så dem fick gå påskärringar också!
Red ut med båda idag! började med nikki och red ut själv hela snapen och hon gick mycket bättre utan något krångel alls! så skönt. galopperade en del då det är bra underlag och så härligt väder att galoppera ute i ! så ökade några språng och jisses vad härligt det var och vad fin hon är den tjejen alltså! så go med världens underbaraste personlighet! :) 
Hoppzan fick sig en galopptur hon med dock inte lika lång då dem skulle in rätt snart, men lät henne galoppera på ett friskt tempo utan några större krav idag väldigt skönt att bara kunna släppa lite och låta henne rulla på och sträcka ut benen ordentligt! hon tyckte det var riktigt skönt och roligt då hon gjort något bocksprång haha hör inte till hennes vardag så när hon gör det vet man att hon hon har roligt! :D och det gör hela ridturen bra när hästen är glad! och imorgon är det hoppträning! ska försöka be ngn filma och fota lite får nog fjäska med min syster lite;)  
 
 

Ridpasset igår

red båda igår, började med nikki med ellen och tina. det gick bra lite övertaggad ibland men annars så gick det. Red östermarken med trav bara och vädret var riktigt underbart måste jag säga as varmt och soligt ! :D 
 
med Hoppzan klättrade vi testade även galopp i uppförsbacken vilket hon tyckte var skitskoj när hon fattade vad vi skulle göra! och kämpade på. märks att hon fått mer muskler nu ! sen testade vi jumbobackarna och jag som inte gillar när det går nedför fick bita i det sura äpplet haha ! :D men det gick bra och hon tyckte det var roligt men jobbigt det med :)
 

Godmorgon!

Godmorgon! somnade tidigt igår så orkade verkligen inte blogga då men ska försöka mer idag!  nyss ätit frukost och ska gå ut och gå med mina småsyskon och köpa påskägg till dem, sen blir det stallet igen, får se om jag rider 2 llr 1 är rätt trött i kroppen om man säger så. men nu ska jag fixa mig för att dra ut hej så länge ! :)
 

morgonPW&lyxfrukost

Godmorgon! 
började dagen på bästa sätt genom att gå ut och gå en sväng i morgonsolen,vaknade halv 8 så istället för att somna om blev det en PW as skönt var det gick inte så långt 3 km bara men tänkte gå en sväng ikväll också:)
 
sen så väl hemma lyxade jag till frukosten lite och gjorde en exotisk fruktsmoothie huuuuuuur god som helst alltså! så den ska jag göra fler gånger, blev även lite flingor och ett ägg till;) idag är det stallet som gäller 2 hästar ska ridas tror hoppzan får sig en klättertur idag faktiskt så hon får bygga lite muskler tyckte hon skötte sig rätt bra sist så varför inte;) men medans jag laddar över hingstbilderna får ni en bild på min goda frukost! :D
 

7hingstar och massa fika

Hallå!
hur har ni haft det idag? min har varit fullt upp. var ju i stallet redan vid 9 imorses och kom hem 19,30 så jaa en hel häst dag! men har fått se och lära mig saker som jag inte kunde förut kan jag säga. och så var det väldigt intressant fastän det tog på krafterna tillslut haha;) men för er som inte vet kastrerade vi våra 7 unghingstar idag och en del var mer sammarbetsvilliga än andra kan man säga llr rättare sagt mer hingstiga än andra haha ;) men roligt har det varit och sen bjöds det på väldigt god mat och fika! tog även lite bilder på våra fina djur innan det mindre roliga började för efter såg dem så drogade ut haha...! 
 
red även nikki idag lånade ut hoppzan till en annan då det inte fanns tillräckligt hästar men det var bara skönt att rida en blev lite mosig i huvet ändå. men det gick delvis bra skulle behövt trava på lite till men ska försöka rida ut själv ngn dag och jobba lite i våran takt utan att tänka på andra, kan vara skönt det också :) men annars tyckte jag det gick bra hon var fin när hon fick vara först haha, knasig häst det där ibland;) 
 
sen blev det ännu mera snack om allt och sen fick jag skjuts hem av ellens snälla pappa ! :D
 

Tips för finare hår !

 
Måste bara tipsa er om en jättebra hår produkt! har inte använt den så länge en månad kanske, men iaf jag ha rmärkt skillnad iaf. Mjukare hår mycket mer glans och fina skiftningar i håret och topparna blir inte lika torra! och jag hatar torra toppar! brukar va noga med att klippa bort det isf. men denna produkt använder jag i handukstorrt hår och i topparna/längderna sen för finare glans kan man ta det när man stylat färdigt håret innan man drar iväg på något som FINAL TOUCH ! men använd inte för mycket i torrt hår blir lätt flötigt då, ös istället på när det är handdukstorkat;) !

kastrering på G

Godmorgon! 
idag blev det ingen sovmorgon 7 unghingstar ska kastreras ! så ska träffas i stallet 9 ungefär ska hjälpa mamma att lämna dem på dagis först, så det blir nog en heldag i stallet skulle jag tro, ska rida båda också. gjorde även en riktigt bra frukost som ni ser på bilden:
 
flingor med banan/kanel/linfrö/ingefära &mjölk
sen hallonsmoothie med passionsfrukt i as gott!
sen ett ägg !
 
har även lite tidinställt under dagen också så helt död blir den inte, lite tips från coachen och så ;)!

Våffeldagen+Träning

Godkväll! 
första dagen på veckan avklarad och fort gick det! :) åkte ut till stallet till insläppet ungefär, red en lååång runda med 3 andra goa tjejer. och ÄNTLIGEN kunde vi galoppera ute var ett jäkla tag sen! så nu kan hästarna få jobba ännu mer och i alla gångarter+ att isen bara gick sönder/töade när dem klev på det hur härligt är det inte ! :D 
men iaf så länge nikki gick först så gick hon kanon kändes mjuk och jobbade på bra sen var det just att vara först i början vilket inte var poppis men det gick med lite om och men sen fick hon gå lite extra och mycket fram men sen var hon duktig! :))
 
sen som vanligt på måndagar var det cirkelfys som gällde gick bra men ska öka vikterna ännu mer nästa gång! tog 30kg i knäböj (fanns inte tyngre) sen i kettlebelles tog jag 12kg i båda men ska öka till 14 iaf för 12 börjar bli alldeles för lätt hehe ;)
 
sen för att det är våffeldagen idag så unnade jag mig 2 stycken hemmagräddade våfflor och jag som egentligen inte gillar det tyckte ändå att det var rätt gott ! :)
 

Mar. 25, 2013

Påskhoppet igår-bilder+resultat!

Igår då, dagen började redan vid 07,00, så åkte ut till stallet runt 8 och fixade allt klart innan vi skulle åka. när vi väl kom fram var det bara betala kika lite på vilka som var med, sen lasta ur hästen. red inte fram sådär jättemycket till 50 då vi skulle hoppa 2 klasser så ville inte att hon skulle vara helt död. men iaf 50 rundan var en startklass bara så där fick vi en del stopp men det hade jag räknat med tempot var bra men hindrena var läskiga! fast hon var aldrig dum utan det berodde mest på osäkerhet, men det är inte så konstigt har ju inte hoppat överdrivet mycket sen var det första gången vi tävla. men vi tog oss runt och hon var jätteduktig ändå! 
 
Till 70 sen hoppade jag bara 1 gång på vardera hinder på framhoppningen så hon fick känna på höjden iaf,sen inne på banan visste hon exakt vad som gällde och hoppade av bara farten! hon hade kanonbra tempo och kändes stabil och vi hoppa alla hinder med öronen spikrakt framåt! såå roligt och då var inget läskigt! dock fick vi ett nedslag på sista men jag tog ut vinsten i förskott och släppte henne för tidigt och mycket så hon fick inte upp frambenen tillräckligt, men vad gör det, är riktigt nöjd över henne, så nu taggar vi om till nästa! 

fick även bra på stilbedömningen och bra kritik också så det var kul ! kommer inte ihåg exakt vad jag fick men ngt på 60 sluta det på vet jag:) ! bjuder på bilderna så kommer videon upp lite senare;)
Fotograferna är: Jonna Kindberg, Alexandra Larsson, Johanna Riggmyr och pappa!
 

 

Godmorgon Lovies!

Hallå ! somnade 8 halv 9 igår så ja jag hann inte skriva ngt tyvärr, blev så mätt och trött efter maten haha ! men iaf så ska jag skriva om allt snart efter detta tänkte jag och även visa videon ;) förresten visste ni att jag också finns på VIDEOfyME där lägger jag upp videosar lite oftare än här ;) heter ELIN RIGGMYR där. 
 
men iaf idag är det måndag första dagen på påsklovet as skönt varmt och soligt ute med! så det blir ridning idag också ska ut till stallet runt 1 rida nikki sen får hoppzan en vilodag med lite borstning bara, sen tänkte jag faktiskt putsa lite hehe måste göras! :) medans ni väntar får ni en bild på dagens frukost:
 
havregrynsgröt
kanel/ingefära/linfrö
banan
hallon
ananas
ägg
thé
 

hemma från tävlingen

Tje
natjena! Sitter hemma och väntar på att mina proteinbarer ska bli klara i ugnen så visar er sen;) 
Men är iaf hemma från tävling och stall as skönt att vara klar tidigt! Händer ju inte så ofta. Men iaf hoppzan skötte sig kanon skriver mer när jag sitter vid datorn min syster tog även lite kort och filmade så den ska ni få se;) även nikki fick sig en motionsrunda när jag kom hem:) 

Godmorgon/Tävling

Godmorgon! är redan i stallet för att fixa det sista innan vi åker. körde ävem ut idag gick riktigt bra ändå! juste startar även 12 i första sen 8 i andra så får se hur det går idag sla försöka haffa ngn som kan filma och fota lite:)
så länge får ni en bild på dagens frukost

pälsglans,frukter, dagen i allmänhet

Hejsan! ville bara säga att jag lever, och anledningen till att jg varit lite inktiv här idag är att det varit fullt upp + att jag har mått så jäkla illa hela dagen... blir så trött på det, inte förens nu 22,00 det har släppt lite...... men iaf övningskörde ut det gick bra övade på backningar och fickparkeringar, sen så lyckades jag rida båda 2 och dem gick riktigt bra båda två!  sen så fick H sin svans och ben fixade så nu är hon pälsglansad och fin!  ska ju vara med och hoppa så då blir det film och bilder!! hon har ju inte gjort ngt förut så är första gången så vi får se hur det går som tur är det bara 50 & 70 vi ska hoppa:) ! 
 
och nu ikväll har jag lyckats få i mig en suuuuuuuupergod fruktsallad men nu ska jag sova men först publicera startlistorna:)
 

huskur



Godmorgon! hoppas ni sovit bättre än mig har legat vaken sen 5 imorses då jag haft spyont i magen.. så har inte kunnat stå så därav fick jag byta ut min hotellfrukost mot blåbärsoppa och knäckebröd hoppas de får stanna ! har inte tid att bli sjuk när det är tävling imorgon! !!! menmen vi får se nu ska jag försöka äta så hörs sen! :)


Fredagens favoriter

Påsklov!

shiiit hade helt glömt av att skriva att jag har PÅSKLOOOOV!!  känns inte som de när man var ledig förra veckan förutom 2 dagar haha! men iaf nu har jag ändå en del planerat som ni ser här nedan
 
Annars så hoppas jag att ni gör som jag och kollar finalen i gladiatorerna;)! vet faktiskt inte vem jag håller på gillar båda utmanarna! och favvo gladiatorerna är såklart Hero, Torro, och Prime
 

FREDAG!

Hallå folket ute i kylan ! nyss kommit hem från stallet och duschad och klar as skönt att komma hem tidigt! fick skjuts hem av snälla Ida besök hennes blogg HÄR! 
Red bara Nikki idag så Hoppzan fick stå hon har gått rätt mycket och sen när hon är unghäst ska hon inte gå alla dagar i veckan. men red ut med ida och en som heter Ebba. tog halva snapen med friskt travtempo. Längtar såååå när all is försvunnit så man kan galoppera och när paddocken går att vara i så man kan trimma lite! ;) men iaf kallt som attan har det varit idag men solen lyste iaf så det gör det hela bättre! nu ska jag hjälpa till med maten så puss så länge! 

Godmorning Breakfast

Dag 10. Det här får mig att må bra

oj rätt mycket ändå, bra väder , mina vänner, familjen och mig själv. och sen självklart är hästarna en stor del till det. där ka man släppa allt och bara vara vilket är riktigt skönt ! 
 
vad får er att må bra?
 
 

Dagen-Ridpass-Ananas

Hallå ! hemma igen i min underbara säng ! skolan idag gick snabbt och enkelt först engelska sen svenska som det bara var att sitta och lyssna på + anteckna lite;) sen så cyklade jag till stallet som vanligt och jiiiissses vad det ska blåsa stod nästan still !! lite bättre var det på hemvägen iaf. men iaf Hoppzan fick en lugn tur med skritt och trav bara eftersom vi galopperade rätt mycket igår, och med den andra damen blev det snapen rundan och hon skötte sig var lite när vi skulle svänga ner i skogen bara sen så gick hon, hade även sporrarna på så då gick det lite bättre :) nu ska jag bara gotta i mig ananas och ta det lugnt ! 
 

happy thursday!

Godmorgon sovit gott ?  inatt har min säng varit heeeelt underbar! för er som undrar och att gå upp idag stod inte på planeringen.. tyvärr men 1 dag kvar sen looooooooooooooooov! 
 
idag går jag i skolan till 1 vet inte vad vi gör ngt np prov i engelska tror jag sen på svenskan får vi se:) men ska rida båda idag hoppzan får sig en skrittrunda då hon jobbade så bra igår så kan tänka mig att hon har lite träningsvärk idag, och nikki ska gå långt idag! så börjar med henne :) har gjort lite tidinställda som kommer ploppa upp under dagen :)
 

Allt om mig och mina hästar

Fick denna fråga för etttag sen :
Kan inte du lägga upp videos när du rider ? 
Eller ta lite mer bilder ? 
Börja läsa din blogg nyligen och fasna deräkt :) 
Men vem är de du rider är han din ? vart står han ? vad sattsar du mäst på? kan du skriva ett inlägg om dig och din häst ?:) 
För dom som kanske nyligen kom in på din blogg och undrar?:D
 

och visst det är klart jag kan göra ! tänkte börja med det nu och berätta lite vem jag är och så blir det för långt delar jag upp det i 2 delar ;)
 
Men som sagt mitt namn borde ni kunna och jag är 18 till sommaren och bor i mariestad,vilket är en väldigt trevlig stad på sommaren iaf. förutom skolan då så håller jag på med hästar en heeel del på min fritid närmre bestämt 6-7 dagar i veckan, stället där jag rider heter pilagården och ligger alldeles intill Berga kyrkan påväg mot hassle, det är ett sk företag jag rider i med ungefär 20 hästar uppdelade i 2 stall. Men dem som är under mitt ansvar är Nikki och Hoppzan. båda 2 är unghästar Nikki är 5 och Hoppzan är 4. Jag har planer att tävla båda, har inte ridit hoppzan sådär jättemycket en halv månad ungefär men det går framåt och hon är huuur go som helst att sitta på! och en väldigt ärlig häst så går hon inte som hon ska gå säger hon till att jag gör fel, vilket är bra då lär man sig hur man ska göra sen. (hoppzan på bild nedanför)
 
Sen har vi nikki, henne har jag startat med 2 gånger i dressyr som jag även kommer satsa på med henne (hoppzan blir nog liite mer hoppning) då hon ej får hoppa pga gammal skada. men hon går fint där med om hon är på bra humör, kan ju säga att hon är vääääääldigt speciell och dagarna kan variera ena dagen huuur fin och go som helst andra dagen är det bara motigt. men det går bättre och bättre och jag har lyckats komma på henne rätt bra så det är bara att fortsätta! sen är hon jättemysig att hålla på med och gosa med sen älskar hon att bli kliad bakom öronen och under magen! Eftersom hoppzan är till salu så ska jag satsa på henne i både hopp och dressyr så länge hon finns kvar hos oss, nikki ska jag fortsätta med dressyren så länge jag bor kvar här :)

markarbete/hoppning - resultatet

Hallå nu är jag hemma igen från stallet ! precis duschat och lite så:) hoppträningen gick över förväntan om man säger så hon tyckte det var skitkul och gav ifrån sig världens bock efter första hindret vilket jag inte var med på haha ! men det är bara positivt. hon var pigg och glad framåt nästan lite föööör pigg ibland! även jag fick mig en del träning kan jag säga! vi hoppade studs (som ni ser nedanför) och gjorde det åt båda varven några gånger tills det kändes bra, sen så slutade jag när vi var som bäst! och med mig hem fick jag en trött och väldigt nöjd häst. 
så nu taggar vi om till påskhoppet på söndag :)!

Dagens Bild

Dag 9. Mitt största intresse

 Det tror jag dem flesta vet redan, hästarna såklart det är dem jag vill satsa på mest och har roligt med! händer ju som sagt alltid något nytt när man är ute på en tur eller tar en sväng i paddocken. tidigare så hade vi även hundar 2 st golden retrivers som vi även ställde ut och tävlade med, men pga småbarn så var vi tvugna att sälja dem och inte för att dem var dumma utan världens snällaste hundar! utan för allergi. sen har jag väl haft intresse för foto/redigeringkläder,smink,hår osv...  så de och hästarna
 
 

2013-03-20

Godmorgon ! 
 
har nyss ätit frukost samma som igår och en macka så tyvärr får ni ingen frukostbild idag ;) usch fy blä på vädret det är min dagliga diss idag vart tog solen och våren vägen ??? ne nu är jag så trött på snö så ursäkta mitt gnällande på det haha :) 
onsdag idag = lillördag!! så ikväll blir det en god fruktsallad framför något bra program, måla mina små naglar också dem måste också bli lite pyntade ;) idag är det specialidrott också hoppning/markarbete då hoppzan ska med ! hoppas hon sköter sig idag, men det ska bli kul och se förväntar mig inget som vanligt haha , slutar även 12,20 och specialen börjar 15,00 .. surt va men hinner ju ut och hämta henne iaf :) lite tidinställda kommer också komma upp under dagen och en del tips som jag tänkte lägga in nu ;)
 
 

hästarna fixade och en tisdagskväll

sådär nu är jag hemma igen ! 
 
inväntar THE FOLLOWING !! så  bra serie så tipsar er att sätta på 4an nu klockan 9 om ni vill ha en rysare innan ni somnar ;) 
 
men iaf dagen då vad har hänt, jo först skolan lite halvlagom segt gjorde inte så mycket egentligen NP läsförståelse i engelska som tur var det bara en övning! sen så sluta jag ju 3 så direkt ut till stallet, och och fixade hoppzan så hon har en ren och fin svans tills imorgon, sen blev hon även nyfriserad! glömde ta kort men ska försöka ta imorgon!  sen när ellen kom så red vi ut på tina och nikki jädrar vad det blåser ute ! menmen hästarna skötte sig delvis lite krångel ska man väl inte undgå? haha hästar säger jag bara alltså, menmen sen tillslut gick det bra och framåt! :) 
och nu ska jag sitta ochfinslipa mitt inlägg om mig själv och hästarna så jag har inte glömt ! :)
 

Dag 8. Sporter jag gått på genom tiderna

ojj har inte gått i så många sporter ändå, började rida när jag var 6 på knatteridning i lidköping där vi bodde då. sen har jag fortsatt med det. när jag var runt 7,8 kanske började jag med gymnastik och höll på med det 1 år kanske, sen har det alltid varit hästarna :)!
 

Godmorgon Tisdag!

Godmorgon på er ! hoppas ni sovit gott och inte drömt massa mardrömmar, för det har inte jag utan har sovit riktigt gott så när klockan ringde imorses var det väääääldigt svårt att stiga upp haha, men så är det nog för dem flesta ;)  
 
jaa vad har denna dagen att bjuda på då ? jo först skolan... slutar 3 usch fy blä på den sen så blir det stallet direkt efter för en ridtur på nikki, sen ska jag tvätta hoppzans svans+ben så dem är fina till träningen imorgon + putsa sadeln för tränset gjorde jag igår. och ikväll blir det hemmamys framför the following och halv 8 hos mig ! sååå glad att den börjat igen speciellt nu när farmen är slut.. :) och juste sen ikväll kommer även min presentation också! :) men nu en bild på dagens frukost:
 
fibergröt
kanel/ingefära/linfrö
hallon/banan
en klick jordnötsmör

svar på tal och alla träningar !

 
Hallå ! som vanligt har jag bäddat ner mig i sängen med thé framför Dicte såg familjen annorlunda också, sååå mysigt program alltså älskar säffle familjen ! :D
fick förresten en fråga om jag kunde filma när jag rider just nu är paddocken sådär men när den är i funktion igen ska jag försöka, men bilder kan jag bli bättre med ! sen var det om jag kunde skriva mer om mig och mina hästar jag rider och varför osv.. och det kan jag självklart fixa ! och det kommer upp imorgon eller på onsdag ! 
 
men iaf efter skolan idag drog jag till stallet och red Hoppzan med en annan tjej som är där på praktik som även har med sig sin häst. riktigt snäll och go var hon iaf ! Red snapen runt idag med och det gick jättebra för båda och hoppzan lyssnade bra och gick jättefint ! :) 
 
Sen åkte jag ner till friskis och körde ett styrke/fyspass med mamma och moster kändes kan jag säga så träningsvärken imorgon lär va go! det var mycket fokus på rumpa ben och mage idag vilket är mycket roligare att träna ! :)
 

Dag 7. Min närmsta vänner.

Mina 2 allra närmsta är karro och Linnéa dem vet jag att jag kan berätta allt för utan att det sprids eller blir massa skitsnack runtomkring vilket man inte kan med många, 2 otroligt bra tjejer! <3
 

Dagens frukost



linfrö/kanel/ingefära
vaniljyoghurt
banan
all bran
hallon


Mondays

Hallå ! måndag igen ny vecka och nya möjligheter llr vad är de man säger ;) dock så vaknade jag med världens huvudvärk och magont så stanna hemma en stund men nu är det bättre så ska snart bege mig till skolan, har iofs hål nu så inte så bråttom. slutar kvart i 2 sen blir det stallet för lite ridning sen cirkelfys med mamma ikväll ingen aning hur man ska orka men det går nog på ngt sätt haha ! bra väder ute idag också så det gör det hela lite lättare ;) 
 
hoppas eran dag blir bra hörs sen !
 

Söndagens Favoriter

 

köra bil och ridna hästar

Sådär nu är jag hemma igen framför tvn i sängen haha ! men som sagt jag tog mig en sovmorgon en lååång frukost bus med syskonen sen övningkörning, fick faktiskt köra våran stora bil med 9 säten lite annorlunda att hålla koll på allt men riktigt roligt ändå! sen så åkte jag även till stallet. red nikki med sara och stina tog ner till sjön och hon jobba på bra trots några vändor i luften så tråkig att rida när det blåser så då har hon mer fokus på allt annat, men på ditvägen gick det bra. 
sen var det hoppzans tur red med Elin snackade massa skit om killar och allt annat haha ! tog runt snapen så dem fick trava på ordentligt och det gjorde dem båda två, och jag var helt genomsvett nästan för att jag var tvungen att hålla mig fast så, för i den gången och den farten ja då är det jädrar i mig inte lätt haha ! 
Sen fick jag köra den lilla bilen hem gick bra det med nu är det bara körkortet som fattas! :)) ne nu ska jag fortsätta kolla på Johan Falk och blogga om något roligt ha det kanoners så länge !

sunday without sun

Godmorgon/förmiddag !  tog en lång frukost med familjen sen lite mys med dem minsta kvalitetstid som det kallas;) 
just nu fixar jag mig för att åka ut till stallet och rida får se hur jag lägger upp det sen egentligen lust att rida ut med båda men får se ;) ska iaf övningsköra ut dit igen hihi bilfärden blir så mycket roligare då och inte lika långtråkig ;) sen ikväll är det johan Falk som gäller. så ha en bra söndag så länge ! 
 

ny bil och heldag i stallet

Hallå ! 
som jag sa igår har jag varit i stallet hela dagen i princip var där från 08,00-18,00 typ så jaa det blev en del;) men kul har det varit var ju där och mocka imorses och vi blev klara rätt snabbt sen var det höpåsar som sega ner oss lite hehe, dansade även lite vals och annan dans medans vi greja måste ju liva upp stämningen lite ! 
 
sen så red jag lillemann en stund för att kunna hjälpa stina lite men sedan så bytte vi så jag fick tillbaks min älskade hoppzan igen, red en bra bit hela snapen men det var bara bra såhon fick trava lite men imorgon blir det nog paddocken llr hagen. 
 
sen red jag och sara ut på nikki och sica gick bra för båda och nikki bus var jätteduktig sen så när jag blev för jobbig hoppa hon och gjorde nästan en 360 i luften knäppa häst men sedan gick hon bra igen haha ! , det sluta med att jag och sara satt och as garva för det såg så roligt ut haha ! och sen har jag övningkört till och från med den nya bilen! myyycket skönare att köra diesel och roligare, en aning bättre drag i den och denna gillar inte att köra sakta haha ! ;) lägger upp en bild här nedanför. och nu ligger jag i sängen framför tvn ;)
 

Fredag, och mumsigt tips!

tjenixen ! ligger just nu framför tvn och mina gladiatorer i sängen med ananas nyttig choklad (säger senare vilken) och thé haha ovanligt va ??? 
 
dagen har bestått av lite allt möjligt först var jag och handla med mamma sen så åkte vi och köpte en ny bil ska ta kort på den så ni får se, och den är nåågot snyggare än den gamla så blir kanon när jag får mitt körkort sen;) ,) ;) 
sen så har jag varit ute och gått lite kände att det behövdes, sen tacomys med familjen och tacos som är bara såååå gott llr jag äter typ bara salladen men ändå ! :D 
imorgon så blir det stallet från 08,00-16,00 ungefär så ja ska försöka fixa lite tidinställda sålänge ;) men just min nyttiga choklad är denna på bilden!  med steviasocker smakar exakt som vanligt llr ahh nästan myyycket godare ! sen är det bara naturliga råvaror vilket är kanon ! så perfekt för er som vill vara nyttiga men ändå ha lite gott när den onda tjejveckan är kommen haha ;)

Dag 5. Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen.

AUSTRALIEN! 
 

svar på tal !

fick en fråga om vart jag köpt nagellacken och dem köpte jag faktiskt på willys för 10kr styck ! så en riktigt bra deal ;)

NEW IN

har nu suttit och fixat lillasysterns naglar hon ville ha röda med lila hjärtan på så det fick hon så resultatet blev la såhär  passade även på att köpa några nya nagellack till mig själv ett rött och ett ljusrosa  var bara tvungen haha !:D

 

Dagens Face

jaa såhär ser jag alltså ut idag ha en kanon fredag för det ska jag ha ! :D

Morning Lovies!

Godmorgon! 
som sagt jag tog mig en sovmorgon till halv 9 hade tänkt gå upp 8 menmen haha ! idag är jag ledig och nu snart ska jag med mamma och handla lite sen blir det stallet och ikväll blir det tacomys à la familia sen gladiatorerna sen farmen finalen !!! :D måste se bara haha! men lägger upp lite bilder på dagens face också :)
 

Svarta med blommor på

Nu 'äntligen har jag tagit tummen ur röven och fixat mina naglar, blev svarta med silvriga blommor på tyckte det var lite gulligt  ;)
 

Thursday-Hästar-Skolan-Allmänt

Godekvällen! bra dag ? 
min har varit till och från sååå otrligt trött haha! hade 2 lektiner och satt kvar i skolan lite för att göra klart lite grejer riktigt skönt att få det gjort! sen så blev det stallet, Hoppzan fick sig en uteritt var ett tag sen nu och såå duktig var hon, gick bra från början till slut hon lyssnade kanon i alla gångarter och traven blev bättre därute. tror även att hon tycke det var lite roligare att vara ute än i paddocken då öronen var framåt hela rundan ! 
 
sen med nikki red jag ut med Ellen och Sica, hon var riktigt duktig hon med, har även märkt att jag blivit starkare i sitsen och orkar sitta kvar när hon gör något (när jag sitter ner alltså) så det är roligt allt blir så mycket lättare då! och trots hon var brunstig så märktes det inte idag! så skönt att sådana dagar också finns haha ! 
 
så en lyckad hästdag iaf imorgon är jag ledig såååååååå skönt så det blir sovmorgon och morgonpromenad med mamma och städa innan stallet. 
 

Godmorgon!

Godmorgon ! 
ska börja fixa iordning mig lite inför skolan men tänkte passa på att blogga lite också. slutar 1 så det är rätt skönt sen ut till stallet för att släppa in dem funderar på att bara rida 1 så jag kan putsa lite sen också men får se skulle var rätt skönt då jag är as trött i kroppen för tillfället så en lugn tur i skogen skulle sitta på sin plats, tror att hoppzan ska få sig en sådan tur  :) varit i paddocken alla andra gånger så. 
 
men men först skolan först engelska sen svenska... taggad till noll så jäkla skönt att vi är lediga imorgon! då blir det pw med mamma sen stallet :)
 

Dag 4. Såhär ser jag på mig själv.

Jag ser mig själv som en glad rolig bra tjej som har den bästa humorn ! ne men jag är för det mesta glad och försöker se positivt på allt men ibland har man ju sina dagar det har nog alla tjejer haha ;) sen så är jag jäkligt viljestark och stark som person i helhet och är inte rädd för att ta konflikter eller stå för det jag säger/tycker. och är det så att folk misstycker och inte gillar den jag är så fine jag klarar mig utan. det är som man brukar säga ''DEM FALSKA FÖRSVINNER, MEN DEM ÄKTA BESTÅR'' och det tror jag stämmer helt ! jag gillar även utamningar och att vinna kan vara en jädrigt dålig förlorare beror på vad det gäller. sen är jag en hästtokig tjej som satsar på att komma långt, även ser jag mig som en bra vän så hoppas mina kompisar tycker likadant! 
vill även prestera bästa möjliga när jag gör något så har väl en aning för hög prestationsångest llr vad man kallar det. Ja det är väl typ mig glad snäll envis sprallig vild och galen (ibland) men även mysig go tjej det är väl så jag ser på mig själv ungefär :)
 

Dressyrpass och favoritprogram!

hallå ! har varit en både seg och full dag, skola sen rast och sen var det specialidrott. Red Finbar såå gosig häst det där och han har blivit riktigt duktig också ! när jag började rida honom så kändes det rätt så hopplöst men nuså börjar det komma bara i galoppen jag tycker det är lite svårt då han blir lite starkare och gärna vill springa snabbt + att han är något svagare där men det kommer bättre har det blivit men inte där än;) men iaf nu tycker jag vi lyfter fram highlighten i ridpasset, och i skritten+ traven var han riktigt fin och han jobbade på kanon så den känslan var bra! tränade även på rida rakt på kvartslinjen och hitta våra hjälper + ramen på hästen sedan red vi även skänkelvikning men det var mer åt öppna hållet , men det gick bra vänster var vi något bättre i :)
 
och nästa vecka är det hoppning/markarbete så får se om jag har med mig hoppzan llr inte :)! men nu ska jag kika klart ''Mia på Grötö'' 
 

Insporation photos

behind the scenes

hallå därute ! back in school och rutinerna är som vanligt igen, fast har sovmorgon alla dagar som är kvar och så är jag ledig på fredag så ja rätt skönt ändå ! :) + att jag slutar 1 imorgon med så ska väl inte klaga egentligen:)
 
just nusitter jag i skolan och har hål igen.... till kvart över 2 sen specialidrott ja det ör onsdag igen som ni vet, är dressyr också ska nog bli riktigt roligt förhoppningsvis. otur nog så kunde jag inte ha med mig egen idag hade chaufför men dock ingen bil men det går nog ändå.  ne ska hitta ngt roligare att skriva om så hörs sen ! 
 

 

mysdag med bästis och häst!

Har haft en helt otroligt bra slut på ledigheten ! cyklade ner till stan runt 11 tiden för att möta upp linnéa för fika och massa prat, vi satt i 4 timmar och bara pratade! snacka om att vi inte pratat ut på länge !! testade även strögets toast as god var den ! sen blev det en chokladboll till efterrätt vi var så sugna båda 2 haha ! :D men vi hade det hur trevligt som helst, så synd att vi inte kan göra det oftare men det ska vi försöka ändra på! 
 
sen runt 3 tiden cyklade jag ut till stallet och red nikki kan summera det såhär: 2 PMS tjejer ute på tur= mega dålig kombo, hon är ju brunstig och jag är la i samma fas kan man säga fy vi vart nog arga på varann men det sluta bra iaf och båda fick jobba som bara den fast mest hon då och hon var duktig ändå haha !
 
eftersom jag hade en sådan huvudvärk sen så gick jag och hoppzan på en PW och hur mysigt är det inte jättegosigt, sen på hemvägen så var det jag som fick jobba istället då hon tog lååååååånga och snabba steg och med mina pytteben fick jag halvspringa bredvid haha men det är ju bra så vi får upp tempot lite;) 
bjuder på ett litet collage från dagen också :)
 

Fikamys med bestie ♥







Hoppzan-bilder !

Allt från igår!

Godmorgon ! 
orkade aldrig blogga igår kom hem 8 somnade halv 9,9 igår så ja och det behövdes kan jag säga! :)
 
men iaf igår så åkte jag ju och fixade fracke, sen efter det åkte jag direkt till stallet för att rida både nikki och hoppzan. red hoppzan i paddocken och nikki i en hage där (trodde inte att paddocken gick) men det gick bra med båda N var väl lite sådär tjurig när hon fick jobba men hon är ju brunstig med så kan bero på det också annars så var hon duktig. 
 
Med hoppzan gick det kanon även hon blev arg på mig när hon fick jobba sen gick hon klockrent i galoppen och då kom ett bocksprång då hon tyckte att hon jobbat klart haha ! lite kul ändå, men tränade på vänsterfattningarna mest då det är dem hon har svårt med och det gick några gånger efter lite om och menhaha tog även lite bilder så ni kommer få en liten minibildbomb här snart ;)
 
sen var det cirkelträning med mamma vid 6 och moster var även med, gick bra det med extremt trött var jag iaf när jag kom hem !
 
idag ska jag ner till stan vid 11 och träffa linnéa för en liten fika och gott snack men bloggar om det senare ! här får ni en sneak peak på bilderna iaf :)
 

Dag 3. Mitt drömresemål.

Det är enkelt har egentligen massa eller iaf inte bara 1 utan 3,4 , det första är 
 
Australien
där ha jag ändå varit förut och vill llr SKA  åka tillbaka ! 
 
Italien- såklart älskar det landet bra mat fina utsikter/stränder och folket där nere är väldigt snälla dem jag träffat på iaf ;)
 
sen så har vi Hawaii och Florida 2 ställen jag alltid velat åka till varför vet jag dock inte bara vill !

hatt & frack

Hallå på  er ! 
 
haft en liten roadtrip nu på förmiddagen med ett gäng tjejer! vi skulle åka och hyra lite frackar och hattar inför utkastningen och alla hittade en varsin så nu är vi snart redo ! just nu så är jag redan ombytt igen och ska bege mig mot stallet för lite ridning ska försöka hinna med 3 idag lillemann nikki och hoppzan ;) sen ikväll är det cirkelfys med mamma som vanligt så det ser jag fram emot kan behövas, sen så är det slut med äta vad du vill dagarna så nu jäklar är det stenhårt som gäller, men mer om det senare ! har några tidinställda också så bloggen inte blir heeelt död ;) men puss och hej ! 
 

min söndag i bilder

Dag 2. Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.

Denna var lite tuffare, men det är mååånga personer som jag lärt mig en del utav och hur jag ska vara , men måste säga att min familj mamma och pappa har haft stor påverkan trots allt dem som uppfostrat mig, sen lär man sig under livets gång hur man måste bete sig mot vissa personer och varför även i olika sammanhang.
 

Sunday & Tävling

hallå! hoppas eran söndag varit bra ! för det har min varit övningskörde ut till stallet och det gick kanoners verkligen så otroligt roligt att köra ! :D sen så red jag nikki blåste som bara den men vi tog oss runt en liten runda var dock total isgata så man fick ta det lilla lugna men det gick bra och hon var superduktig trots hon är brunstig nu men det var inga problem så undvek att stanna bara då hade vad som helst kunnat hända !  
 
sen runt halv 1 så åkte jag med ellen när hon tävla sviiinkallt men det var det värt och dem var jättefina och duktiga ! och resultatet böev över förväntan så det var bra ! har tagit massa bilder så ska lägga in dem så ska ni få se några ;)
 
 

sun is up

Godmorgon folket ! är redan påklädd och klar för att dra ut till stallet och målet är att rida båda hästarna innan vi ska åka klockan 13,00 ellen ska tävla i karlskoga och jag ska med som support/fotograf såklart haha ! :D så ska försöka blogga från mobilen och filma massa också ! men nu vet ni vad jag gör så bloggar säkert från bilen när allt är klart men bjuder på en riktigt party låt solen lyser ju ändå idag !
 
 
 

ROBIN STJERNBERG

Stort jättegrattis till Robin som vann melodifestivalen med låten YOU ! riktig bra låt var det också och en kanon artist ! så alla ni som inte lyssnat än så lyssna nu!!
 

SATURDAY

 
hallå ! precis lagt mig i sängen med ananas och jordgubbar + vatten + mörk choklad är ju trots allt lördag :))) kollar förövrigt på melodifestivalen som duger så nu röstar vi fram Anton Ewald !
 
har förresten varit på kalas em/kväll firade min kusin som fyllt 19 ! blev lite tjöt med släkten och så som det brukar bli haha men det är alltid roligt ! :) ikväll ska jag fortsätta ligga i min säng för imorgon bär det av till karlskoga med Ellen ! 
 
Red även Hoppzan förut och var och klättrade och hon var superduktig ! första gången och kämpade kanon och hon var superfin när vi red hem också ! såå skönt när det går bra ibland med är som en riktig egoboost och man blir superdupertaggad ! 
 

Dag 1. Lägg upp en bild på dig själv + 10 fakta

 
jag har en jäkla bra humor
 
Hästtokig
 
Enorm vinnarskalle
 
älskar att träna
 
hatar att förlora
 
äter hellre jordgubbar+ananas än godis en lördag
 
är mer för hemmamys än att festa
 
gillar långa promenader
 
har alltid varit envis
 
gillar att bestämma
 

Mini Shopping !

Beställde lite nya sportgrejer från en klasskompis förra månaden och igår fick jag dem !! 6-pack trosor har faktiskt på mig ett par nu as sköna faktiskt ! sen en rosa sportbh var bara tvungen att ha en till,måste ju ha ngn att springa i i sommar och på italiens stränder hehe ;)))) ne skämt åsido men här får ni en bild på dem iaf, allt kommer från  
n e w  b o d y

Dagen i ära

Godmorgon ! precis fixat mig lite frukost och ska ta och kika på dem missade ponnyakuten programmen missar alltid ! haha har nog 2 missade redan :(( tog mig en sovmorgon också och sov till 9 rätt skönt och vaknade bara 2 gånger inatt också ! 
 
dagen ser ut ungefär såhär:
 
 

blogglista+ hero

Tänkte köra med en sådan där blogglista för omväxlingens skull men jag startar imorgon med den;) måste säga att jag även träffat gladiatorn HERO som var med på våran uf mässa den ni !!;)

 

Dag 1. Lägg upp en bild på dig själv + 10 fakta

Dag 2. Berätta om en person som haft stor påverkan till vem du är idag.

Dag 3. Mitt drömresemål.

Dag 4. Såhär ser jag på mig själv.
 
Dag 5. Berätta om ett tillfälle du skulle vilja uppleva igen.
 
Dag 6. En sak jag älskar från min garderob.
 
Dag 7. Min närmsta vänner.
 
Dag 8. Sporter jag gått på genom tiderna
 
Dag 9. Mitt största intresse
 
Dag 10. Det här får mig att må bra
 
Dag 11. Betydelsen/Anledningen till mitt bloggnamn
 
Dag 12. Något jag ångrar.
 
Dag 13. Något jag måste hinna innan jag dör.
 
Dag 14. Gamla bilder på mig.
 
Dag 15. En bild på mig och min bästa vän/vänner.
 
Dag 16. En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
 
Dag 17. Mina mellannamn och vad jag tycker om dem.
 
Dag 18. En låt som får mig att gråta.
 
Dag 19. Det bästa TV/Dataspel jag någonsin spelat.
 
Dag 20. Alla mina hår färger.
 
Dag 21. Min favoritplats.
 
Dag 22. Något jag förut hatade men lärt mig att älska.
 
Dag 23. Något jag inte klarar mig utan.
 
Dag 24. Min tro om vad som händer efter döden.
 
Dag 25. En låt som alltid får mig att må bra.
 
Dag 26. Någon jag vill byta liv med för en dag & varför.
 
Dag 27. Någon jag älskar.
 
Dag 28. Något som gör mitt liv värt att leva.
 
Dag 29. Största rädslan.
 
Dag 30. Berätta om ett mine från en resa.
 

 

Min fredagskväll

ja såhär har jag spenderat det i sängen med jordgubbar och ananas och lite choklad framför farmen och gladiatorerna:) MUMS!

Dagens Outfit + videofy?

sådär nu är jag färdigfixad och rummet är färdigstädat as skönt så slipper jag det när jag kommer hem sen.. inget man vill göra en fredagskväll ;) tycker alla ska kolla in min videofy också heter Elin Riggmyr där ;)

men iaf slänger upp lite bilder på outfiten också !

Klart bästa skolfrdagen

Godmorgon ! har världens sovmorgon till 12 så ska hinna städa mitt rum innan tänkte jag och packa väskan till stallet :) 
kom hem sent igår så orkade inte blogga så mycket som ni kanske märkte menmen skolan och stall tar verkligen på en ! red iaf Nikki igår med Ida och Stina gick bra dock så är hon så jäkla dum när man rider med ngn så hon bråka i början och vägrade gå först... ! men sen så när jag väl var först så var hon duktig och gjorde det man bad om  så detgick bra ändå :) sen åkte jag och köpte jordgubbar åt mig och mamma är såååååå beroende alltså AS GOTT ! :D  
 
ne men nu måste jag ner och städa bloggar från mobilen idag ska ju till skövde med skolan !
 

Frukost !

jordgubbar till frukost as gott ! det är nog den nya absoluta måste de och ananas känner sig fräsch också! :D
idag är det skola slutar 1 sen blir det ut och rida sen hem och fixa iordning rummet lite sen såklart farmen haha ! händer hos er då?






HOPPASS!

Hoppade förut på spidrotten var riktigt roligt! hade dock inte med mig egen häst idag så red Finbar fast han är ju go så det gjorde inte så mycket, han har blivit riktigt duktig ! och var jättefin. sen så är var jag dock lite osäker på honom men inte så konstigt har inte hoppat ordentligt sen sist vi hoppa och det var ett tag sen! 
menmen tyckte det gick bra ändå ! har ritat upp banan här nedanför också :)
 

tjoheeej äntligen kväll !

tjenixen! 
 
halvdålig bloggning dessa 2 dagar men det har sina förklaringar;) ne men igår så var jag kvar i skolan till halv 4 och sedan drog till stallet och kom hem halv 8,8 så var lite seg då, sen idag började jag 8 missa min sovmorgon buhu...! men det var rätt lugnt vi hade våran festival som sagt och jag och ebba + dizan klippte gubbar och hängde runt hela skolan blev lite fint sådär haha ! sen gjorde inte vi så mycket mer än gick tipspromenad och lyssna på dem andra som hade föredrag ytterst segt vissa lägen.. sen så bjöds det på dans teater och andra roliga framträdanden haha kommer leva på det lääänge ! :D 
 

halloj!

sitter i skolan och gör inte ett skit har specialidrott snart så väntar på att den ska börja! och ridpasset igår gick bra skriver mer hemma sen ! heeej så länge ! :)
 

new in pink







godmorgon

sovmorgon idag och har det hela veckan as skönt ! men nyss ätit frukost som vanligt och sitter och målar naglarna haha jaa man får ju passa på !
idag är det stallet som gäller och skola då har egentligen inga riktiga lektioner utan ska fixa för vår festival imorgon :)
juste glömde visa er surpricen så här får ni den ; presenten som ida och dizan fick:)




kvällsmusik

tar och säger Godnatt med denna grymt braiga låt !
 
 
 

Knockdhu 4/3 2013

Red ut med Ellen & Tina förut, gick bra för båda tyckte jag ! och nikki var duktig hon också tror hon hade lite träningsvärk från igår haha ! men det är inte så konstigt isf. men iaf så var hon duktig och gick bra och även i galoppen utan att dra iväg, dock tyckte hon att jag var lite väl jobbig, men hon jobbade på ändå ! 
 
imorgon blir det båda Hoppzan och Nikki hoppas verkligen att magen är med mig annars lär det bli tufft haha ! 
 

HEMMA!

hallå där ! 
nyss stigit ur duschen och har lite inpackning i håret men ska ta och skölja ur de nu tänkte jag:) red bara nikki idag haft så oerhört ont i magen hela dagen spykänsla verkligen så tar båda imorgon istället:) men berättar mer om hur det gick sen! :)

lovely monday

Tjenatjena! snygg bild här nedanför va ?? gör denna måndag en aniiiing bättre kan jag säga :D 
men idag skiner solen och jag sitter i skolan har tyvärr världens hål men snart lunch och sen blir det stallet och rida dem två små töserna får se vilket humör dem är på :) paddocken går ej att vara i skit på den menmen är det sådant här väder så funkar det  ;) ikväll är det farmen och familjen annorlunda som gäller ska FÖRSÖKA städa mitt rum också haha annars får det bli onsdagsnöjet.... :) men ha de bra så hörs vi senare sen puss! 
 

boostar min morgon !





boostar min morgon!

Svävande häst !

Hallå ! 
har inte orkat öppna datan när jag kom hem haha men var hemma halv 7 igen menmen sen så var jag inne och åt och prata med familjen och gjort lite annat ;)
 
men iaf var ju med Stina och hjälpte henne på tävlingen gick kanon i 80 , 70 gick sådär tog även en del fina bilder ska bara lägga in dem i datan nu ;) sen så red jag min godingar hoppzan fick det bli paddocken för gick bra från början till slut tränade på lite allt möjligt och hon lyssnade riktigt bra och gjorde fina fattningar, höger satt perfekt men vänster fick vi allt jobba hårt för men det gick även där:) 
 
och med Nikki red jag en halvlång runda i skogen tänkte att hon skulle få ta en lugn och inte så jobbig runda då hon jobbat så bra det senaste, men så var det så att hon ville jobba så varför inte utnyttja det och hon gick så jäkla bra svävade fram hela tiden och ja ni skulle sett så fin gjorde precis det man bad om och formen var kanon och hon fick under bakbenen så otroligt bra vilket gjorde att hon kunde gå ännu högre & finare + att hennes framben/bogar kom fram ordentligt och dem stegen alltså går inte att beskriva hur härligt det är ! sen så drev jag och höll ihop lite extra i galoppen för att se vad som hände resultatet blev större + luftigare galoppsprång! Fina häst alltså ! :Dkanske beror på det otroligt fina vädret ?? :)
 Nikki (T.V) & Cricket (T.H)
 

1klar 1 kvar

precis ridit lilla hoppzan och det gick kanon red i paddocken och öva fattningar och hon var fin redan från början men hon tyckte jag var lite jobbig men ajaa berättar mer hemma sen !




dagens planer + morgonmusik

Godmorgon på er! jag är redan färdigombytt och ätit frukost så nu är jag redo för dagen ! idaag blir det stallet hela dagen i princip nu på förmiddagen ska jag med lill Stina ut och hjälpa henne när hon tävlar och även ta lite kort också ! :D älskar att fota i detta väder också :D:D ! 
sen ska jag ut och rida mina 2 godingar funderar på en lång uteritt med nikki faktiskt men får se hon skötte sig så bra igår så det kan hon vara värd :) men bloggar från mobilen sen ! 
 
 
 

Gosiga hästar !

Red ju som sagt båda förut och började med Hoppzan i paddocken och det gick kanon eftersom hon var rätt pigg så skrittade jag och direkt efter galopp och det gjorde att jag slapp tjafset o traven i början sen blev hon mer rörlig i musklerna och lösgjord sen gick hon myyyycket bättre i traven också ! så det är något jag kommer fortsätta med jätteduktig var hon iaf ! puschade lite extra i galoppen och det resulterade större och luftigare språng! :D
Red även nikki i paddocken hon hade bestämt sig att rida i skogen för in i paddocken skulle hon inte haha ! men jag vann ! :D
trodde hon skulle vara halvt förjäklig då det blåste storm men det var hon inte utan tvärtom jätteduktig och gjorde det jag bad om blev lite protester när hon tyckte det var jobbigt men det var inte stora utan med en kick arbeta hon igen, blev en del galopparbeten med volter och hörnpasseringar. gjorde även lite serpentiner och åttvolter övergångar ökningar ja lite allt möjligt, riktigt rolig att rida idag ! och när vi var klara så var både jag och hästen heeeeelt genomsvettiga ! 
 

lördagens gottigheter

Hallå därute hur har ni spenderat eran lördag?? min har spenderats i en bil körandes i rusningtrafik jäkla kärringar som är ivägen haha men lyckades att undvika att köra över dem;) sen har jag givetvis hämtat ut surpricen ska visa den snart hihi ;) 
har även varit där mitt halva liv är ja precis i stallet! red båda och det gick kanon med båda ! skriver om det enskilt annars blir det massa att läsa ! :D haha och idag är det ju då lördag och som standard så är dett mello lite bra var det idag tycker jag han erik och cockies N beans än så länge. sen så gottar jag till det med ananas melon och jordgubbar och några chokladbitar hihi ! :D
 

surprice!!

Godmorgon ! hoppas ni sovit gott det har jag vaknade dock runt 6 imorse inte lika roligt kanske.. menmen uppe är jag och hyfsat pigg! 
 
idag så ska jag hämta ut ett en hemlig sak avslöjar senare vad det kan vara ;))) sen så ska jag även övningsköra gör det samtidigt så har lite bråttom då ci ska åka vid 10 20 minuter och jag sitter i pyjamas BRÅTTOM !! ajaa behöver inte fixa mig så mycket ändå ;) sen ska jag givetvis till stalllet och ikväll är det egentligen 18års fest för 2 klaskamrater ska göra allt jag kan för att komma !! men har fixat en överraskning åt er iaf  ;)) ! men nu måste jag fixa mig så the script får hålla er sysselsatta tills nästa gång ! 
 
 
 

taylor swift ft Goat

haha seriöst vilken natthumor !! spola fram till 1,20 ungefär haha med detta säger jag godnatt ! :D
 
 

Fredagens favoriter

mamma hade bakat cupcakes när jag kom hem också, visst ser dem inte gudomligt goda ut !!
 

minishopping och långpromenad=FREDAG

ÄNTLIGEN FREDAG!! as skönt att det äntligen är helg igen ! :D och som vanligt har jag suttit bänkad framför tvn och gladiatorerna :D  väääldigt spännande nu hejar på victor !! och han vann haha och nu är det även farmen :D:D bara bra saker nu ju ! 
 
men iaf idag har jag varit i skolan som gick sååååå långsamt .... men det är väl för att det var fredag llr ngt, sen gick jag ut och gick med bror min och köpte lite saker till håret ananas och jordgubbar ska även lägga upp fredagens favoriter så håll utkik !
 

Dagens planer+outfit

hallå där! 
hann inte blogga imorses men började ju 8... lagom seg när man brukar börja 10 annars.. haha menmen just nu har jag samhäll men gör inte så mycket sitter och planerar lite bara så rätt lugnt. har 2 lektioner kvar idrott sista döööö men vi är i gymmet och ska gå igenom lite lyfteknik så det blir väl inte så jobbigt ändå, sen när jag kommer hem ska jag ta och gå en promenad till stan för att köpa jordgubbar tills ikväll + lite annat men det får ni se då ;) är som sagt stalledig idag med både jag och hästarna behöver en vilodag tror jag. ikväll får vi se vad som händer gladiatorerna och farmen llr ngn film ska det bli iaf :)
 
RSS 2.0