As bra!

godmorgon ! hoppas eran midsommar var bra det var iaf min först lite firande med släkten sen bjöd man hem ett härligt gäng ! taggar som faaaan nu till sommaren ja det är ju inte riktigt sommar nu .. massa planerat sena grillkvällar med massa kompisar och mycket mycket mer ! :D och såklart en hel del stall kommer det också att bli :D !

morning!

godmorgon på er ! sämst update jag vet men har inte orkat alldeles för mycket som hänt på sistone så ja och det har inte ordnat upp sig än men ska försöka blogga ändå.
SOMMARLOOOOV  hur nice är inte det ?? massa planerar inför sommaren och inte bara jobb och det kommer bli helt underbart massa sol och bad med fina vänner och långa härliga grillkvällar ! så längtar massa och imorgon kommer linnea hit och då ska vi fixa massa och prata igenom våra planer och förhoppningsvis kommer ni få se massa bilder denna gången !! :D
men nu ska jag käka lite frukost och kolla klart programmet innan stallet väntar puss på er !
image description

Chill dag

Dåligt medbloggningen får ursäkta men har varit massa annat dem senaste dagarna stallet skolan prov och inlämningar student och en hel del annat, men nu börjar allt lugna sig lite och denna vecka är riktigt lugn imorgon har vi ngt med specialidrotten bara sen på torsdag volleybollturnering och fredag avslutning och såklart en del stall i den planeringen;)
Just nu har jag bosatt mig framför tvn men ska snart städa lite på rummet och sedan cykla ut till stallet ska bli såå kul! Hoppas eran dag blir bra den med! :))

about the day

hemma från stallet red två därför det tog sådan tid, sen så dog telefonjäkeln så nu ska man få den att starta men nu har den varit stendöd ett tag så nu borde man våga ladda den  ska testa iaf helt svart iaf.
dagen har annars varit lite uppochner som en bergochdalbana typ men nu så är den bra jag är glad iaf man kan inte vara annat när man har världens bästa underbaraste pojkvän!
image description

bad night

inga kommentarer från gårdagen ... hoppas på bättre dag idag, håller på och städar snart klar med det sen ska jag ta en promenad till ica tänkte jag och fixa en grej, sen till stallet för en lugn skogstur så ser min dag ut iaf :)
image description

Partydags!

har sovmorgon men börjar snart så måste fixa mig lite prov första lektionen inte vad man vill och jag som då inte lagt ner så mycket tid på det pluggande ... men ja vad ska man säga sommarlooov !
iaf i eftermiddag blir det stallet men först kolla beachvolley på treorna sen handla tills ikväll sen stall och sen hem och fixa sig sen vidare till Ebba ! så otroligt taggad faktiskt känns som om det kommer bli mycket bättre denna gången :) !
men måste kila hörs sen !
image description

Notes

image description

watermelon summerboost

ligger i sängen och mumsar på vattenmelon och lyssnar på riktigt skön musik !
dålig uppdatering både från skolan och hemma men somnade när jag kom hem och sovit sen dess -inte alls bra! prov imorgon med kommer inte gå så bra engelskan idag gick faktiskt bra så är rätt nöjd där men får se är ju inte jag som bestämmer tyvärr..
blev inget stall heller regnade så mycket så tar det imorgon istället hoppas på bättre väder då ! :)
image description

tjohooo!

medialektion inte det roligaste man kan ha speciellt inte när man börjar bli hungrig !! håller på med ngn uppgift inte så många verkar förstå sig på men man har ju kommit en bit på den iaf nu är det bara källan kvar! göött :) har inget roligt att skriva egentligen men stallet blir det i eftermiddag iaf hoppas regnet håller sig uppe sen så blir det även lite samhällsplugg om jag orkar...
men måste fortsätta hörs sen !
image description

kvällsinlägg

har nyss kollat klart film med Carl mysigt som vanligt, och nu fick det bli en till film att somna till, skola imorgon back on track som vanligt kom på att jag har både engelska prov och samhällsprov denna vecka inte okej och kan ju säga redan nu hur det kommer att gå-inte bra alltså.. ajaa två veckor kvar bara...:)!
men nu är det dags att sova hörs imorgon igen !
image description

Bilder :)

Fiery Lass <--länk

image description

hemma igen

sådär blev en liten kort visit men det blåste så jäkligt kallt så vi kolla bara klart på hoppningen sen så drog vi hem så nu är jag återigen i min varma gosiga säng :D ! men ska snart gå ner till stan och lämna in lite jobbtider så jag får mina pengar nu i juni kan ju vara rätt bra :)!
men tänkte lägga upp hoppbilderna innan (:
image description

Godmorgon!

sådär nu har vi vaknat ! blev lite sent igår menmen kul var det iaF ! nu ska vi dra och kolla på juniaden igen sen när jag kommer hem tänkte jag visa lite hoppbilder vi tog igår !  :)
image description

HOPPASS!

taskig uppdatering idag får ursäkta för det men hänt så mycket idag :)
åkte iväg till stallet vid 10 ungefär för att hoppa lite och det gick faktiskt kanon ! llr myycket bättre än sist iaf så vi hoppa 80-90cm iaf . stina skulle även filma för hon ligger ju ute på annons ska lägga in länken till hemsidan tänkte jag snart så ni kan gå in där och kika !
sen så efter det åkte jag till ullervad för att kika lite på juniaden otroligt många gulliga ponnies var med och imorgon blir det ännu mer tävling om det inte regnar sen även lite plugg därimellan ska hinnas med hur det ska gå till har jag ingen  aning om, man har ju redan gått på sommarlov två veckor för tidigt dock men ajaa betygen är typ satta ändå :)!
nu ska jag åka iväg och möta upp linnéa som även ska sova här inatt så lite bilder och mer update kommer ni att få under kvällen ! :D
hon heter förresten Fiery Lass och är högst upp på sidan :) (bilden är länken)
image description

Gårdagens inköp

image description

New nails, hawaiian style

kort skoldag=inget klagande

sådär två lektioner och nu har man HEEEELG ibland är samhäll otroligt härligt !
nu blir det myskläder på och en bra film titanic eller pearl harbor längesen man såg dom faktiskt ! och självklart bilder från gårdagens inköp;)
image description

skola och regn

orkade inte öppna datan igår när jag kom hem från stallet runt 9 så gick och la mig direkt typ efter hawaii 5-0 as bra program det där!
men iaf red dressyr i ösregn inte det roligaste direkt men det funka hästen var tvär i början men sen så lossnade det som vanligt hon är ju trots allt brunstig nu så kan ju ha med det att göra.
idag händer absolut ingenting ska städa lite sen glo på film hela kvällen :)))
image description
RSS 2.0