Promenader och sjukhus

Hallå!
 
Var egentligen sugen på att gå tillbaka till skolan och träffa alla igen och komma tillbaka till rutinerna. men igår när jag jobbade så fick jag så jäkligt ont i tanden eller munnen och det visade sig att det växer en tand under en annan och att det antagligen kommit något emellan gör sååå fruktansvärt ont bara.... bara bultar, så ska ner till sjukhuset snart och kolla upp vad det är, och jag som hatar sjukhus på alla sätt och vis....:/  
men förhoppningsvis är det inget allvarligt, ser bara ut som en hamster för tillfället... haha
men säger hur det gick sen! förövrigt har jag bara jobbat tagit promenader och umgåtts med den jag tycker om! 
 
 

~

Hallå! 
nu har jag varit borta ett tag igen... menen så det är när det är mycket att göra. 
har jobbat jobbat och jaa jobbat... sen har jag umgåtts med vänner, Adam Linnéa Karro Kandra Rasmus och en hel del fler! spelat lite bowling och så gick kanon ;)))))) Träning har det även blivit av,  sen så har jag pluggat en del med gymnasiarbetet som jag även nu sitter med, ska bara skriva ihop allt jag fått tag i nu sen så kan jag börja på ett nytt kapitel.  ikväll är det även träning som gäller boxning det ska bli kul faktiskt! 
 
har ni ej testat dessa så gör det riktigt goda! :D fixat naglarna också glömde säga det.
 
 

morgonmys!

Godmorgon! 
har ätit frukost och hunnit med gymnasiearbetet också, ska även på ett möte vid 14,00 angående det så blir att fortsätta sen också:) blev att jobba hemifrån idag eftersom jag var tvungen att ta hand om min sjuka bror. alla andra jobbar ju..  Ikväll blir det core träning ska bli riktigt roligt! igår blev det intervaller. älskar att springa så det passar mig bra! :D och på torsdag blir det boxning!  men nu ska jag fortsätta bråka med min katt haha! 
 
 
 
 

Uppladdning!

Hallå! 
sitter just nu med en celsius och laddar upp inför ett jobbpass, ska jobba till 20.. 3 dagen irad nu men det blir bra sen! ;) har haft föreläsning i skolan nu i förmiddags väldigt inspirerande och senhar jag jobbat med gymnasiearbetet bara:) går framåt vilket är bra! 
 
de senaste dagarna har jag jobbat tränat haft såååååå enorm träningsvärk, och imorgon så är det stenhård träning igen! :D och på onsdag ska bli as kul! sen har jag gjort lite andra saker vissa ska vi inte gå in på haha skäms så.... lovar det är inget sexuellt eller något i den stilen så få inte för er något men säger bara  jäkla vinter och snö. 
och såklart umgåtts med mina fina och underbara vänner! :D ska försöka återberätta i bilder också;)
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0