Fredagsmys med Bästis

nu har min goding marie åkt hem :// har haft en as bra fredagskväll med massa skvaller tjejsnack och mycketmycket mer ! såklart blev det fruktsallad ! :D as gott hade i annanas också suuuper gott verkligen ! har sparat lite tills imorgon också var så längesen man åt det ! alltid roligt att testa ngt annorlunda:) 
vi kikade även på Xfactor där JEM åkte ut hallå llr ut med isak !!!! ne åker Awa ut nästa gång så tänker jag sluta kika på de så dåligt ... 
ajaa med bra sällskap var det lite bättre, nu ska jag sova för imorgon blir det tidig uppgång och börja måla väggen innan stallet Godnatt på er ! :D
 

myys!

när jag kom hem möttes jag av detta när jag kom upp ur rummet huuur mysigt ????!! hoppas det kommer mer och att det stannar kvar ! :D
 

minishopping och långpromenad

hallå ! 
 
varit full rulle idag med började 8 alltså ingen sovmorgon... lite trist men så är det sen har vi haft lite lektiner och massage på morgon sååååå skönt! på idrotten hade vi parkour och för er som inte vet vad det är så ska jag lägga upp en video på det. sen när jag kom hem 20 i 4 så fick jag va barnvakt sen drog jag och min lillebror ut på promenad i 2 timmar ! gick nästan 8 km tror jag lägger upp runkeepern sen;) köpte även med mig lite nötter(naturella såklart) frukt  till min och maries fruktsallad annans persimon och mango blev det:) sen köpte jag även plattspray och lypsyl ! nu ska jag in och käka fläskfilé har inte käkat på hela dagen !!! :D
 

happens every time

Ridpasset 29/11

har intagit min kära plats i soffan framför tvn helt slut efter dagen :)
 
skolan var allmänt chill faktiskt film första lektionen läsa bok andra och sen en extra franska lektion och plugga lite extra inför provet på måndag duktigt va ?! 
sen så åkte jag hem bytte om och cyklade ut till stallet i motvind med snöblandat regn..... men jag kom fram sen hade jag medvind hem vilket va skönt ! :D 
 
red nikki i paddocken hon skötte sig från början och lyssnade i både galoppen övergångarna och i traven så red inte så länge utan slutade när det gick som bäst. sen hade jag bråttom så skynda mig att fixa hoppzan (som inte är halt längre!) och red henne lite men sen ringde pappa och sa att vvi inte skulle köra utan ta det i helgen då mamma åkte in till KSS med min lillebror lite surt då hade man inte behövt stressa så men ajaa så är det :) imorgon så ska jag köra ett RIKTIGT dressyrpass i paddocken ! :D 
 

bokläsning

hallå ! 
har svenska men lyssnar lite på musik och läser snabba cash , idag är det stall som gäller sitter och taggar för att cykla ut till stallet sen ;) men med lite ed sheeran i öronen funkar det mesta ! men ha det så länge ! :)
 

världens bästa råvara-olivolja !

 
olivolja världens bästa råvara dels för att det är sjuuuukt gott och man kan ha det till precis allt ! pasta sallad kött när du bakar på pannkakor haha ja man får testa sig fram och till fisk är det sjukt gott sen om du mosar avokado och blandar i solrosfrön + olivolja PERFEKT! sen är det ju bra fetter i det som kroppen behöver utöver det andra så man tjänar bara på det ! fast se då till att köpa riktig olivolja och inte ngt billigt skräp! 
 

Godmorgon + resultat

godmorgon en ny dag nya möjligheter 1 dag kvar till helg och jisses vad veckorna går fort men det är kul ! hittade resultatet från tävlingen 7/12 helt ok ! :)




i wanna be last first kiss- Godnatt lovies !

 
 

lite bilder på vägen

image
 
image

pannkakor färg och ridpasset

sådär hemma från specialidrotten och allt gick bra red markarbete dressyr men det var ingankonstigheter och majoriteten av ridpasset gick bra :) !

sen hämta pappa mig och vi åkte och köpte tejp färg och pensel så nu ska jag måla i helgen !

förövrigt så sitter jag och äter pannkakor med olivolja på riktigt gott !









ÄNTLIGEN!!

 
äntligen ! är antagligen på colorama nu med pappa där vi ska köpa färg till mitt rum !!  ska ju äntligen måla över min hemska orangea vägg och göra om massa i rummet ska börja i helgen hade jag tänkt lääääängtar såå !!! :D men ses när jag kommer hem så berättar jag om specialidrotten :)
 

TILL ER SOM TRÄNAR

hittade på en blogg en kompis hade länkat en fitness modell som lagt upp vad man ska äta hur ofta och vad sm är dåligt att äta och vilket man ska totalt undvika ! tänkte att jag skulle dela med mig utav det till e :) och vissa saker som man trodde var nytttugt att äta visade sig att inte vara så bra trots allt ;)
 

Ät regelbundet

* Mandel och andra nötter 
* bönor och andra baljväxter 
* spenat och andra gröna grönsaker 
* Instant havremjöl 
* äggvitor 
* Turkiet och andra magert kött (mager biff, kyckling, fisk) 
* jordnötssmör 
* olivolja 
* hela korn bröd och spannmål 
* extra proteinpulver 
* hallon och andra bär

Ät ofta

* Äpplen 
* sparris 
* avokado 
* bananer 
* brunt ris

* Kanadensisk bacon 
* rapsolja 
frukter * citrus och juice 
* sladd 
* edamame 
* hi 
* aubergine 
* linfrö 
* torkad frukt 
* fruktjuicer utan tillsatt socker 
* spel och magert kött som struts 
* vitlök 
* linser 
* meloner 
* svamp 
* mutter smör som som mandel och cashewnötter 
* lök 
* persikor 
* jordnötsolja 
* ärter 
* paprika 
* fullkornsvete pitabröd 
* honung 
* bakad potatis 
* katrinplommon 
* pumpa frön 
* del-skumma ricottaost

Ät Ibland

* Äppelmos 
* bakade bönor 
* bakade frites 
* magert nötkött jerky 
* lättöl 
* choklad 
* chokladmjölk 
* kaffe 
* coleslaw 
* fullkornsvete kex 
* hi 
* mager färskost 
* ägg sallad 
* fettsnåla dips 
* Graham crackers 
* granola barer 
* låg fetthalt granol 
* guacamole 
* skinka 
* låg fetthalt glass 
* sylt eller marmelad 
* sockerfri Jell-O 
* lamm 
* lasagne 
* lunch kött 
* makaroner 
* margarin 
* Mayo 
* Köttbulle subs 
* muffins (kli) 
* vitt mjöl med tomatsås pasta 
* fläskfilé 
* pretzels 
* protein bars 
* pudding 
* vitt ris 
* surkål 
* diet läsk 
* sorbet 
* sushi

Äter sällan ... mycket sällan ... eller aldrig!

* Vispgrädde 
* vitt mjöl våfflor 
* stekta grönsaker 
* rostade bakverk 
* läsk 
* stekt skaldjur 
* scones 
* fläsk 
* krämig sallad förband 
* frijoles bönor 
* popsicles 
* popcorn 
* pizza

 

Och sen måste vi komma ihåg att det inte bara är maten som gör oss snygga och tränade you have to work for it ! kosten hjälper en bara att orka träningen du ska utföra och återuppbygga kroppen + hjälper till att bygga upp musklerna du tränat under ditt träningspass :) LYCKA TILL !

 

 

 

dagens fundering

satt och läste på matsedeln att vi även får vegetarisktacobuffé liksom det innehåller ju 95 % grönsaker redan :o visst dem kanske menar att dem har cornfärs men visst låter det allt för roligt med vegetarisk tacobuffé hallå liksom eat our greens instead and save some money ! :)




vad händer resten av veckan ??

 

JUL STRÅLANDE JUL

ååhh vad jag lääääängtar till julen ! alla förbredelser julbaket pepparkakor lussebullar pynta julgranen dricka glögg och mysa framför kalle anka med släkten efter att ha ätit ett riktigt gott julbord ! låter ur mysigt om jag får säga det själv :) ! dock så måste jag fixa julklappar och börjar få lite halvpanik faktiskt snart 1 december och jag har INTE  köpt en enda MEN jag vet vad jag ska köpa till alla vilket är  bra ! :) här är lite utav de jag önskar mig :)
*Tävlingskavaj
*pengar
* nya ridstövlar (mountain horse supreme high rider)
 

nyårsinspo!

 

ägg&avokadosallad

kom nyss hem från stallet och har gjort mig en ägg och avokadosallad med olivolja på as gott verkligen och otroligt mättande ! :) red även ut trots regnet och allt blåsande men det gick helt okej och trots att mina fingrar va isbitar så kallt det har blivit nu :( !




gosigt inför vintern KL/ Whitaker

Tävlingsskjorta från John Whitaker Tävlingsskjorta från John Whitaker
 
Haakon tröja från Kingslands update 2012Gemma hoodtröja wct frånKingsland 2012
Denison pannband från Kingsland 2012Skat mössa från Kingsland 2012
 

Dagens låt !

 
 
 

R.I.P

resultatet av volleybollen igår fick en boll på fingret varav nageln gick av på mitten så tejpade den igår men idag fick jag modet att dra av den .... R.I.P !








skola stall plugg = Tisdag

Godmorgon !
 
har nyss käkat lite frukost lite gröt och en smörgås blev det idag. 
 
nu är det snart skola llr har sovmorgon till 10 så har ju lite tid till övers älskar att slippa stressa på morgonen ! ska försöka lämna in en arbetsuppgift som egentligen ska lämnas in på fredag men bättre att få det gjort nu så slipper jag det sen + att den typ är klar redan haha ibland så är man snabb :) 
 
blir även stallet idag förmodligen en uteritt då det kan va för blött i paddocken då det regnade hela dagen igår och förmodligen kommer göra det idag med ....så tråkigt :( :( ge oss snö WTF!!! 
 
ska även försöka plugga lite franska också har ju franska prov på måndag..... skjut mig alltså ! 
 

Tävlingsbilderna !

 
så det var dem bästa utav alla 89 bilder hoppas ni gillar det ! :)
 

långpromenad tjejsnack och brun utan sol

hemma efter en långpromenad med bv mycket tjejsnack blev det och sen solning som pricket över i et. somnade även i solariet och drömde att jag spela volleyboll och vakna utav att jag slog i locket haha så typiskt mig ! :) kanske beror på all volleyboll vi spelat idag ;)?
kom förövrigt trea på turneringen rätt så bra :)
nu ska jag visa er tävlingsbilderna !






lektion

hallå ! 
 
sitter och har kommunikation har skrivit en rapport om vårat grupparbete och är nu klar med den så sitter och inte gör någonting slutar snart sen är det franska och så slutar vi !! ska hem och städa sova lite sen ut och gå en promenad med marie det var ett tag sen nu så kanske dags hehe men mycket att göra för båda som vanligt :) ! 
 
bilderna från igår kommer upp ikväll så missa inte det ! :)
 

snö på torsdag !!

nyss käkat nu blir det skolan och volleyboll turnering så wish me luck !:)







vill ha !

 
 

ibland händer det

ibland så känner man sig lite populär och inte lika bortglömd:)




Tävlingsdagen !

heeejsan ! hemma från en kanonbra dag i stallet, shiit skitnervös imorses alltså och hästen har varit så fin och duktig idag faktiskt trassla lite när vi skulle lasta på och åka hem men annars så har det gått kanon ! 
 
red ju LB:3 och det var ju Nikkis första start någonsin (hon har ju bara varit på 3års test innan+ att hon bara är 4) och våran första tillsammans, så det gick över förväntan idag. trodde hon skulle tycka det var alltför kul och dra iväg och bocka som hon brukar göra när hon tycker ngt är roligt men hon höll sig i skinnet riktigt bra ! var lite småmissar från mig på banan kunde låtit henne trava på mer men körde på det säkra istället och hon var lugn och fin och inte rädd för staket llr domare så är as glad ! :D 
i slutändan landa vi på 58,18%  !! och fick massa beröm för att jag hade en sådan fin häst llr rättare sagt red och att hon hade så fin utstråling och allt ! 
 
här får ni en liten sneak peak på alla 89 bilder snälla pappa tog! :D
 

uppe med tuppen

godmorgon nyss fått i mig lite gröt iaf blev en halv halv portion menmen ska ta med lite valnötter ifall man blir hungrig senare sen;) iaf tävlingsdagen är här nervösare än någonsin så ska se till att ha gått på toa innan!
men först ska man upp och mocka + knoppa ! ska försöka ge er enbmobilupdate :)




movieeetime

 
denna får avsluta kvällen så ska jag sova höres imorgon lovies ! :)
 

att horoskop kan stämma så bra

Dagshoroskop - lördag 24 november

Du mår bra av att ha fasta rutiner i vardagen och att disciplinerat följa sunda rutiner vad kost och motion beträffar. Självtillit kommer när du känner att du mår bra rent fysiskt.

 

startlistan inför imorgon !

rätt glad att jag startar rätt sent imorgon ! men gud vad nervös man kan vara måste läsa igenom programmet igen innan shutter island börjar ! 
 

långdag i stallet + massa bilder !

såå nu har jag satt mig i soffan med lite frukt mörkchoklad och thé go lördag ! inväntar shutter island men kommer inte hålla mig vaken ska ju va i stallet 08,00 imorgon så tror jag skippar frukosten hemma och äter efter mockningen sen så kan jag soooova längre ! :D 
 
 
men iaf skulle ju hoppa hoppzan men så blev inte fallet då hon var halt :( :( jag som var så taggad och stackars häst ! 
så fick pyssla om henne lite så fick hon gå ut i hagen igen. Red ut på Nikki med Sara och det gick faktiskt kanon även i galoppen och hon lyssnade så bra, dock var mina fingrar stelfrusna så fick va extra noga med att inte bli stum ! men lyckades rätt bra ändå :)
 
sen så fixade jag lite med hennes 4 VITA strumpor ! ett helvete att få rena ibland men idag gick det ganska fort, sen så fick hon gå in och käka så passade jag på att putsa sadeln och tränset är nytt så behövdes inte och såklart mina stövlar:)  
 
har även borstat som bara den och fått bort all stöv tvättat svans och pälsglansat massa ! delade även upp manen så det bara är att fläta imorgon och som tur är så står hon ju still när man pysslar med henne ja och sover då :)nu är hon fin där i sin box hoppas det håller i sig nu ! :D här är lite bilder från dagen :)
 
visst är hon bra fin alltså ! :)
 

quick

8 timmar i stallet och nu är jag hemma har hunnit duscha och äta så nu ska jag ner till mig och kolla film plugga dressyrprogram och givetvis skriva om dagen hörs snart!




låt barn vara barn !

 stackars liten flicka ! helt seriöst är verkligen emot sådant här! 5 år och ser redan ut som hon vore 18 ne låt barn vara barn !
 
 

jordnötsmör nyttigt för dig i rätt mängd







daglig rutin och stall

godmorgon nyss vaknat och sitter och äter lite frukost äppelgröt och äggmacka !
idag blir det stall hela dagen ska ut dit runt 11 ngn gång så det är ett tag kvar sen ikväll blir det att ta det lugnt och sova tidigt !:)




vill ha men vilken???

Sinobi Klocka Slim vit
 
har hittat 2 alternativt snygga klockor men frågan är vilken !! den till vänster kostar 399:- och den andra 198:- men aahh kan inte besätmma mig vilken som är snyggast !!! vilken tycker ni?? 

thé,sharon, xfactor =FREDAG!

sådär sitter i soffan och kikar på xfactor vad annars liksom ??! sen så såklart har jag lite sharoner och naturella jordnötter med mig sååå gott och typiskt mig just glömde téet så det ska vara en fredagskväll :)
 
i stallet gick det bra faktiskt red i paddocken rätt länge på Nikki och red igenom programmet och lite annat även massa vägar och grejs i början gick det rikitgt bra sen i mitten med var lite när hon blev sur på mig men det gick över snabbt i slutet var hon lite trött och så men det var inte så konstigt så då blev det övergångar sen när hon gjorde en bra så sluta jag. red i en timma ungefär och resultatet var en svettig och trött häst :)  så nu är jag lite småtaggad inför söndag igen och imorgon ska vi ta en lååång och skön uteritt och bara vara kan båda behöva tror jag ! :)
 
träffade även goa Linnéa på ICA förut så kul att prata lite längesedan vi sågs så får ta vara på det när det händer ! :)
 

just nu









just nu toast avokadoröra med olivolja och solrosfrön:)


volleyboll som sista

hejsan ! 
 
kom hem nyss från skolan hade idrott sista lektionen och volleyboll ! vilket är rätt kul faktiskt och vårat lag ägde ! (som vanligt) 
dagen har rullat på som vanligt slapp samhällen då vi redovisade i kommunikation för ettorna det gick också galant faktiskt ! sen så hade vi långt hål tills franskan:)  nu ska jag försöka byta om till stallkläder och usch fy har meeega ångest verkligen vill inte tävla på söndag heller och vill inte rida just nu heller , känner att allt börjar bli alldeles för mycket för tillfället lust bara vara hemma llr ut och rida i skogen fy så seg ne vill verkligen inte längre ...........
 

ååhh längtar!

 
 

lite om mig !

dagens humör: trött & lättirriterad
dagens mående:  allmänt trött
dagens borde: soooova
dagens frisyr: utsläppt
dagens smink: lite puder,mascara 
dagens klädsel: stickad,jeans, kängor

dagens planer: stänga av tvn och sova
dagens vill ha: julafton,nyår helg!
dagens fundering: hur jag ska bli kvitt min tävlingsångest
dagens beroende: pepparkakor
dagens tråkigaste: att jag inte har sovmorgon imorgon..
dagens längtan: till helgen !
dagens super längtan: sommar julafton !!
dagens gjorde dig glad: att mitt svenska tal är över !

sinister-usch kolla bara !

 
 
fyyyfan kolla på denna filmtrailern bara ! hemsk ! men riktigt sugen på att se den  !! :D

12-11-22 20,15

sådär nu äntligen sitter jag i soffan med en kvällsmacka och kikar på uppfinnarna ! full rulle hela dagen idag igen blev det cyklade direkt ut till stallet efter skolan så va där kvart över 2 och var hemma 19,00 så 5 timmar i stallet blev det ;) men klagar inte ! likadant imorgon också ! 
red både Hoppzan och Nikki gick helt okej med båda fast dem var lite ofokuserade idag hoppzan var överpigg och nikki gick bra men sen så exploderade hon vet inte riktigt varför, men imorgon ska jag rida igenom hela dressyrprogrammet , prestationsångesten är enooooorm .............! 
 

äntligen över !

hallå ! äntligen redovisat mitt svenska tal sååå otroligt skönt alltså ! nu är det bara en halvtimme kvar tills vi slutar också hihi ! :D
 

åååhh ge mig bara !

Godmorgon !

godmorgon ! nyss käkat frukost like always börjar dagen med engelska sen rast och sen svenska tal och så slutar jag !! så blir det stallet och rida 2 hästar sen hem och sooooooooova !!




vad annars??





just nu bonde söker fru och såklart fruktsallad vad annars ??!!


haha assåååå !

 
 

...

 

Specialidrottspasset!

sådär hemma ! specialidrotten gick bra red min prinsessa lady mary ! åhh gosehäst . var ett tag sen man red henne så blev en liten update llr vad man ska säga, tränade på massa så var lite blandat men i slutet gick det u bra då lossnade det mesta så nu tar vi nya tag tills nästa vecka och taggar om till ridpasset imorgon ! :D 
 
bild från i våras jag och ladymary

cozy

Elin Tipsar!

 
tänkte dela med mig lite utav mina skönhetsprodukter jag använder som denhär, en återfuktande ansiktsrengöring i form av mousse as bra jättelätt att applicera och att skölja av + att huden blir fräsch och luktar gott ! :D för er som har mycket finnar eller acne testa denna mina försvann efter ngn dag bara så den verkar snabbt vilket man vill ! :) jag köpte min på ullared för 29:- men den finns i ex din mataffär eller i närmsta åhlens eller varför inte i en annan sminkaffär :)
 

därför ska man inte dricka alkohol !





fullt upp idag med = tidinställda

frukost time !
blev äppelgröt och en macka ska ju inte äta förens ikvälk runt 18,00 tiden :)
idag är det skola slutar 12,20 men har specialidrott vid 14,00 och det är dressyr idag vilket är roligt ! längesen vi red nu, och vi slutar runt 5 så är hemma 20 kvart i6 ;) sen ikväll är det bonde söker fru !!:D




är ni lika sugna nu eller ??





Hoppzan & Nikki

skulle egentligen bara rida Nikki men så blev inte fallet utan red båda 2 ute i skogen med ellen och sedan kom stina andra rundan :) 
 
det gick bra med båda faktiskt nikki bjöd mig på en flygtur det gick as bra sen så helt sådär började hon bocka som en galning ne inte riktigt men 4 riktigt stora på raken bjöd hon iaf på , kan ju berott på att ellen hamna före hon är ju en vinnarskalle den där hästen haha :) men sen så var det frid och fröjd igen så på torsdag blir det paddockträning för min del :)
 
hoppsan var pigg och glad som vanligt gick även först sen och det var inga problem ! as bra och hon tyckte det var kul och nu kan jag byta galopp på henne också går så fort vilket är bra ! hade jag haft pengar hade hon varit min redan sååå gosig ! (gå in på www.pilagarden.se för mer info) och för er som undrar så är hon ju till salu ! :) 
 
sedan så cyklade jag hem och nu sitter jag i min soffa och dricker thé ska nog gå in och hämta en till kopp var ju så gott ! :D
 
bild på hoppzan  :)
 
 

veckans brott!

hallå där ! får ursäkta för dålig uppdatering bad me :( ne men har haft fullt upp heeela dagen ! skola till 3 direkt ut till stallet och rida 2 hästar och var hemma 20,30 så ja inte hunnit med helt enkelt :)
 
nu kikar jag på veckans brott men tänkte skriva lite om ridpassen och lite annat smått och gott ! :)
 
 

10mil!

godmorgon ! sovmorgon vilket var as skönt ! fastän jag sov lite extra igår men är inte särskilt piggare idag... i eftermiddag blir det stall vilket ska bli skönt så man får röra lite på sig jätteångest för att jag inte gjorde det igår blev ju bara cykla fram och tillbaka till skolan ! ajaa ska ju ändå cykla 10mil + rida denna vecka ;) här har ni dagens frukost






Cozy time

lite nytt i rummet vad tycks ? bilderna kom aldrig med i förra inlägget..:/






cozy time

lite nytt i rummet vad tycks ?

love and other drugs

så nu harbjag fixat klart mixen kunde inte motstå mörkchoklad heller ;) hihi mdn detär nyttigt ! nu ska jag kika film !






Fruktmix

hejsan!
åkte aldrig till stallet då magen krampat hela dagen så gick och vila lite det sluta med att jag somna hihi as skönt två timmar råka jag sova bort ! så nu ska jag göra lite fruktsallad igen BEROENDE !!
men imorgon ska jag iaf ut till stallet igen och då jäklar är det hård träning med hästen ! :) ne men vill faktiskt ut så har ångest över idag...:( men nu blir det film och fruktsallad llr mer fruktmix hihi :D

bild från igår



helt okej mat i skolan

 

MatsedelV.47

 
Måndag2012-11-19

Falukorv och makaroner/stuvade makaroner

Grönsaksbiff

Tisdag2012-11-20

Fiskpanett och potatismos

Strömming

Veggieruta

Onsdag2012-11-21

Köttfärs Småland, sås, potatis/ris, pressgurkaoch rårörda lingon

Rotsakslåda

Torsdag2012-11-22

Risgrynsgröt

Orientalisk soppa med sting

Fredag2012-11-23
 

Blodpudding

Raggmunk

ge mig varm säng och choklad !!

sitter och har kommunikation sådär kul...  usch ingen bra dag idag så det får bli uteritt idag orkar verkligen inte rida idag så tänkte bara ta det lite lugnt då jag har så jäkla ont i magen igen åt h******e ne men nu vet jag inte vad det är. usch hatar sådant fryser hela tiden också bara snälla ge mig motivationen tillbaka ! ! ! ! ! ! en mysdag med film idag vore inte helt fel idag faktiskt .... kanske får bli det med ngn :)
 

monday morning

godmorgon ! nyss vaknat och försökt äta lite men har lite ont i magen så gick sådär.. fuckface liksom men går bara till två vilket är skönt sen blir det stall och plugg..;)




life



Godnatt kära läsare ! hörs imorgon :)


kanske ngt att testa ?!

BodyRoller
 

BodyRoller - 0,25 mm

 

BodyRoller är det ultimata verktyget för folk som vill ha fin hy alla dagar i veckan. Detta är en kliniskt beprövad hudroller som används till både ansikte, hårbotten och kropp för att minimera samt eliminera hudskador som ärr, bristningar, celluliter, rynkor och samt motverka håravfall.

 

540 små 0,25 mm mikronålar i titanium stimulerar kollagenproduktionen av hudceller så att din hud återfår sin spänst, läker snabbare och förebygger skador i huden, helt utan att det känns. BodyRoller är mycket enkel att använda!

 

Använd BodyRoller till:
Hudbristningar

Brännskador
Acne-ärr
Rynkor & anti-aging
Håravfall
Kirurgiska ärr
Celluliter

 

 

låter ju ganska bra llr vad säger ni ? klicka på bilden för att komma till sidan:)

 

Få fin hy idag! 

The human barbie

levande barbien finns faktiskt för er som inte trodde det ! här ser ni hennes sminkning (den som gör att hon ser ut sm en barbie) och enda plastikoperationen  hon gjort är brösten:o tycker dock att hon ska låta bli att sminka sig ho n var myyyyycket finare utan! ;)
 
 

Fruktsallad igen ! as gott !!

mmmmmhh fruktsallad solsidan och sedan Beck juste glömde den mörka chokladen vad ska man mer begära liksom ??!! 
 
ville ju ha en exotisk fruktsallad och det blev det , papaya mango sharon vindruvor huuuuuuur god blandning som helst kan jag lova er ! ni borde testa mycket bättre än dem vanliga med päron äpple och clementiner och banan:) 
 

pw frukt och lax

så nu är jag hemma blev en härlig och lång pw med bästis och massa prat om våra problem så typical oss haha ! blev även en sväng till oxen för jag ville ha lite exotiska frukter till min fruktsallad jag ska ha till beck ikväll tänkte jag :) as gott med frukt sen såklart mörk choklad:D och thé. väl här hemma så hade mamma gjort lax gissa om jag vart glad ???!! ÄLSKAR LAX !!! och fisk överhuvudtaget !:D
ne nu ska jag börja skära frukt hörs sen ska även lägga upp lite tips då !:)










PW med Bästis :)

sådär nu vart hela rummet färdigstädat och jagdrar mig mot stan för att möta upp bästis för prat och pw ska bli riktigt skönt att röra lite på sig ! :D hörs sen !
 

Dagens vill ha

väger upp för dem 999 värre saker jag gjort

 

äppelgröt recept

så tänkte e er receptet på min gooooooda äppelgröt ! och vet ni äpplena kan bytas ut mot banan llr annan frukt ni vill ha ;) 
 
INGRIDIENSER:
 
*halvt äpple
*0,7 dl havregryn
*1,3 dl vatten
*linfrö
*kanel
 
Gör såhär :
 
lägg i havregrynen i en skål och häll i vattnet blanda även i linfrö (efter smak) och häll på kanel rör om. skiva halva halva äpplet i tärningar lägg i i grötsmeten ställ in i micron i ungefär 2min, ta ut lägg på lite kanel igen och resten av äpplena och bon apetit redo att servera ! :) as gott verkligen och äpplena gör att man slipper socker på gröten ! 
 

lite mer om gårdagen

som sagt var ju i stallet halva dagen ungefär och red 2 duktiga hästar ! cyklade hem runt 4 och va hemma kvart i 5 kanske , sen var det duschning raka benen och ja ni vet allt det där målade även mina tånaglar också vinröda med vita blommor på blev as bra hihi ! :) 
 
sen var det tacomys med familjen och på helgerna och lov är jag så dålig på att äta lunch så det blir oftast bara frukost , så maten igår var huuuuur god som helst  ! + när man käkar tacos så kan man välja själv om man vill va nyttig llr inte så ist för vanlig köttfärs tog jag kalvfärs som inte innehåller lika mycket fett sen så grönsaker såklart och lite créme fraiche (det måste man ha) och såklart olivolja ! går att ha till verkligen ALLT ! och är supergott !visst ser det gott ut?!
 
sen så fixade jag mig för skulle ju på bio med filip marie och hampus och det var trevligt + att filmen var as bra !!! (för er som undrar såg vi breaking dawn) den var ungefär 2 timmar lång så slutade vid 23,00 så åkte dem andra hem till filip tror jag så åkte jag hem var så trött och seg efter dagen hade ju varit vaken sen 07,30 så jaa jag var inte särskilt rolig att umgås med haha, men kvällen var bra :)
 
 

Godmorgon frukost och planering

Godmorgon eller Godförmiddag kanske ? 
iaf har nyss ätit frukost och gud vad gott det är med frukost ! och nu har jag hittat ngt som är as gott ! nämligen äppelgröt tänkte lägga upp receptet här snart as bra för er som vill va lite extra nyttiga!  ska berätta om igår också ! :D
annars idag händer inte så mycket ska städa ! plugga och ta mig en promenad ner till ICA för att köpa papaya tänkte göra lite fruktsallad till beck sen, och om det inte regnar kanske jag drar ut och rider iaf är ju såååå sugen på en tur i skogen !!!
så länge får ni nöja er med frukostbilder:))
 

BREAKING DAWN !

kom nyss hem efter att ha kollat på BREAKING DAWN PART 2 såååååå jäkla bra alltså dem 2 timmarna kändes som 10 min helt seriöst var helt inne i filmen ! :D absolut värd att se för er som inte sett den, och absolut den bästa av twilight filmerna ! :D här får ni trailerna också :)
 
 

2 ridpass ridna

Nikki;
blev paddocken har ju pluggat på dressyrprogrammet och red vägarna jag vet vi kommer ha problem med och det blev mycket galopp, hon kändes bättre igår lite stel idag och ganska motstretig,, vem vet hon kanske också hade träningsvärk?? ajaa men helt förjävligt var det inte utan det mesta var positivt och småvolterna blev bra tillslut;)
 
Hoppsan; 
testade att rida ut på henne själv utan ngn med mig (hon har ju aldrig gjort det) och jisses vad jag tycker om den hästen så go ! as bra framåtbjudning hela tiden och visst titta hon på saker men hon fortsatte framåt i jättebra och friskt tempo, galopperade en del också och gud ja går inte att beskriva hennes galopp alltså ! lät henne öka rätt ordentligt och både hon och jag tyckte det var skitkul !  ja hon var så duktig idag ! :D :D :D
 
lilla Hoppsan

helt slut

sådär nu är jag hemma ! äntligen as trött 2 hästar ridna och 2,1 mil cyklade ska bli gott med tacos sen ! :D ikväll är det även breaking dawn inte så taggad nu skulle inte säga nej till att ha hemmamyskväll med mig själv hoppas det vänder ... usch vad tråkig jag lät men det har varit fullt upp hela veckan:) ne tänkte ta och skriva lite om ridpassen :)
ja såhär såg vi ut igår
 

mot stallet!

sådär nu har jag pluggat dressyrprogram och fixat iordning mig drar mig ut till stallet för att få 2 hästar ridna innan breaking dawn ikväll ! hörs sen :)
 

new nails-bättre bilder kommer !





här blev resultatet av mitt och maries verk lite gulliga det röda ska föreställa äpplen för er som inte såg det;)


apple cinamon porridge

godmorgon ! nyss fixat lite frukost äppelgröt fick det bli och thé och macka :)
gårdagen var riktigt bra massa fix och tjejmys ! berättar mer om det sen och även vad som händer ikväll;)))
idag är det städning och stallet som gäller :)






myskväll med bästis <3

 
fruktsallad xfactor manikyr och bra sällskap dunderbra fredag ! :)
 

Ridpasset !

red ju nikki i paddocken och i början var hon pigg och jäklig men sen så släppte det och hon blev helt underbar ! fy satan vilken bra känsla jag hade och galoppen gick det också bra i såååå skönt att det ger resultat nu ! :D så red i 40min ungefär och både jag och hästen var helt genomsvettiga men det var det värt! så nu ska vi på't igen imorgon ! 
blev mycket träning på dressyrprogrammet jag måste plugga på för den 25 smäller det shiiit så nära nu ! !!!  as ,kul !
 

middagsbordet

äntligen hemma sitter och äter och väntar på marie sen blir det mys ska även skriva om ridpasset som gick så jäkla bra !!!




lite bilder från uteritten

sa jag också att hoppsan är till salu ?? ne men det är hon besök gärna hemsidan för mer information och film och finare bilder!!!   http://pilagarden.se/index.htm
 
 
 

hahaa

gos i skogen!

ridpasset, 
red ju hoppsan utemed stina blev en lång runda runt säby och vi tog lite kort också ska be henne skicka dem ;) blev även en väldigt lugn ritt förövrigt med mycket snack och skoj , hästarna tyckte det med ! :) nu ska jag fortsätta plugga och titta på uppfinnarna!
 

hemma !!

hejsan hemma från stallet och hunnit duscha ! har även gjort mig lite gröt och äggmacka som står för lunch middag och kvällsmat as gott ! skriver mer om ridpasset sen ska äta upp först !




äntligen!



visar hur klänningen ser ut på sen och även vad de innehöll mer :)


blandat inlägg om gårdagen och idag

SVENSKA och sista lektionen ! skriver på ngt svenska argumentions tal som vi redan är klara med ;) rätt så gött faktiskt ! :D
 
ja vi hade engelska förhör förut gick rätt bra faktiskt sen så har vi haft lunch och nu svenska två lektioner bara aaaas gött! 
 
just berätta aldrig om gårdagen, men som sagt åkte ju till F runt 6 tiden så snacka vi lite och sådär sen så satte vi på BREAKING DAWN PART 1 vi tänkte ju dra och kolla på den på lördag med hampus och marie också MÅSTE ju bara se den ! alla säger ju att den är as bra ! :D
sen så kolla vi även på HALLOWEEN 2  as läskig llr egentligen mer äcklig skräckfilm så ja ngt rädd var man allt :) men kvällen var bra och mysig ! 
 
 

som vanligt

godmorgon ! sitter och pluggar engelska glosor och nyss käkat lite frukost blev en macka och lite flingor är inte så hungrig.. slutar tidigt sen är det stallet som gäller och uteritt ! ska även plugga lite på provet tills imorgon också försöka iaf :))






Hiss !

dagens hiss går till pepparkakor och thé otroligt gott!
 

1 prov klart 1 kvar!

såå äntligen hemma säger jag bara ! har hunnit äta lite också as hungrig så hade mamma gjort ngt gott kött heeelt perfekt ! :D
hon ska även hämta min klänning sen runt 6 tiden ååååhhh så spännande vill ju ha den nuuuuu!! 
 
men iaf hade ju som sagt prov idag gick heeelt okej gjorde några slarvfel bara men godkänt blir det nog iaf sen har jag prov på fredag så nu taggar vi om ! presidentvalet handlar det om men det borde jag kunna lite om iaf ska göra klart alla instuderingsfrågor innan jag drar mig mor F ska väl träffa han runt 6,halv 7 ngn gång tror jag så har ju lite tid på mig:) ! men nu måste jag sätta igång hörs mer sen !
 
 

just nu

 
jaa såhär ser det ut hos mig just nu i skolan, jäkla prov alltså ....
 

Tips för finare hår !

jaa som alla tjejer vill är ju att ha finare kropp snygga kläder/naglar och framförallt snyggt HÅR! 
läste lite på bloggar och har plockat ihop det jag tycker är bra och även vad dem sa ;)
 
det första man kan göra är att försöka äta rätt då blir både hud hår och naglar starkare och finare! mycket nötter protein järn zink kalcium avokado omega3 m.m. men för att få det extra fint så följ dessa steg:
 
* använd värmeskydd!
*platta/locka inte för ofta !
*bra schampoo+balsam(kolla bild nedan)
*Snåla INTE på inpackningen och använd den ofta ! jag använder min kanske 3-4 dagar i veckan låt den sitta i 5-10min/gång
*borsta helst inte håret när det är blött, oundvikligt för oss tjejer men var då extra försiktig!
*sätt håret i en turban på huvet med handduken låt det självtorka !  
*använd ngn efterbehandling (ej nödvändigt om du följer detta ovan)
 
detta var väl mina bästa tips för fint hår ! och här är produkterna jag använder och är supersuper nöjd med håret blir fint glansigt mjukt och lätt att ha att göra med ! :) 

skön dag !

hallå där! hann inte blogga innan skolan satt och plugga på vårat specialidrottsprov som vi har idag...ajaa men det går nog bra har fått in lite i huvudet iaf haha! slutar 12,20 och franska sista lektionen :( men det är fiiiiilm så det är lugnt ! 
 
sen är det provet 14,30 men lugn har fixat tidinställt under dagen och en del tips på hur du får finare hår !! så kika in :) 
 
just nu har jag svenska sen rast helt okej ändå men hörs sen ! :)
 
 

Godnatt

så nu har jag fixat tidinställt tills imorgon så bloggen inte är helt död ! men ska nog sova nu så blir det upp tidigt och pluuuuuggggaaaa.... Godnatt på er!
 

read the text instead

american pie

 
för er som har ett lika roligt liv som jag just nu tänkte jag bara tipsa er att 6an visar american pie ! gör kvällen snäppet roligare ! :)
 
 
 

Dressyrarbete

Tjenare läsare! 
äntligen hemma säger jag bara ! ! ! som sagt full rulle idag med , börja med skola slutade 15,00 och kom inte iväg till stallet förrens 15,40 ..... och fyyy satan vad mörkt det är nuförtiden! cyklar ju varje dag ut till stallet och så har jag en 4km lång skogsväg jag måste igenom UTAN LAMPOR!! slår rekord varje gång kan jag säga as läskigt :( speciellt när man tänker på alla skräckfilmer man sett...
 
men iaf så blev det paddocken fast på Hoppsan istället för nikki var halt ...igen:( ajaa, det gick iaf kanon tränade mycket på min sits och hållning även på gas och brom + galoppfattningar och hon lyssnade kanon trots att det var massa andra hästar runtomkring som hittade på sina egna bus, och hon gjorde även superfina galoppfattningar! så glad :D 
 
och min klänning får ni se imorgon mamma har inte varit och hämtat den än..
 

jaaa !!!




jaaa äntligen har min klänning kommit !!! så nu blir det stallkläder på och åka och hämta den !!!:D


Hästrelaterat-gårdagens ridpass

Red ju igår men glömde skriva om det haha så glömsk man kan vara ibland ! 
 
men iaf så blev det en lugnare uteritt med Ida i skogen rätt skönt efter en måndag så , och vi tränade på våra sitsar som alltid behöver tränas på och så massa annat ! men det gick bra och hon lyssnar bättre och bättre för varje gång, så idag blir det paddocken med galoppträning och volter ! så det ska bli kul, slutar förövrigt 3 idag lite trist menmen sen så direkt till stallet innan det bli alldeles för mörkt ! :)
 
 
bild från i somras (Avatar)
 

min morgon

godmorgon ! har precis käkat lite frukost som ni ser och tänkte plugga lite på engelskan vi hade tills idag woops ! men det ska nog gå bra ändå !

sen så har även våra skolfoton kommit yeeey!! blev helt okej på dem ändå :) så ni får även se dem så nu ska jag köpa ramar !










snygga mobilskal

Skal Samsung S3 strassbeströdd vit
Läderplånbok Samsung Galaxy S3 rosaLäderplånbok Samsung Galaxy S3 rosa
Plånbok/fodral Samsung Galaxy S3 svartPlånbok/fodral Samsung Galaxy S3 svart
 
hittat mig lite snygga mobilskal den svarta och den silvriga ska jag nog ta och beställa hem ;)
 
 

Tacopaj!

nyss hemkommen och nu maaaaat hörs senare sen !






mer skor !

hihi nu ahr jag hittar mer skor ! nu dessa snyggingar tror dem bara kosta 300:- llr ngt såå ja vem vet kanske blir ett fynd ?!?  ska göra om mitt rum också hur får ni reda på sen ! 
 

Take my advice

 
 
 
 
jaa såhär roligt har jag just nu på mitt låååååånga hål , men ne jag ska hitta ngt roligt att blogga om nu istället:)
 
 
 

stressMÅNDAG

godmorgon ! nyss käkat frukost så ska börja fixa mig lite inför skolan, slutar 13,40 as gött sen är det direkt ut till stallet för att rida nikki för kl 17,00 är det utveckling samtal på skolan så tänkte hinna hem innan det iaf ;) sen ikväll blir det samhäll och engelska plugg och så får vi se om f kommer beror på hur mycket jag har att göra hehe :) men det blir givetvis lite mobilblogg idag!




Söndagsmys och varma mackor !

Godkväll ! 
 
kom nyss hem efter en kanonkväll med finaste ! Filip kom och hämta oss så åkte vi och fixa med hampus bil sen drog vi till willys för att köpa grejer till varma mackorna som vi skulle göra ! och dem blev as goda ! men var rätt mättande ! :) 
 
sen så satte vi oss framför tvn och kikade på BECK får ej missas på en söndag ! :) men runt tio så skjutsade filip hem mig för båda ska upp tidigt imorgon så behöver ju få lite skönhetsömn ! haha ne men blir en lång och stressig dag imorgon först skola sen stall sen utvecklingsamtal sen kanske så kommer F hit på kvällen får se ;) ska försöka  fixa lite tidinställda tills imorgon också :)
 
lite bilder från kvällen :)
 
 

tacopaj släkten och söndagsmys !

så nu har gästerna åkt hem lite tomt vblev huset allt! men kul har det varit massa snack med mostrar kusiner och allt därimellan! mamma lagade även en supergo tacopaj och annanaspaj och kladdkaka till efterrätt så unna mig en liten bit kladdkaka !

nu ska jag fixa mig för att sedan dra till filip och träffa marie och hampus så ska vi mysa ner oss i soffan framför beck med varma mackor hur gosigt?!?! ser jag fram emot men måste fixa mig lite och byta kläder så jag är lite fräsch så det blir mobilblogg ikväll lovies !:)))




kalas för lillebror

Godmorgon ! 
 
blev en halvsen kväll igår. kom ju hem runt halv 7 åt lite sen fixa mig och drog sedan till karleby för att träffa lite folk massa som jag inte kände igen och några som jag kände igen men det var kul :) eftersom det var fest så drack alla FÖRUTOM jag ! jaa ja får ju inte dricka förens nyår så ska klara det nu hade jag tänkt ! men fick smaka på ngt körsbärsmjöl llr ngt som smakade glugg det var det enda ! duktigt va! 
 
idag är det kalas för min lillebror som fyller 11 på måndag egentligen. så runt 13,00 kommer släkten hit så måste hinna städa och gå ut och gå innan och duscha tänkte jag ! :)
 

båda ridpassen

Hoppsan:
 
blev ett litet hoppass med den gosegrisen där även jag tränade på min balans jisses trodde inte den var så dålig haha ! :D men iaf lg det bommar ena långsidan som vi travade över lite vingligt i början men det blev sedan bättre sen la dem upp till ett litet kryss i slutet och lite läskigt tyckte hon allt det var men sen så hoppa hon så glatt ! gjorde den övningen ett antal gånger tills det satt , försökte även få henne så framåt som möjligt hon har ju lite svårt med det ibland. men hon gjorde sig jättebra ifrån sig ! :D
 
                                     
 
NIKKI:
 
blev ett hårt dressyrpass i paddocken , tränade övergångar serpentiner få upp tempot och även få upp henne i formen gjorde lite skänkelvikningar också ! gick faktiskt riktigt bra idag hon lyssnade bra och var aktiv sen så fick även jag hjälp utav hon som äger stället vilket var till stor hjälp ! så kul när det går bra helt perfekt var det la inte men helt klart på den positiva vägen och i galoppen gick det också bättre hon blev inte lika stark som hon brukar, kanske var för att jag red bättre ?? ! men nu jäklar så ska vi träna !! 
 
                                             
 
 
 

revbenspjäll och klyftpotatis

så nu har jag fått i mig lite mat och även duschat ! sååå skönt ! har cyklat 2.3 mil idag pw 6km och ridit 1 hoppass och 1 dressyrpass så träningen har varit på topp ! :D berättar mer om ridpassen i ett annat inlägg :) 
 
ikväll ska jag iväg och träffa hampus marie och filip+ massa andra kul att jag är den enda som är nykter ikväll... menmen får inte festa förens nyår så ;) men ska fixa mig lite och så nu skriver innan jag åker ! :)
 
 
 

Read the lines

en runda runt stan

sådär nu har jag gått en liten runda på 6 km iaf rikigt skön att komma ut en sväng på förmiddagen man blir så mycket piggare då ! och nu är det stallkläderna som gäller så  hörs sen ! :)
 
 

MUMS!

have2have brands Stövletter, Carola
have2have brands Stövletter, Carola
have2have brands Stövletter, Carola
have2have brands Stövletter, Carola
have2have brands Stövletter, Carola
 
såååå snygga dessa med alltså !! ge mig pengar säger jag bara !!!
 

glad tjej!

sååå glad ! pappa ska köpa ny systemkamera till sig och gissa jag får låna den gamla vi har ! sen så ska han köpa nya objektiv som passar på min med ! guuud så bra så nu ska jag verkligen ut och fota både kompisar mig själv och hästarna tänkte jag ! as glad !! :D tog en bild från google men det är inte denna modell ska visa er ngn dag ! :D
 

Breakfast

godmorgon ! magontet har släppt sen så har jag fått i mig lite frukost två mackor lite flingor och ett halvt ägg är ju helg =bättre frukost !

idag ska jag städa lite åka till stallet rida 2 hästar sen så träffa hampus marie och filip ikväll blev ju inget igår eftersom jag inte mådde bra ;) men ska inte vara borta så länge ska upp tidigt imorgon för kalas för min lillebror .


vatten med hallon och blåbär sååååå gott !!


Ridpasset 9 November

red som sagt ut med ''lill' Stina idag vart lite mörkt men det gick. gick ganska bra men dock så var hon lite stark i slutet men ändå kul att vara back on track har ju inte varit där sen i måndags ! så nu har jag cykla 2 mil också :D imorgon blir det 2 hästar Nikki och Hoppsan ska bli kul var så längesen man red den lilla nu sååå söt ! sen får vi se vad kvällen bjuder på ! 
¨hoppas iaf att magen är bättre!!!!!
 

haha sååå sant !

Embedded image permalink

läsarfråga-mina träningskläder

fick en fråga förut som löd såhär : Kan du lägga upp dina träningskläder och pris/affär? Samt vilka du har kikat på eller vill ha =)
 

och javisst det är klart jag kan ! börjar med att lägga upp mina träningskläder som jag använder :)
 
vanliga löpartights från equipe köpte dem på ullared för 99:-
 
sportbh från equipe även den är från ullared 59:- 
 
tröja har jag en vanlig tshirt  som jag hittat i garderoben :) 
 
har kollat på dessa godingar från stadium som jag funderar på at besälla hem 1299:- hot or not ??
 
 
jaa lite vad jag har för träningkläder ska beställa lite nytt när pengarna kommer tänkte jag så  lägger upp på det då :)
 

där satt den !

 
bjuder på denna sanna bilden medans jag hoppar in i duschen ska svara på era kommentarer och skriva om ridningen så fort jag har duschat klart! :)
 

Nyttigt och Gott

kom nyss hem och har bytt om till stallkläder och usch vad kallt det är ute ! ska iaf cykla mot stallet 10i 3 så jag är där halv 4 blir nog uteritt med stina rätt lagom denna fredag:)
tog mig ett litet mellanmål jordnötsmör (bra när man tränar) och kex:)




FREDAG - MAGONT-PROV

hallå ! har samhäll och matteprovet är ööööööver ! så skön känsla ! de gick hmen helt okej llr kändes så iaf sen får vi se vad resultatet visar ;) 
 
slutar tidigt missar både kommunikationen och idrotten vilket är skööönt ! sen så bär det av till stallet ingen lust har fortfarande ont i magen så får se om det blir ngn myskväll med kompisar sen i nuläget kommer jag inte orka men hoppas det blir bättre annars får jag stanna hemma och vila kan ju behövas det med efter denna helvetiska veckan haha ;) 
 
hörs sen! :)
 

döööö

matteprov går åt fanders ajaa får se fram emot kvällen istället! så godnatt alla läsare you make my day every day!




Mini Shopping !

detta fick följa med hem hittade mysiga raggsockar för bara 99:- så var tvungen att ha dem ! sen nagellack för 19 :- så givetvis så hängde det också med hem ! :D
 

simning+gym

har lagt mig tillrätta i sängen nu äntligen !! varit lika sressig dag idag med ! 
 
först så skolan då slutade 13,00 då blev de gym så kom jag på att jag glömde kortet hemma men kunde gymma ändå, men passade på att gå in på lindex också vad jag fick med mig får ni se snart! :D 
 
sen så tillbaka till skolan för extra matte kurs som höll på till 17,00 sen vidare till badhuset och simma 30 längder och ja nu är jag trött ! haha men ska lägga upp lite bilder på shoppingen nu ! :D
 

after the gym

precis kört ett intensivt mag och ryggpass på gymmet blev även lite axlar och rumpa också och nu bär det av till skolan för en extra mattekurs sedan simhallen med marie !! ååh guld torsdag såhär glad ser jag ut just nu!




heeelt okej schema idag





breakfast

godmorgon ! har sovit rätt bra inatt så det är skönt ! idag blir det
★skola
★gym
★mattelektion
★simma

ja fullt upp idag med men ska hinna med bloggen också:)


Godnatt + Gammal bild på mig !

Read all about it

 

Passa på !

alla mariestadare skövdebor töreboda bor eller ngn annan kommun jag glömt ! passa på att testa PROVA PÅ RIDNING !!! för både barn och vuxna ! läs mer på bilden för mer information !!! supertrevliga hästar!
 

cozy pictures

 
 
 

hela dagen + nötter

sådär sitter såklart med mitt thé i knät och så har jag gjort toast också ! as gott skippade lunchen i skolan så har ju bara käkar frukost idag hihi :) men iaf har ju inte haft tid med bloggen idag åkte hemifrån vid 09,00 och kom hem 18,00 japp full rulle men har haft skola och stanna kvar och pluggade lite sen så specialidrott där vi hade teori och gick igenom provet och alla läxor sen så gick jag hem från ullervad och ner till ica och köpte nötter (självklart naturella) som jag var så sugen på ! a så har min dag sett ut allmänt rörig ! men nu ska jag invänta halv 8 hos mig & bonde söker fru!! 
 
juste köpte halstabletter och en proteinbar tills imorgon hinner inte äta i skolan då heller ... 
 
 

varit borta hela dagen

ursäkta för as kass update idag men har inte varit hemma förens nu :o så ska in i duschen en snabbis så bloggar jag om dagen snart !


En riktig pluggdag !

godmorgon ! åt lite frukost nyss och ska börja fixa mig till skolan kom på att jag har ngt sorts franska prov idag kill me !!!... hoppas bara vi inte har svenska prov också ne måste sluta vara så skol lat haha !
ne men vid två tiden har jag specialidrott teori så det är skönt sen så slutar jag 12,20 men stannar nog kvar och pluggar lite matte sen ikväll blir det kanske badhuset ska försöka hinna med iaf och ännu mer plugg ..:)




new nails black and glitter







Dagens outfit















Speggi

Embedded image permalink
 
åååhh vad jag vill ha en sådan ! så snygg är den och hur praktisk?!!! ni hittar spegeln här!
 

Svar på Frågestunden !

Hur funkade tandblekningspennan föresten?
-juste det har jag glömt att skriva men den funkade faktiskt !, efter redan 1 vecka blev tänderna betydligt vitare !
 
*Hur ska man göra för att imponera på dig? :D
-haha jadu bra fråga tror jag är lite svårflörtad, men en kille som vågar ta för sig och vara sig själv i alla lägen och framförallt bry sig om sin tjej, är något jag tycker är bra egenskaper hos en kille , givetvis ska han vara omtänksam snäll osv.. :)
 
*Besökarrekord?
-hmm va va det 40-50 
 
*tror du på kärlek vid första ögonkastet?
-njaa inte riktigt jo om det gäller kändisar, men i verkligheten tror jag inte på det :)
 
*Hur ser din drömkille ut ? :D
-oj, helst sportig längre än mig (1,70) behöver inte va jättetränad men lite muskler kanske, blåögd snäll omtänksam sinne för humor, bra klädstil och kunna laga mat ! (sämst på det) 
 
*vad tycker du om rebecca och fiona?
-vet faktiskt inte vilka de är :o?
Inkido - KärleksbrevInkido - Roshjärta stort
 
*Vad är det pinsammaste du har gjort?
-hmm, den var svår men det var nog när jag trillade med cykeln när alla bilar åkte förbi och en stanna...
 
*Vad är det pinsammaste som har hänt dig?(alltså som någon annan gjort mot dig
-det var när jag hade markarbete och hästen stanna framför en bom och jag trilla av...
 
*Hur många har du varit tillsammans med?
-som jag varit tillsammans på riktigt är det bara 3
 
*Är du ihop med någon nu?
-nej det är jag inte :)
 
*Har du förlorat oskulden? isåfall när? ångrar du det?
- Ja det har jag, när jag var 14 (är 17nu). både ja och nej skulle råda er andra att vänta tills ni känner er helt redo !
 
*hur många har du haft sex med?
-hmm 3 stycken
 
*har du provat blowjob/analsex/69 ?
- har provat alla förutom analsex
 
*första kyssen?
-det var i 7an i en kille som jag var ihop med i 2-3 månader och kommer ihåg att jag var jättekär haha !
 
*tycker du att killen eller tjejen ska ta första steget?
-jag tycker det är killens uppgift riktigt varför vet jag inte, men ibland kan det vara bra att vi tjejer också gör det :)

 
*vem är den den karro som du brukar vara med? Hon verkar så himla snygg och snäll och rolig och så :) :) :) :) :) :) :)
-hihi Karolina som hon heter r min barndomskompis som jag spenderar ett xxxxxxx antal mega roliga dagar med ! jaa hon är supersnäll go och snygg !
 
*Hur många skor äger du? du som är shoefreak :P
-haha märks det ?! ne men jag har 11 par allt som allt ;)
 
*bästa klädesplagg(en) du äger?
-åhh det är alla mina stickade tröjor sååå mysiga att gosa in sig i !
 
*vad kommer du bära i vinter? (någon trend du följer/ska följa?)
-jag gillar ju vintage men det kommer bli mycket stickat och varma raggsockar !
 
*RING/HALSBAND/ARMBAND ?
-säger nog RINGAR ! älskar ringar och går sällan utan !
 
*vad önskar du att du hade i garderoben?
-hmm mer byxor mer stickat och mer fina toppar och skjortor
 
*Vems garderob önskar du att du hade (av bloggarna)?
-KENZAS fullkomligt ÄLSKAR hennes stil !
 
 
 

sådär nu var alla frågor besvarade hoppas ni blev nöjda med svaren ! och måste säga att  ni har ställt massa kanon frågor jättekul ! :D
 
bjuder på en bild på mig själv också
 
 

snart så !

sådär ja , nu var första skoldagen gjord och tjeeena vad seg ! ne men magen har gjort ont hela dagen så har inte fått i mig ngt heller .... så ska in och göra mig lite thé och en macka så får vi se om jag drar och simmar sen får bli en pw annars måste röra lite på mig känner jag :) ! 
 
men iaf dagens outfit kommer snart upp sen så kommer även svaren på frågestunden upp ! :D
 

Beställt !

 
äntligen så är den beställd ! hittade en nyårsklänning tillslut ! kostde bara 175:- så inte så dyrt heller. så skönt att ha en ifall man inte hittar ngn annan bra va ! nu är det bara skorna kvar hihi ! :D
 

Nyponsoppa

usch har sovit 3 timmar inatt jädra mage säger jag bara vet inte riktigt vad som hänt utan är som om ngn vrider hela magen menn nu har den lugnat sig lite har bara vågat dricka lite nyponsoppa än så länge men ska ta en macka också :)

juste idag kommer svaren på frågestunden upp så håll utkik !






ååhhh så snyggt !

have2have brands Stövletter, Larissahave2have brands Stövletter, Larissa
 
har hittat mina nyårs skor !!!!!!!! så snygga passar kanon till klänningarna jag kikat på + att dem går att ha till vardags också ! :D
 
vad tycks ?? 

Cozy Monday!

sådär hemma från en skön PW med bästa Marie ! badhuset var stängt så blev en runda runt stan sedan tog vi en kaffepaus på Lundstedts café latte med caramel smak ååhhh så gott ! :D så den borde ni testa ! sitter förövrigt och kollar på pengarna på bordet ska nog sedan sova skola imorgon ju!  :) 
 

The Sounds

 

sista chansen

sista chansen på frågestunden !! svaren kommer upp ikväll eller imorgon kväll så passa på nu ! klicka på länken för att komma till inlägget!
 
http://ecriggmyr.blogg.se/2012/november/fragestund.html#comment

Ridpasset och simning

tjena hemma från stallet red en sväng i paddocken gick sådär kunde inte rida så länge har så jäkla ont i ryggen kom imorses ingen aning om vad det är ! .. så tråkigt . men iaf nu är jag barnvakt åt 3 små ungar här hemma så ska fixa pannkakor till kvällsmat åt dem snällt va ?! :D 
 
sen ikväll ska jag ner till badhuset och träffa marie så ska vi simma några längder igen as skönt ska det bli!
 

Receptet

American Pancakes - 4 port

 

2 1/2 dl grahamsmjöl (funkar med vetemjöl)
2 tsk bakpulver
1 msk socker
2 1/2 dl mjölk
2 msk smält smör
1 ägg

 

Gör såhär: 

blanda allt torrt först rör sedan ned allt det andra mixa och stek glöm inte att ha smör i stekpannan !!

toppa med bananer blåbär florsocker llr vad ni nu vill ha på ! 

Bon apetit!

 

American Pancakes

såååå otroligt god frukost bästa jag gjort på länge alltså ! och såhär såg dem ut;











lyxfrukost

firar den sista lovdagen med att göra american pancakes hittade receptet på en kompis blogg så tänkte lägga upp det här sen med resultatet:) men såhär ser det ut hos mig just nu:)






Godnatt



som texten säger är det en dag imorgon med, ska ta och kolla klart på beck innan jag somnar och hoppas träningsvärken i magen går över annars får det bli rygg på gymmet imorgon:) !


åhhhh kom igen nu!!!

sitter och faktiskt gottar mig lite ja ni hörde rätt men eftersom jag inte får äta godis så fick det bli popcorn och nötter men det är fortfarande as gott ! :D ska ju ändå dra ner till gymmet tidigt imorgon sen så till stallet och sen runt 4 halv 5 tiden ska jag vara barnvakt måste hinna plugga mellan varven också men det ska nog gå . så full rulle iaf! 
 
men nu är det bara 20 minuter kvar !!!!!! BECK börjar som jag längtat as bra dem filmerna !! ska ni också se den ikväll ?? :)
 

Kvällsbild!

Mat från sjön

var ute och gick en sväng skulle gå en kort runda på kanske 5km men istället gick jag 1,3 mil liiiite skillnad men as gött ! så nu har jag ätit lite också lax med palsternacka och morötter såååååååå gott var det älskar ju fisk och skaldjur ! :D ne nu ska jag kika på ngn film innan beck börjar .




Söndagsgos

sådär nu har jag städat klart så ska bege mig ut på en promenad för sen blir det kvalitetstid med mig själv och kanske en till får se ;) och visst har jag en gosig katt som förövrigt skulle hjälpq mig att städa men somnade.. :)




FRÅGESTUND!

Eftersom jag fått lite nya läsare tänkte jag köra en sådan här frågetund så passa på nu vad vill ni veta som jag inte berättar llr undrar ni över något annat ?? svarar på ALLA pinsamma roliga m.m svaren kommer upp nästa vecka.
så var inte blyga nu ! 
 

Gårdagen !

Var ju med Filip Hampus och Marie igår med blev en skräckis chenobyl dairies hette den sjuuuukt äcklig !!! llr så är det jag som är oerhört lättskrämd ! haha sen kolla vi på despicable me asså gud den är ju så gullig den filmen.! sen så prova jag och marie hans säng lite hihi såg ju så skön ut och där somna vi nästan! kom hem typ vid 3 igen men var ändå ganska pigg när jag vakna halv9 imorses, idag så ska jag nog vara med F igen pratade om det igår så får se ;) ;) ;)
 

morning picture

Fitspo frukost

kör en lyxsöndagsfrukost bestående av rabarber/vanilj thé ägg a-fil ned crunchy ingefära kanel linfrö och cashewnötter sen en gurkmacka ! nu ska jag slå på en bra film :)
vad brukar ni äta till frukost?




in my bed

hemma från en kanon lördag ! blev lite sent men ajaa skitsamma det vare värt berättar mer imorgon för nu sovdags!!! 
 

Go remix ändå

 

goskväll med fina!

sådär nu är jag färdigfixad och klar ska bara ta på mig byxor hihi ;) sen kommer filip och hämtar mig så hämtar vi marie och hampus så ska vi väl fixa ngt gott ! :D sen åker vi hem till F och kikar skräckfilm :O ! kommer inte kunna sova inatt haha ! men har bråttom men såhär ser jag ut ikväll ni ser även hur slingorna blev rätt nöjd!
 

Plankstek!

mamma fixar plankstek här hemma sååååå gott är as hungrig !! ikväll blir det även skräckfilmsmys med marie filip och hampus ska bli riktigt trevligt ! slänger upp runkeepern av dagens träning också;)







Ridpasset !

sådär nu är jag hemma från stallet , red ut gick sådär släppte lite på kraven och tog en välbehövlig lååååååång galopp det upskattades av nikki också;) men nu ska jag in och käka bloggar mer sen !
 

header byte

sådär nu har jag bytt header och profilbild , hittade ingen snygg design så fick bli sådant här byte, tycker det är så roligt att byta lite så det blir nytt och fräscht llr vad säger ni ?!? 
 
ne nu måste jag dra mig till stallet om jag ska komma hem ngn gång idag hihi ha det bra ! :)
 
puss lovies!

true words

Gårdagen var bäst!

som sagt var ju ute och fira Marie igår , vi åkte till skövde för att käka på Pim's är ju sååå gott där;)! men när vi kom dit var det fullsatt typ så vi gick till rådhuset istället där jag tog en ceasarsallad och marie tog en räkmacka XXL!!!! skojar inte huuuuuuur STOR  som helst !!! min sallad var förövrigt as god hade kycklingfileér i och jisses vad gott ! 
sen satt vi där as länge och bara hade trevligt och snackade, satt bredvid ett härligt vuxenbord som satt och söp och hade trevligt haha vilka sköningar! sen runt 9 åkte vi hem och till maries pojkvän och hans kompisar där även kvällen spenderades.  riktigt go och underbar fredag helt enkelt !   bjuder på lite bilder under kvällen också:)
 
 

saturday morning

Morning lovies!
 
tog en rejääääl sovmorgon och vakna sista gången halv 11 wooops! men kom hem 3 inatt:O ja lite senare än tänkt men det var det värt iaf! skriver hela kvällen i ett annat inlägg! 
 
har nyss fått i mig lite frukost och sitter och tar det lugnt med mitt rabarber och vanilj thé as gott :D ! ska se reprisen på X-factor också. 
 
pusspuss! :*
 

nattmusik

 

bloggpyssel

sitter här hos marie och grejar med våra bloggar har även fixat dessa gulliga smilisar ;) :D :p :* how cool!! ne vi hörs mer hemma en nu ska vi fortsätta bloggpyssla :D
 

just nu











Workout

skulle INTE  köra så hårt på gymmet idag då jag var där igår sen så har jag tränat så mycket alla andra dagar denna vecka menmen lättare sagt än gjort , spenderade 2 timmar där om inte mer körde mage rygg och rumpa+lite ben körde som vanligt 3*10 på allt 2 gånger och en del lite fler. men mage stod i centrum och trots den enooooorma träningsvärken från igår så funkade det körde även med kettlebells skivstång och andra lösa vikter, älskar det verkligen sååå otroligt skönt att känna hur det verkligen bränns i varenda muskel och det gjorde de idag! körde även 20min på crosstrainerna som uppvärmning (level12). trots att kroppen var seg och slö så gick det allt och man blev lite piggare av att komma dit faktiskt as skönt ! 
 
blev en sväng till ICA köpte 2 proteinbarer (är ju mitt lördagsgodis óm man blir sugen) sen en celsius som är as god och en vitamin well med fläder smak och NOLL kalorier och utan socker ! as bra verkligen ! ne nu ska jag göra lite manikyr raka benen fräga klart håret och ansiktsmask innan jag drar ut för att fira min älskade vän! bloggar mer sen lovies ! puss
 
 
 

you got to work for IT

 
jaa såhär snygg är jag just nu ! kom nyss hem från gymmet och påvägen hem så stanna jag till vid ICA för att köpa mig en proteinbar och denna dryck måste se om den funkar innehåller INGA kalorier llr ngt bara massa vitaminer jättegod att dricka faktiskt sen innehåller den även grönt thé och ingefära som ska få fart på ämnesomsättningen så hoppas den funkar , är även energigivande. ska ju äta sushi sen så det får bli en proteinbar nu så länge höll på att trilla ihop förut kroppen är as seg och s¨å sen så gymma jag 1½ timma igår+cykla+rida och idag blev det 2 timmar i gymmet :) berättar om hur det gick sen nu ska jag pyssla om mig själv och leta busstider!
 

get up and TRY

 
 

kalasfirande+gym

morning lovies ! hoppas ni inte har fått vakna upp med världens träningsvärk i heeeeeeeeela kroppen för det fick nämligen jag... buhu , men å andra sidan så har jag ju gjort ngt bra iaf! 
 
idag händer det massa roligt hihi ! ska dra ner till gymmet sen ska jag hem städa plugga kanske simma sen ikväll ska jag och Marie dra och fira henne med SUSHI !! as gott !! så skippar lunchen och maten här hemma så jag är extra hungrig sen får vi se om det kommer ngn på besök llr inte hihi *blink* låter det vara hemligt lite till:)
 

träningstillskott

sitter och tittar på lite olika träningsidor och hitta denna dryck och även lite barer , men frågan är om det funkar ! denna dryck finns ju även att köpa på ICA tror jag ska testa den för att se om det stämmer llr om man känner ngn skillnad . barerna ska jag nog också beställa verkar ju sååå goda ! sen är det bättre med en proteinbar istället för godis llr ngt annat som lördagsgodis !
 
 

mumsigt

mmmhh vad gott det är med lasagne brukar intw tycka om det men har inte ätit riktig mat sen i söndags så har levt på ägg flingor och smoothie denna vecka så det smakar underbart gott !




i väntan på skjuts

sitter ensam i fikarummet och väntar på att pappa ska komma cyklade inte hem från stallet då det blåser storm och ösregnar ute... sen har jag ju redan cyklat en vända och ridit+gymmat över en timma. men berättar mer om passet när jag är hemma !:)


GYM & STALL

sådär det blev en sväng till gymmet iaf så nu har man kommit hem ska byta om och dra vidare mot stallet där uteritt står på schemat har ju ridit några tuffa pass i paddocken de senaste;)
 
men på gymmet så var mage rumpa och lite ben i fokus idag gjorde 3*10 på allt 2 gånger så egentligen blev det 6*10 på alltihopa, körde även 10min på crosstrainern som uppvärmning och hade svårighetsgrad 12 var rätt jobbigt efter ett tag. avslutade med lite rumpövningar riktigt nöjd så ska nog ner imorgon med och simma på kvällen för är ju stalledig måste städa plugga och allt det roliga nivet;) 
 
lägger även upp bild på dagens frukost också.
 
flingor björnbär hasselnötter linfrö och kanel as gott!

95 frågor om mig!

95 frågor och massa svar...
1. Det första du tvättar i duschen? - benen kanske
2. Vad har din favorit hoodie för färg? - hmm grå llr röd
3. Gillar du kaffe? - jaa , speciellt latte
5. Hur mår du just NU? - bara bra!
6. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du senast var med? - E
7. Säger du aim elller a-i-m? - a-i-m
8. Berätta om din senaste dröm? - haha den kommer jag inte ihåg
9. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? - NEJ
10. Vad vill du ha just nu? - mer pengar, och drömkroppen! 
11. Använder du tandtråd? - jaa vem gör inte ?
12. Vad är det första du tänker på om jag säger skräp? - gammal lidl skit
16. har du räknat till 1000 någon gång? - jaappp
17. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? - båda!
18. Använder du smileys? - det är klart
19. Hur många sovrum finns det i ditt hus? - 5-6
20. Har du träffat någon kändis? - ja det har jag (norlie&kkv)
21. Gillar du keso? - ibland
22. Vilken låt hade du sist i huvudet? - händerna upp i luften/himmlen
23. Hur många länder har du besökt? - 9 st
24. Är dina föräldrar stränga? - njaa inte jätte längre
25. Skulle du kunna hoppa fallskärm? - jjaa det tror jag
26. Skulle du kunna gå ut och äta med George W. Bush? - haha om jag var 40 år äldre 
28. Glittrar någonting i ditt rum just nu? -mina smycken
30. Brukar du hyra film? - neeej
31. Vem sitter framför dig under matte lektionerna? - klasskamrater
35. Vart kommer du vara på Lördag? - hemma
36. Bruna eller vita ägg? - VITA 
37. Gillas musik? - EEH JAAAA !
38. Brukar du åka tåg? - nej
39. Var du med och upplevde när world trade center föll i NY? - nej
41. Vad är det för dag idag? - Torsdag
40. Vad åt du till lunch? - äter inte lunch....
43. Vad gör din bästa vän imorgon? - hmm firar sin födelsedag
46. Har du någonsin upplevt "the butterfly effect" ? - njaaee tror inte det
47. Vad tycker du om new york yankees? - helt OK
51. Har du lockigt hår? - ja 
52. När grät du senast? - på farmors begravning 
53. Har du gått in i en vägg någon gång? - haha ja
55. Har du köpt någonting från H&M? - jadå
56. Favorit årstid? - sommar/höst
61. Vem höll du senast i handen? - oj, vet inte
62. Sover du med TVn på? - nej störande
63. Har du druckit alkohol direkt ur flaskan? - har nog hänt
64. Tycker du att du är gammal? - är i mina bästa år
65. Är du mörkrädd? - haha jaa ibland
66. Gillar du ditt liv just nu? - jaaaa
67. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? - ja :')
68. Knackar du trä? - nej
69. Har du bra syn? - jadå
70. Kan du slicka dig på armbågen? - hah nej
71. vart är dina föräldrar just nu? - borta och flyttar möbler
72. Har du någonsin blivit kysst i en hiss? - nej?
73. Vilken CD kommer du köpa härnäst? - ingen
74. Vad har du på dig just nu? - mjukis tröja mystrumpor trosor
76. Någonsin hoppat ut genom ett fönster? - ahh :))
77. Är det ok att ljuga för dig? - NEJ
78. Vad är det senaste du köpte? - gymkort, smycken, björnbär och steviadryck
79. Hur ofta pratar du i telefon? - smsar mer
80. Har du ett komplicerat förhållande med någon? - nej
81. Hatar du mer än 3 personer? - ja det tror jag
82. Har du fällt någon? - ja vem har inte ?
86. Använder du sushipinnar? - ahh när jag äter sushi 
87. Är du för förlåtande? - ibland
88. Äger du någonting från Hot Topic? - nej
89. Äger du ett vapen? - behöver inget kan karate!
90. Brukar du busringa? - ja när jag var 7?
91. Har du någonsin befunnit dig i ett slott? - ja!
92. Gillar du ditt hår? - ja just nu iaf
94. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? - mamma
95. Hur ofta använder du MSN? - haha oj har inte msn på datan ens..!
 

Nyhetsmorgon

Godmorgon ! 
 
precis fått i mig lite frukost och sitter nu och bara tar det lite lugnt framför nyhetsmorgon , ett kanonbra program att vakna upp till ! idag händer inte så mycket ska försöka få lite plugg gjort har varit rätt seg med de denna vecka så får göra det mesta idag, har lust att dra ner och gymma idag faktiskt men ska ju ut till stallet också, tänkte rida ut en sväng då jag varit i paddocken dem senaste gångerna så får göra lite miljöombyte tänkte jag. om det inte blir gym så får det bli pw ikväll.
 
RSS 2.0