Bilder del 1

sådär nu när jag har tid så tänkte jag ladda upp några bilder jag tog igår så ni får se och imorgon kommer del2 !
 

skolan ridpasset =dagen

Hallå haft en bra torsdag?? det har jag iaf kalas bra ! hade sovmorgon till 20 i 10 kollade på film på första lektionen och på svenskan med fast då med våra egna filmer/serie/bildspel om olika grekiska berättelser låter as tråkigt men var riktigt roligt ! 
 
slutade halv 1 så det blev stallet i det fina vårvädret och red Hoppzan innan insläppet blev en sväng i skogen då paddocken ej gick att vara i...  men det gick bra ändå dock tyckte hon att det var läskigt med snö som trilla från träden hehe men annars skötte hon sig och gjorde fina galoppfattningar och de. 
 
sen efter insläppet red jag nikki med ellen och Tina gick bra för båda N var lite tvär i början då hon inte ville vara först men sen så gick det och hon skötte sig bra trodde hon skulle vara lite trött/lugn då hon fick jobba hårt igår men tvärtom var det haha snabb återhämtning på den hästen-CHECK!  ne men i galoppen var hon fin också och galoppera lugnt väldigt länge men sen blev det jobbigt tyckte hon och tyckte att korsgalopp var kul häst alltså men det rätta vi till och hon var fin i formen och tempot tränade massa på det vi gjorde på specialidrotten förutom hörnpasseringarna går sisådär ute i skogen hehe ;)
 
Tina till vänster och Hoppzan till höger
 

Tips från coachen!

medans jag sitter och kikar på shakespeare i skolan tänkte jag ge er ett nytt tips jag testa igår aloevera drycken har aldrig druckit den tidigare vilket varit ett misstag.. ASGOD!! fick liten chock att det var fruktkött i men andra klunken och jag var kär !! perfekt att ha innan/efter träningen bara naturliga råvaror i + att den smakar som godis hihi, ni hittar den också på olika fitness sidor llr i lifebutiken :) klicka på bilden för mer information
 
 

whats on your mind ?

Godmorgon ! har nyss ätit frukost och spelat lite candy crush huur beroendeframkallande är det inte llr !! haha men iaf så är det skola och stall som gäller idag inget direkt att plugga på heller så det är skönt:) ! ska rida båda tänkte jag jobba vidare i paddocken med nikki är bestämt iaf och träna på det vi gjorde igår sen imorgon ska hon få vila :)


Tips från coachen

måste ge er ett tips innan jag somnar men SWEBAR fy satan ett av dem godaste proteinbarerna jag ätit ! mintchoklad och cocos är några jag starkt rekommenderar att köpa ! finns i olika fitness shopar llr i din lifebutik en del har det även på ICA ;)
 
 

Sunny day !

Hejsan ! 
 
sitter och kikar på Grötö och grejar med bilder jag tog idag innan ridningen :)  
hade ju med nikki på spidrotten men innan gick jag ut och hälsa på henne i hagen och passade på att ta massa kort sååå mysig kan hon vara alltså trots att hon ibland är världens värsta så kan hon även va världens bästa ! ologiskt va ? 
 
men iaf vi tränade på hörnpasseringar med dressyrstaket och det gick bra hon var fin från början till slut och lärde mi en hel del nytt idag vi gjorde det i skritt trav och galopp och ibland hade hon lite för bråttom men sen så gosiga häst ! lite protester i galoppen men det var mer mitt fel än hennes sen när jag fick kläm på det hela så fick vi till några riktigt bra passeringar alltså och hon var superfin att sitta på också! sen fick jag en del beröm för att hon var så fin hihi(egoboost) :D tänkte ge er en sneakpeak på bilderna är rätt många så delar upp det i olika inlägg ;)
 
Red även en sväng på hoppzan efter och det gick bra går framåt iaf men mycket kvar att försöka förstå varandra men även hon blev riktigt fin :)
 

Morning Lovies!

Godmorgon ! 
 
nyss ätit en as god frukost så nu är jag fit for fight för dagens aktiviteter. har ju sovmorgon idag aaaaaaaaaas skönt missa min igår... menmen tur att vi gjorde ngt roligt istället. men iaf idag är det skola svenska och franska som gäller franska prov dessutom hej F ! ne men bryr mig helt ärligt inte om det har haft andra skolarbeten som har gått före så är det ibland haha  :) 
sen har vi specialidrott och då ska nikki med istället hoppas verkligen hon är på bra humör idag ! så man slipper bråka så med henne inte roligt det heller ajaa vi får se, har även fått bilderna från ellen nu så tänkte ta och visa er dem också ! :D
 

ibland så händer det

Dagen har gått i ett som vanligt ..hehe brukar vara så , men iaf vi hade våran sista lyrik lektion idag för ekhamras 8:or lite tråkigt faktiskt var as kul och dem var riktigt duktiga ! vi gav dem en lite extra utmaning att skriva sin egna dikt vilket dem lyckades med + att dem tyckte det var roligt att vi var där och riktigt härliga små barn ! superkul verkligen :D fick bra feedback från deras lärare och från våran så det känns bra så nu ska jag sätta mig ner och skriva min egna reflektion av alltihopa!
 
sen efter det var det back to school .. engelska och idrott på schemat var iofs bara teori på idrotten men ändå! lite halvseg eftermiddag as ont i magen också har inte ork att det ska börja igen nu när det varit bra..........
iaf så red jag nikki idag med och VARFÖR kunde hon inte gå så bra i söndags för !!!! förutom lite småprotester så var hon kanon idag fattade fina galoppfattningar utan att bocka iväg llr hitta på massa saker + att vi gjorde en del övergångar som hon lyssnade bra på, ibland blir man inte riktigt klok på henne alltså haha ! 
och förhoppningsvis ska jag ha med henne på spidrotten imorgon med ! 
 
 

your love is my turning page

 

nu sätter jag PUNKT

Godkväll ! 
har inte riktigt orkat ta tag i uppdateringen när jag kommit hem har varit fullt ös medvetslös hela dagen ! först skola till 2 sen stallet ut och rida hoppzan med ellen tog även massa bilder innan vi red iväg ska bara vänta på att ellen skickar dem, men en del blev riktigt bra ! :D sen så skötte sig lill hästen riktigt bra kanske beror på vädret haha ?!?! sen så cirkelfys med mamma och moster med riktigt roligt hade ju redan träningsvärk i ryggen efter tävlingen och imorgon lär den vara ännu större ! men så det ska vara ! 
 
har även egen lektion imorgon så missar min sovmorgon....... så ska sova så hörs imorgon Godnatt på er! :)
bild från tävlingen
 

skooooolan

tjenatjena ! sitter och försöker plugga franska i skolan går såååådär haha ! men har skrivit glosorna och pluggat på dem iaf! ska ta och fixa med lite bilder från tävlingen igår och även på naglaran fixade ju dem lite snabbt innan jag somnade så håll kvar :)! 
 
bjussar på dessa! 
 

äta vad du vill söndag !

just nu och såklart Johan Falk ! hoppas ni har en lika gosig söndag ! :)
 

Tävlingen!

Hallå där haft en bra söndag ?? 
min har varit sådär llr egentligen bra haha men aahh berättar snart !  började som sagt med att gå upp 06,00! skulle ju vara i stallet 07,00 för att mocka och så gick väldigt snabbt ändå sen fixa hästen för tävling som gick sådär ett jädra humör har hon alltså och skulle istället för att gå framåt hoppa rätt upp i luften och bara bråka... så ja det gick sådär i båda klasserna menmen får tagga om till nästa sen ska jag försöka ta med henne till ridhuset lite oftare och till specialidrotten också för lite extra hjälp ! 
pappa tog även lite kort så ska ladda över dem här nu innan maten tänkte jag så får ni se dem sen ! 
 
har även varit ute och övningkört nu och det går bara bättre och bättre sen har jag även sladdat lite med aaaas kul haha ! :D men nu vart det mat hörs sen ! 
 

TÄVLING!

Godmorgon !
 
har gjort ett tidinställt då jag redan är i stallet och har varit här sen 07,00 imorses!! mockade och lite så, och antagligen håller jag på och knoppar skulle jag tro:) skitnervös säkert men igår satt programmen iaf men det kan ju ändras snabbt haha !:D  men iaf så ska jag rida LC:1 & LB:3 med nikki hoppas det går vägen nu haha ! pappa skulle ta lite kort också så får se om det kommer några nya här på bloggen också :) men ska försöka mobilblogga också ! 
 

mumsig avslutning på dagen

Ridpasset förut blev väldigt lugnt kom ju till stallet runt 20 i 1 hade ju varit med mamma innan + så övningkörde jag ut asså älskar att köra bil as kul verkligen och man lär sig alltid nya saker varje gång ! 
men iaf tog vi det rätt lugnt med ridningen red lilla rundan+lite till och gud vilket härligt underbart väder ! hon kändes kanon idag med lyssnade riktigt bra och fick till stegen riktigt bra så hoppas på det bästa imorgon ! :D bara för att jag inte tagit några nya bilder bjuder jag på bilder på maten förut oxfilé med potatis och sen hade mamma gjort sååå fina tomater+ gurkor ! :D
 

glänsande häst+ mobilköp

Hejsan ! nyss kommit hem och duschat och fixat klart allt väntar bara på att maten ska bli klar oxfilé står på menyn ! :D har även gjort nikki fin tills imorgon så nu står hon glänsande i sin box! ska knoppa och fixa det sista imorgon då vi även ska va i stallet redan klockan 07,00... dööö liksom ! ajaa men programmen kan jag nu iaf så det känns bra ska kolla igenom dem innan jag lägger mig sen tänkte jag :)
 
nu det sista har jag hjälpt min broder med hans dator och lite andra grejer sen så tidigare idag hjälpte jag mamma med att välja telefon en nokia lumia 800 blev det verkar ganska bra lägger upp en bild så får ni se , men hörs sen för nu är maten klar kram !

inte långt kvar nu !!!

upp och iväg !

hann inte blogga innan jag åkte men nu är jag påväg till norlanders med mamma hon ska kolla på ny telefon senare blir det stallet mem hörs sen !:)









min fredags kväll

fruktsallad ggladiatorerna farmen ja så har min kväll sett ut hoppas eran varit bra ! Men nu är det dags att sova Godnatt på er !
 
 
 
 

kvällsmusik

 

Favoriter

kikat runt på nätet lite och jisses vad jag längtar till vår/sommar massa bra planerat+ att det är året man blir 18 !!! = körkort och myndig+ hela köret jisses alltså åren går jädrigt fort när man tänker efter... men ajaa bak to the point har iaf kikar runt såklart i klädbutiker och måste säga att jag fastnat för kamouflage mönstret och denim sååå snyggt speciellt till short+kängor och en snygg topp = perfection! sen så gillar jag att ha lite färg och mönster på mig lite den person jag är:) men dessa nedanför är absolut favoriterna vilken tycker ni ser bäst ut ? jag giller den i mitten och den sista färgglada jackan :)
 
NLY - Nly Vintage JacketGlamorous - Oversized Military JacketOnly - Raw Army Jacket
Estradeur - Glam Bomber Jacket
 
 
 

övningskört,hämtat bror, väntar !

hemma efter en lyckad körning gick riktigt bra fickparkerade backade bakom kanter + massa annat roligt !
sen har jag hämtat lillebror hos en kompis också och nu sitter jag och väntar på att hamburgarna ska bli klara allt hemmagjort såklart !:)




FRIDAY!!!

God eftermiddag ! 
 
fullt upp idag med började 8 slutade 3 sen har vi äntligen haft våra lyrik lektioner gick faktiskt kanonbra ! gjorde samma upplägg 2 gånger vilket vi ska göra på tisdag också så skönt och dem var jätteduktiga som orkade lyssna på oss ! haha dem fick arbeta mycket själva vilket jag tror var rätt bra så dem inte somnade haha ! 
 
just nu sitter jag och väntar på pappa så ska vi ut och köra en sväng innan maten är klar sen ska jag försöka städa lite med .... är ju stalledig idag känns väldigt konstigt men ganska skönt var ju närmre 3 veckor sen sist man var det haha ! :D  men imorgon är det dags igen! 
 
ne nu måste jag kila han kommer om 5 minuter ungefär :)! bjuder på några egopics också !

2träningar +1 = 3

nyss kikat farmen som vanligt haha ! menmen varför bryta ett vinnande koncept ?? 
 
idag har det bara varit skolan som gick bra läste+kollade film på engelskan och fixade en serie på svenskan sen så lite matte i en halvtimma innan det bar av till stallet;) 
red hoppzan med julia och katja gick bra börjar komma på det mer och mer nu och nu gick hon hela tiden vilket är en bra  början iaf så nu jäklar ska jag tamejfan(ursäkta språket) lära mig rida den hästen ordentligt ! 
sen så var det Nikkis tur tog en sväng i paddocken pigga humörsvängiga häst, trodde iofs hon skulle vara värre men hon gjorde inget speciellt mer än att vara pigg så det blev massa övergångar och så fort hon inte lyssna blev det övergång så man får tillbaka fokuset. sen blev det även lite serpentiner volter skänkelvikningar öppnor m.m. och när hon släppte då gick det kanon ! i galoppen var hon riktigt trevlig att sitta på lugnt och fint gick det!
 
bild från australien,jag till vänster på den lilla bruna saken:)

Thursday

hoppas ni sovit gott ? det har jag gjort iaf hade ställt klockan på halv åtta men den ringde aldrig så vakna av en slump 20 i 8 hehe tur det ! idag är det en kort dag engelska nu sen svenska sen stallet och nu går paddocken att rida i också as skönt ! hörs sen !
todays breakfast




Godnatt !





ibland är det riktigt roligt!





Dagen och ridpasset

sådär nu har jag lagt mig i sängen och kan andas ut för idag ! men imorgon är det på't igen !  fixat lite skolarbeten kollat farmen och ser nu ''Mia på Grötö'' som  även får avsluta min kväll! 
 
ridpasset förut kan man sammanfatta såhär: början gick kanon mitten åt helvete och slutet bra. ne men gick bra i skritten och hon jobba på bra sen i traven föll det.... vet inte riktigt varför har gått riktigt bra när vi varit hemma och ridit menmen red för stina sen och då hjälpte hon mig så det funka igen och då gick det bättre och hoppzan jobbade på bra och blev fin, men som sagt är så j*kla besviken på mig själv så tyckte inte alls det gick bra men det är ju bara jag :)
 
bjuder på en bild på finaste bästa hästen ! <3

hårbilder+skolarbete

hallå ! precis gjort klart ett skolarbete om hectors död jaa vi gör videoinlägg och med m´bilder blir nog kalasbra tror jag ! förövrigt har vi lunchrast sen så språk.... dö lite sen så är det stallet som gäller 2 lektioner känns lite sådär onödigt faktiskt menmen, så det blir att fixa iordning hoppzan och invänta ida som ska med sedan drar vi mot ridhuset ! :D tog även lite dåliga cambilder nu men såhär blev håret iaf blev inte helt nöjd men det blir jag aldrig men ska låta det vara tills juni tänkte jag så ska jag slinga det innan vi drar till italien sen ;)
 

a bright new day !

Godmorgon !
nyss ätit frukost och ska gå och byta om sen blir det skolan och senare idag special idrott och då ska hoppzan med !:D hoppas det går bättre denna gången än sist !:) ungefär så ser min dag ut:) hörs mer sen !




förändring

ja såhär ser jag ut just nu stod inte ut med att det var lite halvt gult i håret så nu får vi se hur detta blir resultat bild kommer imorgon då jag inte orkar torka håret idag haha ! men nu ska jag se farmen och blogga om ridpasset och dagen:)

SLUTAT !

sådär redan slutat fick sluta lite tidigare och solen skiner kan ju bara bli bra ! nu är det stallet som gäller hoppas hästarna är lika glada idag ! :) blir lite allmän träning med båda tror jag om inte H ska stå idag. får ska försöka fota lite med så ni får lite nya bilder idag med ! :) 
 

morgon thé

Godmorgon ! 
eftersom jag vaknade så pass tidigt idag så har jag redan ätit frukost så nu sitter jag och pluggar dressyrprogram har ju inte gjort det men som tur är har jag ridit dem förut ! idag är det skola som gäller slutar 3.......... menmen sen direkt stallet och rida så man slipper komma hem så sent sen plugga på lite annat och sen får jag inte missa farmen och det idag ! 
ajaa ha det bra så hörs vi ! 
 
 

Trippelt upp !

Red ju förut idag också, slutade skolan kvart i 2 inget franska prov !! det var visst på fredag istället huuuur skönt ! men iaf så cyklade jag ut i snöstormen.... fy fan det bara slirade och gick allmänt inte framåt ! blev så arg där ett tag haha ! 
 
eftersom jag hade liite bråttom så började jag med nikki red till östermarken typ den enda vägen som går att rida när paddocken är för blöt och allt annat också... men brunstig häst vare här ja! skulle verkligen inte gå förbi en ladugårdsvägg så där stod vi ett tag men tillsut efter lite om och men så kom vi framåt sen så  fort bakbenen kom under så tyckte hon det var jobbigt och protesterade, inte alls lika rolig att rida när brunsten är igång.. men iaf så var hon jättefin på ditvägen ändå och lyssna på hemvägen blev hon lite övertaggad men jäklar riktigt fin där med ! 
sen så var ellen och ida redo i stallet och hade fixat hoppzan åt mig och hjälpte mig av med grejerna på nikki gud så snälla dem är ! sen red vi alla 3 ut samma väg och jag tyckte det gick bra för alla ! börjar även hitta henne mer nu och idag gick hon kanon så nu kämpar vi vidare ! :D
 
sen så var det cirkelfys klockan 18,00 med mamma på friskis&svettis, vi jobbade mycket utfall upphopp bröst/axelövningar, squats armar och mage ja det mesta och sen med kettlebells också! så himla roligt och det bästa av allt är att jag får lite tid med mamma också brukar vara svårt att få det .. :) 
hur har ni haft det idag då ? 

Jag är hemma !

Hallå ! äntligen hemma och tar det lugnt precis kollat på familjen annorlunda alltid lika roligt att se på sen så har jag gjort mitt kvällsthé och ska nu gå och sova men först ska jag berätta om dagen men i ett annat inlägg annars blir det så mycket text haha ;) ni får en bild på min goda frukost så länge ! :)
 

Dagens ego!

Hallå allihopa därute ! har kommunikation just nu och planerar en Lyrik lektion kanske ska ha en för er också ?? ne skämt åsido men hann inte blogga imorses så frukostbilden får ni sen när jag får täckning på mobilen.. men iaf ville bara kika in och ssäga hej och att jag även har franska prov nu snart så tyck synd om mig lite snälla ! *blink*
 
men hörs när jag är hemma sen puss ! 
 
dagesn ego:

refresh, falk, och toabesök

Tjenixen ! 
 
ikväll har jag inte gjort många knop somnade efter jag ätit och när jag skulle fixa franskan haha nu förstår ni hur tråkigt det är haha ! sen har jag gjort fruktsallad och kollat på ponnyakuten har även druckit 7 glas vatten (hehe) så gissar på ett ANTAL toabesök + 3 koppar thé jadu tuff natt framför mig ;) har även fixat naglarna lite med glitter på vad tycks ??


 
skola imorgon med INTE alls sugen fy satan vad det suger ... sen så blir det stallet och rida båda sen cirkelträning med mamma runt 6 tiden så lång dag imorgon men det behövs känner att jag måste röra lite på mig nu ! haha men vi hörs imorgon nu ska jag fortsätta se Johan Falk :)!

heldag med stall och plugg

varit hemma från stallet ett tag nu llr sen 4 iaf, har ätit en toast och druckit thé var så hungrig när jag kom hem och trött ! sov inte bra inatt heller .... hoppas man får göra det inatt iaf kan behövas! familjen är på kalas och jag sitter hemma och pluggar franska.... ångrar att jag inte hängde med då hade jag sluppit skiten fy usch vad tråkigt det är !! 
har ju prov imorgon kan inte lovet va en vecka till eller !?!
 
men iaf var ju och tittade på när dem hoppade och det gick kanon för ida missade tyvärr russens start men såg iaf charisse och det såg riktigt bra ut ! ska försöka ladda över filmerna och skicka också :) ska försöka ta en bild på håret också blev inte riktigt som jag velat så ska köpa en annan färg och göra lite mörkare slingor i liiite för ljust nu för min smak ;)
 
tittade även på världens bästa häst också, såg riktigt bra ut kommer bli bra det där ! :) 
 

OMG vad händer ?!?!

morgonmys

 

Godmorgon

sitter och äter denna ljuvligt goda gröten och lyssnar på när mamma och papoa planerar idag är det hjälpa till på tävling och kalas som gäller och städa då... ingen ridning då jag måste ta tag i franskan men hörs sen !




Livet alltså

Hejsan ! 
har precis lagt mig i sängen och slagit på The Lucky One, så ja jag dissar mellodifestivalen denna lördag också, den enda som är bra är amanda Fondell isf :) menmen iaf så red jag  båda idag började med Hoppzan och red med Ida och Ellen var på såååå mycket bättre humör idag och fick även en del tips och hjälp utav mitt sällskap vilket bara var bra! sen så försökte jag lite själv och testade en massa och till sist så gick det riktigt bra hon bjöd framåt gick i bra form och ja så hon ska gå så nu vet jag lite vart jag ska börja :)
 
med nikki red jag med ebba och ellen då, jäkla brunstig häst det där alltså ett riktigt humör har hon! menmen vi gick både först och mellan och hon tyckte det mesta var läskigt även jobbigt speciellt när man fick under bakbenen då hon protesterade lite men gav sig rätt snabbt ändå, sen så galoppera vi lite och hon skötte sig fastän hon inte fick vara först var bara bra hade hon varit först hade det bara blivit bock så istället jobbade hon riktigt bra i lugn galopp :) sen innan jag åkte hem fick hon sig en rejäl skrubbning som hon tyckte var meeeega skönt ! :D
 
Gosehäsarna alltså ska försöka ta lite nya bilder också ! 
 

Dagens Frukost

Eftersom jag inte har något annat att säga just nu så kan jag ge er en frukost bild på dagens frukost som bestod av gröt: banan linfrö kanel ingefära äpple bitar jordnötsmör riktigt bra start på dagen sen givetvis thé och rostad(grov)macka :) förövrigt så är jag redan klar med skolarbetet men tänkte ta tag i städningen nu istället innan stallet behövs ju det med ! :)
 
 

Saturday morning !

Godmorgon världen ! händer därute ?? inte mycket här heller ska fixa med lite skolarbeten just nu tänkte jag så jag slipper det sen. och senare idag blir det självklart stallet idag ska båda ridas får se om det blir 1 innan och 1 efter insläpp beror på när jag är klar med allt det andra och sen ska jag hinna städa lite så funderar på att åka ut dit till insläppet istället så jag får undan lite :) 
 
ska försöka lägga upp lite roligare inlägg också har ju varit uuuurkass på det haha ! :D men har ju inte gjort så mycket mer än stallet menmen så det kan vara ibland men hörs snart ! :)
 

chili choklad och dagen

OMG vilken katastrofal pissfredag !! den började bra och allt men sedan fyy just nu vill man bara gå och lägga sig och bara va ! 
ne men ridpasset tänker jag inte ta upp så ni får inte veta hur det gick, sen bara för att denna fredag inte var bra så åkte jag till ICA och köpte chilichoklad (70%) tänkte ha den till gladiatorerna sen llr om jag ser på ngn bra film istället :) ska få undan lite plugg också tänkte jag som jag ska fixa efter jag duschat så har jag tills maten är klar:) rätt skönt att vara hemma tidigt en fredag har ju kommit hem runt 7 halv 8 varenda dag i 2 veckor så att vara hemma halv 5 är hur skönt som helst ! :D sen tar vi nya tag imorgon istället! 
 

new nails

hoppning på schemat!

Godmorgon för en del kanske ?? själv har man varit vaken sen 8 imorses ja vare lov llr ?? 
 
ne men på schemat är det hoppning för hoppzan som gäller sen för nikki blir det lugnt llr om jag ska rida ngn annann vi får se helt enkelt :) stina kommer snart och hämtar mig så ska vi åka ut till stalle och fixa innan vi drar iväg till ridhuset ska försöka be ngn ta lite bilder och filma också så ni får se:) sen har jag målat naglarna också så lägger upp en bild på det med 1 :)
 
me right now...

happy valentine's day!

Fina Hästar!

haha vet ni vad jag kom på ??? är ju Valentine's day idag okej helt glömt bort det har jag ju inte mer förträngt det kanske ?? haha ne men har spenderat den på ett bra sätt iaf med att rida 2 godingar både hoppzan och katja idag faktiskt nikki fick sig en vilodag med lite ompyssling bara, det kan hon behöva efter allt slit! :) men det gick bra emd båda. tränade på galoppfattningar med hoppzan och i höger varvet fick vi till ett par riktigt fina och hon bibehöll formen bra även i låg form där hon ska vara, vänster var lite tuffare men det gick åt det hållet också hoppas hon fortsätter så imorgon med ! :)
 
och med katja red vi lite lugnt med lite galopp och trav guud vilken fin häst det har blivit utav henne för ett år sedan såg hon förjäklig ut men med lite muskler och annan kroppsbyggnad är hon hur fin som helst ! kommer bli riktigt bra och fin om inte annat! var även första gången jag satt på henne och hon är ju 3 år bara så var beredd på det värsta men så snäll och gjorde inte en fluga förnär, så henne ska jag rida fler gånger så fort tiden räcker till ! :)
katja bus på bild klicka er in på www.pilagarden.se för mer info (både hon och hoppzan är till salu)

Cozy time

tjenixen ! har lagt mig i sängen med rostade mackor och thé och tänkte se farmen avsnittet jag missade SKANDAL!!!  menmen har gjort massa annat roligt som att följa med Stina till Skövde för att köpa träns llr hon skulle det mycket snack i bilen om allt och inget givetvis om sommarminnen och alla killar haha as kul ! sen blev det en latte på donken innan hemfärd, skönt att få prata av sig ordentligt med ngn! :)
 

ååhh ge mig !

Ridpasset !

har lagt mig i sängen framför sveriges mästerkock har också hunnit se farmen. är på ett väldigt blandat humör också blir inte som man har tänkt sig alltid sen att man är såå lättirriterad på allt vill bara ta och gömma mig 1 vecka llr 2... men ajaa skyller på att det är periodens fel.
 
men iaf red hoppzan och nikki idag, och jisses brunstig häst var det här (nikki) jäkla häst alltså hade planerat en lugn tur då hon gått så mycket men det första hon gör när jag ska över till skogen är att backa bocka vägra gå fram sen efter ett tag kom vi över och sen kom småhingstarna och där tog det tvärstopp, sen kom en annan räddande ängel och hjälpte mig och jisses vad hon fick jobba hela vägen ner till sjön och hon vart skitförbannad i vissa lägen men det släppte fort och hon blev riktigt fin att sitta på !
 
med hoppzan så red jag och Stina en runda jag och ida red i veckan försökte hålla uppe tempot rejält vilket  vi gjorde och tränade galoppfattningar iaf jag och hon blev fin hon med ! :)
 

just give me a reason

 

hur bra !

ååhh vad jag gillar tv tablån på onsdagar 3 kanon program irad !! hur bra är inte det då aaaas bra ! ne nu måste jag måla mina stackars naglar innan jag beger mig mot stallet :)




Godmorgon !

startar med gröt och thé innan alla dagens sysslor drar igång som en hel dwl hästar idag med ska försöka städa med men ha en bra onsdag så länge !




kvällsmusik

 
 

Ta 3 betala för 2

var i stallet från 12-19,00 7 timmar ! haha galet när man tänker på det så haha fast lika givande för det trots att man var riktigt mör och seg efter sista ridpasset haha ! 
var ju tänkt att jag bara skulle rida 2 men det blev 3, fick lite hjälp med Hoppzan nu det sista eller rätt mycket och det är skillnad på den lilla hästen från första gången jag satt på den går mycket fint nu! men jisses gäller att hitta allt men fick till några fina serpentiner och traven kändes hon riktigt bra i lite pigg ibland men då var det mina halvhalter som inte gjorde någon inverkan där, ville inte riktigt ta för hårt i henne då hon är känslig för både skänklar och i munnen. galoppen var sisådär var lite halt i paddocken sen så orkade inte jag riktigt hålla ihop och sådär i fattningen, men vi fick till en bra och vilken härlig galopp alltså ! så helt mörkt känns det inte inför den 24 :)
 
 
Med Stella gjorde jag inget speciellt red ut en runda med sara och ebba tog det lugnt med skritt och trav. med nikki blev det lite tuffare fick träna massa på halvhalter där med och att hon skulle vänta på mig(vill ju gärna köra sitt race)  och allt det där andra jag tränar på. men det gick bra där med hon lyckades hålla koncentrationen uppe trots att mitt andra ridsällskaps häst gärna ville busa haha såg lite roligt ut ibland ! och även i galoppen var hon superduktig och jag kunde korta galoppen massa trodde seriöst att det inte gick så mycket haha + att den fina formen bibehölls,så nu är det bara att fortsätta så ! men imorgon ska jag ta en lugnare tur då hon har gått 3 hårda pass irad, vill inte att hennes bakben ska bli svullet igen nu när det börjar bli bra ! :) 

sådär nu var det gjort !





Gårdagens Ridpass

Red båda 2 igår otroligt härligt väder ute solen sken och det var inte så kallt ändå ! riktigt skönt. var ju ute och mockade också gick ändå snabbt och smidigt. ida kom vid 12 så då red vi ut på charisse och nikki gick kanon och hästarna skötte sig bra och vi tog även och galopperade en bra bit när vi hittade en sådan bra väg så hästarna fick jobba lite också. och när jag väl fick in bakbenen ja då jobbade hon! och med Stella gick det också bra red väldigt lugnt då hon har föl i magen sen så hade vi med en unghäst och en halvt skadad häst så det blev mest skritt och massa prat, men det var skönt det med var ju rätt seg efter att ha gått upp så tidigt:)  ne nu ska jag ta och fixa mina naglar och åka ut ska försöka fånga några bra bilder också:) 
 

God Tuesday

Godmorgon ! 
varit vaken sen 8 imorse ja fråga mig inte, är det inte på lov man ska sova liksom ??? ne men har iaf ätit frukost och kollat på ponnyakuten jag missade i söndags, mycket givande får se om man kan ta med sig några tips;) 
hade tänkt fixa mina naglar innan jag drar mig mot stallet ska rida en häst innan insläpp sen en efter, så får se när man är hemma igen ! och pappa har lämnat in cykeln på lagning och fick tillbaka den igår så nu är den ny och fin ! 
 

jag har inte glömt !

jaa som ni kanske inte vet/vet så har jag varit i stallet hela dagen 10 timmar !! ne men mockade och har ridit 2 hästar sen så varit allmönt social övningkörde även dit och hem går kanoners ! bara att ett rådjur hoppa framför bilen och att det jävla tåget skulle komma som man förövrigt INTE såg pga all skog och hus, så egentligen skulle jag behöva åka ut med halva bilen för att se, som tur var hann pappa se så jag hann bromsa. skriver om ridpassen i nästa inlägg.
 
 

kort och gott om idag

Red bara nikki idag då jag inte var helt pigg imorses, men det gick faktiskt riktigt bra och båda fick jobba ordentligt helt svettiga när vi kom tillbaks, sen så syntes det att nikki var en aning trött också haha, men jobbade som vanligt tempoväxklingar skänkelvikningar hög ihop i formen och att få med bakbenen och massa sådant :) visst hon blev en aning sur på mig några gånger då hon tyckte det var väldigt jobbigt men till hennes förtvivlan fick hon se sig själv besegrad haha, ne skämt åsido :) men nu ska jag sova upp tidigt och mocka imorgon 08,00 och båda hästarna ska ridas !
 

just nu

ska med mamma och handla och ser förjävlig ut så solisarna fick åka på:)




ridpass x2

sådär precis ätit frukost så sitter i rummet och ska försöka fixa mig och hänga med mamma och handla lite innan stallet, kan ju vara roligt att göra något annat också. 
sen som sagt blir det stallet ska försöka rida 2 stycken men får se är inte så pigg just nu men det kan ändra sig. 
 
förövrigt igår så gick det bra med hästarna llr nikki var super pigg skötte sig bra ändå men ville gärna göra på sitt sätt men sen efter jag blivit lite arg på henne så skötte hon sig. och med Stella gick det kanon red ut själv vilket inte hon gillar men det gick bra trots att vi mötte lite bilar då och då men tränade på det jag gjorde i förrgår och igår gick det bättre och trots att det blåste förjävligt var hon lugn. 
 

Godmorgon!

har ni sovit gott ? det har jag stundvis vaknat tre llr fyra gånger under natten pga huvudvärk och att jag storgrät drömde mardrömmar om filmen, så den ska jag vänta ett bra tag tills jag ser den igen tror jag ! :)
tror jag håller på att bli sjuk också och det går verkligen inte för sig har massa planerat i veckan som kommer nu ! aja hoppas på det bästa :))
förövrigt äter jag frukost så bjuder på en frukost bild och senare sen kommer tips på bra fotoappar som jag oftast använder mig utav :))




Tsunamin 2004

förlåt skulle ju skrivit om idag men satte på filmen The Impossible och helt seriöst va helt fast vid den så underbart bra och samtidigt så jäkla hemsk ! handla om tsunami flodvågen och att den är verklighetsbaserad gör ju inte saken lättare, jag som gråter till bambi satt och storgrät nu 3 min utav 120 var då jag inte grät alltså för/eftertexterna, så den MÅSTE ni bara se !!! lägger upp trailern här under.
 

Duschen först sen update

tjenixen ! nu är jag hemma igen 2 timmar tidigare WOW ! ne men ska in i duschen en snabbis så bloggar jag mer sen när jag är klar och skriver om om allt som hänt idag :) !
 

Tips till er kära läsare !

 
Måste ge mina kära läsare ett litet tips såhär på lördgseftermiddagen, då jag troligtvis/förhoppningsvis är i stallet just nu. 
 
men iaf SNAPCHAT heter den och finns både för apple och android man skickar bilder tillvarann utan att det kostar huuur roligt som helst faktiskt som sms fast med bilder ! 
sen när ni skaffat det så addar ni ECriggmyr och förgylller min dag med era bilder !
 

bara hästrelaterat om gårdagen

Som sagt slutade skolan 1 timme tidigare vilket var riktigt skönt !
 
Jag och Ellen red med Nikki & Tina på vallen som vi kallar det ett mindre gärde mitt i skogen perfekt nu när det är så hårt överallt annars, kände att det behövdes med faktiskt. så det blev mycket övergångar trav skritt halt osv... men hon lyssnade bra var bara några gånger hon helst ville göra på sitt sätt men det varade inte så länge. har ju inte heller galopperat sen december kanske så nu fick vi äntligen göra lite det med trodde hon skulle göra några bocksprång llr ngt annat för att hon tyckte det var så roligt men inget utav det utan hon bara jahaa okej. vilket var skönt och hon var riktigt duktig fastän och var pigg ! sen n-är vi kom tillbaka fick vi reda på att vi varit ute i 1,5  timma ! ja fråga oss inte hur vi lyckas men det kändes som om vi var borta 40 min bara haha !
bad Ellen ta lite bilder också så har gjort ett litet collage;)
 
Red även Stella med blev en kortare tur med Ellen och Sara som också kom senare där. vi red inte hela vägen ner till sjön då hennes häst inte får anstränga sig för mycket men vi lyckades ändå va ute i 50 min blev massa träning på att hitta henne mellan hand och skänkel och andra övningar i både skritt och trav lyckades delar iaf hon är lite svårare då hon gärna luras om man inte känner henne ordentligt vilket jag inte gör. menmen det är bara träna vidare ! men i helhet tycker jag allt det gick bra hon var lugn hela tiden och lyssnade bra på halvhalterna och allt det där, sen fick jag en del hjälp av ellen med :)
sen var dagen slut och jag fick åka hem dock var klockan 20,30 när jag var hemma men det var det värt ! :)

Godmorgon!

eller om man är som mig som gick upp redan vid 8 vad gör man uppe då när man får lov att sova till 9 iaf .. ajaa nu behöver jag inte stressa iaf :) men som sagt ska jag berätta om ALLT igår men eftersom det är en del så delar jag upp det i olika inlägg istället :) såhär får ni dagens planering iaf:
 
* skriva ett tränings schema för hästarna
*Stallet
*lördagsmys
 
inte så mycket på planeringen egentligen men lär ju ta sin tid ändå. men till stallet ska jag till runt 11 så jag hinner rida 1 innan insläppet iaf kan vara rätt skönt så slipper det bli så sent som igår. hehe ska försöka städa också kan behövas känner jag :)
 
 

22, 58

har inte riktigt orkat blogga idag kom hem från stallet halv 9 sen dess har jag mest halvsovit i soffan och pratat med underbara bästis ! men ska sova så berättar ALLT imorgon !


såå typiskt mig

försov mig skräll. . men glömde ställa om klockan igår kväll så den ringde kvart i 8 men hinner till samhällen iaf :)!
idag amutar jag två har ingen idrott sen är det stallet en sväng innan man får ta helg ! ska bli såååå skönt med lov också dock måste jag plugga på franskan men lite annat ska ju hinnas med också :) ni får en frukost bild också:)




Puss Godnatt på er !

""Äter du, kallas du tjock. Äter du inte, kallas du anorrexiabarn.
Dricker du, kallas du alkholist. Dricker du inte, kallas du feg.
Om du röker, kallas du "cool". Röker du inte kallas du nolla.
Har du sex, kallas du för hora. Har du inte sex, kallas du för tönt.
Använder någon tjej smink, kallas hon fjortis. Använder hon inte smink, kallas hon ful.
Hur fan ska man kunna va sig själv när alla ändå klagar på en?""
 
 
Med detta säger jag Godnatt och gläder mig åt att det är FREDAG imorgon !! 
 

myspys framför tvn

sitter nu bänkad i soffan framför tvn är ju FARMEN nu !! får ej missas händer ju massa roligt där nu ju :D 
var ju förut och lämnade in lite CV:N  och det gick faktiskt riktigt bra och lämnade till mer än vad jag hade tänkt mig haha men bättre det än inget ?!  har några ställen kvar att lämna på så hoppas på det bästa nu ! 
sen här hemma har jag inte gjort så mycket bakade mina goooda keso bollar igen för att ha till farmen nu som man kan äta med gott samvete ! 
ne nu ska jag kika vidare ha det as bra så länge !
 

Dagens Outfit in pink

jaa såhär ser jag ut idag, blir inte bättre än så tyvärr haha ! 
men det får ni ta puss!

tjohoo torsdag !

hallå där ute i vintervädret ! har ni för er gör snögubbar ? 
 
ne skämt åsido är så förbaksat trött på detta skitväder just nu har lust att gå ut med hårtorken och bara smälta bort det ! haha ! 
är förövrigt kvar i skolan trots att jag lutade 13,00 ojoj hände där eller?? förut var det bort från skolan så fort som möjligt ja mycket kan ändras på 1 år.. men har iaf skrivit klart min svenska inlämning som ska vara inskickad idag ! blev rätt så nöjd men slutet blev dock inte lika bra som början, ajaa får hoppas på det bästa liksom. 
 
idag är det inte mycket på mitt schema har inte speciellt något att plugga på heller för den delen engelskan är klar svenskan är klar spidrotten med , och så jäkla glad fick tillbaka omdömena från provet och inlämningen A & B fy fasen vad skönt ! :D det gjorde hela min dag ! 
ne men ska snart ner till stan för att lämna in mitt CV till olika ställen skulle ju fika med Moa men eftersom vi hade en del att göra så sköt vi upp det till en annan dag, men iaf cv ska jag fixa sen hem göra proteinbars att ha till farmen och kanske något annat baka bröd om vi har det hemma , jaa lite så får det bli idag alltså inget stall men som tur ska jag dit imorgon ! :D
 
nya webcam ego? självfallet det är ju torsdag !

DISSAR + spidrottspasset

Äntligen funkar mitt internet som det ska på datan ! den har varit lite sisådär hela kvällen så ni får en rejäääl uppdatering nu !
 
men skolan som vanligt sen hål och sen när jag och ebba skulle till bussen jo men tro inte att vi missa den va ... men hennes pappa kom och skjutsa ut oss , och såklart hade vi voltige riktigt roligt faktiskt har lärt mig saxen nu !! ''STOLT''  sen gjorde vi massa andra övningar som förra veckan + att jag kom upp på manne SJÄLV 1 gång (dock) iallafall alltid ngt :D 
sen så var jag och karin kvar och vänta på bussen 20 minuter sen var den så båda missa vår andra buss hem fy satan förstörde hela min kväll + att varken sveriges mästerkock llr mia på grötö sändes idag med hemskT! 
men nu ska jag iaf sova hörs imorgon ! 

Favoriter

 
 
Gjorde 2 collage på lite kläder jag verkligen tycker om ! mysiga tröjor perfekt för den regninga våren eller varför inte året om !

humor

snöig morgon

godmorgon ! vaknade skulle gå ut och upptäckte ett nytt vinterland kan det inte bara bli vår nu !!!
ajaa iaf så börjar jag halv 10 så ska gå och byta om nu snart får bli något mysigt att ha på sig sen skola 2 lektioner sen hål + specialidrott voltige idag igen och då ska JAG filma så ni får ta del av detta roliga !:D





GRATTIS !!!

inlägget skulle kommit upp tidigare under dagen men som sagt bättre sent än aldrig GRATTIS PÅ 18 ÅRSDAGEN DIZAN !!
(tycker alla ska säga grattis nu!)
 

paket !

Titta vad som låg i brevlådan när jag kom hem pakeeeet ! visar vad som finns i imorgon men kan ni gissa ?? 
 

hoppigt ridpass!

tjenatjena ! nyss kikat klart på farmen och jisses nu börjar det hända lite saker iaf as kul !

förövrigt idag har jag bara varit i skolan tjatat med folk gjort klart lite arbeten och så sen till stallet måste bara säga hur mycket jag bara HATAR detta väder helt seriöst förjävligt rent ut sagt ! menmen red med Ida på charisse och det gick bra tills vi kom till hingstarna jäklar anamma fast denna gången fick jag förbi henne och ida fick sig ett gott skratt haha ! :D men hon lyssnade bra ändå trots det ;)

 en annan gosehäst

morgonmys

nybakat bröd färskpressad apelsinjuice och gröt är det sovmorgon så är det och kände för att lyxa till det lite en bra start på dagen gör en glad hela dagen ;)




bilder från igår

ja såhär såg det ut på våran lektion bara massa pyssel as skönt !
idag är det lite annat slutar 3 sen stallet sen hem innan farmen börjar måste ju
bara se den ! missa ju gårdagens avsnitt också...




Godnatt !





allt i 1 !

Tjenixen !
 
dagen har gått i ett idag med imorses vaknade upp med magont men gick över sen så åkte till skolan gjorde ngt arbete om mänskliga rättigheter med ebba lägger upp bilder sen. slutade runt 2 så drog till stallet för en ridtur så as tråkigt väder ute bara snö och regn....... menmen gick helt okej red själv och tänkte hela tiden på hur hon gick och hur jag satt perfekt att träna på när man bara kan skritta och trava lite sen och få dem låååånga fina stegen och hon skötte sig bra tills vi kom till unghingstarna aldrig trasslat där förut men nu (antagligen snart brunstig) så skulle hon sparka backa in i elstängslet och hålla på och hoppa gick verkligen inte framåt hjälpte ju inte när småhästarna vägrade gå därifrån så då vart jag förbannad  sen när jag fick fram henne lite så vände jag och tog en annan väg vart så jäkla arg men hon gick as bra och  lyssnade kanon så ska nog vara arg när jag rider rider mycket bättre då haha ! :D sen efter stallet var det cirkelträning 1 timmes fys tjaaa träningsvärk i heeeela rumpan imorgon alltså ! men så ska det vara även massa magövningar gjordes med.
 
så sammanfattar dagen såhär :
* skola
* cykla 2 mil
* 1 ridpass
* 1tim fys
* nu soffläge :D 
 
 

2 riktigt bra ridpass

Nikki: 
 
red nikki först innan insläpp ner till sjön llr red bara hälften typ var isigt sen får jag ju bara skritta och trava lite grann fortfarande lite halvt om halvt i benen ... men iaf sååå otroligt skönt väder solen sken och det var jättevarmt och skönt ! tränade på det jag och rebecka gick igenom och det satte sig ännu mer och försökte få henne ta låååånga steg i både trav och skritt och jisses var helt genomsvett efter haha men hon lyfte upp sig riktigt fint och lyssnade riktigt bra dock lite pigg men nu har hon ju stått i 2 dagar så kan ju va därför men riktigt go känsla det där alltså ! :D
 
Stella:
det var dock snäppet kallare när vi red. tog en sväng med Ebba som hade Raffiq våran ''nykomling'' glashalt ute så vi gick och klättra as bra när man inte kan göra så mycket annat dem får både tänka och jobba tänk er själva gå upp och ner för branta backar + en ryttare på ryggen ;) men iaf Stella var cool lugn och jobbade riktigt fint trodde hon skulle hoppa och studsa men icke sa nicke riktigt skönt , det var bara när en biljävel kom i full fart på hemvägen som vägrade sakta ner som hon hoppade rakt ner i ett dike så min rygg tog lite stryk där men nu verkar den bra igen :)! 
 
men iaf en riktigt lyckad hästdag ! + att bilkörningen imorses gick strålande bra !
 
gosehästen!

Mini Shopping !

 
båda tröjorna är från veromoda även örhängena sååå otroligt fina och söta pastellfärger ! :D 
läppstiftet och nagellacken är från lindex ;)

många bollar i luften

sååå äntligen har jag tid för bloggen igen ! förlåt om ni väntat men ni borde känna mig vid det här laget alldeles för myclet att göra hela tiden haha ! :D åkte även till ica efter stallet träffade småkusinerna och moster där blev lite prat också och såklart vindruvor ananas hade mamma redan köpt ;)
men iaf tänkte skriva om ridpasset fast i ett annat inlägg sen såkart om min minishopping medans ni väntar får ni detta ett bra filmtips !

Sunny morning

godmorgon ! nyss käkat lite frukost gick upp ganska tidigt idag med halv 9 så nu ska jag och pappa ut och köra igen förhoppningsvis går det bättre än i fredags och efter de blir det stallet ska rida båda idag tänkte jag :)
och ikväll plugg....
medans ni väntar på ytterligare uppdatering så bjuder jag på en sneak peak på det jag köpte i fredags;)




RIDSPORT

glömde skriva om ridpasset förut men red Stella ner till sjön kunde bara skritta och trava lite försiktigt då det var riktigt hårt ute ! men det gick bra delvis lite taggad och sådär menmen det jag lärde mig på nikki gjorde jag även på henne ( det där med att bromsa med benen) och det funka så något rätt gjorde jag iaf , men nu ska jag sova ny dag imorgon med både hästar och plugg så Godnatt !
 
bild från i somras

släktkalas+melodifestivalen

hemkommen från ett riktigt bra släktkalas firade mormor som fyllt 60 ! bjöds på frukt/köttbricka tårta och glass! blev även en massa tjöt med mostrar kusiner och alla andra som tyvärr inte händer så ofta så lika bra att passa på ! 
 
sitter förövrigt och tittar på melodifestivalen som inte alls är bra dåliga låtar och texter var såååå mycket bättre förr alltså ! spårat ur lite ... ajaa helt okej kvällsunderhållning och danny är ju snygg utan skjortan iaf ;))
 
bild från instagram @ecriggmyr

only for you guys

sådär nu har jag ätit lite frukost städat heeela rummet och bytt om för stallet ska iväg på 60 års kalas mormor fyller ju så mpste va hemma 2 då vi ska åka 3 gaahh som tur ska ajg bara rida 1 idag och så två imorgon istället men hörs sen bjuder på en osminkad cambild också ;)

 

hemmagjort och övningkörning

jaa såhär ser det ut hos mig hemmagjort naturgodis hackade nötter blandat med mörk choklad (70%) as gott ! sen såklart gladiatorerna, övningkörde ju förut va nog det SÄMSTA  jag varit med om och alla andra idioter som har för bråttom till graven.... menmen ska kika vidare nu ha det bra puss !

surprice !

nyss hemkommen från stan fick sluta lite tidigare idag så åkte ner till stan och gjorde lite ärenden fick med mig detta hem


vad som finns i får ni reda på när jag övningskört!


Planering

me today

äntligen klar med matteprovet! gick helt okej faktiskt hoppas jag ! hann inte blogga imorse börja ju 8.... slutar förövrigt 3 idag men ska till stan sen stalledig idag rätt skönt men ändå inte. men ska övningsköra med pappa senare sen , bjuder på dagens facelook och outfit idag :)
Vit stickad
lockigt hår
pärlörhängen
svarta jeans
kängor
RSS 2.0