vardagshopping

blev ju lite annat smått och gott på stan förut kunde inte hålla mig men har nu skaffat mig ett gymkort som jag tjatat om så mycket men tog bara  för november månad och testa på lite:) sen blev även en hårfärg tänkte slinga håret lite så det blir lite olika nyanser i det hela + min hemska utväxt, blev lite smycken och annat smått och gott som ni ser på bilderna:)
 

Min dag + björnbärsmoothie

shiit har varit en mycket att göra dag ! blev en pw imorses runt stan där jag även gjorde lite andra ärenden vad exakt får ni se i nästa inlägg tänkte lägga upp alla bilder då ;) sen så hem byta om till stallkläder för att cykla ut till hästen red i paddocken gick ganska bra lite stark i galoppen fortfarande men bara jobba vidare!. 
 
sen direkt hem packa väskan med simgrejer och så cykla jag ner till marie så gick vi och simma några längder och bastade lääääänge älskar att basta as skönt ! 
sen hem och fixa mig både lunch middag och kvällsmat haha åt ju som sagt bara frukost idag så det blev en smoothie hemmabakat bröd och ett ägg mumsigt var det ! :)

björnbärsmoothie

hemma från allt som har med stall och simning att göra nu blir det smoothie har ju inte ätit sen frukost ... så bloggar mer sen!




dagens promenad





såå sant

 

Tips!

tänkte tipsa er om 3 riktigt goa parfymer som jag bara älskar !! 
 
1 Beckhams nya luktar så otroligt gott !
 
2 Britney spears Belive fräsch och jag allmänt älskar den !
3 Avril lavinges nya , mamma har den och den har blivit en favorit den med !

Morning Lovies!

Godmorgon !
fått i mig lite frukost så tänkte börja med att skriva lite på mitt CV tänkte försöka hitta ngn helgjobb och lovjobb här i stan, hoppas jag lyckas ! tänkte lämna in på alla fik hemmakväll ica willys lidl netto och allt det där så ngn kanske nappar iaf:) 
 
sen ska jag även försöka skriva om en del fodermedel till specialidrotten llr räkna lite matte ahh får se. ska även ner till stan och köpa G''''''''''''''''''''''T och sen lite annat smått och plock som behövs tänkte kolla om CELCIUS drickan funkar också;) blir även en pw till stan.
 

Dagens Outfit

ja såhär såg jag ut idag , tog lite kort på detaljerna också ;)
 
Tröja- H&M 
Byxor-Cubus
Smycken-från lite olika ställen
 

Bowling time!

sådär nu är jag hemma från bowlingen med Karro! så himla roligt var nog ett årsen ? sist tror jag men lite hängde kvar fick mig en strike och 4 spärrar tror jag stolt över mig själv ! Karro lyckades med 2 strikar och några spärrar hon med! men i slutändan vann jag hihi VIKTIGT! fick även ett par viktiga tips från en gubbe och prickarna i golvet är vääääääldigt viktiga ! 
 
ska även slänga upp dagens outfit tänkte jag så håll utkik ! 
 
bjuder på denna..

Tisdagsdejt med min fina<3

 

mystisdag

Hemma efter en kanonstund på stan med 2 fina vänner , blev skvaller om allt och ingenting i närmre 3 timmar ! men det var behövligt, sen så fick jag och karro en ren spontanidé så vid 8 så ska vi ner och bowla ! ska bli så himla roligt var as längesen verkligen! :D sen så gick vi lite på stan innan vi drog hem till mig och gjorde oss lite kvällsmat !
latte med hasselnötsmak något jag rekommenderar!
 

I got my jump pic!

precis kommit hem från en lång och uppfriskande promenad med goa Marie! blev mycket snack och även en liten kik på julklappar så har nu fått lite tips, sen har vi planerat lite inför fredag så gäller att få med dem två andra sen så lite annat. måste säga att det har blivit jäkligt kallt ute också , så får nog bli vinterjackan sen när jag ska ner och träffa linnéa och karro på stan snart alldeles för kallt utan;) blev lite bilder under promenaden också !
 
 

oohh spännande



läser mitt horoskop varje dag och blir lika förvånad varje gång att det verkligen stämmer in på en ! denna är dagens och visst låter den spännande kan bli kul och se vad det är för ngt som ska hända, läser ni också era och stämmer dem in på er ?


At the breakfast table

sitter vid frukostbordet med mitt ägg macka flingor och thé kommer ju inte hinna äta förens ikväll, ska iaf gå ut på en morgonpromenad med goa marie runt 10tiden sen runt 1 ska jag ner till stan för att träffa linnea och karro och ta en liten catch up över en kaffe :) sen blir det stall och löshoppning så ska försöka ta några kort också llr filma:)




måste hela jävla natten gå

sitter i soffan och chillar har precis kollat på halv 8 hos mig , juste lyssnar på musik också ! men ne tänkte slå på en film bröderna lejonhjärta sååå längesen man såg den så ska springa upp och hämta lite nötter också hihi ! men det är ju nyttigt så det kan man få äta men bjuder på denna låt så länge ! (hihi förlåt marie var tvungen att ta den as grym!) 
ha det bra lovies!
 
 

Dagens bild

hemma + ridpasset

nyduschad och insmörjad med min nya body scrub och body butter , scruben rekommenderar jag as len blir huden efter och den luktar ju sååå gott ! ni hittar märket i ''shopping'' inlägget;)
 
Ridpasset gick förvånartsvärt bra faktiskt kanon i traven och skritten i slutet blev hon lite tjaffsig men hin vart ju lite trött då, jobbade rätt mycket galopp då den behöver bli bättre eller det är att hon blir så stark men det jobbar vi vidare på , blev lite bättre mot slutet, sen efter var både jag och hästen helt genomsvettiga så jobbat har vi allt! 
 

TRÄNING

dagens promenad klar nu blir det stallet




Vit månad?

Godmorgon! 
precis fått i mig en bra frukost lite all bran med linfrö nötter och kanel+mjölk sen knäckemacka med ägg på ! as gott ! 
 
som jag nämde lite igår så ska jag börja med min ''vita'' månad idag vilket innebär äta nyttigt absolut inget godis kakor llr liknande ! sen så måste man ju givetvis träna men det kommer jag ju göra cyklar ju två mil/dag ska simma i veckan ska även köpa gymkort på korpen nu när pengarna kommer sen har jag köpt nya träningsbyxor och de , så nu jäklar ska det satsas helt enkelt ! 
 
som en start på detta så ska jag snart ge mig ut på en PW ska fixa lite läxor först sen efter pw blir det stallet:)
 

oohhh spännande !

ligger och kikar på beck men ska snart ta och sova för imorgon ska jag berätta vad som ska ske den närmsta månaden as taggad faktiskt !! kan ju ge er en liten sneakpeak ska använda mina nyinköpta tights ! ne nu säger jag snart för mycket berättar efter frukosten imorgon Godnatt på er ! 
 

halloween naglar





Shopping bilder !

 

Min dag i Ullared

sådär sitter och målar naglarna halloween tema blir det hoppas det blir bra ! 
men iaf tänkte berätta om ullared resan! 
 
 
vi åkte hemifrån 05,10 och jisses så tidigt var ett tag sen man gick upp haha men iaf båda var väl lite halvt trötta i bilen men eftersom vi inte träffats på huuuuur längesen somhelst så babbla vi på som bara den. och när vi kommit halvvägs så somna båda sen stanna vi och åt frukost så vi skulle orka mer därinne sen. vi va väl framme 9-10 ngn gång, och jisses vad grejer var ett tag sen man var där och jaa en del hitta man redan i början massa till naglarna (visar allt i ett annat inlägg) sminkgrejer ansiktsgrejer ringar m.m sen så gick vi runt och trängdes med folk och plockade på oss ännu mer saker hittade 2 jättesöta thé muggar som jag köpte ! hihi sen så käka vi lunch jag tog lax såklart älskar ju fisk och visst ser den god ut? 
                    
sen så gick vi en runda till så vi inte skulle glömma köpa något hihi, sen så gick vi och betala allt ! men lägger upp allt i ett annat inlägg nu istället så slipper detta bli så stort.
 

varm och gosig dusch

sådär nu är jag äntligen hemma från ullared har varit kanonkul verkligen ! ska berätta om ALLT  så fort jag duschat klart tänkte ta en riktig spadusch nu och sen sätta i ansiktsmask kan behövas efter en sådan här dag ! :)
 

Nu rullar bilen hemåt

sådär nu sitter vi i bilen på väg hem från Ullared, har varit en kanondag med massa bra och nödvändiga köp ! hittade jättegulliga thémuggar som jag va tvungen att ha är ju som sagt en thé älskare ! men berättar mer när jag är hemma.
pusspuss!




mot ullared!

tog oss en frukostpaus men nu så är vi snart framme !




a trip to ULLARED

kom på att jag ska hit  imorgon med Marie gaaaash kommer bli sååå galet kul ! vet redan vad jag ska köpa 1 becham parfym 2 massa nagelgrejer så man kan göra fina saker ! ååhh längtar och alarmet är ställt på 03,45 hon hämtar mig 05,00 ungefär så måste se till att vara klar då hihi jag som INTE  är en morgonmänniska... ajaa men blir mer bloggning imorgon lovies måste sova Godnatt!
 

mys!

nyss ätit supergo mat med familjen , kassler i ngn gorgonzola sås med annanas och ris med sallad såklart , såååå underbart gott ! :D och nu ligger jag i sängen och kollar Tokyo Drift med choklad och thé inte fel det heller. 
 
var även ute och övningkörde förut gick rätt bra faktiskt körde runt i stan och körde första gången bland massa rödljus och skit så blev mycket träning på växling men det har jag ganska bra koll på nu är det bara fotarbetet som ska tränas lite till, sen så bad pappa mig stanna i världens uppförsbacke så nu har man tränat på det också lite trixit det där, men pappa tycker jag gör framsteg iaf ! :D 
 

pw med lillebror







på väg ut på en pw med lillebror

Ni hittar mig även..

Ja ni hittar mig både på instagram och twitter :))
ecriggmyr @instagram
ecriggmyr @twitter 
 
lätt att komma ihåg här har ni några av mina instabilder;
 
 

finner inte motivationen

hallå! 
sitter i rummet och inte gör ett skit llr jo ska göra klart lite skoluppgifter tänkte jag som specialidrottens och sen skicka in engelskan. har fått igång tvn och även alla kanaler as skönt att äntligen inte vara tvlös!! kvällarna blir såååå mycket bättre då ! 
 
ska förresten bara rida 1 häst idag llr har egentligen ingen lust alls bara ligga och glo på film hela dagen och kanske gå ut en sväng sen, och eftersom det gick så kasst igår är väl motivationen ganska låg... så hoppas det är ngn mer därute så man kanske kan rida ut en sväng på hoppsan llr ngn. men ska försöka bli klar med lite saker så åker jag ut senare sen! 
 

mornings

Godmorgon !
 
helt okej dag att vakna upp till , har precis fått i mig lite gröt och en äggmacka always the same druckit halva koppen med thé iaf. ska snart fixa mig byta om och så för att dra iväg med tippen med min värdelösa tv som pajja i måndags... men ska få en lånetv idag tills jag kan köpa mig en ny , så får hoppa  mjukisarna och skynda mig pappa sa att vi åker 10 så ja . 
 
sen ska jag städa och stallet men hinner blogga emellan där tror jag :) men puss så länge !

Todays Outfit

Fredag=Myströjan !
bara fråga om ni undrar vart saker är köpta:)
 

2 Ridpass

red båda idag paddocken med båda och satan vad kallt det var ! men det gick hyfsat med båda lite bättre med hoppsan kan ju inte kräva så mycket av henne så det blir ju lättare men med nikki kommer allt det här avancerade sakerna fram och då blir det lite svårt ibland och idag var inte min dag så det gick inte vägen bara vissa delar av passet var väl bra. mest sur på mig själv att jag inte kan bättre men det är ju en personsak. bara träna vidare så att säga.
 
nu blir det FREDAGSMYS med bra film ! :D
 

lördagsmat !

hemma från stallet och nu blir det mat ! så skriver mer sen!






Gårdagens outfit 25/10

såg att jag hade tagit kort på gårdagens outfit men glömt att publicera så gör det nu så här såg jag ut igår ;










Frukost !







Rätt bra ändå-Justin ft. Nicki

inget större fan utav honom men denna var rätt bra måste jag medge ! kan ju säga att han har mognat en heeel del den pojken! :)
 
 

2 Ridpass - CHECK

sådär äntligen hemma!  
 
Red både nikki och hoppsan. Med Hoppsan blev det paddocken idag för extra trimmning vilket behövdes tränade på stanna starta bromsa och övergångar (hon kan ju inte det än) men mot slutet gick det kanon så då fick hon galoppera lite också vilket hon tycker är roligt att få länga benen lite! i början var det mer bockningar för hon tyckte jag var lite krävande, får nog ta och sänka mina krav på henne har nog lite för höga... blir lätt så när man rider hästarna som kan ;)
 
med Nikki blev det en skogstur igen så nu får det bli paddocken resten av veckan för extra trimmning till dressyren om en månad gaaash så nervös redan hihi! men iaf det gick bra till en början tränade även här på övergångar så dem skulle bli bra från skritt trav och halt, så hon skulle  lyssna mer på mig hon kan ha det lite svårt med de ibland men det gick bra ändra fram tills det började snö hagla massa + att det blåste halvt storm och jag som tänkte galoppera men just då var hon mer i luften än på marken så sket i galoppen och försökte trava lugnt hemåt istället;)
 
trots allt så skötte dem sig någorlunda bra !
 

svar på tal !

angående mitt förra inlägg , så givetvis var det lite ironi i att det var ett farligt område , ville bara göra det klart ! för er som trodde jag var seriös ;)!
 
 
 

Farligt område ??

Godmorgon ! somnade tidigt igår 7 halv8 var helt slut efter dagen verkligen så det var riktigt skönt men är nästan lika trött idag haha ! tog iaf en varm dusch nu på morgonen så otroligt skönt och har även ätit frukost och läst i tidningen att vi bor i ett "farligt" område haha !


idag blir det skola och stallet för hela slanten två hästar ska ridas och inlämningar ska vara gjorda , men ska försöka ge er en update mellan varven.




Begravningen i bilder

24 Oktober 2012

sitter i bilen på väg hem från begravningen asså gud vad jag ogillar begravningar men det kanske är mänskligt? verkligen kört när man börjar tänka och när alla andra snyftar och gråter .. men iaf den var väldigt fin och massa fina blommor ger en sneak peak lägger över alla bilder ikväll sen.




Gårdagens Outfit + Jewelery

 
*vit stickad tröja med öppen rygg- CUBUS
*Mönstrade Jeans- CUBUS
*mobilväska- WEAR IT
*HelloKitty strumpor hihi
 
 
1sta bilden , ringarna kommer från marknaden och tyskland
2ndra bilden peace armband- GINA TRICOT
3dje bilden Löv ring- GINA TRICOT
 

Fin 2a till salu!

Eftersom min moster ska sälja sin lägenhet så tänkte jag hjälpa henne lite då det är lite bråttom eftersom dem ska flytta till större hus, Men känner NI någon som är i behov av en lägenhet eller om DU letar efter någon så klicka på bilden för att komma till annonsen ! 
 sprid gärna detta vidare !
 

 

Gårdagens Ridpass

blev två hästar ridna istället för 1 lite spontant sådär men hade ju inte bråttom hem så kunde lika gärna ta båda !
 
HOPPSAN;
var tänkt att jag skulle rida i paddocken men det var såå många där sen mötte jag Ellen på Stella och fråga om jag ville hänga med ut så då gjorde jag det istället. Och gud två bilrädda hästar och vi mötte allt som går att möta förutom bussen och tåget haha men det gick bra iaf , men en springande hund var jättefarlig tyckte hon haha söt ! men iaf hon hade fått nya bakskor så hennes steg blev mycket bättre och hon tog i mer med bakbenen och galoppen tyckte hon var skitkul så bockningar blev det haha, hon är ju trots allt bara 3 år. men hon kan korta galoppen rätt så bra redan nu vilket är kalasbra ! sen testa vi att öka traven och jisses steg har hon iaf ! :D
 
NIKKI;
Sen så fick Nikki sig en tur var ju inte tänkt men sista dagen hon gick på pencilin så hon fick sig en liten och lugn runda i skogen, och det var mer spökritt både jag och Ellen är mörkrädda så vi fick helt enkelt lita 100% på våra djur men nikki verka inte bry sig och var pigg och glad som vanligt lite väl pigg ibland så ngn bock blev det också.. haha ibland glömmer man av att hon bara är 4 då hon är så duktig och stadig ! :)
 

Fick även lite bättre bilder på hoppsan ! 
 
söt va ?? hon har riktiga bambiögon:D

Morning Lovies!

sådär nu ligger den goda frukosten i magen blev rätt mycket gröt med äpplen och två äggmackor är så sprängmätt nu ! men otroligt gott var det iaf hihi !
 
just nu sitter jag och kollar på M E A N G I R L S haha så bra att starta morgonen med ! för er som undrar så är jag ledig från skolan idag eftersom vi ska på begravning vid 13,00 för farmor sen ska vi hem och äta och lite så, så bloggen kommer va sådär uppdaterad men ska fixa några tidinställda iaf ;) ska även hinna med att städa rummet lite och så fixa naglarna tånaglarna med och ansiktsmask ! men först gårdagens oufit och ridpassen:)
 

bjuder på denna bild så länge :)
 

startar dagen med en pw







tuff dag så unnar mig två diggisar





blir bara mörkare och mörkare

hemma från stallet blev två hästar ridna istället för en jag klagar inte ! men berättar mer om ridpassen när jag sitter vid datan men får bli en bild på hoppsan så länge !




stall och outfit

sitter på cykeln på väg ut till stallet kallt som fasen så idag åkte vinterjackan på som ni ser;) hemma sen får ni skoloutfiten och dagens jewelery också så häng kvar!






bakom skolbänken

sitter på engelska lektionen sista lektionen innan vi slutar, bara en timma kvar...as trött ont i huvet idag igen, men det blir nog bättre ska ju ut till stallet sen så hoppas det piggar upp ! hade även förbättrat min kondition fick jag reda på idag på idrotten vilket är bra ! men back to work hörs mer hemma sen!
 

skolans mat i mariestad





Breakfast!

kanske borde starta en matblogg istället ?? men iaf sovmorgon= god frukost idag blev det gröt med kanel äpple linfrö toppad ned crunchy sen thé och två mackor har för mig att skolmaten var sådär ;)






screw monday's

blev just på världens sämsta humör.......... pappa allmänt sur för att han är lite sur suck sen så krascha tvn så nu funkar den inte och jag skulle se det braiga programmet ''torka aldrig tårar utan handskar'' ska kolla om man kan se det på play istället sen så blev det ingen pw med mamma då kunde jag lika gärna åkt och simmat men jag hoppa över det eftersom hon bad mig göra det imorses så vi kunde gå ut och gå så jäkla förbannad just nu !!!:.... sen mår jag illa bara så ja vi hörs mer imorgon hoppas eran måndag var bättre! 
 

Går på repeat just nu

 
 
 
 
 
 
 

varm O'boy!

Hemma från skolan och har hunnit göra mig en macka och hemmagjord varm o'boy var så längesen så blev så sugen på det + mycket nyttiare än ''köp'' o'boy!  åt knappt ngn lunch i skolan knäckemacka och grönsaker så väntar även på att mamma ska bli klar med maten, så länge tänkte jag börja med pluggandet ... gjorde klar lite grejer i skolan medans jag väntade på att syster skulle sluta. ikväll blir det även en pw med mamma så man rör på sig lite iaf! är ju stalledig idag otroligt skönt faktiskt ! :D
 
men nu back to the schoolwork hörs sen puss!
 

såhär kul har jag på franskan just nu...!

 
 

Vid frukostbordet!

Godmorgon sitter vid frukostbordet med mina föräldrar och käkar lite mamma har även köpt gullig nallekorv att ha på mackan hihi as god ! men nu måste jag äta vidare har inte sovmorgon idag.. men såhär ser min frukost ut idag!




Red nails with some flowers









Blodröda Naglar

Sitter och målar mina naglar blodröda ! längesen man hade den färgen men den är riktigt fin sen passar det ju kanon nu på hösten också!  färgen liknar den på bilden, men jag ska klistra på lite glittrande blommor också. lägger upp en bild när jag är klar !
 

Stressig dag!

hemma efter en stressig dag kan man säga ! Red en sväng på russen han vari skitfin i både traven och i galoppen och nu blir det mer intensivare ridning på honom då han börjar se ut som en köttbulle igen suck! haha men iaf kändes kanon och han trassla inte alls och han försökte inte heller det enda var att han var lite pigg menmen det godtas!
sen så hade han trampat av sig en sko så var bara och cykla och leta som tur så hitta jag den, sen så ringde elin och hade glömt sitt träns till km:et så då tog jag med den när jag ändå skulle cykla dit hade 20min klarade det på 15 och det är ändå en halvmil ! ssen så snacka jag lite med karro och linnea om det mesta, sen så ringde jag pappa så fick jag övningköra lite hem gick faktiskt as bra ! :D
 
men nu ska jag äta (har ju bara ätit frukost halv9 idag..) så hörs sen ! puss
 

Gårdagens ridpass 20 Oktober

gårdagens ridpass verkar inte vilja komma upp så skriver igen, men som sagt red hoppsan och det gick kanon red i skogen då paddocken var en sjö men hon var glad och bjöd på några bockningar vilket bara var roligt! idag är det russens tur sitter på cykeln på väg ut redan så hörs sen! försökte fånga hoppsan på bild men det gick sådär ;)






Är ni vakna ?

Godmorgon ! började dagen som igår framför en film med as god frukost ! samma som.igår om.ni undrar hihi :) undrade även varför ridpass inlägget aldrig kom upp men skrev det på telefonen så appen trassla lite ... men skriver ett nytt snart , blir stallet hela dagen idag med först hassle sen ullervad för att kolla på tävlingen ;) så måste sätta fart om jag ska hinna allt !


Hot or Not ??

killen har gjort 90 plastikoperationer för att likna barbies pojkvän ken , själv så tycker jag han är skitful ! llr vad tycker ni ? 
ser mer ut som en tjej än kille i varje fall ...
 

mumsig avslutning på dagen

så har gjort iordning lite nyttigheter denna lördagkväll, en fruktsmoothie och fruktsallad rikt på c.vitamin och annat ! vill ni ha recept på smoothien så säg till bara ! 
nu ska jag fortsätta att kolla på Johan Falk
 

home sweet home

hemma från stallet blev bara 1 häst riden eftersom det regna så jädrans mycket så ska rida russen imorgon istället. skulle inte vara lika mycket regn då;) men nu ska jag mysa ner mig i min stickade tröja och gå in och äta lite god mat så skriver om ridpasset när jag käkat klart;)
 
 

klo armband hiss eller diss ??

kikade in på Dennis blogg (som vanligt) och såg att han fått in ett as snyggt armband i form av en klo hur snyggt är det inte eller ?? tycker det är as coolt i varje fall finns både i silver och i guld men jag gillar det silvriga :)
 

såhär kommer min Lördag se ut

lyxfrukost

somnade rätt tidigt igår runt 9 var klockan tror jag såå otroligt skönt att få sova ut lite när man kan har ju inget speciellt att stressa iväg till. tänkte dra ut på en promenad innan stallet iaf och städa iordning på rummet, så tråkigt att det regnar så mycket bara men ajaa det får gå! sen ikväll blir det nagelfix och plugg rolig lördag va?? ne men lika bra att göra det nu så slipper jag det sen nu när det ändå regnar ;) men just nu ska jag smaska mig i min gigantiska helgfrukost ! 
 

jag lever !

gokväll ! 
hoppas eran fredag har varit bra hittills min har dock varit lite seg inte på humör för så mycket så blir en hemmasittar fredag med thé i handen och en bra film ;) 21 jump street faktiskt. skulle ju till bogrens med ebba ikväll men ingen utav oss kände för det så. 
 
och ridpasset gick bra russen skötte sig kanon lite smågrejer bara men han var jättefin i traven och skritten såklart , blev  bara skritt och trav var alldeles för geggigt för något annat . men bloggar mer snart nu blir det fiiiilm !!
 

seg fredag

hemma och är allmänt trött ont i huvet och magen suck säger jag bara ... menmen slapp idrotten så nu bär det av till stallet och sen iväg och simma en sväng tänkte jag ikväll är det bogrens intr alls sugen så får se annars blir det en myskväll hemma med Ebba !:D


dessa bloggar läser jag mest utav kändisarna

 
 
dessa 4 kändisbloggar är dem jag följer mest tycker alla är bra på sitt egna sätt och 'dislikar'' ingen ! sen så följer jag massa småbloggar också som min vänners två utav dem är dessa : 
www.idaolsson.webblogg.se
nattstad.se/ebbafrigren :)
 
och såklart massa fler ! 

mys!

Bort med torra händer !

 
Nu på vintern så blir händerna lätt torra och man köper handkräm efter handlkräm ja ni vet och testar allt verkligen ! men jag har kört med något rätt länge och det funkar kanon det är nämligen olivolja  visst jag tar handkräm också, men oljan gör händerna mjuka och lena som babyhud ungefär och det funkar väldigt bra för dem som har extremt torra händer! billigt också! jag brukar smörja in händerna innan jag somnar så är dem som nya när man vaknar !
 
 
 

om ridpasset

som sagt det fick bli en ridtur med russen i skogen idag. Han skötte sig ganska bra red med ebba också och  hennes häst dampa lite så min häst tog efter och när jag röt lite på honom blev hennes ännu mer taggad llr vad man ska säga så det blev en kedjereaktion. Fast bortsett från 3 bockningar skötte han sig kanon ! lite stel i höger men det blev myyyyycket bättre mot slutet när han ÄNTLIGEN gav med sig haha knasig häst det där alltså ;))
men det blir bättre och bättre iaf ! och hoppas även på att Nikki blir frisk snart saknar den hästen alltså så goo!
slänger upp lite bilder jag hitta på Russen iaf.

filmys

kollar just nu på  T H E LU C KY O N E med Zac Efron i så eran update får vänta ngn minut llr två !
 

nyponsoppa och köttbullemackor!

ja såhär ser min kvällsmat ut ikväll as goooood !!






When the sun goes down

sådär hemma från en relativt bra dag i stallet, skriver mer om ridpasset sen för nu ska jag fixa nyponsoppa och köttbullemackor ! bjuder på en bild från dagens ritt






Lunch Fika & Billingehus

sitter på bussen på väg hem trött och seg så skulle kunna lägga mig i sängen och bara sooova !! men iaf nu har vi lyssnat på eu parlamentet och om jordbruket helt okej var det ändå ! har även hunnit med att luncha och fika, serverades kycklingfilé rödvinsås och rostade rotgrönsaker sååå gott och en chokladboll efter det !




on the 500 bus

sitter i bussen med klassen på väg till billingehus i skövde för er som inte vet;) ska sitta och lyssna på ngn föreläsare.. hoppas han är rolig!:D är även måltidens dag idag så det serverades muffins i skolan as gott verkligen men inte så vra innan maten så hoppas vi får mat därborta sen;)

bild från kinnekulle



morning lovies !

är vid frukostbordet som vanligt gröt som vanligt men unnade mig rostat bröd idag var ju så längesen sen har jag varit duktig med kosten annars ;)

men idag är det skolan som gäller och vi ska till skövde för att lyssna på ngn så är hemma igen 4 när jag slutar 2 egentligen... sen blir det att cykla direkt till stallet för en ridtur :)








såhär god såg min mat ut förut

fisk med ströbröd
gröna bönor i massvis sen potatis som jag inte åt;)




bonde söker fru<3

älskar detta program och mina två absoluta favoriter är absolut KLAS & BENGT ! kollar ni programmen och vilka har ni som favvisar ?? :)
 
 

kan bara säga MUMS!!!

kollade nyss på gokväll och där gjorde dem massa gott som denna chokladtryffeltårta fyyyyy satan vad god den ser ut eller ???!! vattnas i munnen , tror nästan ''tjejveckan'' är på ingång för såhär sugen brukar jag aldrig vara.. ne ska tröstäta äpplen nu...
 

höstpyssel i köket!

ja hade lite tid över innan jag gjorde iordning maten fisk och massa bönor ska visa bild sen;) men innan så fixa jag något annat nämligen ÄPPELCHIPS, passar utmärkt till kvällarna då man vill ha ngt extra gott och vi som  tränar får inte äta vadsomhelst heller .. så då vill man ha ngt nyttigt och gott och då testade jag detta blev väldigt gott ! men tips till er : gör på stora äpplen och skär ganska tunna skivor då blir dem perfekta ! mina äpplen var lite små . kan lägga ut receptet om ni vill ? ska ta lite  bättre bilder också;)
 

Specialidrottspasset!

hemma igen !
 
ridningen gick kanon ! hade dressyr och red en liten häst som hette finbar mysig liten sak ! vi tränade övergångar böjning och känna efter hästens muskler osv. kanonpass och han skötte sig så bra ! lite svårare med galoppen hade han men den kommer bli väldigt bra när han blivit riden och fått mer muskler:) 
Finbar_nyhär har ni honom söt va ?!
 
har även pysslat i köket lite ni ska få se snart vad jag gjort för något ;))
 

inte lika lockande nuva ??!

I'm a big big girl

har lite tid över så delar med mig utav denna goding ! 
 
 

Porridge with berries

dags för frukost igen ! gröt med allt det som brukar vara på och lite bär en knäckemacka blev det också;)
slutar 20över 12 idag skönt men ska stanna kvar och plugga lite sen specialidrott sen hem och plugga lite till så det blir mobilblogg under dagen :)






har helt klart hittat min bil !

 

älskar hennes låtar !

dålig bloggning från min sida men tar igen det imorgon har haft så jäkla ont i magen så inte haft ngn större lust till ngt men ska bättra mig ! ni får ta och lyssna på denna istället så säger jag Godnatt ! :D
 
 

älskar hennes låtar !

dålig bloggning från min sida men tar igen det imorgon har haft så jäkla ont i magen så inte haft ngn större lust till ngt men ska bättra mig ! ni får ta och lyssna på denna istället så säger jag Godnatt ! :D
 
 

hemma nu väntar simning !

sådär hemma efter en halvtråkig skoldag men den gck snabbt vilket är bra ! :D fick tillbaka engelskaprovet gick ganska bra C iaf , har precis ätit lite flingor så tänkte packa väskan för att dra ner och simma några längder innan gästerna kommer , min lillebror fyller ju år så ska fira han lite. tänkte även passa på att baka äppelchips också annars om jag inte hinner det idag får det bli imorgon ;) 
 

hemma nu väntar simning !

sådär hemma efter en halvtråkig skoldag men den gck snabbt vilket är bra ! :D fick tillbaka engelskaprovet gick ganska bra C iaf , har precis ätit lite flingor så tänkte packa väskan för att dra ner och simma några längder innan gästerna kommer , min lillebror fyller ju år så ska fira han lite. tänkte även passa på att baka äppelchips också annars om jag inte hinner det idag får det bli imorgon ;) 
 

Skinny Love

 

happyschoolLife

sååå glad det är god mat nästan hela veckan !!


I höstens färger

träning!

Nya naglar-leopard

 

Måndagsfika med en fin vän

sådär nu har jag äntligen tid för att bara sitta! så oerhört skönt !
 
direkt efter stallet var det bara hem byta om och dra ner till stan för en fika och skvaller med Marie ! alltid lika kul och trevligt :)))))! tog en kopp thé och en dammsugare hade ju inte ätit på hela dagen så var as hungrig ! red förresten russen och skrutten gick hyfsat bra med båda ;)
 

svar på tal !

Har du klippt dej??
 
svar: nejnej jag har bara inte plattat håret sen så har jag håret i en hög tofs ;)
 

stressigt!

hemma efter en jäkla stressig dag berättar mer när jag varvat ner lite så ska ni få se naglarna och bilderna sen också;)


Runt Mariestad

hemma efter 1,1mils pw men nu blir det ut till stallet en snabbis sen simning innan jag ska ner och träffa marie på stan, har tagit lite fina höstbilder under promenaden också tänkte visa er det sen men ni får en liten smakbild;)




just nu - PW









Italien 2012, Take me back !

Learn the difference

Breakeven

 

härliga måndag !

Godmorgon ! 
 
är ledig hela dagen idag ! s¨å underbart härligt så nu hinner jag med massa som jag annars inte gör som att sitta och dra mig i soffan med ett varmt och mysigt täcke:D ne men ska ta och plugga lite samhäll snart och efter det blir det en lååååååångpromenad tänkte jag har ju dragit ut på det eller så har annat kommit ivägen, sen så efter det blir det direkt till stallet och sen efter stallet simning blev så bastusugen så då får man ju träna för det också ! sen såklart blir det engelska plugg och så ska jag säkert träffa Marie en sväng hon drar ju till tyskland i veckan !! så då måste vi ses innan :D! 
sen så måla jag mina naglar igår så tänkte lägga upp dem här sen innan jag går ut en sväng blev riktigt snygga faktiskt ! :D
 

så otroligt bra film !

kollade nyss klart på filmen ''the horse whisperer'' och ja till er som gillar hästar borde VERKLIGEN  se den och till er andra med ! går inte att INTE  gråta till den såå bra ! lägger upp trailern här under :)
 
 

Hästrelaterat

hallå ! nu har jag både käkat och laddat över massa kort från Italien i somras så tänkte passa på att skriva om dagen nu istället ;)
 
cyklade ut till brunnsberg (stallet i ullervad) där det var en regional tävling så stannade där på banan med linnéa och tjata lite llr rätt mycket ! :D skulle cykla ut till hassle också men det började regna huuur mycket som helst och jag frös massa så ringde pappa så övningkörde hem istället , går bättre och bättre för varje gång ! såå kul :D 
 
skrev aldrig om gårdagens pass men red ut på Nikki såklart lilla rundan bara och det MÄRKS  att hon fått bättre kondis nu när vi ridit så mycket för jäklar mycket piggare och mycket mer gång i hästen nu sååå underbart roligt är det ! :D ska försöka ta några bilder när vi rider för just nu har jag bara detta på henne och hennes lilla bebis:D 
 
vill ni förresten att jag ska skriva i ett separat inlägg och beskriva vart jag rider och vad det är för häst osv?? säg till isf så gör jag det , vill ju bara veta om intresset finns;)
 

Söndagsmys=mamma har bakat äppelpaj







älskar mysiga höstdagar!

nyss hemkommen från stallet har hunnit duscha och mysa till det lite med massa doftljus ! så såhär mysigt är mitt rum/hus för tillfället ;)












US army jacket

kollade lite bloggar såhär på morgonskvisten och hittade denna goding på Dennism's blogg galet snygg och inte alls dyr heller ! funderar nästan på att klicka hem en sådan går ju att ha på våren med ! den är ju nästan ett måste i garderoben alltså ! 
 

Dagens Frukost

Morning Sunshines ! ny dag nya saker att göra och för att orka behövs då en stadig frukost och vid det här laget borde ni veta vad jag äter :D gjorde mig en rejäääääl frukost idag faktiskt
 
 
2 lingon grova en med ägg och den andra med skinka och paprika.
 
havregrynsgröt med kanel linfrö liiite socker och toppad med aprikoser
 
hela frukosten ! 

mitt humör just nu i bilder

svar på tal !

Är du en shopping beroende ;)
 
svar: hihi jaa lite som ni kanske märkt , får se till att gifta mig med en miljadär snart!!
 
vad har hänt? :(
 
 
svar, ne det har inte hänt något egentligen dålig morgon + att pappa håller på som han brukar lägger skulden på alla andra ;)
 

Pasta Carbonara

 

Takida-You Learn

 

up and away

nyss hemkommen från stallet berättar mer om ridpasset när jag kommer hem för nu blir det en PW runt stan ! 
puss lovies ! 
 
(svarar även på frågorna när jag är hemma)
 

Veckans snygging !

 
veckans snygging fick bli hockeymålvakten Henrik Lundqvist såå dösnygg !
 
 

Vinterns måsten!

Grattis på födelsedagen !

 
tänkte passa på att säga GRATTIS till min kusin som fyller 21 år idag ! grattis hoppas du får en bra dag ! :)

ungjävlar? bortskämda? bryr oss inte`?

vill dissa föräldrar!
 
Dem har sådana förutfattade meningar om sina barn ibland iaf och tror att man tänker på ett visst sätt och såklart det dem säger stämmer jämt ! så säger dem alltid när man inte svarar, '*det angår inte dig tycker du *du tror att allt handlar om dig *du bryr dig inte ett skit osv massa sådant finns det är så trött på detta ! vill absolut inte att ngn ska tycka synd om varken mig llr ngn annan men detta börjar bli en vardag och det är la inte så bra ! blir så arg bara kan dem inte öppna ögonen och öronen och lyssna på oss och se vad vi egentligen gör och att vi visst bryr oss och att vi inte är egoistiska bortskämda ungjävlar !!!!!!!  just nu är jag så jäkla förbannad ont i huvvet och allt möjligt så ska dem förstöra morgonen, så detta fick bli ett litet klagande inlägg men behövdes nu iaf.
 

myslördag och en helvetesmorgon

nyss ätit frukost och tror ni kan gissa vad det blev , ja två äggknäckemackor och thé och havregrynsgröt med banan ;))) tror jag börjar bli beroende faktiskt men en bra och stadig frukost , ska ju inte äta förens ikväll tänkte köra en heldag i stallet putsa lite osv. sen ska jag till  brunnsberg och hälsa på linnea och även kolla lite på dem regionala tävlingarna så där lär jag väl bli kvar ett tag;) men hellre de än va hemma för här är alla bara sura och griniga och ska bara hålla på och dra upp gamla problem , blir så trött på skiten så ska bli så skönt att flytta  hemifrån så man slipper bråka med dem varenda morgon !......! 
 
men nog om det ska fixa tidinställda om jag inte hinner blogga från moblen så inte bloggen ligger helt död ;)
 
 
google bilder.

Min fredagskväll

nyss hemkommen från en kanon fredag med mycket härliga människor ! :D , inledde kvällen med att marie fick komma ner och hämta mig i rummet satt i mjukis när skjutsen var här så då åkte hennes kille och hans kompis och köpte naturgodis och lite annat , jättesnällt ! sen så åkte vi hem till filip och kollade skräckfilm , lite seg emellanåt men annars bra , sen var vi tvugna att se en komedi också as kul fast nu är jag helt slut jobbig dag och ännu värre imorgon .... men ska inte upp och mocka iaf förkylningen och de har blivit värre så ska dit och rida en sväng bara sen en PW på kvällen innan maten är klar tänkte jag llr efter ;) men nu ska jag sova hörs imorgon!
 
Godnight lovies!
 

ååhhh så snyggt !

i väntan på kompis !

medans marie är på hemväg så passar jag på att gotta mig med mitt hemmagjorda naturgodis tycker jag är värd det efter denna jobbiga plugg/träningsvecka ! :)
 

dessa två spelas på repeat ikväll !

 
 

Taco Fredag!

hemma efter en riktigt skön simtur blev intensiva 30 längder istället för 20 hehe vilket bara är positivt! men hade ett så bra flow så valde att simma lite extra när jag ändå hade tiden också as skönt ! sen blev det en låååååång bastu stund med mig själv somna nästan där inne så skönt var det. så eftersom vi är lediga måndag så ska jag dit igen;)
har precis ätit tacos var ett tag sen så det smaka bra och såklart massa grönsaker och kyckling istället för köttfärs sååå mycket godare ! 
 
och nu ikväll vankas det xfactor med härliga personer (tror jag) ska ringa dem tänkte jag. men pusshej så länge ska försöka mobilblogga ! 
 

Fixa naglarna fest & vardag

 
har ni svårt att komma på något fint att göra på naglarna ? eller vill ni ha snygg enkla till vardags eller mer till fest ?? 
eftersom detta är något jag verkligen tycker om att göra både på mig själv men även andra och vet själv hur svårt det kan vara att komma på, så tänkte jag dela med mig utav 6 olika nageldesigner som jag gjort på mig själv genom åren, har sorterat ut dem 6 bästa som går att använda både till fest och vardags, skriver lite kort om dem också;)
 
1, frans manikyr med silvrigt glitter
2,först fransk manikyr sedan med glitter på topparna och sist en dekorblomma (finns att köpa på lindex)
3,samma som ovan men här har jag målat blomman själv och utan något glitter
4,caviar manicure
5,fransk mankyr med dekorhjärtan på 
6,halva nageln svart och andra halvan silvrigt glitter, passar både till fest & vardag.
 
vill ni ha steg för steg på någon  utav desigerna så säg bara till och glöm inte att skriva numret också ! :)
 
 
 
 

ITALIEN

Vill så gärna dra dit igen sååå härligt land alltså ! :D
 
 

Mellis innan simning









mysfredag !

FREEEDAG! äntligen som man säger ! har för tillfället samhäll sen efter lunch och det fördömda franska provet ..... dö bara liksom, men eftersom det är fredag så funkar det. idrotten var inställd igen.. men jag och ebba ska ner till gymmet och biffa till oss lite iaf sen hem byta om och dra och simma ! och jag som skulle ta det lugnt eftersom jag är sjuk.. men äsch måste ju hålla igång nu !
 
sen ikväll är det tacos hemma och sen även ska jag iväg och träffa några kompisar så kvällen kommer bli kanon !
 

porridge breakfast

denna gången med bananer och krossade valnötter ovanpå , och såklart thé och så väntar jag på min äggmacka :)






Nyttigt Godis +Recept

nu var dem klara och här har ni resultatet , ser rätt gott ut va ? Tänkte lägga upp receptet här också ;) ni som undrar vad det är så är det egetgjort naturgodis vi som tränar kan också bli sugna på något och då är detta perfekt ! innehåller mörkchoklad cashew nötter valnötter och aprikoser inget farligt så perfekt lördagsgodis för dem sötsugna!
 
Receptet:
 
0,5dl cashewnötter
0,,5dl valnötter
0,5dlaprikoser 
(sen får man kolla om det behövs mer när man rör ihop allt)
1 mörk/ljusblockchoklad
 
Gör såhär:
smält chokladen i micron, hacka nötterna och aprikoserna rör ner i chokladen blanda runt och lägg utpå ett bakplåtspapper, lägg in i frysen och låt stelna, sen voliá klart ! 
 
ni behöver inte ha just dem nötterna jag har llr aprikoser det är en smaksak men dem blev otroligt goda ! :D
 

I köket

bakning på gång kan ni gissa vad det ska bli??






Torsk med äggsås och ärtor







Mysig barbackatur

sådär hemma från stallet, blev
en barbackatur på nikki i skogen sååå underbart skönt och hon skötte sig kanon :)!
lite dålig bloggning från min sida men skolan och plugget går ju före :)





HISS-Beckham

 
måste hissa denna parfym doftar sååå otroligt gott speciellt när man haft på sig den en stund ! finns att köpa på ICA llr i en vanlig parfymaffär ;)
 

steady ready go

dagens frukost består utav avokadomacka + den andra avokadohalvan gröt med plommon kanel linfrö och valnötter och såklart grönt thé!
ska man satsa på träningen så ska man
även i köket;)










Insperation-fitspo

 
 

Kvällens snyggaste !

personen som tar hem kvällens titel är David Beckham jäääääävlar vad snygg han är!!!!! kolla ansiktet ögonen looken tjeena dör lite här !!
 

nytt i badrumskåpet

detta fick även följa med hem ;) 
 
Ansiktisrengöring
och lerinpackning ska ta bort oren hy och pormaskar även för den som har lite fetare och oljig hy. använde den precis nu och man får babyhud efter så lent ! så hoppas den funkar !:D
var även tvungen att köpa lite granatäpple och en sharon hihi

Lillördag med Goaste Vännen !

Slutade 12,20 men åkte från skolan 16,10 , haha ne men hade fotografering vid 2 sen så stanna jag kvar och pluggade lite med franska och specialidrotten , fick även lite välbehövlig hjälp av ett gäng snälla grabbar bra försök iaf ;) ne men kom en bit på den iaf så rätt skönt att kunna lägga den åt sidan lite så franskan kan få stå i centrum lite ....
 
men iaf runt halv 5 drog jag ner till stan för att träffa MArie igen !! blev en sväng in till life butiken också fick med mig en lerinpackning för ansiktet som jag även testat nu as len hud får man efter iaf ! 
sen drog vi till ströget och käka dessa jumbomackor så himmelskt goooda ! älskar ju räkor ! :D:D sen så drog vi till oxen där jag köpte lite tuggummin och en annan ansiktsrengöring, jag och mina krämer alltså SUCK! men här får ni lite bilder iaf ;)
 
har en otroligt söt kompis !:D

Right now Right here

sådär hemkommen från stan men innan jag berättar vad jag gjort så är det dethär som gäller! :D
 

Lillördag med Marie !





Fashion for love

som sagt jag har fastnat för mönstrade byxor ! fråga mig inte varför var ju rätt emot dem i början men nu seriöst dessa två från nelly är så sjukt coola och jag gillar dem svarta riktigt mycket , funderar nästan på att beställa hem dem när pengarna kommer , men får se så snygga i vilket fall ! :D
 

dagens







skolfoto!





Frukost

havregrynsgröt linfrö kanel valnötter lite kokos på toppen thé och en smörgås och självklart tidningen, taggar igång för skolfotot senare idag ;)




ååhh vill träna mer ...!

är såå sjukt träningsugen så att det är sjukt alltså haha rörig mening men iaf har myror i benen och är så oerhört taggad alltså. satsar redan nu väääldigt mycket på träningen men vill satsa mer och nu jäklar alltså hittat massa träningskläder som jag ska beställa hem och önska mig lite i julklapp såklart ;) ne men vill verkligen klara av målet jag egentligen hade till denna sommar men det gick ju sådär men hösten och hela vinter kommer det bli stenhård träning lite blandat gym ridning och simning på så sätt använder man ännu mer muskelgrupper, ju mer varierat det är desto bättre ! 
 

Höstens favoriter

 
älskar hösten ändå ! mysiga kvällar med dem man gillar kläderna färgerna skorna allt ! och doftljus är OBLIGATORISKT! och såklart alla rotfrukter man får äta ! underbart !
 

Surprice!

detta fanns, tandblekningen som jag skrev om förra veckan tänkte se om den funka nu men börjar med den imorgon hoppas på det nu !






Ny DEsign

Som ni ser har jag gjort om på bloggen lite (igen) men nu nu är jag nöjd ! ville ha en enkel design men ändå snygg så detta blev kanon! och det var min underbara bästa vän Linnéa Ahl som fixade detta ! Tack så mycket igen ! hennes blogg hittar ni bland länkarna så pusha henne så att hon ska börja med bloggen igen nu ! :D
 
men som sagt nu blir det franska plugg och så ska jag även visa er vad som finns i paketet ! 
 

MUMMA

hemma efter en lyckad simträning tycker det är riktigt skönt att simma på hösten är så mysigt mes bastu efter och såklart använder man vissa muskler som man annars inte gör ;)
nu blir det lite käk rofruktsgratäng morötter och kassler sen efter ska jag visa vad som gömmer sig i detta paket;)






Dagens Outfit









Tröja -Vila
mobilväska-wear it
byxor-Cubus
kängor - have2have


simning och plugg

hemma från en halvseg skoldag fotograferade med specialidrotten blev helt okej , nu tänkte jag dra och simma innan jag drar igång med franska plugget passar kanon en sådan här regnig dag.. ska lägga upp dagens outfit också ;)


Time for school

känner mig såååååhääääääär taggad seriös....




Frukost !





godnatt vänner !

är en dag imorgon med ! tänkte sova tidigt llr först kolla på underbart är kort och sen sova , men bloggar mer imorgon har ju sovmorgon då med;) Godnatt kära vänner !





Elin Tipsar!

 
angående dessa tabletter, tänkte berätta lite om hur dem har funkat och så. Jag själv tycker dessa funkar as bra håret har blivit mycket längre starkare och glansigare ! så rekommenderar detta faktiskt. man tar två kapslar per dag (morgon och kväll) och det är 90 stycken i en. så för er som vill ha finare hår och naglar så testa detta !
 

Ridpasset 8 Oktober

sådär nu ska jag ha svarat på era frågor , så kul när ni frågar massa älskar sådant ! 
 
just nu sitter jag och kikar på ''pengarna på bordet'' inväntar ''underbart är kort'' as bra program! 
 
ridturen förut blev inte riktigt som man hade tänkt sig, mötte en en travare ute i skogen med sulky efter och det var inte populärt hos Nikki iaf rädd som bara den och hoppa runt ner i diket och försökte fly , och gubbjäkeln bara kör fullt race mot oss fastän han ser hur våra hästar beter sig och att vi inte har kontroll över dem just då. blir så jäkla förbannad skrek även till han att stanna sin hästjäkel men det lyssna han inte ett skit på, ren tur att det inte hände något med våra. 
annars så skötte hon sig bra lite pigg men hon har inte gått på 3 dagar så det är förståeligt, söt häst ! :D
 
 

svar på tal !

Tack =) Ska kika på de militära byxorna/någon av de stickade tröjorna. 

Får man fråga hur du hade råd med allt? Själv lever man bara på studiebidraget och då går det inte att köpa så dyra saker på samma gång
 
SVAR
 
Ja gör det dem köpte jag på gina för 399:- as sköna är som jeans fast leggingkänsla på as skönt! ja mina stickade favoriter är helt klart dem vita och den vinröda jättegosiga!
 
haha ja det är klart fråga på, ne men jag sommarjobbade 6 veckor i somras och tjänade in väldigt bra så det är utav dem pengarna, ja utav studiebidraget kommer man inte alls långt tyvärr.. så ska även jobba lite nu på smålov hade jag tänkt och söka helgjobb :) sen måste man ju inte alltid köpa det dyraste finns ju nästan likadana fast mycket billigare ! :)
 

nydelwok !







måndag och dagens outfit









skor pallodium-junkyard
stickad svart tröja -veromoda
byxor-cubus


Franska lektion

hallå där ! sista lektionen och det är franska liiiite segt men idag är det bara plugg inför prov som gäller så helt okej ändå. 
hade förövrigt prov idag som jag dock hade glömt utav men det var inte så jättesvårt så det gick rätt bra faktiskt i kommunikation om ni undrar så det var mer tänka själv frågor;)
 
slutar kvart i 2 så då är det direkt stallet sen hem och plugga så det får bli en kort sväng i skogen:) 
ska även skriva ett inlägg om Silicia ett kosttillskott för hår och naglar som jag testat och det funkar verkligen! :D
 

monday

fy usch vad trist det är när det är mörkt när klockan ringer.. nog för att jag gillar hösten men ändå.
har ingen sovmorgon idag trist men men så börjar 8 så käkar lite frukost nu gröt som vanligt och macka och thé då ;) slutar tidigt idag vilket är skönt men har kommunikationsprov kom jag på... det hade jag ju totalt glömt bort...
men hörs sen!




svar på tal !

fick en fråga som lyder såhär :
 
snygga! =) pris och affär på byxorna & de stickade tröjorna?
 

så tänkte svara på det nu :)
 
Millitär byxorna är från Gina och kostar 399:- även den vinröda stickade tröjan är från gina och kosta 248:- (tror jag)
den gröna stickade tröjan är från Cubus och kosta 299:- även dem blåa är därifrån och kosta 399 llr 499:-
dem vita stickade är från WEAR IT och VILA och kosta 199:- & 399:- 
 
och alla är verkligen as sköna på ! om det är ngt mer ni undrar över är det bara att fråga på svarar på alla frågor !
 

Shopping bilder !

blev lite mycket stickat men som sagt det kommer ju en vinter ! :D köpte även dessa på parfymeriet en bodylotion och selftanning servett ska se om den funkar ;) blev även dessa doftljus från IKEA också !
 
 

DOPET Bilder

sharoner thé valnötter

myskvällen fortsätter detta och solsidan underbart !






Pursuit of Happiness

tjenatjena ! hemma från dopet var ju tvungen att va kvar och städa lite. men tänkte lägga upp lite bilder jag tog några har ni ju redan fått se ;) sen så kommer shoppingen från igår upp också :D  
 
men under tiden jag fotar och grejar så får ni lyssna på denna så jäkla skön låt !
 
 

FIKA!





smörgåstårta!





bråttombråttom

sådär nu är man färdigfixad och klar för dop , hinner inte lägga upp alla kläder nu men lovar när jag kommer hem istället ! då har jag lite mer tid. men håll utkik tänkte försöka mobilblogga lite också :)
 

just nu







Allt om gårdagen + bilder !!

Jo vi var framme i örebro runt 11 (gick tyvärr inte mobilblogga) då vi började med IKEA där marie skulle köpa lite tallrikar och jag doftljus hihi dem luktar såååååååå gott där ! :D så blev ett paket med vanilj och sen skogsbär visar bild sen. 
 
sen så körde vi tvärs över gatan till Marieberg ! och alla andra affärer , och tjeeena tog oss 1 timma att gå igenom första butiken sick alltså :o sen kom vi på att vi hade 50 till att gå igenom , inte riktigt men nästan ! och det blev en hel del med hem lite från VILA JC GINA Rut.M.fl och massa mer ska visa er sen. sen så gick vi och tog oss en kaffe och vila fötterna lite välbehövligt ! sen så fortsatte allt igen. Runt 5 tiden var alla så trötta llr det var då jag och marie började bli lite trötta, så då drog vi hem till lilla Mariestad igen för att käka på Rhodos första gången faktiskt tog ett grillspett med fläskfilé och klyftpotatis as gott faktiskt ! så där blir de fler gånger.
                                  visst ser det gott ut !?!
 
drog även till Willys för att köpa lite naturgodis blev bara en liten påse för min del (får egentligen inte äta sådant) sen drog vi hem till Filips lägenhet för filmmys som avslutning på kvällen riktigt mysig och fin lägenhet måste jag säga. Och filmen blev Pirates of Carribien 4 , och jag som inte sett dem andra 3 än hihi shame on me. men här är lite bilder från myskvällen iaf :))
 
HÅR HIMMELRIKET ! 
fångade ett par söta kort på Marie och hennes pojkvän Hampus
Mmmmm naturgodis !! dem orangea är absolut godast ! 
 

Wait for it

sådär nu har jag käkat klart! idag vankas dop för lillebror men det är inte förens vid 3 så ska hinna med 
*PW
*Städa
*Blogga om  gårdagen
men det borde jag ju hinna med right ? men iaf skriver om gårdagen separat inlägg blir så mycket text annars hehe :)
 

Frukost!

vaken och redo för dagen börjar dagen med detta gröt idag blev det ! efter frukosten får ni veta vad som finns i dessa kassar






massamassa

är det shopping så är det vad som finns i kassarna får ni se imorgon!

Absoluta favoriter !

'' Livet är meningslöst natten är vacker du är som natten ''
 
 
 
 
 
 

Mot Örebro !

sådär nu är jag för mestadels klar ska bara välja ett par byxor och skor hihi , sick hade förut inga skor alls och nu massa svårt att välja !! men det blir nog mina coola nit kängor passar till outfiten också , har försöka att välja lite smart :) men nu inväntar jag bara marie och hennes kille som kommer vid 10 så ska vi dra iväg till örebro för some shopping ! ett par byxor SKA  med hem och ska försöka att inte få med ett par skor också , vääääldigt lätt hänt .... men ska försöka uppdatera er från mobilen med men annars kommer lite tidinställda upp under dagen ;)
 
dålig webbcam bild men den får duga :)
 

Saturday morning

morgon igen uppe tidigt för att vara en lördag men det är rätt skönt ändå att vakna till lite innan vi drar mot örebro för lite shopping !:D
har precis fixat lite frukost och istället för gröt blev det vaniljyoghurt valnötter kanel och linfrö as mätt på så lite blev man !








Steg för Steg

så tänkte dela med mig på hur man gör är inte så svårt som det ser ut faktiskt ! :D
 
men iaf dessa 4 nagellack har jag använt mig utav denna kväll , det orangea är nagelolja så dem blir fina och släta, ta gärna bort nagelbanden och fila naglarna fina innan du applicerar, sen så är det blåa ett baslack som stärker naglarna det applicerar du allra sist och sen har du själva manikyrnagellacken.
 
 
STEG 1:

börja med att applicera det orangea oljan som stärker och gör så dem växer fortare (funkar) låt torka. 
applicera det svart/gråa Ciaté nagellacket.få inte panik om det ser ut såhär de ska det göra !
 
STEG 2

Efter att det torkar sveper du på ett till lager utav det svart gråa men denna gång så ska du applicera pärlorna. strö över pärlor på en nagel i taget när nagellacket fortfarande är blött tryck lite lätt på pärlorna. Låt torka i ca 10 min kanske lite kortare beror på.
 
STEG 3
När allt torkat (känn lite lätt med fingrarna) stryk på baslacket , jag använder ett från depend som även stärker naglarna men det går minst lika bra med ett vanligt topplack. stryk på 1-2 ggr beror på hur lång hållbarhet du vill ha , vänta och låt torka och VOILÁ resultatet ser du nedanför :D
 

mitt nya nagellack!

har hållt på och målat naglarna ikväll och kollat på Xfactor så bloggningen fick vänta , men nu har jag iaf testat mitt caviar manicure nagellack och helt seriöst vad snyggt det är !!! blir exakt som på bilderna, tänkte lägga ut steg för steg och resultatet i nästa inlägg ;)


Fredagsmys !







Grapefrukt nektarin valnötter och sharon


Simning & Grapefrukt

precis kommit hem från simningen blev bara 40 längder då det var så jädra mycket folk och barn överallt så orka inte va där så länge.men det gick bra känner att jag börjar bli mycket starkare och har mycket bättre kondition då jag orkar mer och mer för varje gång ,kul att se :)
efteråt blev jag såå grymt sugen på grapefrukt så åkte till coop där lite annat också följde med hem som ni ser,bara lite nyttig träningsmat :))




köpte mig även ett 10kort eftersom jag är där så ofta hihi




Min heeeeelg !! :D

min helg kommer bli grym ! en hel del planerat llr egentligen inte men imorgon drar jag och Marie till örebro och shoppar !!! ska bli så jäkla kul med lite nya affärer också , och där ska vi antagligen stanna hela dagen och även äta där med , sett fram emot det massa ! ska iaf leta efter ett par byxor sådana där coola mönstrade och ett par mindre diskreta sen även lite toppar man kan ha på sig kommer nog bli grymt helt enkelt ! :D 
 
sen på söndag har vi dop för min lillebror ser faktiskt fram emot det ska se om jag hittar ngt snyggt att ha på mig i örebro också även till begravningen om ngn vecka , sen så på söndags kväll får det bli en powerwalk bort ngnstans får se vart det bär av ;) men nu måste jag packa iordning väskan och dra mot badhuset för lite simning och bastu ! fryser så det ska bli skönt :D 
 

Bilder från vandringen

sådär var en massa bilder så fixade två collage istället hoppas de funkar lika bra ! 
men såhär såg det iaf ut där vi var idag :)
 

1 mils vandring

nyss hemkommen från vandringen med klassen riktigt roligt faktiskt men väldigt blött och geggigt ! tror vi gick 1,2mil llr ngt rätt så bra med massa uppförs backar och neråt , när vi kom fram dit vi skulle så blev det lite korvstekning riktigt goda dem med , äntligen så lyckades jag och ebba med ngt haha ! ne men ska föra över alla bilder till datan och lägga upp dem här är så segt att göra det via mobilen , och innan simningen sen så aka jag se till att njuta av denna kopp thé !




som alltid

morgon igen så trist det börjar bli när ddt är mörkt när man går upp man märker ju att det är höst iaf. idag vankas det långpromenad med klassen så försöker ladda upp med lite god frukost gröt med kanel linfrö och banan denna gången :) !




när man vill få saker ogjorda

jag och pappa åkte även förbi olycksplatsen efter maten fyy satan redan gått en vecka saknaden är enorm och allt är bara så overkligt har inte fattat det ännu men tiden läker alla sår.

med detta säger jag godnatt och ser fram emot en härlig vandring med klassen imorgon.




hösten är träningens årstid

hemma efter två llr egentligen tre träningar om man räknar med cyklingen , men iaf dem har varit riktigt bra alla tre ! och roligt red ut på en långritt med nikki och longerade russen lite , och vattenpasset var jobbigt men otroligt roligt ! berättar mer sen för nu blir det tacofisk med massa ärtor som mamma lagat ! kom på att jag bara ätit frukost idag och tuggat massa tuggummin bara inte bra så detta ska sitta riktigt bra !






mot stallet och badhuset!

hallå där hemma efter en halvseg skoldag men sluta ju vid 1 så ska inte klaga ;) har lite bråttom tänkte dra iväg till stallet nu sen direkt efter ner till badhuset för lite vattengymnastik roligt att variera sin träning så det inte är samma hela tiden:) men som sagt kommer hem rätt sent så får blogga mer då puss på er , slänger upp dagens stalloutfit också






Otroligt gott !

Godmorgon !
ny dag nya möjligheter börjar dagen som vanligt med frukost och självklart gröt sen kör jag en repris från i tisdag med stekt ägg på mackan otroligt gott faktiskt bättre än kokt ! måste hissa frukosten faktiskt den smakar alltid lika gott !






Höst Outfit

detta skulle inte alls vara fel att ha ! ska kika efter lite saker i örebro när vi drar dit på lördag med Marie och hennes pojkvän + hans kompis såååå taggad ! ! :D
 
 

Höstens favoriter

 
 
 
 
 
 
 

MAT + TRÄNING

sådär nu är jag hemma och har precis käkat baconlasagne med grönsaker as gott var det ! :D så nu har man lite energi till att ta tag i engelska plugget och specialidrottsläxan .. usch ingen ork alls egentligen. men tänkte hinna klart med det mesta innan bonde söker fru börjar ! måste se det har ju missat det 2 ggr nu inte okej ! :D 
tänkte testa mitt nya nagellack också så ni får se sen llr imorgon hur det blev ;) och på själva specialidrotten gjorde vi inte så mycket mer än att gå igenom en till läxa och red ut en sväng var inte så mycket mer red på ngn ny häst vid namn Finbar rätt rolig men pigg liten sak :)
 

Just nu bloggar mer sen





just nu , inväntar specialidrott





French

hallå ! har franska som vanligt denna onsdag går helt okej än så länge håller på med massa verb och böjningar kalas kul liksom !! 
slutar snart 10 min kvar sååå jäkla  skönt ! då blir det hem byta om och dra iväg till specialidrotten som är vid 3 typ men drar dit lite tidigare sen efter de ska jag även handla lite för kinnekulle ska på vandring med skolan på fredag kan bli trevligt , sen ska jag även passa på att sola lite innan engelska plugget ska tas upp ... men back to work så hörs sen puss !
 
ta för er jag bjuder .

breakfast time

inget ovanligt i min frukost bytt ut bananen mot aprikoser måste ju variera lite ;)
slutar tidigt men har specialidrott sen så är hemma 5 iaf men ska hinna hem emellan där tänkte jag sen ska jag handla lite för fredag och gå och sola tänkte jag hinner inte det i helgen tyvärr...






detta fanns i paketet! så glad





lite har allt hänt

kollade igenom lite bilder och hitta denna gamla från 2010 tror jag det var , det var tiden med mörkt hår ! haha har ju förändrats lite på 2  år ;)
 

träning och bilkörning

sådär ja ,
red ut med ellen vi båda var så jäkla trötta så fick bli skogen skolan tar verkligen slut på en ! men iaf Nikki skötte sig as bra idag ! så jäkla härlig och det går bara bättre och bättre såå glad ! känslan är obeskrivlig !
pappa kom även och hämta mig i stallet brukar ju annars cykla men skulle köra hem så då fick han komma, men det gick jättebra inga stopp alls och det är andra gången det tar sig och kul är det !:D

ska ta och visa er vad som finns i mitt paket nu tänkte jag !


paket !

kolla vad jag fick hem från posten idag ! visar er senare vad som finns i kan berätta att jag även övningkörde hem säger sen hur det gick ! :) även om ridpasset !




Frukost !

Gröt med kanel linfrö och banan och macka med stekta ägg hjärtan på och såklart thé! blev lite extra då skolmaten idag inte är god!








Free Falling . John Mayer

Hejsan ! är huuur trött som helst verkligen , har varit en tuff dag med mycket sorgligt men även goda blickar inblandade ! men tänkte iaf lägga mig tidigt så jag är pigg imorgon då jag ska försöka komma med lite outfits och annat härligt tänkte jag , men nu krånglar internet så också .... allt på en gång verkligen , men iaf bjuder på en riktigt skön goding innan jag somnar !
 
 
 

mat

hemma ! blev lite senare än vanligt men har sovmorgon imorgon så och nikki gick strålande bra hela passet idag faktiskt så humöret växte där !:D men nu blir det lite mat nudlar och grönsaker

mot vårdcentralen och stallet

hemma men ska dra mig mot stallet tänkte jag så får höras mer när jag kommer hem ! puss så länge !




Rainy Monday

hallå! 
dagen började kanonbra , ! har hittat en gammal barndomsvän som jag bodde granne och lekte med varje dag som liten när jag bodde i Lidköping så himla kul när sådant händer ! har inte jättebra kontakt med dem som bodde där längre llr jo en men hon bor ju i Australien så lite svårt att träffas, men detta gjorde faktiskt min dag ! :D
 
men som sagt solen är inte uppe länge även hänt lite saker som verkligen inte får hända vilket kom som en chock .. ! vill inte säga vad för ngt än eftersom det är väldigt privat men så småningom kommer ni få veta.  men nu åter till franska lektionen hörs när jag är hemma !
 

Pictures

RSS 2.0