skolan ridpasset =dagen

Hallå haft en bra torsdag?? det har jag iaf kalas bra ! hade sovmorgon till 20 i 10 kollade på film på första lektionen och på svenskan med fast då med våra egna filmer/serie/bildspel om olika grekiska berättelser låter as tråkigt men var riktigt roligt ! 
 
slutade halv 1 så det blev stallet i det fina vårvädret och red Hoppzan innan insläppet blev en sväng i skogen då paddocken ej gick att vara i...  men det gick bra ändå dock tyckte hon att det var läskigt med snö som trilla från träden hehe men annars skötte hon sig och gjorde fina galoppfattningar och de. 
 
sen efter insläppet red jag nikki med ellen och Tina gick bra för båda N var lite tvär i början då hon inte ville vara först men sen så gick det och hon skötte sig bra trodde hon skulle vara lite trött/lugn då hon fick jobba hårt igår men tvärtom var det haha snabb återhämtning på den hästen-CHECK!  ne men i galoppen var hon fin också och galoppera lugnt väldigt länge men sen blev det jobbigt tyckte hon och tyckte att korsgalopp var kul häst alltså men det rätta vi till och hon var fin i formen och tempot tränade massa på det vi gjorde på specialidrotten förutom hörnpasseringarna går sisådär ute i skogen hehe ;)
 
Tina till vänster och Hoppzan till höger
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0