allt om igår

ja dagen började redan 07,00 och slutade 23,00 ne men hade risk1 an på morgonen som höll på till 11 ungefär. riktigt givande ändå och rätt intressant så de timmarna gick väldigt fort faktiskt! sen åkte jag hem för lite frukost llr de blev vattenmelon.. sen vidare till stallet och red Stella nikki fick stå. men vi red på gärdet då paddocken dammade så, och det gick faktiskt riktigt bra trots att man var helt dyngsur sen av svett men hästarna trampade och jobbade på riktigt bra ändå! och vi tränade på lite allt möjligt och på min sits som det alltid behövs att träna på:)
 
sen så kom det spekulanter på hoppzan russen och wanzee (ni vet att ni kan besöka hemsidag www.pilagarden.se där hittar ni fler hästar till salu!)  och det gick även bra där med paddocken var dock as varm men hon verkade nöjd så vi får se vem hon väljer. hoppade även något språng på hoppzan och det var ju riktigt roligt var som sagt ett tag sen nu... 
 
sen efter stallet var det hem och duscha för att sedan åka och jobba vid 7 och där var jag hela kvällen till 23, men vi hade roligt ett gäng glada ungdomar mest tjejer som fnittrade runt haha! :))
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0