ridpass x2

hallå ! har varit så trött så har inte orkat blogga sen ser jag att mitt inlägg inte kommit upp från mobilen..... appen är så jäkla seg!! men iaf red ju båda idag Stella och Nikki men börjar berätta en och en.
 
Nikki:
 
blev en rundtur i skogen med skritt och lite trav hennes svullnad är fortfarande kvar men den har blivit bättre tack och lov ! hon har så mycket energi nu när hon inte gått ordentligt på ett tag haha, men iaf tränade på öppnor och slutor speciellt i höger sida då det är den som inte riktigt helt sitter men nu fick in snitsen där lite iaf så vi gjorde riktigt fina både höger och vänster och skritt och trav. får passa på när man kan finslipa skrittarbetet lite:)
 
Stella: 
 
fick bli paddocken där  var det mest travarbete som gällde blev bara galopp ett varv i båda galopperna om man säger så ;) men iaf tyckte vi behövde slipa på att lyssna då hon gärna ville köra sitt race men hon lyssnade riktgit bra gjorde massa skänkelvikningar öppnor slutar serpentiner halter övergångar ja allt det där hela tiden i båda varven även några ökningar fick vi till, så det gick bra, och Ellen jag överlåter galoppernadet till dig hihi ;)
 
 
trött svettig häst efter ridpass och för er som undrar så är det Stella bus på bild :)


Kommentarer
roxana - BASKET/MODE

sv; kolla på basketmatcher, spela matcher osv!
haha allt bra? :D

2013-01-27 @ 09:08:00
URL: http://nattstad.se/roxanas


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0